- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.501
Evet annem hep yawrunu bi al kucagina dunya umrunda olmaz der sabirla o gunu bekliyorum :) onunla ilgilenmekten vakit nasil gecti anlamayayim uykusuz geceler bile kulagima hos geliyor:)Çok dadiyelim artık şu saatten sonra bütün enerjim yavrum ve kocam için. Ailem ve kocam da arkamda çok şükür. Başka bir şey gamlamaz artık.
Benim de kaç yıllık temizlikçi ablalarım sağolsunlar tam da bu dönemde beni yarı yolda bıraktılar. Heryerde güvenilir iyi temizlikçi arıyorum ama bulamıyorum. Eşim de her gün iş yapma diyip duruyor, akşam gelsin komple temizleticem heryeri
Hani size gecen haftalarda evde tadilat baslaycak demistim, malzemleri almistik. Adam tadilata baslayacakken adamin kolu kirildi, kac hafta boyunca malzemeler ortada kaldi, bugun basladi adam tadilata. Sonrasinda temizlik olur, halilari vericem, perdeleri yikiycaz. Cokk is var, cok.
Haha evet benim yardımcım da hamile :) sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim i. Sana gelirm dedi de mümkün değil çağırmam Yen'i birini bulucam artık.Aynen ya kimse anne gibi olamaz, bosverin kvleri ya eşlerimiz bize yeterBenim KV cok ilgili saolsun ama olmasa da annem bana yeter derdim.
Oturan BoğaTacettin koyalimmi adini, benim ilkokul arkadasim vardi ay bi iyusuk bi uyusuktu bide ismi komigime giderdi, seninkide uyusuk ya adi Tacettin olsun biz ona Taci deriz
Amaaaaaaan komsu felan yapsin birak alllaseeen, sakin yorma kendini sakinnnnnbana bak ve dersini al yani yat evde dinlen bisicik yapmaaa bundan sonra ev temizledim yoruldum diyeni dovecegimmmmm son haftalar herkes dinlensin, ananiz kocaniz ya da temizlikciniz yapsin napcaksa. Herkes yatmaya hayde
Ya bu süpermiş içime su serpti gerçekten. Doktorum zaten aldığım kiloya hiç olumsuz bir şey demedi ama çevremdeki bazı kişiler sinirimi bozuyordu
Hadi bakalım canımMasallah kuzuya bizde bu gün gidicez bakalim gecen hafta ölcmedi bu gün bakacagini söyledi merakla bekliyorum
Canım bana 32+0 da gel dedi doktor. Rapor yazıcak. Direk insan kaynaklarına veriyorsun diye biliyorum.Maşallah canımm yaa ne güzel büyüyor bebişleriniz vallaben de 2 hafta sonra çalışabilir raporu alıcam da, tam olarak 31+6da mı almış oldun canım 32+0 mı? Sonra o raporu napıyoruz iş yerine mi veriyoruz, sgk'ya mı nasıl oluyor?
tamam işte takip ediyorum dedim bende senle dogurcam demedimdur sen nereye gidiyon aranızda 3 hafta var az buz değil
Bana da doktorum sen sağlıklı besleniyorsan istersen 30kg al diyor. Sonuçta bünyeden bünyeye değişiyor, kimisi hiç yemiyor çok alıyor, kimisi herşeyi yiyor sağlıksız besleniyor ama kilo almıyor diyor. Ben gerçekten kontrollü ve sağlıklı besleniyorum. Kaç kg alırsam alırım napalımYa bu süpermiş içime su serpti gerçekten. Doktorum zaten aldığım kiloya hiç olumsuz bir şey demedi ama çevremdeki bazı kişiler sinirimi bozuyordu17.5'a kadar yolu varmıs işte
Canım valla ekstra bir şey yemedim. Bende bi 1.80-1.90 değilim aslında ama baba, dayı, amca uzun ondandır herhalde. Bence genetik yani.Canım maşallah yaa neyle besledin?Benimki 40.haftanın sonunda 47 cm anca olur herhalde o zamana kadar içerde kalırsa biz 28+6da 1200 gram 37 cmdik, minnak yavrum benim cidden nasıl besleniyorsun, yoksa genetik mi? Senden ipucu alalım
Perşembe günü hem hastanemi hem doktorumu değiştirdim inşallah her şey güzel geçer o yüzden gün sayıyorum hemen perş gelsin diye medicalparka geçtim indirimli sezeryan 1500 doğum ebeyle 1400 doktorla 1700 müş fiyat da gayet makul ama sezeryan beni korkutuyo tercihen az acılı bol açılmalı normal doğum istiyorum ya hayırlısıAllah razi olsun canim yoldas olduk burda birbirimize cok sukur karsilastirana.senin ne zaman kontrol
Ya bide annenin çok alıp da bebeğin zayıf kaldığı durumlar var bende son bir aydır iştah yok mesela yemekten kesildim resmenBana da doktorum sen sağlıklı besleniyorsan istersen 30kg al diyor. Sonuçta bünyeden bünyeye değişiyor, kimisi hiç yemiyor çok alıyor, kimisi herşeyi yiyor sağlıksız besleniyor ama kilo almıyor diyor. Ben gerçekten kontrollü ve sağlıklı besleniyorum. Kaç kg alırsam alırım napalım
aynen ya yalnızken hiç yenilmiyor yanımda birileri olsaydı keşkeMinnak icin kontrole geldikte teyzeleri tartildim bende 61.im 1 ayda 1 kilo almsm. Istahm hc yok minnakta 30. Haftasnda 1470 gr di. Esime hc demeyeym vurur beniyanlzliktan hep bunlar birileri.olsa yerdm kizim gelsinde yiyelm timbil timbil gezelim
maşallah ya kocaman olmuş annesiselam kızlar bi masallahınızı alırız bizde dun kontroldeydik bizimki tosuncuk 2300grm 47cm olmus boy kilo orantılı ama biraz tosun olacak dedi doktor onun dısında hersey iyi cok sukur ntsye de girdim sancı yok 32 hafta calısabilir raporunu aldım calısmaya devam 37ye kadar bizde durumlar böyle
devlete mi gittin nereye gittin canım hangi hastaneDr dan ciktik teyzeleri 33+1 izz ve 2 kg olmusuzz. Gttgm.hastanedende dr danda cok memnun kaldm. Artk hep oraya gidecegm malum son vakitler :)
Benimki seninkinden zayıf ama uzunmuş canım. 30+0 da dün gördük, kilosu 1540gr. boyuna da 47 cm dedi doktorumuz. Ama korkma kilosu 1500 civarı olurmuş bu haftalarda, boyu da normal zatenKilosuna 1687 boyu da 40 cm-42cm arası yazıyor canım. Ben biraz ürktüm. Ne bilim alışkın değilim ondan sanırım. Demorilize oldum. Normal dese de yine de sorguluyor insan. Senle aynıyız sen gittin mi yakın zaman da doktora?
Nerede yaşıyorsunuz fiyatlar cok uygunmuş... Bende hiç istemediğim halde değiştireceğim doktorumu...Perşembe günü hem hastanemi hem doktorumu değiştirdim inşallah her şey güzel geçer o yüzden gün sayıyorum hemen perş gelsin diye medicalparka geçtim indirimli sezeryan 1500 doğum ebeyle 1400 doktorla 1700 müş fiyat da gayet makul ama sezeryan beni korkutuyo tercihen az acılı bol açılmalı normal doğum istiyorum ya hayırlısı
Sezeryanın ebeli ebesiz fiyatlarıdamı varmış kendi doktorunla 1700 başka doktorla daha mı uygun.Perşembe günü hem hastanemi hem doktorumu değiştirdim inşallah her şey güzel geçer o yüzden gün sayıyorum hemen perş gelsin diye medicalparka geçtim indirimli sezeryan 1500 doğum ebeyle 1400 doktorla 1700 müş fiyat da gayet makul ama sezeryan beni korkutuyo tercihen az acılı bol açılmalı normal doğum istiyorum ya hayırlısı
Evet fiyatlar uygunmus .affina siginarak hangi sehirdeydin sen canim o kadar omega iciyorum ama bana bi faydasi yok konusmustuk oysaki :))) normal dogum icinde yapicaklarimiz var aon haftalara bi eriselimde konusurz bol bolPerşembe günü hem hastanemi hem doktorumu değiştirdim inşallah her şey güzel geçer o yüzden gün sayıyorum hemen perş gelsin diye medicalparka geçtim indirimli sezeryan 1500 doğum ebeyle 1400 doktorla 1700 müş fiyat da gayet makul ama sezeryan beni korkutuyo tercihen az acılı bol açılmalı normal doğum istiyorum ya hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?