2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yaaa canimmmmm neler cektirmis sana, cok cok uzuldum sevdigin doktorunla devammedemiyor musun peki? Doktora guvenmek onemli, bende 3 hafta once doktorumu degistim. Sebep guvensizlik degil asiri yogunluktu. Acil durumda doktorumun ilgilenebilecek hali yoktu nerdeyse. Simdili hastanemde 7tNe bayan kadin dogumcu var ve her gece bir kadin sogumcu nobetci oluyor. Bu durumu goz onunde bulundurarak degismistim ki suan da zaten erken dogum riskim olustu. İyiki degismisim diyorum...
İşte o arkadaki tülden istiyorum ben beyaz sade çok güzel kombinlemişsin ben taciye kuzulu fon perde aldım uyku seti takımı tülü istediğim gibi bulamıyorum
Tacimmmmm yerim ben onu yaaaaa, artik Tacettin ismini cok severimki ben tülünü mülünü begen al Tacimin, herseyi tam olsun

Gercekten de previa teshisini koymak zor degilki, plesenta asagida ve dogum kanalini kapatiyorsa previadir yani doktor acaba nasil boyle hata yapmis. Acaba sonradan mi plesentan yukari cikti canim? Neyse suan bi sorun yoksa cok guzel, gozun aydin canim kalan zamanini guzel ve keyifli gecirirsin insallah.

Cokk tesekkur ederiz teyzesi.
Ya oyle oluyo kuzu kucukken çirkin olanlar buyuyunce bir guzellssiyor. Senn minnak bugday tenli yagz bir delikanli olacak insaallah. Sen hc kotu dusunme buyudukce yerleri daraliyo hareketler kısitlaniyomus. Guzel haberlerini bekliyorm inss

Aaayyy evet evet o :) ne sempatik şirin bi adam ya sende ona gitsene anneden önce o çekiniyor bebekle foto
Ben doç dr nida bayık'a gidiyorum doktorumdan çok memnunum iki arkadaş kadar yakınız ve özellikle riskli gebelik takibi yaptığı için onunla birlikteyim. Ama erhan bey de çok iyi bir dr oldukça genç ve yakışıklı bekar bayanlar çok tercih ediylr ye duydum benim dr um ile aynı katta odaları. Görüşmeye gittiğimde onun hastalarını da görüyorum.

Acikcasi 1 kere daha gidcegm yanls teshis yapan doktoruma. Hic brsey soylemeyecegm ben..belkide cikmis yukariya diyecek... Dger doktorumda 36 da gel bakalim ne yapacagmza dedi.. Tup bebek uzmani oldgu icin adamda hakli cok yogun tedavi asamalari ile...insallah hepmizin icin hayirlisi olur ... Tesekkur ederim guzel dileklerin icin :)

Maşallah canim.raporunu tam 32 iken mi aldin bi kaç gün öncesinden alinabilir mi?

yok canım burda özel hastanede tek kişilik odalar sezeryanda iki gece kalıyorsun özel oda olduğu için gelene gidene karışmıyorlar eşin ve bir bayan refakatçi kalabiliyor ziyaret saati yok evin gibi yani .

Ama sana da kıymasın eşin. Seni kendi ailesiyle karşı karşıya getirmemesi gerekiyor hiçbir konuda. Onu affederler evlatları ama seni affetmezler o konuda unutmazlar hiç. Sıkma canını sen tatlı dilinle halledersin

ahh be canım insanı hoş eden bir iki güzel cümle olsa o bile yeter...
küçücük bir eldiven yelek patik yeter de artar bile mutlu olmaya
benim kaynana hep benden söz ederken inşallah bebeği de olur derdi...
bilmezdi ki bebeği olmayan ben değilim oğlu...
sanırım gelini öne atmak daha kolay yada oğluna toz konduramamak...

Eşimle konuşuyoruz taciye cibinlik aldım dedim neee Taci mi tanıdığım tek Taci köpekti dedi koptum seni söylemedim tabi aramızda

Hastaları mı bekar adam mı bekar anlamadım ama adam evliydi demekki hastaları bekar ili de istanbul olarak düşünürsek neyse dedikodu günahtır zaten hiç sevmem Doktorunun takibi önemli olan hele de riskliyse çok haklısın hayırlısıyla kalanı da kazasız belasız atlatalım inş

Kuzum benim ya ne gıcık bi kaynanaymış hiç sevmedim ohh bebişin de oluyooo çatlasın da patlasın uyuz

Kızlar merhaba ;

Nasılsıniz nasıl gidiyor

Sizlere sorum şu olacak bebeğiniz için temizlik ihtiyaçlarını şampuan yağ ıslak mendil tarzı şeyleri hangi marka aldınız? yıkama deterjanı hangi marka ?

Kuzum benim ya ne gıcık bi kaynanaymış hiç sevmedim ohh bebişin de oluyooo çatlasın da patlasın uyuz

öyle kötü biri değil...ama o sözü hep söylerdi üzülürdüm...
hiç de bilmediler gerçeği...Belki Rabbim sabrıma lütuf meleğimi yolladı..

Senin bebiş için de Yuşa ismi gerçekten 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi...Nereden rüyana girdi acaba Peygamber ismiymiş
çok enteresan geldi bana rüyan... hayır olsun

Çok cici sade ve şık ben daha yıkamadım ki sereyim halıyı avizeyi ne düşünüyosun
Ben de yıkamadım daha. Zaten uyku seti ve cibinlikleri en son yıkarım. Tozlanır çünkü. Onları bekletiyorum. Öyle serdim şimdilik görüntüde... Avize yi koçtaştan aldım, düz beyaz sade. Halı da gri, üzerinde sarı beyaz maviler var. Makinede yıkanabilir halı aldım...

Tesekkur ederiz teyzesi ❤ aynen ben bu durumda 1 kilo bile almamisim 1 ayda zeynos almis :)

Farkinda olmadan ne kadar cok elektrik yukleniyoruz. Bankamatikten para cekerken tuslara bastikca statik elektrikten dolayi ne kadar elektrik carpti. Kp yanimdaydi ona bastirdim tuslara ona birsey olmadi.

Bende degistirdim benimki tamamen maddiyattan ve bide gece dogum olursa gelemeyecegini soyledi.DOgum ucreti olarak 3bin istedi ben baska bi hastanede 1250ye yapcam insallah simdiki doktorda iyi hastaneyide gezdim cok begendim yenidogan uniteside var doktorda gece dogum olursa geliyomus benim aradigim ozelliklere uygun bi hastane yani devletede devam ediyom baya bi karışık benim is.hakkimizda hayirlisi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…