- 30 Aralık 2008
- 1.928
- 2.452
- 658
- 40
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.421
Canim eke gorselini koydum. Sifa olsun.
Yok cnm. turbu oy içini güzelce. sonra içine bal koy. 1 gün beklet. sonra o bal sulanıyor. o ballı suyu iç
Cok tesekkur ederim bugun deneyecegim4 gundur ayni durumdayim geceleri oksurmekten uyuyamiyorum elmayla tarcini kaynatip limon sıkıp iciyorum kuru acıli öksürük daha acısız oksuruge dönüştü yumusadi sanki bide geceleri uyumadan once vicks suruyorum ayakalrimin altina gecmis olsun canim sende su elma cayini bi dene bana iyi geldi.
Ayy ne güzell bir rüyaBu gun hamile kaldgmdan beri ilk kez minnak kuzumu riyamda gordum. Kendim sezeryan falan yapıyodm o kismi cok manyakti ama melegimn güzelliğinden orayi hatırlamıyorum. Teyzeleri boyle bembeyaz top suratti Allahm yaa melek gibi nasl güzeldi. Kokusu dahi geldi burnuma kuzumun. Bana benziyordu hamile kalmadan oncede yine ayni bebegi gormustum
Benm kucuklugum. Beyaz tenn.. Sari bsy. Saclar yok ben gibi keltos haha. O kadarda usluydu ki guzel guzel emdi falan. Cok huzurluydu.Sonu cok hazin haha teyzem dedi daha 2 ay var koy karnina karnmda hafif ameliyat yeri vardi istemeye istemeye geri.koydum tobe yaa
Benim doktorum izin vermedi. Doğuma 10 gün kala boyatabilirsin dedi. Ben hep saç rimeliyle idare ettim ama hastanedeki fotoğraflarımda bari iyi çıkim istiyorum. Bazen de o kadar sayanıp son 10 gün riske atmasam diyorum. Aradayım açıkçası.kizlar merhaba,ara ara takip ediyorum sizleri bilmiyorum daha once bunu konustunuz mu ama sac boyatma konusunda ne düsünüyorsunuz.?
kizil sacliyim gebeligin basindan beri hic boyamadim ama nasipse gebelik cekimi ve dogumdaki fotolar icin boyatmayi dusunuyorum ama cok kararsizim. doktorlar 12. haftadan sonra organik boyalara izin veriyor ama cok muallaktayim sizinde fikirlerinizi almak istedim
Benimde saçlarım bembeyaz.sac rimelini ilk kez duydum.hatta kendi kendime rimelle boyasam biraz rengini kırmak için diyordum.meger saç için özel ekmekler varmış.gratis gibi yerlerde vardır sanırım.hangi marka kullanıyorsun.en azından hastanede resim cekinirken kullanayim diyorumBenim doktorum izin vermedi. Doğuma 10 gün kala boyatabilirsin dedi. Ben hep saç rimeliyle idare ettim ama hastanedeki fotoğraflarımda bari iyi çıkim istiyorum. Bazen de o kadar sayanıp son 10 gün riske atmasam diyorum. Aradayım açıkçası.
Ben bi hamile olmadan once gordum ayni bebegi . gebelkten sonra hc gormedm ilk kez bu gün. Evet yaa sonunda yavrusumu geri yerine koydum hey allahm:))) hc akilli ruyam yokki hep boyle deli.deli. hele hamilelik te gordgm ruyalar bir daha gormeyeym inss :)))Ayy ne güzell bir rüyasonu da çok iyiymiş keşke ben de görsem bir daha. Şimdiye kadar 2 kez gördüm ama sonuncusunun üzerinden 2 ay geçti..
Tamam canim cok sagol:)
Hakikaten benziyomusuz derttasim:) bizimkilerin durumuda fazlasiyla iyi.ama hep yok derler.ya bi orgu ormek bukadarmi zor.sekerler bize ait demisti gorumcem sesini kesti durdu umurlarinda degil vallahi.burdan okuyorum kimisinin kaynanasi cani istedi diye bisiler yolluyo falan bizimki bi tursu yapmadi dier gelinin evindeyken istemistm yaparm canm falan demisti meger nispet yapmis dier geline.hic utanmalarida yok kaynim yuzune vurmus kaynanamin utanacagina beni gaza getiremezsin demis lafa bak.Geçen hafta aşağıdaydı. Dün gittim yukarı çıkmış haylaz.
Selam olsun derttaşıma, kendimi okudum.
Benim oğlum da tüp bebek. O süreçte derdiniz ne bile demediler. Şimdide alınacak bir şey kalmadı ki diyorlar; zamanında sorup ilgilenmedikleri için. İki sokak ötemde evleri 4 aydır evime girmediler. Yani zor zamanımda yalnız bırakıp bırakıp da Doğumdan sonra cılkını çıkarırlarsa çok kızarım daha da gönüllenirim. Takmayım diyorum ama inanılmaz zoruma gidiyo. Yalandan bi nasılsın bir şeye ihtiyacın var denmez mi? Ki ben çok küçük şeylerle mutlu olurum. Aileme kıyamıyorum tüp bebek parası dahil şimdi alınanların nerdeyse hepsini onlar karşıladı. Ve görüyorlar her şeyi eşim de onların evladı cidden anlam veremiyorum. Maddi durumları da yok değil ama manevi açıdan da yanımızda olmadıktan sonra hiç bi anlamı yok bir şeyin. Şu saatten sonra da bilmiyorum geçer mi bu kırgınlığım, çok içerledim
Aynen canim annemin yanina gidicem dicem zaten 40imdan sonrakendi evime gecicem ozaman gelin dicemKafani takma canım onlarda oyleler demek ki.benimde annem ogluma her turlu kıyafet vs aldı veya ördü.herseyini annem yaptı diyebilirim.biz büyük eşyalarını aldık.besik araba gibi.kv ler hiç birşey almadı ve hep "çocuğun yediği helal giydiği haram" der ama sonucta çocukta çıplak gezecek değil.bende abartılı alışveriş yapan biri değilim.tuhaf geliyor o yuzden.gerci alsınlar diye bir beklentim de yok.ama torunlarını çoook sever o yüzden takilmiyorum.
Anlattiklarina bakılırsa logusayken uzun süreli kalmaya gelmesinler bence de.stresin yoksa da strese sokuyorlar insanı :))bende ben toparlandiktan sonra gelsinler istiyorum ama bakalım nolacak.
Normal 1800 sezeryan 2000 diye biliyorum inşallah canım sen hangi şehirden geleceksin Yalova falan mı yakın şehir dediğine göreOzelmi oluyo orasi canim fiyatlari hakkinsa bilgin varmi ben arayayim olmadi bugum bi konusayim :) bebek gormeye geliriz birbirimize:)
Hahahhah sonuna çok güldümBu gun hamile kaldgmdan beri ilk kez minnak kuzumu riyamda gordum. Kendim sezeryan falan yapıyodm o kismi cok manyakti ama melegimn güzelliğinden orayi hatırlamıyorum. Teyzeleri boyle bembeyaz top suratti Allahm yaa melek gibi nasl güzeldi. Kokusu dahi geldi burnuma kuzumun. Bana benziyordu hamile kalmadan oncede yine ayni bebegi gormustum
Benm kucuklugum. Beyaz tenn.. Sari bsy. Saclar yok ben gibi keltos haha. O kadarda usluydu ki guzel guzel emdi falan. Cok huzurluydu.Sonu cok hazin haha teyzem dedi daha 2 ay var koy karnina karnmda hafif ameliyat yeri vardi istemeye istemeye geri.koydum tobe yaa
Canim eltime yaptiklarini bilsen gozum korkuyor kiz daha 20 yasinda ilk bebek tabiki tecrubesiz oluck arkasindan konusmadiklari laf kalmadi bide bisi dicem inanmicaksiniz daha melek olan bebegin resmini iki gorumcem aralarinda birbirlerine atip cocukla alay ediolar tiksindim yazmislar ufacik bebegin ahlaki nerden belli olur kaynanam diyo anasiyla anneannesi gbi .gormeye zorla gittiler zaten duz beyaz zibin almislar giderken.benim cocugumun arkasindan boyle konusmayacaklari ne malum nasil guveneyim.dede babaanne vasfi tasimiyolarki daha yeni duydum benim arkamdanda konusmadiklari laf kalmamis ben tup bebek tedavisi gorurken bi mesaj atip halimi sormadilar.Canm okudum yazını.evet bıraz sorumsuz aileler galiba oğullarına karşı.seni geçtim kendi evlatlarını düşünerek yardım edebilirler arayıp sorabilirler.yardımı maddi açıdan demiyorum.sorabilirler ne lazım yada yetiştirebiliyormusunuz,neleri tamamladınz neler kaldı filan diye.ama ne olursa olsn kabul etmen gerekir cnm. ben buna karşıyım.isterlerse çok kötü olsunlar o bebeğinin babaannesi ve dedesi.ve eşinin ailesi.eşin der alındım ,konusmicam darıldım diye ama sen bakma eşine o iyi olur sonra sen kötü olursun bak. hep yapıcı ol. baktın olmuyor mesafeni koyarsn .amaa gelip baksınlar bebeğine azçok.görsünler.Benm K.V arar 2 haftada bir sorar bende ararım .biz arkadş giibiyiz.Allaha şükür.Doğum yaklaşnca bak bakalm tepkileri nasl olcak 8 aydan snra hep sorarlar doğm yaklaşnca. ama sende haklsın tabi.
dur sen nereye gidiyon aranızda 3 hafta var az buz değilOh hadi bir şey kalmamış .ok mutlu oldumBende arkandan geliyorum
Elleri yok ama dilleri hep uzerimiizde canim bide hep baskalarina laf soyluyolar kenndilerini kusursuz goruyolarlar.bugune kadar bisefer saygisizligim dokunmadi onlara bana onca sey yaptilar ustelik oyle agir seyler yasattilarki ama kavga etmeyi beceremedigim icin hep ezildim genede arkamdan demedikleri kalmamis iyiki evleri cok yakin deilYapilari oyledir belki dogunca farkli olur .anliyorum seni insan dusunulmek istiyo ama olmayincada olmuyo.bosver sen ve bebegin iyi olun Allah baskalarina muhtac etmesinde varsin arayip sormasin ilgilenmesinler.bende pek bisey gormem sahsen kv lerden 3- 4 tane yun yelek disinda...ama eli olmayanin dilide olmuyo uzerimizde ve ben bundan memnunum.herseyime el atip soz sahibi olmasindansa misafir gibi gelsin gitsin tatli tatli...
Eskisehirden gelicm canimNormal 1800 sezeryan 2000 diye biliyorum inşallah canım sen hangi şehirden geleceksin Yalova falan mı yakın şehir dediğine göre
Gratiste ve watsons da var. Ben gratistekini beğendim. Watsonstaki kızıl durdu. Kahve benim saçım. Seninki kızılsa ordan da bakabilirsin. Spreyler de var. Ben rimel olmasa nasıl dayanırdım bilmiyorum. Hayat kurtardıBenimde saçlarım bembeyaz.sac rimelini ilk kez duydum.hatta kendi kendime rimelle boyasam biraz rengini kırmak için diyordum.meger saç için özel ekmekler varmış.gratis gibi yerlerde vardır sanırım.hangi marka kullanıyorsun.en azından hastanede resim cekinirken kullanayim diyorum
Genetik miras da önemli canım anne babadan herhangi biri uzunsa bebek uzun iri olabiliyor,benimki de iri bi. Ebek olacağa benziyor,ne yesen yemesen bence pek etkili değil,ama sağlığı açısından elbette yemek lazımCanım maşallah yaa neyle besledin?Benimki 40.haftanın sonunda 47 cm anca olur herhalde o zamana kadar içerde kalırsa biz 28+6da 1200 gram 37 cmdik, minnak yavrum benim cidden nasıl besleniyorsun, yoksa genetik mi? Senden ipucu alalım
Minnak dedikçe minnak olucak annesi yemen lazım,ben de sürekli geç saatlere kadar yalnızım da ama mecburiyetten de olsa kendimi buzdolabına atıyorum sürekli,bir kere duracaklar dünyanın en güvenli yerinde göbeğimizde,yine de maşallah zeynocuğuma bak böcüğümeMinnak icin kontrole geldikte teyzeleri tartildim bende 61.im 1 ayda 1 kilo almsm. Istahm hc yok minnakta 30. Haftasnda 1470 gr di. Esime hc demeyeym vurur beniyanlzliktan hep bunlar birileri.olsa yerdm kizim gelsinde yiyelm timbil timbil gezelim
Benm K.V uzak. bizde yazları gideriz memlekete ziyarete.Bana iş yaptrmz bende tam tersi yapim diyorum iş yapmayamı geldin derKız benim kaynanam köyde uzak benden bizim aramızda öyle büyük bi aşk yok ama iyiyiz yani arada bi telefonda konuşuruz yani ben hep onu sorarım bi gün sormasam hemen küser bana eşime söyler hasret niye konuşmuyo benimle der. Benim k.v. yaşlı oldugu için hep hizmet bekliyo kendisi kimseye bi çorap bile örmez hep benden bekler herşeyi ben ona elimden ne gelse veririm ama o tık yok yılda bi kez köye gideriz ben evime dönene kadar kaynanam tüm işlerini bana yaptırır ne iş olsa yaparım yok demem yaşlı oldugu için ama k.v. bir kez bile sagol demez hep fazlasını ister. Beni seviyomu sevmiyormu bi türlü anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?