2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
selam kızlar bi masallahınızı alırız bizde dun kontroldeydik bizimki tosuncuk 2300grm 47cm olmus boy kilo orantılı ama biraz tosun olacak dedi doktor onun dısında hersey iyi cok sukur ntsye de girdim sancı yok 32 hafta calısabilir raporunu aldım calısmaya devam 37ye kadar bizde durumlar böyle

maşallah minnoşuna boyu kilosu ne çıktı canım?

inanmıyorum ya.bişey diyemiyorum canm şaşkınım

maşallah minnoşuna boyu kilosu ne çıktı canım?

Kilosuna 1687 boyu da 40 cm-42cm arası yazıyor canım. Ben biraz ürktüm. Ne bilim alışkın değilim ondan sanırım. Demorilize oldum. Normal dese de yine de sorguluyor insan. Senle aynıyız sen gittin mi yakın zaman da doktora?

Y Yesilelma90 ben çok fedakar bir insanım, sırf eşimin ailesi diye çok candan davrandım. Gerek maddi gerek manevi. Ama çektim kendimi artık anlarlar mı bilmiyorum. Ama politikam bu ç. Ha Bi yandan da diyorum başka zararlı yok bi ağır söz kaygısızlık ve ilgisizliklerinden başka kötülüklerini pek görmedim. Ama bende eski cici gelin değilim. Kaygısız soğuk bönüm
Böyle daha az üzülüyorum.

Bizde kontrolden geldik az önce herşey yolunda çok şükür kocaman olmuş miniğim 1720 gr ortalamanın üstünde ölçümleri öyle dedi dr muz.anne babası da öyle zaten, minyon değiliz ikimizde. 3 hafta sonra yine çağırdı artık sıklaşıyor kontroller

Bu arada kızlar saçınızı boyatmayın lütfen. Yüzdük yüzdük dayanın. İdare edin. Ablam emzirirken boyatıyor ona da pinpirikleniyorum ben. Organiğe bile şüpheli bakıyorlar.
Sabır accık

Bizde uzunuz. Doktor bana da fazla kilo aldın bebeğin o yüzden önde gidiyor dedi. Boyu da hep uzundu zaten ama ben niyeyse korkuyorum böyle olursa normal doğuramazsam diye 10 gün aonra gel dedi. O zaman konuşcam bu durumu

Maşallah canımm yaa ne güzel büyüyor bebişleriniz valla ben de 2 hafta sonra çalışabilir raporu alıcam da, tam olarak 31+6da mı almış oldun canım 32+0 mı? Sonra o raporu napıyoruz iş yerine mi veriyoruz, sgk'ya mı nasıl oluyor?

Bizde uzunuz. Doktor bana da fazla kilo aldın bebeğin o yüzden önde gidiyor dedi. Boyu da hep uzundu zaten ama ben niyeyse korkuyorum böyle olursa normal doğuramazsam diye 10 gün aonra gel dedi. O zaman konuşcam bu durumu
Ben çok kg almadım canım 2 kg aldım sadece ilk aylar pek bişey yiyemedim ama çok şükür bebeğe yaramış.Sıkıntı yapma inş.doğurursun 4.300 4,500gr normal doğuran o kadar çok var ki. Bazen ölçümlerde de hata payı olabiliyor stres yapma hakkında hayırlısı olsun inl

Benim eşim evlenmeden önce görmüştü hatta ilk ismini bu rüyaya bağlı kalarak koyduk, ben de hamileyken 2 kez gördüm birinde diğer ismini söylüyordu, sarı-kumral bir minnoş 2-3 yaşlarında diğerinde de 5 yaşlarında falandı çok mutluydu ve ellerinde bir avuç kiraz vardı bize elleriyle kiraz yediriyordu çok enteresandır; rüyada kime kiraz yedirdiyse ona güzel haberler ve bereket geldi gerçekten son 2 ayda, hem de tam sırasıyla kiraz yedirdiği kişilerin.. Korkuyorum yani ben bu kızdan.. Meleğim o benim

Genetik miras da önemli canım anne babadan herhangi biri uzunsa bebek uzun iri olabiliyor,benimki de iri bi. Ebek olacağa benziyor,ne yesen yemesen bence pek etkili değil,ama sağlığı açısından elbette yemek lazım
Canım ben 1,57, eşim 1,70; benden çıksa çıksa max 49-50 cmlik bir bebek çıkar ben 50 cm normal doğmuşum aslında ama devamı gelmemiş minnak yavrum benim yaa genlerinde yok napsın..

Hamile kalmadan önce kizildi ama hamilelik planı yapınca biraz koyulastirmistim kızıl haliyle daha kötü olur diye.tabi aktığı için şimdi kızıl kahve gibi birsey oldu.dedigin kahve aslında işimi gorebilir sanırım.en azından şimdiki halinden iyi olur

oyy maşallah.. Ben de aldım çalışabilir raporunu , ama bir an önce zaman geçsin çalışamaz raporunu alayım daaa izne çıkayım istiyorum.. kavuşmak için sabırsızlanıyor insan.. :)

ben 32. hafta dolduğunda git canım. 31+6 de sisteme işleyemiyorlar. dolduktan sonra alınıyor. Bana çıktısını verdiler, ikya teslim ettim ama zaten onların sistemine düşüyormuş sanırım.

Ben 5,500 grm dogum yapan kac kişi gördüm komşum ablam çok kisi var öyle normal dogum yapan. Özel hastane de doktor lar zora gelemiyo hemen sezeryan diyo bide kişiden kişiye degişiyo

32+0 da gittim sanırım tam gününde gidilmesi gerekiiyo bizim işyeri izne cıkmadan önce istiyomus simdilik rapor sende kalacak dediler

oyy maşallah.. Ben de aldım çalışabilir raporunu , ama bir an önce zaman geçsin çalışamaz raporunu alayım daaa izne çıkayım istiyorum.. kavuşmak için sabırsızlanıyor insan.. :)
aynen ya son bir ay insallah cabucak gecer sabah kalkmak artık cok zorluyo

Aynen canim bendecok fedakarlik yaptim gelinligimi bile onlar secip getirdi dugun gunu giydm bisi demedim davetiyemi bile kafalarina gore bastirip kargoyuda karsi odemeli yollamislardi hic unutmam bunum gibi birsuru sey.hastalanmistm onlarin yuzunden ama yuzlerine vurmadm bisefer dier gelin fena diye herseyi dort dortluk yapildi.genede arkamdan konusmuslar.ustelik bisi bulamamislae konusucak sacmalamislar.ben genede saygimi bozmuyorum ama konusmuyrm eskisi gbi bide istiyolarki hergun arayalim ne yedik ictik hesabini verelim haftada bir ariyorum diye olay yaratiyolar artk onuda aramam ama iyilikten gercekten anlamiyolarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…