- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.541
Canım valla anlayamadım dediğini. Çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğin zaman gidip çalışamaz raporunu alabilirsin diye biliyorum ben.. Sen doğum iznine erken mi çıkmak istiyorsun geç mi? Kafam basmadıÇalışmaya devam etmek istiyorum ama beş hafta dayanamam gibi geliyor o yüzden ne kadar erken başlasa o kadar iznim kalır sonrasına diye.. sadece 36.haftada hastanede yatış gösterince raporun bozulmuyormuş onun dışında yıllık izin rapor filan olmuyormuş
Ben istanbul göztepe medical parka gşdiyorum ve tüm doktorları tanıyorum bahsettiğiniz doktor erhan karaalpmi?İstanbula olsam instagramda takip ettiğim bi doktor var medicalpark göztepede gidip onu bulurdum herhalde adam işini aşkla yapıyo
Ben istanbulda da değilim ne yazık kiİstanbula olsam instagramda takip ettiğim bi doktor var medicalpark göztepede gidip onu bulurdum herhalde adam işini aşkla yapıyo
Bebek mideye baskı yapıyormuş ya o yüzden tekrar iştahsızlık ve bulantı başlayabiliyormuş bu dönem. O dediğin eğer bir rahatsızlık yoksa sağlıksız beslenmeyle ilgili de olabilir. Hamurişini yığarsan mideye anne kilo alırken bebek oradan hangi vitamini minerali alsın. Sen etini sebzeni meyveni sütünü peynirini tüket bebeklerimiz alır kilosunu, olumlu düşünelim.Ya bide annenin çok alıp da bebeğin zayıf kaldığı durumlar var bende son bir aydır iştah yok mesela yemekten kesildim resmen
Once ozel dusunuyodum ama oraya ulasm skintiydi. Simdi evimn.onunden kalkiyo tam onunde de indiriyo. Birde sezeryan istemiyorum normal olsun istiyorum. Ozellerinde hepsi oyle degil ama hep duyuyorum sezeryan gözüm korktu.:) bakalm nasip burda ne nasl oluyo. Kac kişi kaliyo bi odada hc bilmiyorum. Doguma yakn sorarm.iyi bari memnun kaldığına sevindim duymadım daha önce devlette mi doğum edeceksin aslında bende istedim burda Süleymaniye kadın doğum ama bir odada 3 kişi kalıyor birde epidural yapıyorlar o yüzden istemiyorum ilk bebek gelen giden de olcak eşim yanımda kalmak istiyor o yüzden özel de doğum edeceğim Allah nasip ederse.
32 den sonra doktor ne zaman calisamazsin derse o zamandan basliyor canim. Dogum iznin. Bana 35 de gel bakalim dedi. Calisamayacak durumda olursan raporunu yazariz dedi. Yani ben bugun gidip rapor alsam 1 hafta kârim var.Çalışmaya devam etmek istiyorum ama beş hafta dayanamam gibi geliyor o yüzden ne kadar erken başlasa o kadar iznim kalır sonrasına diye.. sadece 36.haftada hastanede yatış gösterince raporun bozulmuyormuş onun dışında yıllık izin rapor filan olmuyormuş
Bazen dedenin dedesine bile çekebiliyor kuzu olur mu olurr. Yaa zaten normal.bi vakttte gormedm. Kizimin guzelliginden o amelyat kismini bilincaltima.ittim.hahah
Bilemicem canim benim anne tarafinda var ela yesilimsi falan ama mavi yok benim oglan kesin kara yada kumral cirkin bisey cikar babasinin tarafina benzerseDr dan ciktik teyzeleri 33+1 izz ve 2 kg olmusuzz. Gttgm.hastanedende dr danda cok memnun kaldm. Artk hep oraya gidecegm malum son vakitler :)
Ben mavi fon perde ve düz beyaz tül aldım. Desenlileri hiç beğenemedim.31+2 de doktor bana çalışabilir raporu verir mi? Bide erkek anaları fon perde değil de tülünü naaptınız ben iki arada bi derede kaldım yıkanabilsin diye jaluzi stor istemiyorum erkek bebeğe dantel güpür de olmaz tüller de hep afilli her şey o süslü ponçik kızlar için sanki
Amin cnm cümlemizeİyidir inşallah canım, büyümüştür yaaaydan aya nasıl fark ediyor şaşıyorum gerçekten. Allah sağlık versin hepimize bebişlerimizle beraber
Görselini yolliyim hatta. Tek parça olduğu için ortadan bağ diktirdim.31+2 de doktor bana çalışabilir raporu verir mi? Bide erkek anaları fon perde değil de tülünü naaptınız ben iki arada bi derede kaldım yıkanabilsin diye jaluzi stor istemiyorum erkek bebeğe dantel güpür de olmaz tüller de hep afilli her şey o süslü ponçik kızlar için sanki
Deme öyle deme deme, sonra petisko teyzesi icin iyi seyler dusunmeyebilirNeeeey Tacettin mi aman Allahım işte aradığım isim buydubenim adımı kim koydu derse kkdan dobişko teyzen koydu derim Petisko
Bizim kizinda perdesine karar veremedim ya sade toz pembe bir tül ile koyu pembe bir güneslik mi alsam diyorum. Perdesi sade olsun cokta süslü olmasin diyorum. Şuan için boyle dusunuyorum yani ama kararsizim....31+2 de doktor bana çalışabilir raporu verir mi? Bide erkek anaları fon perde değil de tülünü naaptınız ben iki arada bi derede kaldım yıkanabilsin diye jaluzi stor istemiyorum erkek bebeğe dantel güpür de olmaz tüller de hep afilli her şey o süslü ponçik kızlar için sanki
Nasil yanlis teshis koydu canim?Cogumuz doktor degstirmeye basladi yabende oyle... Halbu ki evime de yakindi.. Fiyatida uygun sayilirdi.. Fakat yanlis teshis ile 1 ayimi zehir etmis Ankara da olmak avantaj mi dezavantaj mi bilemedim.... Fiyatlar okadar oynak ki... Birde mesafe faktoru var bir yerden bir yere acil ulasmak cok zorluyor... Pff... Doktor ariyorummm
Ne guzel ya burda sen özel hastaneyede gitsen esin yaninda kalamiyo onun icin hamile kalmadan önce özel sigorta falan yaptirmak gerekiyomus dusun 12 ay falan dünya para vericeksin 3 gun ozel odada kalmak iciniyi bari memnun kaldığına sevindim duymadım daha önce devlette mi doğum edeceksin aslında bende istedim burda Süleymaniye kadın doğum ama bir odada 3 kişi kalıyor birde epidural yapıyorlar o yüzden istemiyorum ilk bebek gelen giden de olcak eşim yanımda kalmak istiyor o yüzden özel de doğum edeceğim Allah nasip ederse.
32 den sonra doktor ne zaman calisamazsin derse o zamandan basliyor canim. Dogum iznin. Bana 35 de gel bakalim dedi. Calisamayacak durumda olursan raporunu yazariz dedi. Yani ben bugun gidip rapor alsam 1 hafta kârim var.
Aynen öyle canımAmin cnm cümlemizeevet çok farkediyorlar artık son zamanlar insanın merakıda gün geçtikçe artıyor
Yani sanırım eğer 3 hafta kala bırakacaksan işi, tam 37+0 da çalışamaz raporu verelim gün kaybın olmasın demek istediler. Ben böyle anladım gerçi kamuyla özel farkediyor siz ne zamana kadar çalışabiliyorsunuz bilmiyorum.Kızlar ben de geçen hafta 32+0 da çalışabilir yazısını aldım. Hastanedeki görevli kızlar hangi gün geldiysen izne ayrılırken de o gün gel kaybın olur dediler. Tam anlamadım. Kamuda çalışıyorum bu arada. Konuyla ilgili bilginiz var mı?
Yani sanırım eğer 3 hafta kala bırakacaksan işi, tam 37+0 da çalışamaz raporu verelim gün kaybın olmasın demek istediler. Ben böyle anladım gerçi kamuyla özel farkediyor siz ne zamana kadar çalışabiliyorsunuz bilmiyorum.
İnşallah canım bende öyle bakalımBiz de 37 ye kadar çalışabiliyoruz. İnşallah sonuna kadar çalışabilirim. Şimdilik o şekilde düşünüyorum.
Birde aklıma takılan bir durum var.. Ben şimdi doktorumu, hastanemi değiştireceğim. Çalışabilir raporunu başka doktordan, çalışamaz raporunu başka doktordan alıcam sıkıntı olmaz herhalde di mi?Biz de 37 ye kadar çalışabiliyoruz. İnşallah sonuna kadar çalışabilirim. Şimdilik o şekilde düşünüyorum.
Bence çok güzel olmuş. Bende düz tül seçtim. Koçtaştan almıştım, kendinden hafif çizgili duruyor. Düz tül seçimi bence de mantıklı. Her tür mobilya vs. ile uyar. Yatak örtüsü vb. diğer tekstillerde de istediğin deseni seçersin uyum sorunu olmaz, abartı da durmaz.Görselini yolliyim hatta. Tek parça olduğu için ortadan bağ diktirdim.Eki Görüntüle 1967653
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?