2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok da diyelim artık şu saatten sonra bütün enerjim yavrum ve kocam için. Ailem ve kocam da arkamda çok şükür. Başka bir şey gamlamaz artık.
Evet annem hep yawrunu bi al kucagina dunya umrunda olmaz der sabirla o gunu bekliyorum :) onunla ilgilenmekten vakit nasil gecti anlamayayim uykusuz geceler bile kulagima hos geliyor:)

Haha evet benim yardımcım da hamile :) sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim i. Sana gelirm dedi de mümkün değil çağırmam Yen'i birini bulucam artık.
Petisko hiç bişi yapmıyorum arkadaşım. Kocam da çok korkuyo kızıyo zaten. İdare ediyorum bi şekilde ama büyük temizlik yapılmalı bir an önce.

Canım bana 32+0 da gel dedi doktor. Rapor yazıcak. Direk insan kaynaklarına veriyorsun diye biliyorum.

Ya bu süpermiş içime su serpti gerçekten. Doktorum zaten aldığım kiloya hiç olumsuz bir şey demedi ama çevremdeki bazı kişiler sinirimi bozuyordu 17.5'a kadar yolu varmıs işte
Bana da doktorum sen sağlıklı besleniyorsan istersen 30kg al diyor. Sonuçta bünyeden bünyeye değişiyor, kimisi hiç yemiyor çok alıyor, kimisi herşeyi yiyor sağlıksız besleniyor ama kilo almıyor diyor. Ben gerçekten kontrollü ve sağlıklı besleniyorum. Kaç kg alırsam alırım napalım

Canım valla ekstra bir şey yemedim. Bende bi 1.80-1.90 değilim aslında ama baba, dayı, amca uzun ondandır herhalde. Bence genetik yani.

Allah razi olsun canim yoldas olduk burda birbirimize cok sukur karsilastirana.senin ne zaman kontrol
Perşembe günü hem hastanemi hem doktorumu değiştirdim inşallah her şey güzel geçer o yüzden gün sayıyorum hemen perş gelsin diye medicalparka geçtim indirimli sezeryan 1500 doğum ebeyle 1400 doktorla 1700 müş fiyat da gayet makul ama sezeryan beni korkutuyo tercihen az acılı bol açılmalı normal doğum istiyorum ya hayırlısı

Ya bide annenin çok alıp da bebeğin zayıf kaldığı durumlar var bende son bir aydır iştah yok mesela yemekten kesildim resmen

Minnak icin kontrole geldikte teyzeleri tartildim bende 61.im 1 ayda 1 kilo almsm. Istahm hc yok minnakta 30. Haftasnda 1470 gr di. Esime hc demeyeym vurur beni yanlzliktan hep bunlar birileri.olsa yerdm kizim gelsinde yiyelm timbil timbil gezelim
aynen ya yalnızken hiç yenilmiyor yanımda birileri olsaydı keşke

maşallah ya kocaman olmuş annesi

Benimki seninkinden zayıf ama uzunmuş canım. 30+0 da dün gördük, kilosu 1540gr. boyuna da 47 cm dedi doktorumuz. Ama korkma kilosu 1500 civarı olurmuş bu haftalarda, boyu da normal zaten

Nerede yaşıyorsunuz fiyatlar cok uygunmuş... Bende hiç istemediğim halde değiştireceğim doktorumu...

31+2 de doktor bana çalışabilir raporu verir mi? Bide erkek anaları fon perde değil de tülünü naaptınız ben iki arada bi derede kaldım yıkanabilsin diye jaluzi stor istemiyorum erkek bebeğe dantel güpür de olmaz tüller de hep afilli her şey o süslü ponçik kızlar için sanki

Sezeryanın ebeli ebesiz fiyatlarıdamı varmış kendi doktorunla 1700 başka doktorla daha mı uygun. Bilmiyordum bu şekilde fiyatların değiştiğini.Sadece Medicalparl ta bu şeklde herlde

Evet fiyatlar uygunmus .affina siginarak hangi sehirdeydin sen canim o kadar omega iciyorum ama bana bi faydasi yok konusmustuk oysaki :))) normal dogum icinde yapicaklarimiz var aon haftalara bi eriselimde konusurz bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…