2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba canim. Benim kayinvalideminde hiç umrunda değil şimdiye kadar bi kez bile arayip sormadi sevincime ortak olmadi.

az çıksa deeerrtt çok çıksa dert :) ben daha cumartesi gittim canım benim ki de 1220 gr boyu da 38 cm. sağlıklı olsunlar da hiç dert etmeyelim hayırlısını versin inşallah

Kayinvalidemi hep sevmisimdir, ama esimi ilk baslarda kiskanirdim. Anne olduktan sonra bakis acim tamamen degisti :) cocuklar ne kadar kucuk olurlarsa olsunlar kendini kayinvalide olarak dusunup empati yaptiginda herseyi daha farkli goruyorsun.
Benm eşimde memleketten benm için istanbula taşındı.Aynı memleketteniz kendisiyle zaten.orda tanıştık snra ben Üniv. den snra çalışmaya geldim istanbula ailemde burdaydı.Snra eşim uzaklığa dayanamadı peşimden geldi kısa zamn snra taşındı.nişan söz evlilik derken burda kaldı. Ama k.v bana hiç darılmadı bu konuda.Sağolsun.Şimdi diyo eşim, kızımızı göndeririz memlekete anneme diyo kalır orda 3-4 ay diyor. 5-6 yaşındayken. biz tatile gideriz diyo. deedim olmaz gönderemem okadar süre . kızımdan ayrılmam diyorum.bana bakıyor anlıyormusun şimdi diyor. ama ben zaten hep anlıyordum ki K.v mi

bu arada cumartesi gün ben de öğrendim normal de olsa sezaryen de olsa ücreti 1500 tl imiş buna da şükür:)

Biz evlatlarımıza bakalım canım. Belki de biz çok fedakar olduğumuz için bu beklentiler. Gerçi ben sadece manevi bi destek bekledim. Çünkü ben asla yanımda olmalarından rahatsız olmam birliği severim. Ne diyim rabbim canlarını sağ etsin, kocamdan Allah razı olsun.

HappyMommy öyle olmuyo canım ya benim annemi teyzelerimi görsen nasıllar gelin ve torunlarına karşı. Tamamen bugüne kadar bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesinden geliyo bence. Dünya malı dünyada zaten bi kalbim okşanaydı o da yeterdi. Canları sağolsun.

Bimde dalin ürünleri var demişti arkadaş kimdi unuttum sağolsun onun sayesinde uyguna geldi deterjanlarım :)
Anneme aldırdım bugün 2 adet sıvı 1 adet yumuşatıcı . kaçırmayın sizde alın

Dogru soyluyosun canim bende yakim cevremde gelinlerine bunlar gbi davranani gormedm sahsen kaynanam gbi olmayi dusunmeyi gectm vicdanim el vermez cocugum olmuyor diye dertlestigim zamanlar cik balkona kitap oku diye alay edercesine kalbimi kiriyosa buna kaynanalikta demem ben.bugune kadar dedigin gbi kalbim oksansin istedim bende cunku zaten gurbetteym yalnizliktan da bikinca birlik olmayi sevdim hep.

Benim oğlan hiç doğmayacak gibi geliyo bana. Evi bişeyler götürüyor:) yavaş yavaş oğlumun odasını yerleştirmem lazım, mutfağın boyanması perdesinin yenilenmesi lazım ama o ev benim değil sanki yan komşu yapacak bunları

Çok da diyelim artık şu saatten sonra bütün enerjim yavrum ve kocam için. Ailem ve kocam da arkamda çok şükür. Başka bir şey gamlamaz artık.

Canım ama işte kendi annenin teyzenin gelinlerine tavırlarını annenin bakışaçısından görüyorsun. Gelinin gözüyle olaya bakamazsın ki annene karşı. Benim annemin ağzı var dili yok mesela, ama bazen öyle birşey söylüyor ki kv söylese baya baya alınırım diyorum. O yüzden biraz empati yapmak lazım. Sonuçta hiçbirimiz kusursuz davranmıyoruz. Belki onların da yadırgadığı tavırlar, alındığı gücendiği durumlar var. Böyle konuştukça dile getirdikçe gerilirsiniz daha da kinlenirsiniz, boşverin bebişlerinizi, güzel günlerinizi düşünün Y Yesilelma90

Benim de kaç yıllık temizlikçi ablalarım sağolsunlar tam da bu dönemde beni yarı yolda bıraktılar. Heryerde güvenilir iyi temizlikçi arıyorum ama bulamıyorum. Eşim de her gün iş yapma diyip duruyor, akşam gelsin komple temizleticem heryeri

Hani size gecen haftalarda evde tadilat baslaycak demistim, malzemleri almistik. Adam tadilata baslayacakken adamin kolu kirildi, kac hafta boyunca malzemeler ortada kaldi, bugun basladi adam tadilata. Sonrasinda temizlik olur, halilari vericem, perdeleri yikiycaz. Cokk is var, cok.

Aynen ya kimse anne gibi olamaz, bosverin kvleri ya eşlerimiz bize yeter Benim KV cok ilgili saolsun ama olmasa da annem bana yeter derdim.
O konu tam bir muamma zaten şuan makat gelişli oturan boğa koyacam o olacak
Oturan Boğa Tacettin koyalimmi adini, benim ilkokul arkadasim vardi ay bi iyusuk bi uyusuktu bide ismi komigime giderdi, seninkide uyusuk ya adi Tacettin olsun biz ona Taci deriz
Amaaaaaaan komsu felan yapsin birak alllaseeen, sakin yorma kendini sakinnnnn bana bak ve dersini al yani yat evde dinlen bisicik yapmaaa bundan sonra ev temizledim yoruldum diyeni dovecegimmmmm son haftalar herkes dinlensin, ananiz kocaniz ya da temizlikciniz yapsin napcaksa. Herkes yatmaya hayde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…