- 2 Aralık 2013
- 141
- 108
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.441
maşallah minnoşuna boyu kilosu ne çıktı canım?Kontrolüm vardı bugün. Bebeğimin gelişimi iyi. Önceden 4 gün önden gidiyordu bu ölçümde 7 gün çıktı.Boyu da 10 gün önde
Zaten boyu hep uzundu kızımın. Anne baba uzun olunca normal dedi doktorum. Tahmini tabiki ölçümler ama şuan 29+5 olduğum halde ultrason 31 hafta çıktı. Sizlerin nasıl önde mi yoksa günüyle aynı mı ? Bu arada Doğum pozisyonunda kızım. Umarım öyle kalır minik kelebeğim
10 gün sonra bir daha çağırdı. Hep ayda bir çağırıyordu garip geldi. Doğumun yaklaştığını hissettirdi. Azıcık tırstım
inanmıyorum ya.bişey diyemiyorum canm şaşkınımCanim eltime yaptiklarini bilsen gozum korkuyor kiz daha 20 yasinda ilk bebek tabiki tecrubesiz oluck arkasindan konusmadiklari laf kalmadi bide bisi dicem inanmicaksiniz daha melek olan bebegin resmini iki gorumcem aralarinda birbirlerine atip cocukla alay ediolar tiksindim yazmislar ufacik bebegin ahlaki nerden belli olur kaynanam diyo anasiyla anneannesi gbi .gormeye zorla gittiler zaten duz beyaz zibin almislar giderken.benim cocugumun arkasindan boyle konusmayacaklari ne malum nasil guveneyim.dede babaanne vasfi tasimiyolarki daha yeni duydum benim arkamdanda konusmadiklari laf kalmamis ben tup bebek tedavisi gorurken bi mesaj atip halimi sormadilar.
maşallah minnoşuna boyu kilosu ne çıktı canım?
Bizde kontrolden geldik az önce herşey yolunda çok şükür kocaman olmuş miniğim 1720 gr ortalamanın üstünde ölçümleri öyle dedi dr muz.anne babası da öyle zaten, minyon değiliz ikimizde. 3 hafta sonra yine çağırdı artık sıklaşıyor kontroller
Maşallah canımm yaa ne güzel büyüyor bebişleriniz vallaselam kızlar bi masallahınızı alırız bizde dun kontroldeydik bizimki tosuncuk 2300grm 47cm olmus boy kilo orantılı ama biraz tosun olacak dedi doktor onun dısında hersey iyi cok sukur ntsye de girdim sancı yok 32 hafta calısabilir raporunu aldım calısmaya devam 37ye kadar bizde durumlar böyle
Ben çok kg almadım canım 2 kg aldım sadece ilk aylar pek bişey yiyemedim ama çok şükür bebeğe yaramış.Sıkıntı yapma inş.doğurursun 4.300 4,500gr normal doğuran o kadar çok var ki. Bazen ölçümlerde de hata payı olabiliyor stres yapma hakkında hayırlısı olsun inlBizde uzunuz. Doktor bana da fazla kilo aldın bebeğin o yüzden önde gidiyor dedi. Boyu da hep uzundu zaten ama ben niyeyse korkuyorum böyle olursa normal doğuramazsam diye10 gün aonra gel dedi. O zaman konuşcam bu durumu
Benim eşim evlenmeden önce görmüştü hatta ilk ismini bu rüyaya bağlı kalarak koyduk, ben de hamileyken 2 kez gördüm birinde diğer ismini söylüyordu, sarı-kumral bir minnoş 2-3 yaşlarındaBen bi hamile olmadan once gordum ayni bebegi . gebelkten sonra hc gormedm ilk kez bu gün. Evet yaa sonunda yavrusumu geri yerine koydum hey allahm:))) hc akilli ruyam yokki hep boyle deli.deli. hele hamilelik te gordgm ruyalar bir daha gormeyeym inss :)))
Canım ben 1,57, eşim 1,70; benden çıksa çıksa max 49-50 cmlik bir bebek çıkarGenetik miras da önemli canım anne babadan herhangi biri uzunsa bebek uzun iri olabiliyor,benimki de iri bi. Ebek olacağa benziyor,ne yesen yemesen bence pek etkili değil,ama sağlığı açısından elbette yemek lazım
Hamile kalmadan önce kizildi ama hamilelik planı yapınca biraz koyulastirmistim kızıl haliyle daha kötü olur diye.tabi aktığı için şimdi kızıl kahve gibi birsey oldu.dedigin kahve aslında işimi gorebilir sanırım.en azından şimdiki halinden iyi olurGratiste ve watsons da var. Ben gratistekini beğendim. Watsonstaki kızıl durdu. Kahve benim saçım. Seninki kızılsa ordan da bakabilirsin. Spreyler de var. Ben rimel olmasa nasıl dayanırdım bilmiyorum. Hayat kurtardısen de hemen al bence.
selam kızlar bi masallahınızı alırız bizde dun kontroldeydik bizimki tosuncuk 2300grm 47cm olmus boy kilo orantılı ama biraz tosun olacak dedi doktor onun dısında hersey iyi cok sukur ntsye de girdim sancı yok 32 hafta calısabilir raporunu aldım calısmaya devam 37ye kadar bizde durumlar böyle
Maşallah canımm yaa ne güzel büyüyor bebişleriniz vallaben de 2 hafta sonra çalışabilir raporu alıcam da, tam olarak 31+6da mı almış oldun canım 32+0 mı? Sonra o raporu napıyoruz iş yerine mi veriyoruz, sgk'ya mı nasıl oluyor?
Ben 5,500 grm dogum yapan kac kişi gördüm komşum ablam çok kisi var öyle normal dogum yapan. Özel hastane de doktor lar zora gelemiyo hemen sezeryan diyo bide kişiden kişiye degişiyoBen çok kg almadım canım 2 kg aldım sadece ilk aylar pek bişey yiyemedim ama çok şükür bebeğe yaramış.Sıkıntı yapma inş.doğurursun 4.300 4,500gr normal doğuran o kadar çok var ki. Bazen ölçümlerde de hata payı olabiliyor stres yapma hakkında hayırlısı olsun inl
32+0 da gittim sanırım tam gününde gidilmesi gerekiiyo bizim işyeri izne cıkmadan önce istiyomus simdilik rapor sende kalacak dedilerMaşallah canımm yaa ne güzel büyüyor bebişleriniz vallaben de 2 hafta sonra çalışabilir raporu alıcam da, tam olarak 31+6da mı almış oldun canım 32+0 mı? Sonra o raporu napıyoruz iş yerine mi veriyoruz, sgk'ya mı nasıl oluyor?
aynen ya son bir ay insallah cabucak gecer sabah kalkmak artık cok zorluyooyy maşallah.. Ben de aldım çalışabilir raporunu , ama bir an önce zaman geçsin çalışamaz raporunu alayım daaa izne çıkayım istiyorum.. kavuşmak için sabırsızlanıyor insan.. :)
Aynen canim bendecok fedakarlik yaptim gelinligimi bile onlar secip getirdi dugun gunu giydm bisi demedim davetiyemi bile kafalarina gore bastirip kargoyuda karsi odemeli yollamislardi hic unutmam bunum gibi birsuru sey.hastalanmistm onlarin yuzunden ama yuzlerine vurmadm bisefer dier gelin fena diye herseyi dort dortluk yapildi.genede arkamdan konusmuslar.ustelik bisi bulamamislae konusucak sacmalamislar.ben genede saygimi bozmuyorum ama konusmuyrm eskisi gbi bide istiyolarki hergun arayalim ne yedik ictik hesabini verelim haftada bir ariyorum diye olay yaratiyolar artk onuda aramam ama iyilikten gercekten anlamiyolarmisY Yesilelma90 ben çok fedakar bir insanım, sırf eşimin ailesi diye çok candan davrandım. Gerek maddi gerek manevi. Ama çektim kendimi artık anlarlar mı bilmiyorum. Ama politikam bu ç. Ha Bi yandan da diyorum başka zararlı yok bi ağır söz kaygısızlık ve ilgisizliklerinden başka kötülüklerini pek görmedim. Ama bende eski cici gelin değilim. Kaygısız soğuk bönüm
Böyle daha az üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?