- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.461
Daha bunlar neki canim inan daha el kadar bebek icinneler diyorlar benim cocugumada merhamet etmezler.Allaha yakin bana uzak olsunlarinanmıyorum ya.bişey diyemiyorum canm şaşkınım
Masallah kuzuya bizde bu gün gidicez bakalim gecen hafta ölcmedi bu gün bakacagini söyledi merakla bekliyorumİnşallah canım, sağlıklı olsun bebişlerimiz
Canm haklıymışsın sen.bu kadar olduklarını bilmiyordm. işin içine bebek giriyorsa el kadar bebek kötü davranış kötü söz giriyorsa.temiz kalp iyi niyet aramam asla.Daha bunlar neki canim inan daha el kadar bebek icinneler diyorlar benim cocugumada merhamet etmezler.Allaha yakin bana uzak olsunlar
Hey maşallah. 5,500Ben 5,500 grm dogum yapan kac kişi gördüm komşum ablam çok kisi var öyle normal dogum yapan. Özel hastane de doktor lar zora gelemiyo hemen sezeryan diyo bide kişiden kişiye degişiyo
Canım hayretler içinde okudum yazdıklarını.Hiç canını sıkma bu tip insanlar için canın,kalbin nasıl istiyorsa öyle davran.Aynen canim bendecok fedakarlik yaptim gelinligimi bile onlar secip getirdi dugun gunu giydm bisi demedim davetiyemi bile kafalarina gore bastirip kargoyuda karsi odemeli yollamislardi hic unutmam bunum gibi birsuru sey.hastalanmistm onlarin yuzunden ama yuzlerine vurmadm bisefer dier gelin fena diye herseyi dort dortluk yapildi.genede arkamdan konusmuslar.ustelik bisi bulamamislae konusucak sacmalamislar.ben genede saygimi bozmuyorum ama konusmuyrm eskisi gbi bide istiyolarki hergun arayalim ne yedik ictik hesabini verelim haftada bir ariyorum diye olay yaratiyolar artk onuda aramam ama iyilikten gercekten anlamiyolarmis
Hımm canım en azından para göndermişler ufakta olsa bi ihtiyacınızı karşılarsınız diye biz çocuk sahibi olacağımız için çok heyecanlıyız çok mutluyuz ama herkes bu duyguyu paylaşmak zorunda değil ki benim annem de doğmamış bebeğe eşya alma kızım diyo belki bunu kaynanam söylese zoruma giderdi bilakis kayınvalidem de daha hevesli benim anneme göre, eşin de senin destekçinse belli ki sende biraz fevrisin hiç lohusalığunı zehir etme kibarca bir bahane bul toparlanınca davet et ama siz ilgilenmediniz nasıl babannesin gibi kırıcı ithamlarda da bulunma lütfen dil zehrinin pan zehri yoktur kalp kırma o sevmesin biz teyzeleri olarak çok seviyoruz senin ponçiğiKizlar kafama birsey takildi sizlere de sormak istedim ben tup bebekle hamile kaldm 6 yil sonunda zorluklarla oldu bizimkisi gezmedik il doktor birakmadik esimin ailesi hic yanimizda olmadi arayip sormazlardi bile o donemler dogru durust ben uzuntudendir diyip avuttum kendimi hep simdi sukurler olsn hamileyim mesela kendi annem kafayi yedi tabiri caizse herseyini aliyor oyun halisi bile almis simdiden surekli birseyler oruyor ici icine sigmiyor ama kaynanamlar ben iki aylik hamileyken dier oglunun cocugu dogucakti bikacgune ona binlira yolladilae bizede yolladilar gidin besik alin diye.ben ozamaae kabul etmedm erken dedim ustumuze kalmasin ikisi de ciksn aradan dediler.peki dedim sagolsunlar ama zoruma giden su benim annemde okadar para harcadi ama hersey para degil onlarda ilgi alaka sifir kaynanam bi sefer torunuma sunu oreyim demedi bana geldiler bisefer tursu getrmisti cok begendm tursunu azdi zaten bidaha istedm tamam yaparm dedi sesini kesti sonra.dogumuma nekdar kaldi umurlarinda degil.gecen eltimle konustm oda kirgin onlara cok ilgisizler diye.ya gercekten nasil anlataym onlari bilemedm esim bile cok uzuluyor yaptiklariniayip buluyr sirf buyuzden bebek gormye gelmelerini bile istemiyrum diyor.ama ben soyle bikarar aldim 40im cikana kadar kabul etmicem onlari kayinvaliden eltimib burnundan getrmis cunku.kendisinim herseyi ben biliyorum deyip karsisindakini ezme gbi huylari vardir gorumcelerik falan eltimin dedikodusunu yapiyolardi mesela bebek bakamiyo soyle boyle sonucta yasi ufak bi kiz ilk cocugu zamnla ogrenicek oyuzden benimde arkamdan konusurlar guvenmiyrm sizlerde durumlar nasil yoksa bi bizimkilermi boyle
Yuppiiii mutlu haberleri çook seviyorum bide doğumlu moğumlu olunca daha bi seviyorum zaman yaklaşıyor oley oley diyorumBiz geldiik guzel haberlerle hemde cok sukur.doktor bugun plesentayla rahim agzi arasini olcmeye artik gerek kalmadigini rahatlikla normal dogum yapabilecegimi soyledi cok sukur.gelisimimizde guzelmis maasallah
Tam tersine canim fevri hic degilim. Okadar yaptiklarina bikez sesim cikmadi hatta oyle insanlarki eltim fena diye ondan korkuyoruz sesi cikmasin yeterki diyio ne yapsa ne dese gik etmiyolar.ustelik yagcilik yapiyolarki sesi cikmasin diye.beni silik karakter olarak goruyolar ustumde hep hukum surme cabalari.ogullariyla tartissalar arayip bana laf soyluyolar.ben tabikide gene kirmam laf soylemem yapacagim seyler zaten deil bunlar.ayrica maddi olarak beklentim asla yok.benim yakindigim konu maneviyat.acaba dedim butun babaaannelermi boyle onu merak ettm degilmis ama:)Hımm canım en azından para göndermişler ufakta olsa bi ihtiyacınızı karşılarsınız diye biz çocuk sahibi olacağımız için çok heyecanlıyız çok mutluyuz ama herkes bu duyguyu paylaşmak zorunda değil ki benim annem de doğmamış bebeğe eşya alma kızım diyo belki bunu kaynanam söylese zoruma giderdi bilakis kayınvalidem de daha hevesli benim anneme göre, eşin de senin destekçinse belli ki sende biraz fevrisin hiç lohusalığunı zehir etme kibarca bir bahane bul toparlanınca davet et ama siz ilgilenmediniz nasıl babannesin gibi kırıcı ithamlarda da bulunma lütfen dil zehrinin pan zehri yoktur kalp kırma o sevmesin biz teyzeleri olarak çok seviyoruz senin ponçiği
O konu tam bir muamma zaten şuan makat gelişli oturan boğa koyacam o olacakBebeginin cinsiyeti erkek olanlar isim mevzusunu ne yaptiniz ? Buldunuz mu?
Kabusmu güzel rüyami belli degil cok ilgincmisBu gun hamile kaldgmdan beri ilk kez minnak kuzumu riyamda gordum. Kendim sezeryan falan yapıyodm o kismi cok manyakti ama melegimn güzelliğinden orayi hatırlamıyorum. Teyzeleri boyle bembeyaz top suratti Allahm yaa melek gibi nasl güzeldi. Kokusu dahi geldi burnuma kuzumun. Bana benziyordu hamile kalmadan oncede yine ayni bebegi gormustum
Benm kucuklugum. Beyaz tenn.. Sari bsy. Saclar yok ben gibi keltos haha. O kadarda usluydu ki guzel guzel emdi falan. Cok huzurluydu.Sonu cok hazin haha teyzem dedi daha 2 ay var koy karnina karnmda hafif ameliyat yeri vardi istemeye istemeye geri.koydum tobe yaa
İstanbulda Anadolu Saglik Merkezi diye bir hastane var. Bu doktorlarin cekildigi hastane 10 bin kusur dogum ucreti.Hey maşallah. 5,500
Oyy oyy masaallah balli kizz. Her yonuyle ben mucizeym diyor. Ben bi 1 yasindaki halini falan gordum.ama bu sefer minnakti.1 aylik.falan oyuyy. Senn ruya baya manidarmss:)) benm bi yerlerm.acik.kalms heraldeki.bebisimi aldgm.gibi geri koydum hahahBenim eşim evlenmeden önce görmüştü hatta ilk ismini bu rüyaya bağlı kalarak koyduk, ben de hamileyken 2 kez gördüm birinde diğer ismini söylüyordu, sarı-kumral bir minnoş 2-3 yaşlarındadiğerinde de 5 yaşlarında falandı çok mutluydu ve ellerinde bir avuç kiraz vardı bize elleriyle kiraz yediriyordu çok enteresandır; rüyada kime kiraz yedirdiyse ona güzel haberler ve bereket geldi gerçekten son 2 ayda, hem de tam sırasıyla kiraz yedirdiği kişilerin.. Korkuyorum yani ben bu kızdan.. Meleğim o benim
Bazen dedenin dedesine bile çekebiliyor kuzu olur mu olurr. Yaa zaten normal.bi vakttte gormedm. Kizimin guzelliginden o amelyat kismini bilincaltima.ittim.hahahKabusmu güzel rüyami belli degil cok ilgincmisbende oglumu goruyodum onceden kac aydir görmedim nedense ama ilginc olan cocuk sarisin mavi gözlü tosun :) belki esime benzer cocuklugu sarisin kumral olurda mavi göz hic yok bizde o ne olacak
Kayinvalidemi hep sevmisimdir, ama esimi ilk baslarda kiskanirdim. Anne olduktan sonra bakis acim tamamen degisti :) cocuklar ne kadar kucuk olurlarsa olsunlar kendini kayinvalide olarak dusunup empati yaptiginda herseyi daha farkli goruyorsun.Kızlar boşverin kv leri yahu. Siz anlattıkça geleceğin bir erkek annesi olarak kendimden korkuyorumBiz de mi böyle eli maşalı olacağız acaba gelinlerimize Bu bebek olayında da anneanneler daha duygusal oluyor. Sonuçta hamileliği yaşayanlar kendi yavruları. Aynı hassasiyeti kv lerinizden beklemeyin o zaman gözünüze batmaz
Cokk haklisin canm vicdanda yapiyorum ama bende biraz tembellikte var sanrm:)) neyseki kuzucuk 2 kg ciktiMinnak dedikçe minnak olucak annesi yemen lazım,ben de sürekli geç saatlere kadar yalnızım da ama mecburiyetten de olsa kendimi buzdolabına atıyorum sürekli,bir kere duracaklar dünyanın en güvenli yerinde göbeğimizde,yine de maşallah zeynocuğuma bak böcüğüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?