2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Insaallah kendisi düşünür. Dusunmezse de bi sekilde senn dedgin gibi direk degilde alttan msji vermeli :)
Öyle yap hem kırıcı olmuyorsun hem oğlunun dediği batmaz,aksi halde ilerde yüzgöz olursunuz allah korusun

Degil.mi canm. Annem kesinlikle rahat edemez. Esimi.ikna etmeye bakaym ben en iyisi. Cunku ben diyemem. Hem yanls anlaslrm.
Esin derse alinmazlar zaten.Sen biraz kendini toparlarsin öyle gelir. benim ablamda da yegenler dogdunda hep sirayla gidilip gelindi ..zor işler ya :)

Canim gecmis olsun sen bol bol dinlen Allahin izniyle 38 de gorursun 39da.bende carsamba gidicem kasik agrilarimdan dolayi.dua edelim birbirimize
Saol canim, insalllah guzel haberlerle gelirsin. Rabbim bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insalllah
Sanada cok gecmis olsun canim, insalllah sorunsuz bir sekilde atlatiriz da 38leri goruruz yavrulrimizla birlikte ilk bebisin suan kac aylik oldu? Senin durumun daha zor tabi, hem bir bebisin var hem hamişlik derken Allah kolaylik versin. İyiki annelerimiz var, Allah saglik sihhat versin tüm analara

Mrb kizlar umarim herkesin gunleri güzel geciyodur haftalarda geri sayim basladi benmde riskli geciyo buraya hepimiz beraber ayni heycan larla basladik dogumlarimizda ayni heycanla olacak sonra en tatlı anlari acemiliklerimizide paylasacagiz inş

Cok gecmis olsun canim, lutfen uzulme ve stres yapma. Annen sana iyi bakar, dinlerek atlatacaksin insallah bu sureci. Ciger gelistirici igne konusunda bir bilgi verdi mi?

Yazdiklarini okurken aklima dogumum geldi duygulandim. Suni sanci verildiginde annem yanimdaydi elini tuttum sanci vurunca annem annem diye sikiyorum elini. O kadar guclu duruyorki guc aliyorsun sonradan anlatiyor ne kadar icinin gittigini uzuldugunu Allahim annelerimizi basimizdan eksik etmesin.

Canım geçmiş olsun bak tatsız bir durumla karşılaşmadan önlem alınmış bu çok güzel bir avantaj annen şimdi sana misler gibi bakar 38i dw görürsün 40ı da prenses kolay kolay bırakmaz annesini ama moral çok önemli ilk duyunca üzülmüş olabilirsin ama artık toparlan iyi olacağını düşün kurabiyeyle konuş durumu anlat o gelemez vaktinden önce

Cok gecmis olsun canim, lutfen uzulme ve stres yapma. Annen sana iyi bakar, dinlerek atlatacaksin insallah bu sureci. Ciger gelistirici igne konusunda bir bilgi verdi mi?
Simdilik kasilmalari azaltip erken dogumu durdurmak icin iğne ve pregastan hap verdi. Birde magnezyum verdi canim. Duruma gore ilerleyen haftalrda ciger gelistiriciyi de önlem amacli kullanabilir dedi. Bir kac hafta tedaviyle birlikte durumu gözlemleyelim, sonrasinda bakacagiz dedi. İlk etapta 32. Haftayi görmek hedef dedi, sonrasinda duruma göre devam ederiz dedi.

Babasi baya tembihledi aceleci olmamasi icin, insalllah baba sözü dinler bizim minnoş simdi iyiyim canim ama bir haftada bu kadar cabuk nasil kisalma oldu servikste onu anlayamadim. Artik nasil kasildiysa rahim, insalllah tedaviyle durdurabiliriz de bizim tavsancik icerde daha uzun vakitler gelisip buyuyup öyle gelir kucagima annnem zaten prensesler gibi bakar bana, ondan şuphem yok destegin icin de tesekkurler tatliskom

Haklısın canım bende düşünüyorum o konuyu kalmalı olmayacak ama evimiz çok yakın zırt pırt gelecekler lohusa hali fena bilmiyorum yani ne olacak mecbur yatagıma geçer uyurum yada orda otururum.

Seninde bugun ne güzel resimlerin vardi, ohh cok guzel bir gun gecirmişsin. Her gunumuz güzel gecsin insalllah

Kuzucum şimdi sen evde yatarken can sıkıntısından hep buralarda gezersin takılırız birbirimize işte fena mı her şerde var bir hayır bebekler konuşulanı anlıyormuş kızlar da babalarına düşkün olur gör bak akıllı uslu duracak orda babacı minik

Cok cici ve spor:) gule gule kullan :) ben daha bulamadim sirt cantasi istyrm. Darisi basima :)
Yok canim 3 binligi calismayanlar almio cunku siz calistiginiz ve dogal olarak dogum izni kullandiginiz icin aliosunuz o parayi binevi calisan annelere odul gibi bisey

Peki ben de bişey soracağım... özel sektörde çalışıyorum... Doğum iznine ayrıldığımda maaşım yatmaya devam edecek mi 32.haftadan sonra iznim bitene kadar? Sonrasında ayrıca bir de doğum ücreti alacağız, öyle mi?

Petisko canım çok geçmiş olsun. İyi yat dinlen rabbimin izniyle yavrun gününü bekler. Ablam aynı problemle hatta 30. Haftalarda başlayan açılmasıyla 39 a kadar geldi. Artık her şey onkadar ileri ki... şükür ki farkedilmiş hemen.
Allah sağlıkla kavuştursun hepimizi.

Ay
Ben çok duygulandım

Üzülme canım dualarımızdasıniz Rabbimin izniyle bisey olmaz inşallah Rabbim dualarimızı geri cevirmeyecek inşallah

Benim doktorum idrar tahlili vs istemedi sadece kan tahlili yaptirdim o da saglik ocagi istedi diye. Bi tuhaflik yokmu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…