2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canim eke gorselini koydum. Sifa olsun.

Yok cnm. turbu oy içini güzelce. sonra içine bal koy. 1 gün beklet. sonra o bal sulanıyor. o ballı suyu iç

Cok tesekkur ederim bugun deneyecegim

Ayy ne güzell bir rüya sonu da çok iyiymiş keşke ben de görsem bir daha. Şimdiye kadar 2 kez gördüm ama sonuncusunun üzerinden 2 ay geçti..

Benim doktorum izin vermedi. Doğuma 10 gün kala boyatabilirsin dedi. Ben hep saç rimeliyle idare ettim ama hastanedeki fotoğraflarımda bari iyi çıkim istiyorum. Bazen de o kadar sayanıp son 10 gün riske atmasam diyorum. Aradayım açıkçası.

Benimde saçlarım bembeyaz.sac rimelini ilk kez duydum.hatta kendi kendime rimelle boyasam biraz rengini kırmak için diyordum.meger saç için özel ekmekler varmış.gratis gibi yerlerde vardır sanırım.hangi marka kullanıyorsun.en azından hastanede resim cekinirken kullanayim diyorum

Kontrolüm vardı bugün. Bebeğimin gelişimi iyi. Önceden 4 gün önden gidiyordu bu ölçümde 7 gün çıktı. Boyu da 10 gün önde

Zaten boyu hep uzundu kızımın. Anne baba uzun olunca normal dedi doktorum. Tahmini tabiki ölçümler ama şuan 29+5 olduğum halde ultrason 31 hafta çıktı. Sizlerin nasıl önde mi yoksa günüyle aynı mı ? Bu arada Doğum pozisyonunda kızım. Umarım öyle kalır minik kelebeğim
10 gün sonra bir daha çağırdı. Hep ayda bir çağırıyordu garip geldi. Doğumun yaklaştığını hissettirdi. Azıcık tırstım

Ayy ne güzell bir rüya sonu da çok iyiymiş keşke ben de görsem bir daha. Şimdiye kadar 2 kez gördüm ama sonuncusunun üzerinden 2 ay geçti..
Ben bi hamile olmadan once gordum ayni bebegi . gebelkten sonra hc gormedm ilk kez bu gün. Evet yaa sonunda yavrusumu geri yerine koydum hey allahm:))) hc akilli ruyam yokki hep boyle deli.deli. hele hamilelik te gordgm ruyalar bir daha gormeyeym inss :)))

Hakikaten benziyomusuz derttasim:) bizimkilerin durumuda fazlasiyla iyi.ama hep yok derler.ya bi orgu ormek bukadarmi zor.sekerler bize ait demisti gorumcem sesini kesti durdu umurlarinda degil vallahi.burdan okuyorum kimisinin kaynanasi cani istedi diye bisiler yolluyo falan bizimki bi tursu yapmadi dier gelinin evindeyken istemistm yaparm canm falan demisti meger nispet yapmis dier geline.hic utanmalarida yok kaynim yuzune vurmus kaynanamin utanacagina beni gaza getiremezsin demis lafa bak.

Aynen canim annemin yanina gidicem dicem zaten 40imdan sonrakendi evime gecicem ozaman gelin dicem

Hahahhah sonuna çok güldüm

Minnak icin kontrole geldikte teyzeleri tartildim bende 61.im 1 ayda 1 kilo almsm. Istahm hc yok minnakta 30. Haftasnda 1470 gr di. Esime hc demeyeym vurur beni yanlzliktan hep bunlar birileri.olsa yerdm kizim gelsinde yiyelm timbil timbil gezelim

Canim eltime yaptiklarini bilsen gozum korkuyor kiz daha 20 yasinda ilk bebek tabiki tecrubesiz oluck arkasindan konusmadiklari laf kalmadi bide bisi dicem inanmicaksiniz daha melek olan bebegin resmini iki gorumcem aralarinda birbirlerine atip cocukla alay ediolar tiksindim yazmislar ufacik bebegin ahlaki nerden belli olur kaynanam diyo anasiyla anneannesi gbi .gormeye zorla gittiler zaten duz beyaz zibin almislar giderken.benim cocugumun arkasindan boyle konusmayacaklari ne malum nasil guveneyim.dede babaanne vasfi tasimiyolarki daha yeni duydum benim arkamdanda konusmadiklari laf kalmamis ben tup bebek tedavisi gorurken bi mesaj atip halimi sormadilar.

Elleri yok ama dilleri hep uzerimiizde canim bide hep baskalarina laf soyluyolar kenndilerini kusursuz goruyolarlar.bugune kadar bisefer saygisizligim dokunmadi onlara bana onca sey yaptilar ustelik oyle agir seyler yasattilarki ama kavga etmeyi beceremedigim icin hep ezildim genede arkamdan demedikleri kalmamis iyiki evleri cok yakin deil

Gratiste ve watsons da var. Ben gratistekini beğendim. Watsonstaki kızıl durdu. Kahve benim saçım. Seninki kızılsa ordan da bakabilirsin. Spreyler de var. Ben rimel olmasa nasıl dayanırdım bilmiyorum. Hayat kurtardı sen de hemen al bence.

Genetik miras da önemli canım anne babadan herhangi biri uzunsa bebek uzun iri olabiliyor,benimki de iri bi. Ebek olacağa benziyor,ne yesen yemesen bence pek etkili değil,ama sağlığı açısından elbette yemek lazım

Minnak icin kontrole geldikte teyzeleri tartildim bende 61.im 1 ayda 1 kilo almsm. Istahm hc yok minnakta 30. Haftasnda 1470 gr di. Esime hc demeyeym vurur beni yanlzliktan hep bunlar birileri.olsa yerdm kizim gelsinde yiyelm timbil timbil gezelim
Minnak dedikçe minnak olucak annesi yemen lazım,ben de sürekli geç saatlere kadar yalnızım da ama mecburiyetten de olsa kendimi buzdolabına atıyorum sürekli,bir kere duracaklar dünyanın en güvenli yerinde göbeğimizde,yine de maşallah zeynocuğuma bak böcüğüme

Benm K.V uzak. bizde yazları gideriz memlekete ziyarete.Bana iş yaptrmz bende tam tersi yapim diyorum iş yapmayamı geldin der seviyordur seviyor merak etme. küsüyorsa seviyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…