2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Daha bunlar neki canim inan daha el kadar bebek icinneler diyorlar benim cocugumada merhamet etmezler.Allaha yakin bana uzak olsunlar
Canm haklıymışsın sen.bu kadar olduklarını bilmiyordm. işin içine bebek giriyorsa el kadar bebek kötü davranış kötü söz giriyorsa.temiz kalp iyi niyet aramam asla.

Kızlar boşverin kv leri yahu. Siz anlattıkça geleceğin bir erkek annesi olarak kendimden korkuyorum Biz de mi böyle eli maşalı olacağız acaba gelinlerimize Bu bebek olayında da anneanneler daha duygusal oluyor. Sonuçta hamileliği yaşayanlar kendi yavruları. Aynı hassasiyeti kv lerinizden beklemeyin o zaman gözünüze batmaz

Canım hayretler içinde okudum yazdıklarını.Hiç canını sıkma bu tip insanlar için canın,kalbin nasıl istiyorsa öyle davran.

Hımm canım en azından para göndermişler ufakta olsa bi ihtiyacınızı karşılarsınız diye biz çocuk sahibi olacağımız için çok heyecanlıyız çok mutluyuz ama herkes bu duyguyu paylaşmak zorunda değil ki benim annem de doğmamış bebeğe eşya alma kızım diyo belki bunu kaynanam söylese zoruma giderdi bilakis kayınvalidem de daha hevesli benim anneme göre, eşin de senin destekçinse belli ki sende biraz fevrisin hiç lohusalığunı zehir etme kibarca bir bahane bul toparlanınca davet et ama siz ilgilenmediniz nasıl babannesin gibi kırıcı ithamlarda da bulunma lütfen dil zehrinin pan zehri yoktur kalp kırma o sevmesin biz teyzeleri olarak çok seviyoruz senin ponçiği

Biz geldiik guzel haberlerle hemde cok sukur.doktor bugun plesentayla rahim agzi arasini olcmeye artik gerek kalmadigini rahatlikla normal dogum yapabilecegimi soyledi cok sukur.gelisimimizde guzelmis maasallah
Yuppiiii mutlu haberleri çook seviyorum bide doğumlu moğumlu olunca daha bi seviyorum zaman yaklaşıyor oley oley diyorum

Bim bugün süt yapan lactamilin çayını getirmiş kullanan bilgisi olan var mı denemeye değer mi acaba ben doğumdan önce still tea alayım diyorum yada alıp şuan emziren ablamda denesem mi sen bi iç bakiim arttı mı sütün diye hoş o da sütten kesmek üzere

Tam tersine canim fevri hic degilim. Okadar yaptiklarina bikez sesim cikmadi hatta oyle insanlarki eltim fena diye ondan korkuyoruz sesi cikmasin yeterki diyio ne yapsa ne dese gik etmiyolar.ustelik yagcilik yapiyolarki sesi cikmasin diye.beni silik karakter olarak goruyolar ustumde hep hukum surme cabalari.ogullariyla tartissalar arayip bana laf soyluyolar.ben tabikide gene kirmam laf soylemem yapacagim seyler zaten deil bunlar.ayrica maddi olarak beklentim asla yok.benim yakindigim konu maneviyat.acaba dedim butun babaaannelermi boyle onu merak ettm degilmis ama:)

Kabusmu güzel rüyami belli degil cok ilgincmis bende oglumu goruyodum onceden kac aydir görmedim nedense ama ilginc olan cocuk sarisin mavi gözlü tosun :) belki esime benzer cocuklugu sarisin kumral olurda mavi göz hic yok bizde o ne olacak

Oyy oyy masaallah balli kizz. Her yonuyle ben mucizeym diyor. Ben bi 1 yasindaki halini falan gordum.ama bu sefer minnakti.1 aylik.falan oyuyy. Senn ruya baya manidarmss:)) benm bi yerlerm.acik.kalms heraldeki.bebisimi aldgm.gibi geri koydum hahah

Bazen dedenin dedesine bile çekebiliyor kuzu olur mu olurr. Yaa zaten normal.bi vakttte gormedm. Kizimin guzelliginden o amelyat kismini bilincaltima.ittim.hahah

Kayinvalidemi hep sevmisimdir, ama esimi ilk baslarda kiskanirdim. Anne olduktan sonra bakis acim tamamen degisti :) cocuklar ne kadar kucuk olurlarsa olsunlar kendini kayinvalide olarak dusunup empati yaptiginda herseyi daha farkli goruyorsun.

Dr dan ciktik teyzeleri 33+1 izz ve 2 kg olmusuzz. Gttgm.hastanedende dr danda cok memnun kaldm. Artk hep oraya gidecegm malum son vakitler :)

Cokk haklisin canm vicdanda yapiyorum ama bende biraz tembellikte var sanrm:)) neyseki kuzucuk 2 kg cikti
Anasi almiyor danasi aliyo bunada sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…