- 20 Eylül 2010
- 161
- 54
- 98
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.561
Birde aklıma takılan bir durum var.. Ben şimdi doktorumu, hastanemi değiştireceğim. Çalışabilir raporunu başka doktordan, çalışamaz raporunu başka doktordan alıcam sıkıntı olmaz herhalde di m
Bildiğim kadarıyla aynı doktor verecek diye bir şart yok. Benim ilk hamileliğimin son ayında dr.um değişmişti. Raporlar farklı dr.dan oldu ama sorun olmamıştı. Şimdiki dr.umda hastaneden ayrıldı özel muayenehane açtı. İşlemler hastane üzerinden yürüyor. Hangi dr. varsa onun adına açıyorlar.Birde aklıma takılan bir durum var.. Ben şimdi doktorumu, hastanemi değiştireceğim. Çalışabilir raporunu başka doktordan, çalışamaz raporunu başka doktordan alıcam sıkıntı olmaz herhalde di mi?
Mobilyalar düz beyaz zaten. Uyku setini ve tülünü de beyaz gri seçtim. Dediğin gibi uyum sıkıntısı olmuyor. Bazen bebek odalarında bir sürü mavinin tonu oluyor, tam bir renk cümbüşü :)Bence çok güzel olmuş. Bende düz tül seçtim. Koçtaştan almıştım, kendinden hafif çizgili duruyor. Düz tül seçimi bence de mantıklı. Her tür mobilya vs. ile uyar. Yatak örtüsü vb. diğer tekstillerde de istediğin deseni seçersin uyum sorunu olmaz, abartı da durmaz.
Sıkıntı olacağını sanmam, için rahatlasın diye sorabilirsin hastaneye
Yani neticede raporu kaşeli imzalı doktor veriyor bana neden doktor değiştirdin diye hesap soracak değiller herhaldeBildiğim kadarıyla aynı doktor verecek diye bir şart yok. Benim ilk hamileliğimin son ayında dr.um değişmişti. Raporlar farklı dr.dan oldu ama sorun olmamıştı. Şimdiki dr.umda hastaneden ayrıldı özel muayenehane açtı. İşlemler hastane üzerinden yürüyor. Hangi dr. varsa onun adına açıyorlar.
Mobilyalar düz beyaz zaten. Uyku setini ve tülünü de beyaz gri seçtim. Dediğin gibi uyum sıkıntısı olmuyor. Bazen bebek odalarında bir sürü mavinin tonu oluyor, tam bir renk cümbüşü :)
Aynen canım bende 5 haftada 2 kilo almışım sadece. Aman yavaşlasın yaAsumnur maşallah güzel kızına büyümüş annesi bu arada sanırım bu haftalarda kilo alımımız yavaşlıyor bnmde aynı bir ara haftada bir kilo alıyordum nerdeyse şimdi 200-300 gr arası farkediyor
Kesinlikle bir ara çok takmıştım ben vallaAynen canım bende 5 haftada 2 kilo almışım sadece. Aman yavaşlasın ya
Ya da artık bebeğe yaradığı için azaldı bence. İnşallahKesinlikle bir ara çok takmıştım ben vallahala aynı yiyorum mesela ama o kdr fazla farketmiyor. İlk aylara geri döndü sanırım kilo alımımız
Hatrlarsnz belki 25. Haftamda kanamam olmustu. Plesenta previa total teshisi ile rpor verip evde yatisa gecirdi doktorum.bilen bilir cok ciddi bisey.erken dogumdan rahim alinmasina kadar bir cok riski var. Ara ara cok az devam etti .. Bu hafta asilama yapan doktorma gttim ne bileyim icime dogdu heralde... Canm doktorum demez mi plesanta birak rahmi kapatmayi yaninda bile degil diye ..... Ben $ok... Ustelik bu plesenta tipinde vajinal muayene yasak.. Bak dedi previa olsan alttan bakamazdim dedi.. Birde rahim uzunlgmu olctu vajinadan... Doktorunda degstir dedi... Ayyy suan 30. Haftam.. Ve haftalarca agladim zaten zor buldum bebegmiNasil yanlis teshis koydu canim?
Aman canım Allah korumuş. Kötü gün göstermesin bir daha rabbim...Hatrlarsnz belki 25. Haftamda kanamam olmustu. Plesenta previa total teshisi ile rpor verip evde yatisa gecirdi doktorum.bilen bilir cok ciddi bisey.erken dogumdan rahim alinmasina kadar bir cok riski var. Ara ara cok az devam etti .. Bu hafta asilama yapan doktorma gttim ne bileyim icime dogdu heralde... Canm doktorum demez mi plesanta birak rahmi kapatmayi yaninda bile degil diye ..... Ben $ok... Ustelik bu plesenta tipinde vajinal muayene yasak.. Bak dedi previa olsan alttan bakamazdim dedi.. Birde rahim uzunlgmu olctu vajinadan... Doktorunda degstir dedi... Ayyy suan 30. Haftam.. Ve haftalarca agladim zaten zor buldum bebegmigogsen hocama cok guveniyorum.inaniyorum... Bu kadar kesin konismaz emin olmadgi seye... Yapistim yakasina birakma beni diye kanama icinde yerlesme bile olablr dedi. Eski birikme den havuz olsms olablr dedi. Yani zaten leke leke gbydi. Allahm cok sukur 30 u da gordum... Doktorlarinza guvenin ama tam baglanmayin...
Ya öyle bi yazmışım ki anlamaman gayet normal erken alırsam erken biter beş hafta öyle düşün :) istediğin zaman ayrılabiliyosun zaten o konuda netiz aman boşver kız benim de devreler yandıCanım valla anlayamadım dediğini. Çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğin zaman gidip çalışamaz raporunu alabilirsin diye biliyorum ben.. Sen doğum iznine erken mi çıkmak istiyorsun geç mi? Kafam basmadı
Ya öyle bi yazmışım ki anlamaman gayet normal erken alırsam erken biter beş hafta öyle düşün :) istediğin zaman ayrılabiliyosun zaten o konuda netiz aman boşver kız benim de devreler yandı
Aaayyy evet evet o :) ne sempatik şirin bi adam ya sende ona gitsene anneden önce o çekiniyor bebekle fotoBen istanbul göztepe medical parka gşdiyorum ve tüm doktorları tanıyorum bahsettiğiniz doktor erhan karaalpmi?
Başkent Üniversitesi'ndeki Göğşen Hoca mı bahsettiğin? Sanırım o doğru teşhisi koyan? Yanlış teşhisi koyanı da çok merak ettim ama doktor karalaması gibi de olmasın tabi. Ben de Ankara'da olduğum için merak ettim, yanlış anlama. Çok geçmiş olsun bu aradaHatrlarsnz belki 25. Haftamda kanamam olmustu. Plesenta previa total teshisi ile rpor verip evde yatisa gecirdi doktorum.bilen bilir cok ciddi bisey.erken dogumdan rahim alinmasina kadar bir cok riski var. Ara ara cok az devam etti .. Bu hafta asilama yapan doktorma gttim ne bileyim icime dogdu heralde... Canm doktorum demez mi plesanta birak rahmi kapatmayi yaninda bile degil diye ..... Ben $ok... Ustelik bu plesenta tipinde vajinal muayene yasak.. Bak dedi previa olsan alttan bakamazdim dedi.. Birde rahim uzunlgmu olctu vajinadan... Doktorunda degstir dedi... Ayyy suan 30. Haftam.. Ve haftalarca agladim zaten zor buldum bebegmigogsen hocama cok guveniyorum.inaniyorum... Bu kadar kesin konismaz emin olmadgi seye... Yapistim yakasina birakma beni diye kanama icinde yerlesme bile olablr dedi. Eski birikme den havuz olsms olablr dedi. Yani zaten leke leke gbydi. Allahm cok sukur 30 u da gordum... Doktorlarinza guvenin ama tam baglanmayin...
Görselini yolliyim hatta. Tek parça olduğu için ortadan bağ diktirdim.Eki Görüntüle 1967653
Amiin amiiinn... Allah bin razi olsun... Hepimizi korusun Rabbim..Aman canım Allah korumuş. Kötü gün göstermesin bir daha rabbim...
Taciye mi ? Artık böyle mi hitap ediyoruz minnağaİşte o arkadaki tülden istiyorum ben beyaz sade çok güzel kombinlemişsin ben taciye kuzulu fon perde aldım uyku seti takımı tülü istediğim gibi bulamıyorum
O tülden heryerde bulursun canım. Standart düz beyaz tül, çok hafif ışıltılı. Biz çilekten baby cotton uyku seti ve cibinlik aldık. Görselini ekliyorum onun da.İşte o arkadaki tülden istiyorum ben beyaz sade çok güzel kombinlemişsin ben taciye kuzulu fon perde aldım uyku seti takımı tülü istediğim gibi bulamıyorum
Aayyyy canim hocam evet evet o :) kardesime de tupun kapali dediler. Hocam filme bi bakti polip bu polip dedi... Allah utandirmasin onu da , beni de tabi ki ama bilgisi deneyimi gercekten 10 numara:) dger doktoru soylemeyim de gideni duyarsam uyaririm ama ... kasitli yapmadgni umut ediyorum.gercekten ciddi birsey bu cnku. Butun pskolojim alt ust oldu.. Kimseye yasatmasin Rabbim... Hayir hangi doktora sorsam teshisi cok kolay previa nin doktorunu degstir diyor. Uzuldum hic yasanmasaydi...Başkent Üniversitesi'ndeki Göğşen Hoca mı bahsettiğin? Sanırım o doğru teşhisi koyan? Yanlış teşhisi koyanı da çok merak ettim ama doktor karalaması gibi de olmasın tabi. Ben de Ankara'da olduğum için merak ettim, yanlış anlama. Çok geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?