- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.241
Öyle yap hem kırıcı olmuyorsun hem oğlunun dediği batmaz,aksi halde ilerde yüzgöz olursunuz allah korusunInsaallah kendisi düşünür. Dusunmezse de bi sekilde senn dedgin gibi direk degilde alttan msji vermeli :)
Aynen ben zaten yapamamda esim halleder ins.Öyle yap hem kırıcı olmuyorsun hem oğlunun dediği batmaz,aksi halde ilerde yüzgöz olursunuz allah korusun
Esin derse alinmazlar zaten.Sen biraz kendini toparlarsin öyle gelir. benim ablamda da yegenler dogdunda hep sirayla gidilip gelindi ..zor işler ya :)Degil.mi canm. Annem kesinlikle rahat edemez. Esimi.ikna etmeye bakaym ben en iyisi. Cunku ben diyemem. Hem yanls anlaslrm.
Saol canim, insalllah guzel haberlerle gelirsin. Rabbim bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insalllahCanim gecmis olsun sen bol bol dinlen Allahin izniyle 38 de gorursun 39da.bende carsamba gidicem kasik agrilarimdan dolayi.dua edelim birbirimize
Sanada cok gecmis olsun canim, insalllah sorunsuz bir sekilde atlatiriz da 38leri goruruz yavrulrimizla birlikteAynen canim slogan belli zaten hersey onlar iyi olsun diye.sen hic yorma kendini uzat ayagini annelerimiz saolsun her zaman yanimizdalar allah uzun omurler versin onlara insallah.benimki iki sezeryan arasi yakin olmasi diye basladi simdide acilmam var canim ben hic yuruyemiorum zaten alt tarafimda gecmeyen asiri bi aci var.cocukta cok baski yapiomus arada uyusuo alt tarafim.bide dun cok feci agrim vardi ama allahtan acile yaklasirken gecti ebelerin muayene etmesini hic istemiodum zaten.allah hepimizin yardimcisi olsun canim.
Cok gecmis olsun canim, lutfen uzulme ve stres yapma. Annen sana iyi bakar, dinlerek atlatacaksin insallah bu sureci. Ciger gelistirici igne konusunda bir bilgi verdi mi?Kizlar doktordan geldim. Ne yazikki haberler pek iç açici degil. Karnimda şislik ve sertlik var diyordum ya meger yalanci kasilmalarmis ve serviks uzunlugum 26mm olmus. Erken dogum riski teshisi koydu doktorum. İğneye basladik, ayrica progestan ve magnezyumda verdi gunde 2şer tane. onumuzdeki 3 hafta cok onemli, bolca yat dinlen hicbirsey yapma dedi. Anneme geldik, 3 hafta annemde yaticam. İlaclarimi da duzenli kullanarak insalllah riski atlatiriz. Kizim bugun beni baya uzdu cok agladim ama simdi iyiyim. Dinlene dinlene atlatcaz insalllah. Tek iyi haber enfeksiyonum gecmis, idrar kulturum tertemiz cikti. Bana da dualarinizda yer ayirin kizlar, hersey guZel giderken bir anda şok oldukİnsallah kizimla 38leri goruruz
Yazdiklarini okurken aklima dogumum geldi duygulandim. Suni sanci verildiginde annem yanimdaydi elini tuttum sanci vurunca annem annem diye sikiyorum elini. O kadar guclu duruyorki guc aliyorsun sonradan anlatiyor ne kadar icinin gittigini uzuldugunu Allahim annelerimizi basimizdan eksik etmesin.Senin erken dogum riskinin sebebi neydi canim? Evet anne evi candir, herseyimi ayagima getiriyo saolaun agladigimdada sarildi teselli etti. Ben bebegime, annem bana uzuldu. İnsallah yatarak atlaticaz kuzum, elimizden geleni yapacagiz artik moralim iyi. Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize, saglikla kucagimiza alalim yeterki ben her turlu agriya dayanirim nasilsaherzamanki gibi, anayim ben anaaaaaaa cekerim her derdi yeterki yavrum iyi olsun, sloganina devam
Ayy kesinlikle zor isler imiss:) ins dedgn gibi olur canmEsin derse alinmazlar zaten.Sen biraz kendini toparlarsin öyle gelir. benim ablamda da yegenler dogdunda hep sirayla gidilip gelindi ..zor işler ya :)
Kizlar doktordan geldim. Ne yazikki haberler pek iç açici degil. Karnimda şislik ve sertlik var diyordum ya meger yalanci kasilmalarmis ve serviks uzunlugum 26mm olmus. Erken dogum riski teshisi koydu doktorum. İğneye basladik, ayrica progestan ve magnezyumda verdi gunde 2şer tane. onumuzdeki 3 hafta cok onemli, bolca yat dinlen hicbirsey yapma dedi. Anneme geldik, 3 hafta annemde yaticam. İlaclarimi da duzenli kullanarak insalllah riski atlatiriz. Kizim bugun beni baya uzdu cok agladim ama simdi iyiyim. Dinlene dinlene atlatcaz insalllah. Tek iyi haber enfeksiyonum gecmis, idrar kulturum tertemiz cikti. Bana da dualarinizda yer ayirin kizlar, hersey guZel giderken bir anda şok oldukİnsallah kizimla 38leri goruruz
Simdilik kasilmalari azaltip erken dogumu durdurmak icin iğne ve pregastan hap verdi. Birde magnezyum verdi canim. Duruma gore ilerleyen haftalrda ciger gelistiriciyi de önlem amacli kullanabilir dedi. Bir kac hafta tedaviyle birlikte durumu gözlemleyelim, sonrasinda bakacagiz dedi. İlk etapta 32. Haftayi görmek hedef dedi, sonrasinda duruma göre devam ederiz dedi.Cok gecmis olsun canim, lutfen uzulme ve stres yapma. Annen sana iyi bakar, dinlerek atlatacaksin insallah bu sureci. Ciger gelistirici igne konusunda bir bilgi verdi mi?
Babasi baya tembihledi aceleci olmamasi icin, insalllah baba sözü dinler bizim minnoşCanım geçmiş olsun bak tatsız bir durumla karşılaşmadan önlem alınmış bu çok güzel bir avantaj annen şimdi sana misler gibi bakar 38i dw görürsün 40ı da prenses kolay kolay bırakmaz annesini ama moral çok önemli ilk duyunca üzülmüş olabilirsin ama artık toparlan iyi olacağını düşün kurabiyeyle konuş durumu anlat o gelemez vaktinden önce
Haklısın canım bende düşünüyorum o konuyu kalmalı olmayacak ama evimiz çok yakın zırt pırt gelecekler lohusa hali fena bilmiyorum yani ne olacak mecbur yatagıma geçer uyurum yada orda otururum.Kizlar yanlismi dusunuyorum bilmiyorum fikirlere acigim. Malum dogumda anneler kayinvalideler vs gelir. Ozellikle anne lohusalk doneminde yardimci olmak icin geliyor hani. Neyse benm kayinvalidem de gelecek annemde. Babam hemen gelmeyecek hem isleri var hemde biraz benim toparlanmami bekler. Ama kayinvalide sanirim kayinpederle gelecek. Herkesin dusuncesi farklidr. Ama bana kalirsa hemen gelmemeli. Corumdalar cunku kalmali olacak ev 2 +1 hem annem rahat edemez hemde ben. En azindan 1 hafta sonrasi bile gelse tmm diyecegm ama oyle degil. Ee muhafazakar biride boyle evde pijamayla vs dolanamazsn. Ki ben lohusa olacagm icin k. Bakmasin umursamayacagm. Ben gelmesini hic dogru bulmuyorum. Bilmiyorum yanls mi dusunuyorum. Kendi babam olsa neyse babamn yaninda istedgm gibi hareket eder dolanrm. Ama kayinpeder beni geriyorsoylenmezde gelmesin diye esime diyorum nasil diyeyim diyo hakli olarak. Kendinin dusunmesi lazim ama.bilemiyorum. siz ne diyorsunz. Ben mi abartiyorum acaba
Seninde bugun ne güzel resimlerin vardi, ohh cok guzel bir gun gecirmişsin. Her gunumuz güzel gecsin insalllahYazdiklarini okurken aklima dogumum geldi duygulandim. Suni sanci verildiginde annem yanimdaydi elini tuttum sanci vurunca annem annem diye sikiyorum elini. O kadar guclu duruyorki guc aliyorsun sonradan anlatiyor ne kadar icinin gittigini uzuldugunu Allahim annelerimizi basimizdan eksik etmesin.
Aminnn, hepimizin yavrularimizla sevdiklerimizle guzel gunleri olsun insallah.Seninde bugun ne güzel resimlerin vardi, ohh cok guzel bir gun gecirmişsin. Her gunumuz güzel gecsin insalllah
Babasi baya tembihledi aceleci olmamasi icin, insalllah baba sözü dinler bizim minnoşsimdi iyiyim canim ama bir haftada bu kadar cabuk nasil kisalma oldu servikste onu anlayamadim. Artik nasil kasildiysa rahim, insalllah tedaviyle durdurabiliriz de bizim tavsancik icerde daha uzun vakitler gelisip buyuyup öyle gelir kucagima annnem zaten prensesler gibi bakar bana, ondan şuphem yok destegin icin de tesekkurler tatliskom
Cok cici ve spor:) gule gule kullan :) ben daha bulamadim sirt cantasi istyrm. Darisi basima :)
Yok canim 3 binligi calismayanlar almio cunku siz calistiginiz ve dogal olarak dogum izni kullandiginiz icin aliosunuz o parayi binevi calisan annelere odul gibi bisey
Ben çok duygulandımYazdiklarini okurken aklima dogumum geldi duygulandim. Suni sanci verildiginde annem yanimdaydi elini tuttum sanci vurunca annem annem diye sikiyorum elini. O kadar guclu duruyorki guc aliyorsun sonradan anlatiyor ne kadar icinin gittigini uzuldugunu Allahim annelerimizi basimizdan eksik etmesin.
Üzülme canım dualarımızdasıniz Rabbimin izniyle bisey olmaz inşallah Rabbim dualarimızı geri cevirmeyecek inşallahGecen haftasonu biraz fazla gezmistim, ama herkes geziyor yani bilemedim ona mi yormak lazim bu durumu. Olacagi varmis herhalde bilemiyorum, bende bol sinlenerek ilaclarimi kullanarak hayirlisiyla son haftalari gorecegimize inaniyorum. Baslangicta şokla birlikte agladim icimi doktum, simdi iyiyim. Aman siz dikkat edin yorulmayin canlarimgüzel enerjilerini hep hissediyorum zaten, bolca dinlenmeli yatmali günler beni bekliyor. Hepimiz vakti zamaninda bebegimizi saglikla kucagimiza alalim insalllah
Beni nstye sokmadi, hemen igneye basladik ilaclar yazdi iste. Dinlenecegiz atlatacagiz insalllah. Benim bir haftadir var bu karin sertlesmesi, sende yarin daha guzel haberler alirsin insalllah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?