2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba cnm,
Ben ıslak mendil ve şampuanı(köpük şampuan) unibaby aldım. Pişik kreminde mustela ve bepanthol arasında kaldım. Deterjanı da hacı şakir granüllü alabilirim. Tam karar veremedim.

Kesinlikle canimm cok haklisinn. Esim halleder ins. Beni ailesiyle karsi karsiya getrmeyi hc goze alamaz zaten :))) gece diyo dedm anneme biraz erken gel ama.sen gel ilknur cekinir falan diye ama inanmadm.niyeyse. onun kuracagi cumle degl bu :))))

Merhaba cnm,
Ben ıslak mendil ve şampuanı(köpük şampuan) unibaby aldım. Pişik kreminde mustela ve bepanthol arasında kaldım. Deterjanı da hacı şakir granüllü alabilirim. Tam karar veremedim.
Bende ıslak mendili unibaby aldım. Köpüp şampuan konusunda kararsız kaldım ama unibaby alacağım gibi görünüyor. Deterjan konusunda da granüllu alicam bugün bim de dalinin granüllü sabunu ve yumuşatıcısi vardı.

Ismini çok duydum Göğșen hocanın. Yogun oldugu icin mi ona devam edemiyorsun peki?

Evet sen ona bak o zaman. Kızıl kahveydi. Duştan sonra kuru saça sürüyosun. Bir dahaki yıkamaya kadar kalıyo.

Merhaba canım,ben tüm ihtiyaçlarını chicco dan aldım,yıkama deterjanı henüz almadım

Acaba yeni duzelmis olabilirmi ?ayni durumdaydim 26. Hafta duzelmeye basladi benm.bugunki kontroldede artik hic risk kalmadigini soyledi dr'm.belki sennde yenilerde duzelmistir.sevinelim bence buna .dr'n bilerek seni uzmezki ve bu gozden kacicak bisey degl ultrasonda ben bile gorebiliyodum.sen tekrar git doktoruna kalbini bozma simdilik git bakalim ne diyecek.

Canım ben de bir doktora gitmiştim bundan haftalar önce. Hastalığın ismini söylemiyim, öyle bir rahatsızlık söyledi ki ultrasonla bakarken, şu durumunuz da varmış ama zaten perinatologunuz söylemiştir dedi. Çıktığımda Allah Allah bana niye doktorlarım söylemedi bunu acaba diye internetten bir baktım. Yemin ederim hayatım boyunca bu kadar korktuğumu ve kahrolduğumu hatırlamıyorum. Ömrümden ömür gitti. Soluğu perinatologun yanında aldım. Alakası da yokmuş. Çevremde 10larda kadın doğumcu arkadaşım var. Kaç kere her ayrıntıma bakıldı yani, o kadar bilgisiz doktor var ki, gerçekten insan kime güveneceğini şaşırıyor. Sana en azından yat dinlen demiş. Bana söylediği korkunç birşeydi...

Ismini çok duydum Göğșen hocanın. Yogun oldugu icin mi ona devam edemiyorsun peki?
Tup bebek uzmani kendisi. Sadece sezeryana giriyor.yani riskli gebelikleri takip ediyor sonuna kadar. Benim asilama oldu..normal seyrinde devam edince 16. Haftada baska doktora yonlendrdi.ona da ben gitmedim. Smdi sorun olnca en azndan 35 36 gbi gel dedi :) goreblrsem tabi...

Allah Allahhhh hayret dogrusu... Gelmis gecmis olsun ya tahmin edebiliyorum zaten hassasiz...boyle doktorlara ragmen bebeklermz dunyaya gelecek hayirlisi ile insallah.. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin..

Ya bu yatma olayi bana yaramadi, tansiyonum cok dusuyor ve sekerim de hep yuksek cikiyor. Hareketsizlikten dolayi oluyo tabi bunlar. Doktorumla bunu da konusayim bakayim ne diyecek tam sekerim duzene girmisti, tekrar yukselmeye basladi dertler bir degilki anacim yavrum evladim bi usu dursada son haftalari keyifle gecirebilsem

Canım stres de şekeri yükseltiyor. Stres de yapmışsındır sen şimdi. Rahat olmaya çalış. Kaç çıkıyor açlık tokluk değerlerin?

Bazen biraz ayakta dursam bebek löp diye aşağıya düşüyo sanki otururken göbek çevresindeyken ayakta bi bakıyorum çöktü kasıklarıma ağrı sızı yapmıyo ama anlam veremiyorum

Islak mendik uni yenidoğan +baby me kare pamuk aldim .şampuan +nemlemdirici bübchen inş dogru yazmişimdir almayi düşünüyorum .deterjan olarak da baby'me markasi alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…