2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın hanımlar.. benim gibi bebegi ters duran var mi.?
Günaydın canım.benimki de makat gelis duruyor.hatta bu ara kaburgamin altına kafasını mı soktu yoksa başka bir yerini mı bilmiyorum ama hiç egilemiyorum.rahatsiz ediyor.son haftalara doğru pozisyon değiştirir büyük ihtimalle

Kacıncı haftandasın canım? Son zamana kadar pozisyon değiştirebiliyormuş şuanda benimki de ters ama doktor normal ya da anormal diye bir yorumda bulunmadı.
32.haftadayım canım doktor olması gereken pozisyon dedi ama merak ediyorum erken mi diye erken doğum olabilme ihtimali mi war ki

Kizlar gunaydin hastaneden ciktim simdi sat 12 agustos bebek 31 haftalik olmasi gerekirken 33 haftalik gozukuo dedi doktor kilosu 1850 boyu 39cm dedi asagi inmis dedi aklim karisti 33 hafta mi baz alcam sat imi baz alcam 1 mayis itibariyle bekle dedi 1 ay sonra gel dedi o zaman nts ye baglicam dedi bi de kilolu olcak galiba dio

Allah allah benimde sat 15 ağustos canım ve 30+0 da dün muayene oldum. Bebişim 1540 gram 47cm olmuş. Doktor ölçülerine haftasıyla uyumlu dedi. Bebeğim baş aşağı dönmüş ama aşağı inmiş falan demedi, bende aşağıda hissetmiyorum. Senin doktor niye böyle demiş ki...

Benm K.V gelecek. bebeğin doğduğu gün yada bir gün öncesi filan. 40 ına kadar kalın dedim. yok kızım 10 gün filan kalırız diyorlar :)

Gününde gelsinler inşallah canım Bu arada en son ne zaman gördün bebeğini boyu kilosu ne kadardı
Ben en son sinir bozucu bi doktora denk geldim neymiş cihazı ölçüm yapmıyormuş tahminen bi kilo söyledi 2 kiloya yakın olmuştur dedi ama şuan bilmiyorum boyuda tam bilmiyorum öncelerden hep uzun çıkıyordu tahminen 43 cm vardır

Değiştirir büyük ihtimalle canım.oglumda son haftalara kadar makat gelişti sonra pozisyon değiştirdi.gerci ben sezeryan olacağım o yüzden çok birşey farketmiyor benim için.
Benimki de baş aşağı dönmüş ama geri makat pozisyonu alır mı bilemiyorum. Neler neler okuyoruz her şey olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…