- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.581
Yaaa canimmmmm neler cektirmis sana, cok cok uzuldumHatrlarsnz belki 25. Haftamda kanamam olmustu. Plesenta previa total teshisi ile rpor verip evde yatisa gecirdi doktorum.bilen bilir cok ciddi bisey.erken dogumdan rahim alinmasina kadar bir cok riski var. Ara ara cok az devam etti .. Bu hafta asilama yapan doktorma gttim ne bileyim icime dogdu heralde... Canm doktorum demez mi plesanta birak rahmi kapatmayi yaninda bile degil diye ..... Ben $ok... Ustelik bu plesenta tipinde vajinal muayene yasak.. Bak dedi previa olsan alttan bakamazdim dedi.. Birde rahim uzunlgmu olctu vajinadan... Doktorunda degstir dedi... Ayyy suan 30. Haftam.. Ve haftalarca agladim zaten zor buldum bebegmigogsen hocama cok guveniyorum.inaniyorum... Bu kadar kesin konismaz emin olmadgi seye... Yapistim yakasina birakma beni diye kanama icinde yerlesme bile olablr dedi. Eski birikme den havuz olsms olablr dedi. Yani zaten leke leke gbydi. Allahm cok sukur 30 u da gordum... Doktorlarinza guvenin ama tam baglanmayin...
Tacimmmmmİşte o arkadaki tülden istiyorum ben beyaz sade çok güzel kombinlemişsin ben taciye kuzulu fon perde aldım uyku seti takımı tülü istediğim gibi bulamıyorum
Gercekten de previa teshisini koymak zor degilki, plesenta asagida ve dogum kanalini kapatiyorsa previadir yani doktor acaba nasil boyle hata yapmis. Acaba sonradan mi plesentan yukari cikti canim? Neyse suan bi sorun yoksa cok guzel, gozun aydin canim kalan zamanini guzel ve keyifli gecirirsin insallah.Aayyyy canim hocam evet evet o :) kardesime de tupun kapali dediler. Hocam filme bi bakti polip bu polip dedi... Allah utandirmasin onu da , beni de tabi ki ama bilgisi deneyimi gercekten 10 numara:) dger doktoru soylemeyim de gideni duyarsam uyaririm ama ... kasitli yapmadgni umut ediyorum.gercekten ciddi birsey bu cnku. Butun pskolojim alt ust oldu.. Kimseye yasatmasin Rabbim... Hayir hangi doktora sorsam teshisi cok kolay previa nin doktorunu degstir diyor. Uzuldum hic yasanmasaydi...
Cokk tesekkur ederiz teyzesi.Asumnur maşallah güzel kızına büyümüş annesi bu arada sanırım bu haftalarda kilo alımımız yavaşlıyor bnmde aynı bir ara haftada bir kilo alıyordum nerdeyse şimdi 200-300 gr arası farkediyor
Ya oyle oluyo kuzu kucukken çirkin olanlar buyuyunce bir guzellssiyor. Senn minnak bugday tenli yagz bir delikanli olacak insaallah. Sen hc kotu dusunme buyudukce yerleri daraliyo hareketler kısitlaniyomus. Guzel haberlerini bekliyorm inssBilemicem canim benim anne tarafinda var ela yesilimsi falan ama mavi yok benim oglan kesin kara yada kumral cirkin bisey cikar babasinin tarafina benzersekaynim esim gorumceler ufakliklari cirkin görsen simdide nasil guzel hepsi esime hep diyorum 10 sene önceki halinle görsem hayatta almazdim seni eltimde aynisini kaynima diyomus benim dogurdugum cocuk hep ayni masallah 3 aylik gibi tosun uzun sarisin mavi gözlüydü isvicrelilerin cocuklarini göre göre bilincalti oluyo sanirim
Cok sevindim canim doktorun ve zeynosumun iyi olmasina masallah guzel kilo almis bak kafana taktigina degmedi. Bizde yoldayiz gidiyoruz doktor teyzeye bakalim ne diyecek 2-3 gundurde pasayi bi tuhaf hissediyorum fazlada oynamiyo sanki onceki gibi merak ediyorum durumunu. Icimede bi korku girdi bisey ters gidiyosa doktor hemen almamiz gerekiyo derse diye senaryolar kurmaya basladim.
Ben doç dr nida bayık'a gidiyorum doktorumdan çok memnunum iki arkadaş kadar yakınız ve özellikle riskli gebelik takibi yaptığı için onunla birlikteyim. Ama erhan bey de çok iyi bir dr oldukça genç ve yakışıklı bekar bayanlar çok tercih ediylr ye duydum benim dr um ile aynı katta odaları. Görüşmeye gittiğimde onun hastalarını da görüyorum.Aaayyy evet evet o :) ne sempatik şirin bi adam ya sende ona gitsene anneden önce o çekiniyor bebekle foto
Yaaa canimmmmm neler cektirmis sana, cok cok uzuldumsevdigin doktorunla devammedemiyor musun peki? Doktora guvenmek onemli, bende 3 hafta once doktorumu degistim. Sebep guvensizlik degil asiri yogunluktu. Acil durumda doktorumun ilgilenebilecek hali yoktu nerdeyse. Simdili hastanemde 7tNe bayan kadin dogumcu var ve her gece bir kadin sogumcu nobetci oluyor. Bu durumu goz onunde bulundurarak degismistim ki suan da zaten erken dogum riskim olustu. İyiki degismisim diyorum...
..
Acikcasi 1 kere daha gidcegm yanls teshis yapan doktoruma. Hic brsey soylemeyecegm ben..belkide cikmis yukariya diyecek... Dger doktorumda 36 da gel bakalim ne yapacagmza dedi.. Tup bebek uzmani oldgu icin adamda hakli cok yogun tedavi asamalari ile...insallah hepmizin icin hayirlisi olur ... Tesekkur ederim guzel dileklerin icin :)Gercekten de previa teshisini koymak zor degilki, plesenta asagida ve dogum kanalini kapatiyorsa previadir yani doktor acaba nasil boyle hata yapmis. Acaba sonradan mi plesentan yukari cikti canim? Neyse suan bi sorun yoksa cok guzel, gozun aydin canim kalan zamanini guzel ve keyifli gecirirsin insallah.
Maşallah canim.raporunu tam 32 iken mi aldin bi kaç gün öncesinden alinabilir mi?selam kızlar bi masallahınızı alırız bizde dun kontroldeydik bizimki tosuncuk 2300grm 47cm olmus boy kilo orantılı ama biraz tosun olacak dedi doktor onun dısında hersey iyi cok sukur ntsye de girdim sancı yok 32 hafta calısabilir raporunu aldım calısmaya devam 37ye kadar bizde durumlar böyle
yok canım burda özel hastanede tek kişilik odalar sezeryanda iki gece kalıyorsun özel oda olduğu için gelene gidene karışmıyorlar eşin ve bir bayan refakatçi kalabiliyor ziyaret saati yok evin gibi yani .Ne guzel ya burda sen özel hastaneyede gitsen esin yaninda kalamiyo onun icin hamile kalmadan önce özel sigorta falan yaptirmak gerekiyomus dusun 12 ay falan dünya para vericeksin 3 gun ozel odada kalmak icinodalar iki kisilik bizde ziyaret saati 14:00-20:00 arasi ve yaziyo hastanenin sayfasinda anne ve bebegin yaninda cok durmayin fazla kisi gelmeyin falan diye :) bide refakatci yasak burda ister hastaliktan ister dogumdan yat hastanede refakatci yasak koridorda bile kalamaz gece. Ama haklarini asla yemem o konuda hasta bakicisi hemsiresi surekli gelir sorar nasil oldugunu ilgilenir istersen 5 dk da bir dugmeye bas asla sesleri cikmaz surekli guler yuzluler nöbet degisiminde gidecek olan gelip vedalasir yeni gelen kendini tanitir, doktorlar her zaman el skar seni karsilarken.
Ama sana da kıymasın eşin. Seni kendi ailesiyle karşı karşıya getirmemesi gerekiyor hiçbir konuda. Onu affederler evlatları ama seni affetmezler o konuda unutmazlar hiç. Sıkma canını sen tatlı dilinle halledersinEsim o konuda o kadar titizki hc kiyamaz. Bi emin olsam bunu takinti yapmadm ama aklima gelincede canm skilmiyo degl.uzakta olduklari icin gelince 1 hafta garanti kalir. Ins dogumdan sonra gelp kalr. Anlays gosterirler. Olmadi ne yapip edup esimi ikna edcm. Soylesn.
Biz evlatlarımıza bakalım canım. Belki de biz çok fedakar olduğumuz için bu beklentiler. Gerçi ben sadece manevi bi destek bekledim. Çünkü ben asla yanımda olmalarından rahatsız olmam birliği severim. Ne diyim rabbim canlarını sağ etsin, kocamdan Allah razı olsun.
HappyMommy öyle olmuyo canım ya benim annemi teyzelerimi görsen nasıllar gelin ve torunlarına karşı. Tamamen bugüne kadar bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesinden geliyo bence. Dünya malı dünyada zaten bi kalbim okşanaydı o da yeterdi. Canları sağolsun.
Eşimle konuşuyoruz taciye cibinlik aldım dedim neee Taci mi tanıdığım tek Taci köpekti dedi koptum seni söylemedim tabi aramızdaYaaa canimmmmm neler cektirmis sana, cok cok uzuldumsevdigin doktorunla devammedemiyor musun peki? Doktora guvenmek onemli, bende 3 hafta once doktorumu degistim. Sebep guvensizlik degil asiri yogunluktu. Acil durumda doktorumun ilgilenebilecek hali yoktu nerdeyse. Simdili hastanemde 7tNe bayan kadin dogumcu var ve her gece bir kadin sogumcu nobetci oluyor. Bu durumu goz onunde bulundurarak degismistim ki suan da zaten erken dogum riskim olustu. İyiki degismisim diyorum...
Tacimmmmmyerim ben onu yaaaaa, artik Tacettin ismini cok severimki ben tülünü mülünü begen al Tacimin, herseyi tam olsun
Ben doç dr nida bayık'a gidiyorum doktorumdan çok memnunum iki arkadaş kadar yakınız ve özellikle riskli gebelik takibi yaptığı için onunla birlikteyim. Ama erhan bey de çok iyi bir dr oldukça genç ve yakışıklı bekar bayanlar çok tercih ediylr ye duydum benim dr um ile aynı katta odaları. Görüşmeye gittiğimde onun hastalarını da görüyorum.
ahh be canım insanı hoş eden bir iki güzel cümle olsa o bile yeter...
küçücük bir eldiven yelek patik yeter de artar bile mutlu olmaya
benim kaynana hep benden söz ederken inşallah bebeği de olur derdi...
bilmezdi ki bebeği olmayan ben değilim oğlu...
sanırım gelini öne atmak daha kolay yada oğluna toz konduramamak...
Çok cici sade ve şık ben daha yıkamadım ki sereyimO tülden heryerde bulursun canım. Standart düz beyaz tül, çok hafif ışıltılı. Biz çilekten baby cotton uyku seti ve cibinlik aldık. Görselini ekliyorum onun da. Eki Görüntüle 1967676
Taciye mi ? Artık böyle mi hitap ediyoruz minnağaEmin misin
Kuzum benim ya ne gıcık bi kaynanaymış hiç sevmedim ohh bebişin de oluyooo çatlasın da patlasın uyuz
Ben de yıkamadım daha. Zaten uyku seti ve cibinlikleri en son yıkarım. Tozlanır çünkü. Onları bekletiyorum. Öyle serdim şimdilik görüntüde... Avize yi koçtaştan aldım, düz beyaz sade. Halı da gri, üzerinde sarı beyaz maviler var. Makinede yıkanabilir halı aldım...Çok cici sade ve şık ben daha yıkamadım ki sereyimhalıyı avizeyi ne düşünüyosun
Tesekkur ederiz teyzesi ❤ aynen ben bu durumda 1 kilo bile almamisim 1 ayda zeynos almis :)Asumnur maşallah güzel kızına büyümüş annesi bu arada sanırım bu haftalarda kilo alımımız yavaşlıyor bnmde aynı bir ara haftada bir kilo alıyordum nerdeyse şimdi 200-300 gr arası farkediyor
Bende degistirdim benimki tamamen maddiyattan ve bide gece dogum olursa gelemeyecegini soyledi.DOgum ucreti olarak 3bin istedi ben baska bi hastanede 1250ye yapcam insallah simdiki doktorda iyi hastaneyide gezdim cok begendim yenidogan uniteside var doktorda gece dogum olursa geliyomus benim aradigim ozelliklere uygun bi hastane yani devletede devam ediyom baya bi karışık benim is.hakkimizda hayirlisi artik.Cogumuz doktor degstirmeye basladi yabende oyle... Halbu ki evime de yakindi.. Fiyatida uygun sayilirdi.. Fakat yanlis teshis ile 1 ayimi zehir etmis Ankara da olmak avantaj mi dezavantaj mi bilemedim.... Fiyatlar okadar oynak ki... Birde mesafe faktoru var bir yerden bir yere acil ulasmak cok zorluyor... Pff... Doktor ariyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?