- 26 Ekim 2016
- 825
- 445
- 18
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.601
Merhaba cnm,Kızlar merhaba ;
Nasılsıniz nasıl gidiyor
Sizlere sorum şu olacak bebeğiniz için temizlik ihtiyaçlarını şampuan yağ ıslak mendil tarzı şeyleri hangi marka aldınız? yıkama deterjanı hangi marka ?
Kesinlikle canimm cok haklisinn. Esim halleder ins. Beni ailesiyle karsi karsiya getrmeyi hc goze alamaz zaten :))) gece diyo dedm anneme biraz erken gel ama.sen gel ilknur cekinir falan diye ama inanmadm.niyeyse. onun kuracagi cumle degl bu :))))Ama sana da kıymasın eşin. Seni kendi ailesiyle karşı karşıya getirmemesi gerekiyor hiçbir konuda. Onu affederler evlatları ama seni affetmezler o konuda unutmazlar hiç. Sıkma canını sen tatlı dilinle halledersin
Bende ıslak mendili unibaby aldım. Köpüp şampuan konusunda kararsız kaldım ama unibaby alacağım gibi görünüyor. Deterjan konusunda da granüllu alicam bugün bim de dalinin granüllü sabunu ve yumuşatıcısi vardı.Merhaba cnm,
Ben ıslak mendil ve şampuanı(köpük şampuan) unibaby aldım. Pişik kreminde mustela ve bepanthol arasında kaldım. Deterjanı da hacı şakir granüllü alabilirim. Tam karar veremedim.
Aman diyim aramizdaEşimle konuşuyoruz taciye cibinlik aldım dedim neee Taci mi tanıdığım tek Taci köpekti dedi koptum seni söylemedim tabi aramızda
Ismini çok duydum Göğșen hocanın. Yogun oldugu icin mi ona devam edemiyorsun peki?Aayyyy canim hocam evet evet o :) kardesime de tupun kapali dediler. Hocam filme bi bakti polip bu polip dedi... Allah utandirmasin onu da , beni de tabi ki ama bilgisi deneyimi gercekten 10 numara:) dger doktoru soylemeyim de gideni duyarsam uyaririm ama ... kasitli yapmadgni umut ediyorum.gercekten ciddi birsey bu cnku. Butun pskolojim alt ust oldu.. Kimseye yasatmasin Rabbim... Hayir hangi doktora sorsam teshisi cok kolay previa nin doktorunu degstir diyor. Uzuldum hic yasanmasaydi...
Evet sen ona bak o zaman. Kızıl kahveydi. Duştan sonra kuru saça sürüyosun. Bir dahaki yıkamaya kadar kalıyo.Hamile kalmadan önce kizildi ama hamilelik planı yapınca biraz koyulastirmistim kızıl haliyle daha kötü olur diye.tabi aktığı için şimdi kızıl kahve gibi birsey oldu.dedigin kahve aslında işimi gorebilir sanırım.en azından şimdiki halinden iyi olur
Merhaba canım,ben tüm ihtiyaçlarını chicco dan aldım,yıkama deterjanı henüz almadımKızlar merhaba ;
Nasılsıniz nasıl gidiyor
Sizlere sorum şu olacak bebeğiniz için temizlik ihtiyaçlarını şampuan yağ ıslak mendil tarzı şeyleri hangi marka aldınız? yıkama deterjanı hangi marka ?
Acaba yeni duzelmis olabilirmi ?ayni durumdaydim 26. Hafta duzelmeye basladi benm.bugunki kontroldede artik hic risk kalmadigini soyledi dr'm.belki sennde yenilerde duzelmistir.sevinelim bence buna .dr'n bilerek seni uzmezki ve bu gozden kacicak bisey degl ultrasonda ben bile gorebiliyodum.sen tekrar git doktoruna kalbini bozma simdilik git bakalim ne diyecek.Hatrlarsnz belki 25. Haftamda kanamam olmustu. Plesenta previa total teshisi ile rpor verip evde yatisa gecirdi doktorum.bilen bilir cok ciddi bisey.erken dogumdan rahim alinmasina kadar bir cok riski var. Ara ara cok az devam etti .. Bu hafta asilama yapan doktorma gttim ne bileyim icime dogdu heralde... Canm doktorum demez mi plesanta birak rahmi kapatmayi yaninda bile degil diye ..... Ben $ok... Ustelik bu plesenta tipinde vajinal muayene yasak.. Bak dedi previa olsan alttan bakamazdim dedi.. Birde rahim uzunlgmu olctu vajinadan... Doktorunda degstir dedi... Ayyy suan 30. Haftam.. Ve haftalarca agladim zaten zor buldum bebegmigogsen hocama cok guveniyorum.inaniyorum... Bu kadar kesin konismaz emin olmadgi seye... Yapistim yakasina birakma beni diye kanama icinde yerlesme bile olablr dedi. Eski birikme den havuz olsms olablr dedi. Yani zaten leke leke gbydi. Allahm cok sukur 30 u da gordum... Doktorlarinza guvenin ama tam baglanmayin...
Cok gecmis olsun canimmİyi geceler kızlar benimde kontrolüm vardı dün#kasılmalarımdan dolayı nst ye bağladı dr. ve ağrım çıktı ciğer geliştirici iğne yapıldı 24 saat sonra tekrar yapılacak ve kasılmalar için hap başlattı.Inşallah vaktinde gelir tüm bebişler.
merhaba nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
Canım ben de bir doktora gitmiştim bundan haftalar önce. Hastalığın ismini söylemiyim, öyle bir rahatsızlık söyledi ki ultrasonla bakarken, şu durumunuz da varmış ama zaten perinatologunuz söylemiştir dedi. Çıktığımda Allah Allah bana niye doktorlarım söylemedi bunu acaba diye internetten bir baktım. Yemin ederim hayatım boyunca bu kadar korktuğumu ve kahrolduğumu hatırlamıyorum. Ömrümden ömür gitti. Soluğu perinatologun yanında aldım. Alakası da yokmuş. Çevremde 10larda kadın doğumcu arkadaşım var. Kaç kere her ayrıntıma bakıldı yani, o kadar bilgisiz doktor var ki, gerçekten insan kime güveneceğini şaşırıyor. Sana en azından yat dinlen demiş. Bana söylediği korkunç birşeydi...Hatrlarsnz belki 25. Haftamda kanamam olmustu. Plesenta previa total teshisi ile rpor verip evde yatisa gecirdi doktorum.bilen bilir cok ciddi bisey.erken dogumdan rahim alinmasina kadar bir cok riski var. Ara ara cok az devam etti .. Bu hafta asilama yapan doktorma gttim ne bileyim icime dogdu heralde... Canm doktorum demez mi plesanta birak rahmi kapatmayi yaninda bile degil diye ..... Ben $ok... Ustelik bu plesenta tipinde vajinal muayene yasak.. Bak dedi previa olsan alttan bakamazdim dedi.. Birde rahim uzunlgmu olctu vajinadan... Doktorunda degstir dedi... Ayyy suan 30. Haftam.. Ve haftalarca agladim zaten zor buldum bebegmigogsen hocama cok guveniyorum.inaniyorum... Bu kadar kesin konismaz emin olmadgi seye... Yapistim yakasina birakma beni diye kanama icinde yerlesme bile olablr dedi. Eski birikme den havuz olsms olablr dedi. Yani zaten leke leke gbydi. Allahm cok sukur 30 u da gordum... Doktorlarinza guvenin ama tam baglanmayin...
Tup bebek uzmani kendisi. Sadece sezeryana giriyor.yani riskli gebelikleri takip ediyor sonuna kadar. Benim asilama oldu..normal seyrinde devam edince 16. Haftada baska doktora yonlendrdi.ona da ben gitmedim. Smdi sorun olnca en azndan 35 36 gbi gel dedi :) goreblrsem tabi...Ismini çok duydum Göğșen hocanın. Yogun oldugu icin mi ona devam edemiyorsun peki?
Benim oglusumun adi allah nasip ederse :)Hep bebeğin ismini rüyamda görecem diye bekledşm gece rüyamda Yuşa ismini gördüm ama hiç de beklediğim bir isim değildi hala şaşkınım sizce yuşa nasıl?
Allah Allahhhh hayret dogrusu... Gelmis gecmis olsun ya tahmin edebiliyorum zaten hassasiz...boyle doktorlara ragmen bebeklermz dunyaya gelecek hayirlisi ile insallah.. Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin..Canım ben de bir doktora gitmiştim bundan haftalar önce. Hastalığın ismini söylemiyim, öyle bir rahatsızlık söyledi ki ultrasonla bakarken, şu durumunuz da varmış ama zaten perinatologunuz söylemiştir dedi. Çıktığımda Allah Allah bana niye doktorlarım söylemedi bunu acaba diye internetten bir baktım. Yemin ederim hayatım boyunca bu kadar korktuğumu ve kahrolduğumu hatırlamıyorum. Ömrümden ömür gitti. Soluğu perinatologun yanında aldım. Alakası da yokmuş. Çevremde 10larda kadın doğumcu arkadaşım var. Kaç kere her ayrıntıma bakıldı yani, o kadar bilgisiz doktor var ki, gerçekten insan kime güveneceğini şaşırıyor. Sana en azından yat dinlen demiş. Bana söylediği korkunç birşeydi...
Canım stres de şekeri yükseltiyor. Stres de yapmışsındır sen şimdi. Rahat olmaya çalış. Kaç çıkıyor açlık tokluk değerlerin?Ya bu yatma olayi bana yaramadi, tansiyonum cok dusuyor ve sekerim de hep yuksek cikiyor. Hareketsizlikten dolayi oluyo tabi bunlar. Doktorumla bunu da konusayim bakayim ne diyecektam sekerim duzene girmisti, tekrar yukselmeye basladi dertler bir degilki anacim yavrum evladim bi usu dursada son haftalari keyifle gecirebilsem
Rabbim oğlunu sana ve tüm sevdiklerine bağışlasın benim çevremde hiç yok YuşaBenim oglusumun adi allah nasip ederse :)
Islak mendik uni yenidoğan +baby me kare pamuk aldim .şampuan +nemlemdirici bübchen inş dogru yazmişimdir almayi düşünüyorum .deterjan olarak da baby'me markasi alacagimKızlar merhaba ;
Nasılsıniz nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?