2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım valla anlayamadım dediğini. Çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğin zaman gidip çalışamaz raporunu alabilirsin diye biliyorum ben.. Sen doğum iznine erken mi çıkmak istiyorsun geç mi? Kafam basmadı

İstanbula olsam instagramda takip ettiğim bi doktor var medicalpark göztepede gidip onu bulurdum herhalde adam işini aşkla yapıyo
Ben istanbulda da değilim ne yazık ki Bursadayım ama bir doğum için servet harcamaya gerek yok diye düşünüyorum. Hani riskli sıkıntılı bir hamileliğim olsa o zaman göze para görünmez de... Her şey yolundayken (çok şükür) insan gereksiz görüyor ya, en azından ben..

Ya bide annenin çok alıp da bebeğin zayıf kaldığı durumlar var bende son bir aydır iştah yok mesela yemekten kesildim resmen
Bebek mideye baskı yapıyormuş ya o yüzden tekrar iştahsızlık ve bulantı başlayabiliyormuş bu dönem. O dediğin eğer bir rahatsızlık yoksa sağlıksız beslenmeyle ilgili de olabilir. Hamurişini yığarsan mideye anne kilo alırken bebek oradan hangi vitamini minerali alsın. Sen etini sebzeni meyveni sütünü peynirini tüket bebeklerimiz alır kilosunu, olumlu düşünelim.

Once ozel dusunuyodum ama oraya ulasm skintiydi. Simdi evimn.onunden kalkiyo tam onunde de indiriyo. Birde sezeryan istemiyorum normal olsun istiyorum. Ozellerinde hepsi oyle degil ama hep duyuyorum sezeryan gözüm korktu.:) bakalm nasip burda ne nasl oluyo. Kac kişi kaliyo bi odada hc bilmiyorum. Doguma yakn sorarm.

32 den sonra doktor ne zaman calisamazsin derse o zamandan basliyor canim. Dogum iznin. Bana 35 de gel bakalim dedi. Calisamayacak durumda olursan raporunu yazariz dedi. Yani ben bugun gidip rapor alsam 1 hafta kârim var.

Bazen dedenin dedesine bile çekebiliyor kuzu olur mu olurr. Yaa zaten normal.bi vakttte gormedm. Kizimin guzelliginden o amelyat kismini bilincaltima.ittim.hahah
Dr dan ciktik teyzeleri 33+1 izz ve 2 kg olmusuzz. Gttgm.hastanedende dr danda cok memnun kaldm. Artk hep oraya gidecegm malum son vakitler :)
Bilemicem canim benim anne tarafinda var ela yesilimsi falan ama mavi yok benim oglan kesin kara yada kumral cirkin bisey cikar babasinin tarafina benzerse kaynim esim gorumceler ufakliklari cirkin görsen simdide nasil guzel hepsi esime hep diyorum 10 sene önceki halinle görsem hayatta almazdim seni eltimde aynisini kaynima diyomus benim dogurdugum cocuk hep ayni masallah 3 aylik gibi tosun uzun sarisin mavi gözlüydü isvicrelilerin cocuklarini göre göre bilincalti oluyo sanirim
Cok sevindim canim doktorun ve zeynosumun iyi olmasina masallah guzel kilo almis bak kafana taktigina degmedi. Bizde yoldayiz gidiyoruz doktor teyzeye bakalim ne diyecek 2-3 gundurde pasayi bi tuhaf hissediyorum fazlada oynamiyo sanki onceki gibi merak ediyorum durumunu. Icimede bi korku girdi bisey ters gidiyosa doktor hemen almamiz gerekiyo derse diye senaryolar kurmaya basladim.

Ben mavi fon perde ve düz beyaz tül aldım. Desenlileri hiç beğenemedim.

Görselini yolliyim hatta. Tek parça olduğu için ortadan bağ diktirdim.

Neeeey Tacettin mi aman Allahım işte aradığım isim buydu benim adımı kim koydu derse kkdan dobişko teyzen koydu derim Petisko
Deme öyle deme deme, sonra petisko teyzesi icin iyi seyler dusunmeyebilir
Bizim kizinda perdesine karar veremedim ya sade toz pembe bir tül ile koyu pembe bir güneslik mi alsam diyorum. Perdesi sade olsun cokta süslü olmasin diyorum. Şuan için boyle dusunuyorum yani ama kararsizim....
Nasil yanlis teshis koydu canim?

Ne guzel ya burda sen özel hastaneyede gitsen esin yaninda kalamiyo onun icin hamile kalmadan önce özel sigorta falan yaptirmak gerekiyomus dusun 12 ay falan dünya para vericeksin 3 gun ozel odada kalmak icin odalar iki kisilik bizde ziyaret saati 14:00-20:00 arasi ve yaziyo hastanenin sayfasinda anne ve bebegin yaninda cok durmayin fazla kisi gelmeyin falan diye :) bide refakatci yasak burda ister hastaliktan ister dogumdan yat hastanede refakatci yasak koridorda bile kalamaz gece. Ama haklarini asla yemem o konuda hasta bakicisi hemsiresi surekli gelir sorar nasil oldugunu ilgilenir istersen 5 dk da bir dugmeye bas asla sesleri cikmaz surekli guler yuzluler nöbet degisiminde gidecek olan gelip vedalasir yeni gelen kendini tanitir, doktorlar her zaman el skar seni karsilarken.

32 den sonra doktor ne zaman calisamazsin derse o zamandan basliyor canim. Dogum iznin. Bana 35 de gel bakalim dedi. Calisamayacak durumda olursan raporunu yazariz dedi. Yani ben bugun gidip rapor alsam 1 hafta kârim var.

Kızlar ben de geçen hafta 32+0 da çalışabilir yazısını aldım. Hastanedeki görevli kızlar hangi gün geldiysen izne ayrılırken de o gün gel kaybın olur dediler. Tam anlamadım. Kamuda çalışıyorum bu arada. Konuyla ilgili bilginiz var mı?

Yani sanırım eğer 3 hafta kala bırakacaksan işi, tam 37+0 da çalışamaz raporu verelim gün kaybın olmasın demek istediler. Ben böyle anladım gerçi kamuyla özel farkediyor siz ne zamana kadar çalışabiliyorsunuz bilmiyorum.

Kızlar nasılsınız bgn sabahtan beri bi tuhafım ya midem bulanıyo gbi karnım ağrıyo gbi cırcır olmuşum zaten bide ayaga kalkınca kuzumun kafası sanki bacaklarımın arasındaymış gbi geliyo bide uyku hali var anlamadım gitti doğurucakmıyım acaba napıcam anlamadım bi fikriniz var mı allahtan kuzum hareketlide içim biraz rahat :/

Biz de 37 ye kadar çalışabiliyoruz. İnşallah sonuna kadar çalışabilirim. Şimdilik o şekilde düşünüyorum.

Biz de 37 ye kadar çalışabiliyoruz. İnşallah sonuna kadar çalışabilirim. Şimdilik o şekilde düşünüyorum.
Birde aklıma takılan bir durum var.. Ben şimdi doktorumu, hastanemi değiştireceğim. Çalışabilir raporunu başka doktordan, çalışamaz raporunu başka doktordan alıcam sıkıntı olmaz herhalde di mi?

Görselini yolliyim hatta. Tek parça olduğu için ortadan bağ diktirdim.Eki Görüntüle 1967653
Bence çok güzel olmuş. Bende düz tül seçtim. Koçtaştan almıştım, kendinden hafif çizgili duruyor. Düz tül seçimi bence de mantıklı. Her tür mobilya vs. ile uyar. Yatak örtüsü vb. diğer tekstillerde de istediğin deseni seçersin uyum sorunu olmaz, abartı da durmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…