2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Her zaman gittiğin doktorun değil miydi canım? Çok sinir bozucu bir durum gerçekten.

Günaydın hanımlar.. benim gibi bebegi ters duran var mi.?
Geçen hafta aşağıdaydı. Dün gittim yukarı çıkmış haylaz.

Selam olsun derttaşıma, kendimi okudum.
Benim oğlum da tüp bebek. O süreçte derdiniz ne bile demediler. Şimdide alınacak bir şey kalmadı ki diyorlar; zamanında sorup ilgilenmedikleri için. İki sokak ötemde evleri 4 aydır evime girmediler. Yani zor zamanımda yalnız bırakıp bırakıp da Doğumdan sonra cılkını çıkarırlarsa çok kızarım daha da gönüllenirim. Takmayım diyorum ama inanılmaz zoruma gidiyo. Yalandan bi nasılsın bir şeye ihtiyacın var denmez mi? Ki ben çok küçük şeylerle mutlu olurum. Aileme kıyamıyorum tüp bebek parası dahil şimdi alınanların nerdeyse hepsini onlar karşıladı. Ve görüyorlar her şeyi eşim de onların evladı cidden anlam veremiyorum. Maddi durumları da yok değil ama manevi açıdan da yanımızda olmadıktan sonra hiç bi anlamı yok bir şeyin. Şu saatten sonra da bilmiyorum geçer mi bu kırgınlığım, çok içerledim

kafa tasini gobegini ve bacak boyuna bakti olctu 33 hafta gozukuo dedi 1 mayistan itibaren her an dogum olabilir dedi

Yaa kiyamam yardimci olmayacaksa acikcasi gelmesininde bir manasi kalmiuor. Sonucta hem maddi hem.manevi yardima en cok ihtiyac duydugumz donem olacak. Inaallah dusunurler diyeyim.ne diyeyim

Allah muhabbetinizi bozmasin inşallah canım.kv dusunceli bir insana benziyor .:)
Çookkk. rahatsızlık vermek istemz hiç bende tam tersi düşünüyorm kalın yardmcı olun diye. çok iyi anlaşıyorz amin cnm. hep der iyiki benm gelinmsin iyiki varsın kızım seni seviyrm der sarılır bana.aşk yaşıyoz K.V ile

E hep klasik 40insa okutulur. 20si nerden cikms. Dedgn gibi.mikrop kapar vs. Iyi olsunlar uzakta olsunlar. Ele karismak.zor derdi.annem yeni yeni anliyorum

Seninki de benimki gibiymiş canım. Allah muhabbetimizi bozmasın inşallah. Benim kayınvalidemin kızı da yok ondan daha başka seviyor. Bunu da gösteriyor. Ee karşılık görünce insan daha çok seviyor. Kayınvaliden genç mi seninde?

Vay vay sizi aşk böcükleri sizi kıskandım yani

Canım bebiş iyi benim dün muayene oldum 30 haftalıktık tam. Boyuna 47cm kilosuna 154 gr. dedi. Haftasına göre normal çok şükür. Normal istiyorum inşallah
Kilo yu yanlıs yazmışsın herhalde canım boyu uzunmuş maşallah benim bebekte başka bi doktor 48 cm demisti bi doktor kimse inanmayınca bende inanmak istemedim belki doktor karıştırmıstır dedim

Kilo yu yanlıs yazmışsın herhalde canım boyu uzunmuş maşallah benim bebekte başka bi doktor 48 cm demisti bi doktor kimse inanmayınca bende inanmak istemedim belki doktor karıştırmıstır dedim
Evet sıfırı koymayı unutmusum 1540 gr olacaktı canım. Evet boyuna uzun diyor doktorda. Bende merak ediyorum kaç cm dogacak bakalım. Yok karıstırmaz canım uzundur senınkının de boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…