2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Nerede yaşıyorsunuz fiyatlar cok uygunmuş... Bende hiç istemediğim halde değiştireceğim doktorumu...
Anadolunun bağrındayım canım :) doğu Anadolunun orta hali bir şehri benim hastane de özeldi doktorumu çok seviyodum ama hijyeni odaları içime sinmiyordu o yüzden vakit iyice geç olmadan gidip yeni doktora kendimi sevdireyim dedim

Nerede yaşıyorsunuz fiyatlar cok uygunmuş... Bende hiç istemediğim halde değiştireceğim doktorumu...
Anadolunun bağrındayım canım :) doğu Anadolunun orta hali bir şehri benim hastane de özeldi doktorumu çok seviyodum ama hijyeni odaları içime sinmiyordu o yüzden vakit iyice geç olmadan gidip yeni doktora kendimi sevdireyim dedim

Raporu 32+0 da veriyorlar canım. Zaten calısmaya devam edeceksen 32. haftanda al ne fark edecek ki..

32 dolmadan vermez canım.
Bu arada erkek bebeklere de çok uygun tüller var resimli falan

İyi yapmışsın o zaman canım, biz batıdayız da noluyor hastaneler ateş pahası

Raporu 32+0 da veriyorlar canım. Zaten calısmaya devam edeceksen 32. haftanda al ne fark edecek ki..
Çalışmaya devam etmek istiyorum ama beş hafta dayanamam gibi geliyor o yüzden ne kadar erken başlasa o kadar iznim kalır sonrasına diye.. sadece 36.haftada hastanede yatış gösterince raporun bozulmuyormuş onun dışında yıllık izin rapor filan olmuyormuş

Masaallah suphanallah. Kuzuys

Cogumuz doktor degstirmeye basladi ya bende oyle... Halbu ki evime de yakindi.. Fiyatida uygun sayilirdi.. Fakat yanlis teshis ile 1 ayimi zehir etmis Ankara da olmak avantaj mi dezavantaj mi bilemedim.... Fiyatlar okadar oynak ki... Birde mesafe faktoru var bir yerden bir yere acil ulasmak cok zorluyor... Pff... Doktor ariyorummm

Kızlar doktorunuza hediye almayı düşünüyor musunuz ??? Allah nasip ederse, Doğum sonrası ziyarette kendisine hediye götürmek istiyorum.

Devlet canm esenler kadin dogum hast. Yeni yapilms sanirim
iyi bari memnun kaldığına sevindim duymadım daha önce devlette mi doğum edeceksin aslında bende istedim burda Süleymaniye kadın doğum ama bir odada 3 kişi kalıyor birde epidural yapıyorlar o yüzden istemiyorum ilk bebek gelen giden de olcak eşim yanımda kalmak istiyor o yüzden özel de doğum edeceğim Allah nasip ederse.

Canım sezeryanın günü belli zaten en güzel tarafı o, normalde de öyle pat diye doğrulmuyo öncesinden belirli veriyormuş benim bıraktığım hastane de yakındı ama naapiim hastane mikrobu kapmaktan iyidir senin de bir ayına mal olmuş yazık değil mi kimbilir o süreçte neler yaşadın bu aralar beni bi korku sardı acaba diyorum bi yeri lekeli filan olur mu saçma sapan korkular dolduruyo içimi tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…