- 2 Mart 2017
- 8
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.481
Merhaba canim. Benim kayinvalideminde hiç umrunda değil şimdiye kadar bi kez bile arayip sormadi sevincime ortak olmadi.Tam tersine canim fevri hic degilim. Okadar yaptiklarina bikez sesim cikmadi hatta oyle insanlarki eltim fena diye ondan korkuyoruz sesi cikmasin yeterki diyio ne yapsa ne dese gik etmiyolar.ustelik yagcilik yapiyolarki sesi cikmasin diye.beni silik karakter olarak goruyolar ustumde hep hukum surme cabalari.ogullariyla tartissalar arayip bana laf soyluyolar.ben tabikide gene kirmam laf soylemem yapacagim seyler zaten deil bunlar.ayrica maddi olarak beklentim asla yok.benim yakindigim konu maneviyat.acaba dedim butun babaaannelermi boyle onu merak ettm degilmis ama:)
az çıksa deeerrtt çok çıksa dert :) ben daha cumartesi gittim canım benim ki de 1220 gr boyu da 38 cm. sağlıklı olsunlar da hiç dert etmeyelim hayırlısını versin inşallahKilosuna 1687 boyu da 40 cm-42cm arası yazıyor canım. Ben biraz ürktüm. Ne bilim alışkın değilim ondan sanırım. Demorilize oldum. Normal dese de yine de sorguluyor insan. Senle aynıyız sen gittin mi yakın zaman da doktora?
O bebeğin kilosuymuş yaİstanbulda Anadolu Saglik Merkezi diye bir hastane var. Bu doktorlarin cekildigi hastane 10 bin kusur dogum ucreti.
Benm eşimde memleketten benm için istanbula taşındı.Aynı memleketteniz kendisiyle zaten.orda tanıştık snra ben Üniv. den snra çalışmaya geldim istanbula ailemde burdaydı.Snra eşim uzaklığa dayanamadı peşimden geldi kısa zamn snra taşındı.nişan söz evlilik derken burda kaldı. Ama k.v bana hiç darılmadı bu konuda.Sağolsun.Şimdi diyo eşim, kızımızı göndeririz memlekete anneme diyo kalır orda 3-4 ay diyor. 5-6 yaşındayken. biz tatile gideriz diyo. deedim olmaz gönderemem okadar süre . kızımdan ayrılmam diyorum.bana bakıyor anlıyormusun şimdi diyor. ama ben zaten hep anlıyordum ki K.v miKayinvalidemi hep sevmisimdir, ama esimi ilk baslarda kiskanirdim. Anne olduktan sonra bakis acim tamamen degisti :) cocuklar ne kadar kucuk olurlarsa olsunlar kendini kayinvalide olarak dusunup empati yaptiginda herseyi daha farkli goruyorsun.
Allah razi olsun canim yoldas olduk burda birbirimize cok sukur karsilastirana.senin ne zaman kontrolYuppiiii mutlu haberleri çook seviyorum bide doğumlu moğumlu olunca daha bi seviyorum zaman yaklaşıyor oley oley diyorum
Biz evlatlarımıza bakalım canım. Belki de biz çok fedakar olduğumuz için bu beklentiler. Gerçi ben sadece manevi bi destek bekledim. Çünkü ben asla yanımda olmalarından rahatsız olmam birliği severim. Ne diyim rabbim canlarını sağ etsin, kocamdan Allah razı olsun.Aynen canim bendecok fedakarlik yaptim gelinligimi bile onlar secip getirdi dugun gunu giydm bisi demedim davetiyemi bile kafalarina gore bastirip kargoyuda karsi odemeli yollamislardi hic unutmam bunum gibi birsuru sey.hastalanmistm onlarin yuzunden ama yuzlerine vurmadm bisefer dier gelin fena diye herseyi dort dortluk yapildi.genede arkamdan konusmuslar.ustelik bisi bulamamislae konusucak sacmalamislar.ben genede saygimi bozmuyorum ama konusmuyrm eskisi gbi bide istiyolarki hergun arayalim ne yedik ictik hesabini verelim haftada bir ariyorum diye olay yaratiyolar artk onuda aramam ama iyilikten gercekten anlamiyolarmis
Bi benimki degilmis benimki arar ama ne yediniz ne ictiniz der bikacta moralimi bozar kapar hic aramasa daha iyi yani neyse herkes zamani gelince ettigine pisman olur dusuncesindeyimMerhaba canim. Benim kayinvalideminde hiç umrunda değil şimdiye kadar bi kez bile arayip sormadi sevincime ortak olmadi.
bir ben öğrenmedim.bende sorayım bari cuma günü fiyatlarıbu arada cumartesi gün ben de öğrendim normal de olsa sezaryen de olsa ücreti 1500 tl imiş buna da şükür:)
O bebeğin kilosuymuş yaücret değil
Şimdi hayretime hak vermişsindir herhaldene kadar inanamadiysam direk para olarak dusunmusum
Dogru soyluyosun canim bende yakim cevremde gelinlerine bunlar gbi davranani gormedm sahsen kaynanam gbi olmayi dusunmeyi gectm vicdanim el vermez cocugum olmuyor diye dertlestigim zamanlar cik balkona kitap oku diye alay edercesine kalbimi kiriyosa buna kaynanalikta demem ben.bugune kadar dedigin gbi kalbim oksansin istedim bende cunku zaten gurbetteym yalnizliktan da bikinca birlik olmayi sevdim hep.Biz evlatlarımıza bakalım canım. Belki de biz çok fedakar olduğumuz için bu beklentiler. Gerçi ben sadece manevi bi destek bekledim. Çünkü ben asla yanımda olmalarından rahatsız olmam birliği severim. Ne diyim rabbim canlarını sağ etsin, kocamdan Allah razı olsun.
HappyMommy öyle olmuyo canım ya benim annemi teyzelerimi görsen nasıllar gelin ve torunlarına karşı. Tamamen bugüne kadar bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesinden geliyo bence. Dünya malı dünyada zaten bi kalbim okşanaydı o da yeterdi. Canları sağolsun.
Dogru soyluyosun canim bende yakim cevremde gelinlerine bunlar gbi davranani gormedm sahsen kaynanam gbi olmayi dusunmeyi gectm vicdanim el vermez cocugum olmuyor diye dertlestigim zamanlar cik balkona kitap oku diye alay edercesine kalbimi kiriyosa buna kaynanalikta demem ben.bugune kadar dedigin gbi kalbim oksansin istedim bende cunku zaten gurbetteym yalnizliktan da bikinca birlik olmayi sevdim hep.
Çok daDogru soyluyosun canim bende yakim cevremde gelinlerine bunlar gbi davranani gormedm sahsen kaynanam gbi olmayi dusunmeyi gectm vicdanim el vermez cocugum olmuyor diye dertlestigim zamanlar cik balkona kitap oku diye alay edercesine kalbimi kiriyosa buna kaynanalikta demem ben.bugune kadar dedigin gbi kalbim oksansin istedim bende cunku zaten gurbetteym yalnizliktan da bikinca birlik olmayi sevdim hep.
Canım ama işte kendi annenin teyzenin gelinlerine tavırlarını annenin bakışaçısından görüyorsun. Gelinin gözüyle olaya bakamazsın ki annene karşı. Benim annemin ağzı var dili yok mesela, ama bazen öyle birşey söylüyor ki kv söylese baya baya alınırım diyorum. O yüzden biraz empati yapmak lazım. Sonuçta hiçbirimiz kusursuz davranmıyoruz. Belki onların da yadırgadığı tavırlar, alındığı gücendiği durumlar var. Böyle konuştukça dile getirdikçe gerilirsiniz daha da kinlenirsiniz, boşverin bebişlerinizi, güzel günlerinizi düşününBiz evlatlarımıza bakalım canım. Belki de biz çok fedakar olduğumuz için bu beklentiler. Gerçi ben sadece manevi bi destek bekledim. Çünkü ben asla yanımda olmalarından rahatsız olmam birliği severim. Ne diyim rabbim canlarını sağ etsin, kocamdan Allah razı olsun.
HappyMommy öyle olmuyo canım ya benim annemi teyzelerimi görsen nasıllar gelin ve torunlarına karşı. Tamamen bugüne kadar bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesinden geliyo bence. Dünya malı dünyada zaten bi kalbim okşanaydı o da yeterdi. Canları sağolsun.
Benim de kaç yıllık temizlikçi ablalarım sağolsunlar tam da bu dönemde beni yarı yolda bıraktılar. Heryerde güvenilir iyi temizlikçi arıyorum ama bulamıyorum. Eşim de her gün iş yapma diyip duruyor, akşam gelsin komple temizleticem heryeriBenim oğlan hiç doğmayacak gibi geliyo bana. Evi bişeyler götürüyor:) yavaş yavaş oğlumun odasını yerleştirmem lazım, mutfağın boyanması perdesinin yenilenmesi lazım ama o ev benim değil sanki yan komşu yapacak bunları
az çıksa deeerrtt çok çıksa dert :) ben daha cumartesi gittim canım benim ki de 1220 gr boyu da 38 cm. sağlıklı olsunlar da hiç dert etmeyelim hayırlısını versin inşallah
Aynen ya kimse anne gibi olamaz, bosverin kvleri ya eşlerimiz bize yeterKızlar boşverin kv leri yahu. Siz anlattıkça geleceğin bir erkek annesi olarak kendimden korkuyorumBiz de mi böyle eli maşalı olacağız acaba gelinlerimize Bu bebek olayında da anneanneler daha duygusal oluyor. Sonuçta hamileliği yaşayanlar kendi yavruları. Aynı hassasiyeti kv lerinizden beklemeyin o zaman gözünüze batmaz
Oturan BoğaO konu tam bir muamma zaten şuan makat gelişli oturan boğa koyacam o olacak
Amaaaaaaan komsu felan yapsin birak alllaseeen, sakin yorma kendini sakinnnnnBenim oğlan hiç doğmayacak gibi geliyo bana. Evi bişeyler götürüyor:) yavaş yavaş oğlumun odasını yerleştirmem lazım, mutfağın boyanması perdesinin yenilenmesi lazım ama o ev benim değil sanki yan komşu yapacak bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?