- 7 Kasım 2016
- 1.613
- 2.323
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.781
Hiç kahramanlık yapmayın kızlar, eğilip kalkmak hep risk. Alıştırın kocaları çalışsınlar. Benim eşim her zaman yardımcıydı ama artık yemeği halim olursa yapıyorum yoksa o yapıyor, bulaşıkları da uzun süredir hiç yıkamıyorum. Makineye eğilip kalkmak riskli. Hatta makinenin içinde temizleri eksik görünce sen mi aldın buradan bir şey diye dik dik bakıyor. Lazım oldu aldım diyorumAa kalksın kendi alsin canım sen artık iki canlısın benimki de hele mutfak işi hiç sevmez boşver dışarıdan yiyelim der ben yemek yapmışım kurması var şimdilerde yapıyor yardım ediyor sarı bezi eline almaya başladı inşallah seninki de yapar
Ahahahah ay gecen gun benim esimde dedi onu ayni tabaga koy cok bulasik cikmasinns sana dedi Allah razi olsn bey ne dusuncelisin dedimBENIM ESIM DE DUN DIYORKI BENCE AYRI TABAKLARDA YEMEYELIM İŞ OLUYOR:d BENDE DEDIM ASLINDA TENCEREDEN YESEK KI SENCE DEDIM:d:d:d:d BAYA GULDUKK.
Aynen cnm ya benm eşimde seninkiyle aynıymış :) :) sağolsun 3. ayda başladı ayakkabımı çorabımı giydirmeyeHiç kahramanlık yapmayın kızlar, eğilip kalkmak hep risk. Alıştırın kocaları çalışsınlar. Benim eşim her zaman yardımcıydı ama artık yemeği halim olursa yapıyorum yoksa o yapıyor, bulaşıkları da uzun süredir hiç yıkamıyorum. Makineye eğilip kalkmak riskli. Hatta makinenin içinde temizleri eksik görünce sen mi aldın buradan bir şey diye dik dik bakıyor. Lazım oldu aldım diyorumona bile kızacak neredeyse niye eğilip aldın diye Sarı bezlerle şov yapıyor tezgahta Demem o ki son günler, dikkat edin... Y Yesilelma90
Günaydın canım, bebeğin vaktinde gelir inşallah. Doktorun muhakkak tavsiyede bulunmuştur yapman, yapmaman gereken şeyleri ona göre hareket et. Strese sokma kendini. Bebeğin sağlıklı ya önemli olan da bu..Kızlar günaydın,
Göbeğim büyük herkes ''doğum yakın herhalde'' diyor diye kafaya taktım suyumda fazla ya bi doktora daha gideyim dedim kendimce iyi halt ettim !
Devlette bir doktora gittim evet suyun fazla dedi, erken doğum riski taşıdığımı söyledi. Bu zaten bilmediğim birşey değildi.. Tıp fakültesine sevk etti detaylı bakılsın diye. Fakülteye gittik. Orada da suyumun fazla olduğunu erken doğum riski taşıdığımı ve doğumda kanamamın çok olabileceğini söylediler. Eğer doğumu bizde yapmak istersen seni konseye sevk edeceğiz dedi. Konsey nedir dedim ? Riskli gebelikleri yakınen takip ediyoruz dedi.
Beni takip eden doktorumda suyumun fazla olduğunu ama sıkıntı yaratacak derecede olmadığını söylüyor, bebeğimde sağlıklı çok şükür. Ama öyle konseydi yakın takipti falan dediler ya beni aldı bir korku. Ağla ağla bi hal oldum... Eşim sakinleştirmeye çalıştı onada kızdım. Kendi kendime iş çıkardım diye kendime de kızdım ama gitmeseydimde içim içimi yemeye devam edecekti. Tek tesellim farklı kötü bir durum çıkmaması..şükür
Dün kötüydüm ama sonradan eşimin dediklerine hak verdim beni takip eden doktor bir çok hastası olan tecrübeli biri ona güveneceğim ve bu konuyu kafama takmamaya çalışacağım.
Dün 29+6 daydık ve 1500 gr olmuş kuzucum günün en güzel yanı onu görebilmekti zaten.
Hemsire bana herseferinde idrar tahlilin onemini soyluyor ama gelgelelim doktorum pek onemsemiyr hersey normal onun icin degisneyi dusunyrm zaten doktorudaBen her ay kan tahlilimi ASM' de yaptiriyorum sonuclari doktoruma gosteriyorum. Her doktor kontrolumde de idrar tahlili yaptiriyorum. Bende de enfeksiyon tekrarliyor, nedenini anlamadim gebelik oncesi de hic olmazdi. Bu erken dogummriskim acaba enfeksiyondan mi oldu diyorum. Sizde idrar tahlilini aksatmayin kizlar, kan tahlillerinide.
Okuduklarimdan sonra bende kendimi bugun izne ayiriyorum varsin evi pislik gotursun bir yapmaz iki yapmaz oda dayanamaz zaten sonra bulasiga falan hafta sonuda bi temizlik yaptirayim eli iyice alissin temizlikci kadin cagiraym dediigm zaman ben peruk takar temizlerm kucucuk eve kadinmi cagirilir demesini biliyorHiç kahramanlık yapmayın kızlar, eğilip kalkmak hep risk. Alıştırın kocaları çalışsınlar. Benim eşim her zaman yardımcıydı ama artık yemeği halim olursa yapıyorum yoksa o yapıyor, bulaşıkları da uzun süredir hiç yıkamıyorum. Makineye eğilip kalkmak riskli. Hatta makinenin içinde temizleri eksik görünce sen mi aldın buradan bir şey diye dik dik bakıyor. Lazım oldu aldım diyorumona bile kızacak neredeyse niye eğilip aldın diye Sarı bezlerle şov yapıyor tezgahta Demem o ki son günler, dikkat edin... Y Yesilelma90
Bence yapiyorken bu durumun sonuna kadar keyfini cikart. İlk hamileligimde esim profesyonel temizlik yapmaya baslamisti, 2 gunde bir meyve sikardi. Prenses gibiydim. Dogumdan sonra adam daginikliga alisti, su anda da yapiyor ama ilk hamileligim gibi degil.Hiç kahramanlık yapmayın kızlar, eğilip kalkmak hep risk. Alıştırın kocaları çalışsınlar. Benim eşim her zaman yardımcıydı ama artık yemeği halim olursa yapıyorum yoksa o yapıyor, bulaşıkları da uzun süredir hiç yıkamıyorum. Makineye eğilip kalkmak riskli. Hatta makinenin içinde temizleri eksik görünce sen mi aldın buradan bir şey diye dik dik bakıyor. Lazım oldu aldım diyorumona bile kızacak neredeyse niye eğilip aldın diye Sarı bezlerle şov yapıyor tezgahta Demem o ki son günler, dikkat edin... Y Yesilelma90
Bende kullaniyorum canim, idrar yolu enf. İcin iki defa antibiyotik kullandim. Gecen hafta tekrar tahlil yaptik temiz cikti sukur. Ben surekli idrar tahlili yaptiriyorum. Sende aman ilaclarini aksatma kuzum, enf. ciddi bir risk cunku.En son bana antibiyotik verdiginde, bu idrar torbam iltihaplandiginda dediki suyunun bitmesine neden olabilir o yuzden bu antibigi ic dedi. Ben bebegime zarar gelecek diye dogum sonrasi agri kesici bile icmeyen bir insandim ama bu idrar enfeksiyonuyla ilgili doktor ne verdiyse ictim.
Bende annemin evindeyim, babam da annemde beni oturdugumm yerden kaldirmiyor. Can sıkıntısından orguye basldim, şişim düşunce bile babam veriyor aman kizim egilme diyor cok duygulaniyorumBence yapiyorken bu durumun sonuna kadar keyfini cikart. İlk hamileligimde esim profesyonel temizlik yapmaya baslamisti, 2 gunde bir meyve sikardi. Prenses gibiydim. Dogumdan sonra adam daginikliga alisti, su anda da yapiyor ama ilk hamileligim gibi degil.
Aminnnnn, bende istiyorum ama eşimm hastanenin doum fotografcisi erkek diye kabul etmiyorHer sabah instagramdan doğum fotoğrafçılarının yeni doğan bebek videolarını izleyip duygulanıyorum. Allah bizlere de o günleri göstersin ya ne tatlılar...
Amiiin cnm amiinnHer sabah instagramdan doğum fotoğrafçılarının yeni doğan bebek videolarını izleyip duygulanıyorum. Allah bizlere de o günleri göstersin ya ne tatlılar...
Çekilsin çekilmesin önemli değil kuzum o anı yaşayalım da... eşin çeker zaten, içeride pek foto çekecek ortam yok zaten :) instagramda takipçili doğum fotoğrafçıları var, her sabah videolar storyler ekliyorlar. Onlara bakıp bakıp benim yavrum nasıl olacak, ben masada yatarken o böyle ingaa diye ağlayacak mı diye gözlerim doluyor. Kıyamam yaa hormonlarım tavanAminnnnn, bende istiyorum ama eşimm hastanenin doum fotografcisi erkek diye kabul etmiyorben zaten doguma girsin istemiyorum, odamizda dogum oncesi ve sonrasi resimlerimiz cekilsin istiyorum. Henuz ikna edemedim, ben cekerim diyor israrla
Çok cici olmuşKızlar kızımın şişe ve hediyelik etiketini hazırladım şimdi bilgisayarda. Nasıl olmuş çok mu abur cubur yapmışım.Normalde hep sade tasarımlar yaparım ama kızım söz konusu olunca bir sürü süs koymak istiyorum
Eki Görüntüle 1967913
Ayy süttür başka nolcak hazırlanıyor süt vermeyeGünaydın
Sabah kalktığım da göğüslerimin hizasında tişörtüm ıslanmıştı. Süt mü bubir liradan büyük ikisinde de gelmiş. Sola yattığım için soldaki azıcık yatağa gelmiş sağda ki de biraz ortaya kaymış. Kokusu yok ama böyle elle dokununca kaygan gibi ?
Her hamilede görülmemesi sebebiyle, hamilelik sürecinde göğüsten süt gelmesi anne adayları tarafından anormal olarak görülmekte ve panikle karşılamaktadır. Oysa bu sıvının gelme sebebi sadece prolaktin hormonunun fazla salgılanmasıdır. Hamileliğin 8. haftası itibarı ile artış gösteren prolaktin hormonunda amaç bebeğin doğar doğmaz emzirileceği göz önünde bulundurularak memelerin buna hazırlanmasıdır. Meme dokusunun büyümesini de sağlayan bu hormon, halk arasında ağız sütü olarak da bilinen kolostrumun salgılanmasına neden olabilmektedir. Her kadında hamilelik süresince prolaktin hormonu salgılanıyor olsa da, her hamilede kolostrum sıvısı gelmeyebilmektedir. Bazı kadınlarda kolostrum salgılanıp bazılarında salgılanmamasının nedeni tam olarak bilinememekle birlikte, kolostrum salgılanmasının tamamen normal olduğu ve bu durumla karşılaşıldığında panik yapılmaması gerektiği uzmanlar tarafından söylenmektedir.Günaydın
Sabah kalktığım da göğüslerimin hizasında tişörtüm ıslanmıştı. Süt mü bubir liradan büyük ikisinde de gelmiş. Sola yattığım için soldaki azıcık yatağa gelmiş sağda ki de biraz ortaya kaymış. Kokusu yok ama böyle elle dokununca kaygan gibi ?
aynı şekilde düşünüyorum :) kimi 25 kilo alıyor doğumdan sonra şıp diye veriyor mesela. her bünye her vücut farklı.Bana da doktorum sen sağlıklı besleniyorsan istersen 30kg al diyor. Sonuçta bünyeden bünyeye değişiyor, kimisi hiç yemiyor çok alıyor, kimisi herşeyi yiyor sağlıksız besleniyor ama kilo almıyor diyor. Ben gerçekten kontrollü ve sağlıklı besleniyorum. Kaç kg alırsam alırım napalım
Saat. 1 de kontrolümüz var bide rapor vercek doktorum merakla bekliorm minik fasülyemm ne kadar olms diye sizede haber ederm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?