- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.381
Her zaman gittiğin doktorun değil miydi canım? Çok sinir bozucu bir durum gerçekten.Ben en son sinir bozucu bi doktora denk geldim neymiş cihazı ölçüm yapmıyormuş tahminen bi kilo söyledi 2 kiloya yakın olmuştur dedi ama şuan bilmiyorum boyuda tam bilmiyorum öncelerden hep uzun çıkıyordu tahminen 43 cm vardır
Yok iyi bi doktora denk gelmedim ki hep onda devam edeyim. Burdaki doktorlar genelikle paracı. Belki dogumumu devlette yaparım normal dogum istiyorum zatenHer zaman gittiğin doktorun değil miydi canım? Çok sinir bozucu bir durum gerçekten.
Geçen hafta aşağıdaydı. Dün gittim yukarı çıkmış haylaz.Günaydın hanımlar.. benim gibi bebegi ters duran var mi.?
Selam olsun derttaşıma, kendimi okudum.Kizlar kafama birsey takildi sizlere de sormak istedim ben tup bebekle hamile kaldm 6 yil sonunda zorluklarla oldu bizimkisi gezmedik il doktor birakmadik esimin ailesi hic yanimizda olmadi arayip sormazlardi bile o donemler dogru durust ben uzuntudendir diyip avuttum kendimi hep simdi sukurler olsn hamileyim mesela kendi annem kafayi yedi tabiri caizse herseyini aliyor oyun halisi bile almis simdiden surekli birseyler oruyor ici icine sigmiyor ama kaynanamlar ben iki aylik hamileyken dier oglunun cocugu dogucakti bikacgune ona binlira yolladilae bizede yolladilar gidin besik alin diye.ben ozamaae kabul etmedm erken dedim ustumuze kalmasin ikisi de ciksn aradan dediler.peki dedim sagolsunlar ama zoruma giden su benim annemde okadar para harcadi ama hersey para degil onlarda ilgi alaka sifir kaynanam bi sefer torunuma sunu oreyim demedi bana geldiler bisefer tursu getrmisti cok begendm tursunu azdi zaten bidaha istedm tamam yaparm dedi sesini kesti sonra.dogumuma nekdar kaldi umurlarinda degil.gecen eltimle konustm oda kirgin onlara cok ilgisizler diye.ya gercekten nasil anlataym onlari bilemedm esim bile cok uzuluyor yaptiklariniayip buluyr sirf buyuzden bebek gormye gelmelerini bile istemiyrum diyor.ama ben soyle bikarar aldim 40im cikana kadar kabul etmicem onlari kayinvaliden eltimib burnundan getrmis cunku.kendisinim herseyi ben biliyorum deyip karsisindakini ezme gbi huylari vardir gorumcelerik falan eltimin dedikodusunu yapiyolardi mesela bebek bakamiyo soyle boyle sonucta yasi ufak bi kiz ilk cocugu zamnla ogrenicek oyuzden benimde arkamdan konusurlar guvenmiyrm sizlerde durumlar nasil yoksa bi bizimkilermi boyle
kafa tasini gobegini ve bacak boyuna bakti olctu 33 hafta gozukuo dedi 1 mayistan itibaren her an dogum olabilir dediAllah allah benimde sat 15 ağustos canım ve 30+0 da dün muayene oldum. Bebişim 1540 gram 47cm olmuş. Doktor ölçülerine haftasıyla uyumlu dedi. Bebeğim baş aşağı dönmüş ama aşağı inmiş falan demedi, bende aşağıda hissetmiyorum. Senin doktor niye böyle demiş ki...
Özelde mi böyle davranıyorlar bir de... Hayret. Paraya doymuş bence onlarYok iyi bi doktora denk gelmedim ki hep onda devam edeyim. Burdaki doktorlar genelikle paracı. Belki dogumumu devlette yaparım normal dogum istiyorum zaten
Hayırlısı olsun inşallah canım. İnşallah bebeğin gününü doldururkafa tasini gobegini ve bacak boyuna bakti olctu 33 hafta gozukuo dedi 1 mayistan itibaren her an dogum olabilir dedi
Allah muhabbetinizi bozmasin inşallah canım.kv dusunceli bir insana benziyor .:)Benm K.V gelecek. bebeğin doğduğu gün yada bir gün öncesi filan. 40 ına kadar kalın dedim. yok kızım 10 gün filan kalırız diyorlar :)
Pardon canım ben yanlış anlamisim makat gelis sandim geri döner diyorum :)Benimki de baş aşağı dönmüş ama geri makat pozisyonu alır mı bilemiyorum. Neler neler okuyoruz her şey olabilir...
Bence para ya doymamış neyse senin bebiş nasıl hangi dogum seklini tercih ediyorsunÖzelde mi böyle davranıyorlar bir de... Hayret. Paraya doymuş bence onlar
Yaa kiyamam yardimci olmayacaksa acikcasi gelmesininde bir manasi kalmiuor. Sonucta hem maddi hem.manevi yardima en cok ihtiyac duydugumz donem olacak. Inaallah dusunurler diyeyim.ne diyeyimAsumnur böyle konularda büyüklerin düşünceli olması lazım seni bu strese sokmaları bile yanlış bence kayınvalideninde başından geçmiş sonuçta. Ben annemin 40 ımız çıkasıya kalacağını öğrendim o durumda bile nasıl olacak bilemiyorum. Normalde geldiğinde yemek falan yapmaz da sağolsun karı koca gelir biz yaparız yemeği misafir gibi ağırlarız yani. Kendi annem bile olsa destek olmayacak ise o dönemde hiç kalabalık çekemem gibi geliyor.
Çookkk. rahatsızlık vermek istemz hiçAllah muhabbetinizi bozmasin inşallah canım.kv dusunceli bir insana benziyor .:)
saol canim insallah Seninle ayniyiz sen normal dogum mu dusunuyorsunHayırlısı olsun inşallah canım. İnşallah bebeğin gününü doldurur
Canım bebiş iyi benim dün muayene oldum 30 haftalıktık tam. Boyuna 47cm kilosuna 154 gr. dedi. Haftasına göre normal çok şükür. Normal istiyorum inşallahBence para ya doymamış neyse senin bebiş nasıl hangi dogum seklini tercih ediyorsun
E hep klasik 40insa okutulur. 20si nerden cikms. Dedgn gibi.mikrop kapar vs. Iyi olsunlar uzakta olsunlar. Ele karismak.zor derdi.annem yeni yeni anliyorumyok be canım evde yokuz yapmam nereye yapıyorsun 40 gün dışarı çıkılmaz diyo kaynanam şimdi de takmış bebek 20 günlük olunca mevlüdü okutacam diye bişeyde denmiyo anne biraz iyileşelim çocuk minnacık mikrop kapar desem de nuh diyo peygamber demiyo.
Seninki de benimki gibiymiş canım. Allah muhabbetimizi bozmasın inşallah. Benim kayınvalidemin kızı da yok ondan daha başka seviyor. Bunu da gösteriyor. Ee karşılık görünce insan daha çok seviyor. Kayınvaliden genç mi seninde?Çookkk. rahatsızlık vermek istemz hiçbende tam tersi düşünüyorm kalın yardmcı olun diye. çok iyi anlaşıyorz amin cnm. hep der iyiki benm gelinmsin iyiki varsın kızım seni seviyrm der sarılır bana.aşk yaşıyoz K.V ile
Vay vay sizi aşk böcükleri siziÇookkk. rahatsızlık vermek istemz hiçbende tam tersi düşünüyorm kalın yardmcı olun diye. çok iyi anlaşıyorz amin cnm. hep der iyiki benm gelinmsin iyiki varsın kızım seni seviyrm der sarılır bana.aşk yaşıyoz K.V ile
Evet canım nasipse inşallah.saol canim insallah Seninle ayniyiz sen normal dogum mu dusunuyorsun
Kilo yu yanlıs yazmışsın herhalde canım boyu uzunmuş maşallah benim bebekte başka bi doktor 48 cm demisti bi doktor kimse inanmayınca bende inanmak istemedim belki doktor karıştırmıstır dedimCanım bebiş iyi benim dün muayene oldum 30 haftalıktık tam. Boyuna 47cm kilosuna 154 gr. dedi. Haftasına göre normal çok şükür. Normal istiyorum inşallah
Evet sıfırı koymayı unutmusumKilo yu yanlıs yazmışsın herhalde canım boyu uzunmuş maşallah benim bebekte başka bi doktor 48 cm demisti bi doktor kimse inanmayınca bende inanmak istemedim belki doktor karıştırmıstır dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?