2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Maşallah annesi senin kız selvi boylu olacak heralde bizde 10 gün sonra gidicez bakalım merak ediyorum büyümüş mü iyi mi die

Kilo yu yanlıs yazmışsın herhalde canım boyu uzunmuş maşallah benim bebekte başka bi doktor 48 cm demisti bi doktor kimse inanmayınca bende inanmak istemedim belki doktor karıştırmıstır dedim
Canım sen sonlara gelmişsin ama bu haftalarda 40ların üzerine çıkıyordur belki. Zaten sanırım 5ocm civarı doğuyor. 55-56 doğanlar da varmış. Artık boy uzaması yavaşlar hızlı kilo almaya başlar. Zaten ölçümler tahmini.

4 gundur ayni durumdayim geceleri oksurmekten uyuyamiyorum elmayla tarcini kaynatip limon sıkıp iciyorum kuru acıli öksürük daha acısız oksuruge dönüştü yumusadi sanki bide geceleri uyumadan once vicks suruyorum ayakalrimin altina gecmis olsun canim sende su elma cayini bi dene bana iyi geldi.

Canm genç sayılır yani. 46-47 filan olması lazım. 1kızı var görümcem.oda çok şeker. 18 yaşında çok tatlı.yengecm yengecm diye dolanır etrafmda :) ben eşime çok benzerim. ve beni görümceme K.V çok benzetirler. yüz olarak birbirmize çok benzeriz.. kader yani.

Evet sıfırı koymayı unutmusum 1540 gr olacaktı canım. Evet boyuna uzun diyor doktorda. Bende merak ediyorum kaç cm dogacak bakalım. Yok karıstırmaz canım uzundur senınkının de boyu
29 haftada benm ponçik 39 cm di şimdi 42 filandır tahminim.uzama sürecini bilmiyorm

Allah gönlüne göre vermiş işte canım. Gayet genç kayınvaliden.

Maşallah annesi senin kız selvi boylu olacak heralde bizde 10 gün sonra gidicez bakalım merak ediyorum büyümüş mü iyi mi die
İyidir inşallah canım, büyümüştür yaa aydan aya nasıl fark ediyor şaşıyorum gerçekten. Allah sağlık versin hepimize bebişlerimizle beraber

Vay vay sizi aşk böcükleri sizi kıskandım yani
cnm sende öyle ol git sarıl öp filan. :) ben başta çok çekindim.çekingen davrandm.oda anladı beni hep sıcak davrandı. snra bi bakmışım ben sarılır olmuşum o sarılır olmuş. kendimi hep sıcak ve iyi niyetimi göstermeye çalıştm. hayatta sevmem cıngarlığı kötü gelin olmayı kavgayı filan.aman allah korusun benden uzak olsn böyle şeyler. hiç huyum değil.

inşallh cnm. ama boy uzaması yavaslıyormus ya artık çokda kısa olmaz inşallh. ama sağlıklı olsn önemli değil :)
Gördüğüm tüm bebekler 1-2 cm farkla hep aynı boy doğdu. Kilo da normal zamanında doğarsa 3 civarı işte. Takılmayın boya kiloya. Doktorlar normal mi değil mi bakıyor, gerisini hasta merak ediyor diye tahmini ölçüyorlar. Ne tombik doğan bebekler var sonra kilo problemi yaşayıp mama raporu çıkaran vs. Bir rahatsızlığı yoksa bebek standart doğuyor işte, sonradan güzel beslensin sağlığı iyi olsun da kilo alsınlar uzasınlar inşallah

iNŞALLAH CNM HAKLISIN. ALLAH SAĞLIK VERSİN.

Kız benim kaynanam köyde uzak benden bizim aramızda öyle büyük bi aşk yok ama iyiyiz yani arada bi telefonda konuşuruz yani ben hep onu sorarım bi gün sormasam hemen küser bana eşime söyler hasret niye konuşmuyo benimle der. Benim k.v. yaşlı oldugu için hep hizmet bekliyo kendisi kimseye bi çorap bile örmez hep benden bekler herşeyi ben ona elimden ne gelse veririm ama o tık yok yılda bi kez köye gideriz ben evime dönene kadar kaynanam tüm işlerini bana yaptırır ne iş olsa yaparım yok demem yaşlı oldugu için ama k.v. bir kez bile sagol demez hep fazlasını ister. Beni seviyomu sevmiyormu bi türlü anlayamadım

Bu gun hamile kaldgmdan beri ilk kez minnak kuzumu riyamda gordum. Kendim sezeryan falan yapıyodm o kismi cok manyakti ama melegimn güzelliğinden orayi hatırlamıyorum. Teyzeleri boyle bembeyaz top suratti Allahm yaa melek gibi nasl güzeldi. Kokusu dahi geldi burnuma kuzumun. Bana benziyordu hamile kalmadan oncede yine ayni bebegi gormustum
Benm kucuklugum. Beyaz tenn.. Sari bsy. Saclar yok ben gibi keltos haha. O kadarda usluydu ki guzel guzel emdi falan. Cok huzurluydu. Sonu cok hazin haha teyzem dedi daha 2 ay var koy karnina karnmda hafif ameliyat yeri vardi istemeye istemeye geri.koydum tobe yaa

Canım maşallah yaa neyle besledin? Benimki 40.haftanın sonunda 47 cm anca olur herhalde o zamana kadar içerde kalırsa biz 28+6da 1200 gram 37 cmdik, minnak yavrum benim cidden nasıl besleniyorsun, yoksa genetik mi? Senden ipucu alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…