2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hiç kahramanlık yapmayın kızlar, eğilip kalkmak hep risk. Alıştırın kocaları çalışsınlar. Benim eşim her zaman yardımcıydı ama artık yemeği halim olursa yapıyorum yoksa o yapıyor, bulaşıkları da uzun süredir hiç yıkamıyorum. Makineye eğilip kalkmak riskli. Hatta makinenin içinde temizleri eksik görünce sen mi aldın buradan bir şey diye dik dik bakıyor. Lazım oldu aldım diyorum ona bile kızacak neredeyse niye eğilip aldın diye Sarı bezlerle şov yapıyor tezgahta Demem o ki son günler, dikkat edin... Y Yesilelma90

Aynen cnm ya benm eşimde seninkiyle aynıymış :) :) sağolsun 3. ayda başladı ayakkabımı çorabımı giydirmeye sonrasını sen düşün artık

Günaydın canım, bebeğin vaktinde gelir inşallah. Doktorun muhakkak tavsiyede bulunmuştur yapman, yapmaman gereken şeyleri ona göre hareket et. Strese sokma kendini. Bebeğin sağlıklı ya önemli olan da bu..

Hemsire bana herseferinde idrar tahlilin onemini soyluyor ama gelgelelim doktorum pek onemsemiyr hersey normal onun icin degisneyi dusunyrm zaten doktoruda
Okuduklarimdan sonra bende kendimi bugun izne ayiriyorum varsin evi pislik gotursun bir yapmaz iki yapmaz oda dayanamaz zaten sonra bulasiga falan hafta sonuda bi temizlik yaptirayim eli iyice alissin temizlikci kadin cagiraym dediigm zaman ben peruk takar temizlerm kucucuk eve kadinmi cagirilir demesini biliyor

Bence yapiyorken bu durumun sonuna kadar keyfini cikart. İlk hamileligimde esim profesyonel temizlik yapmaya baslamisti, 2 gunde bir meyve sikardi. Prenses gibiydim. Dogumdan sonra adam daginikliga alisti, su anda da yapiyor ama ilk hamileligim gibi degil.

Bende kullaniyorum canim, idrar yolu enf. İcin iki defa antibiyotik kullandim. Gecen hafta tekrar tahlil yaptik temiz cikti sukur. Ben surekli idrar tahlili yaptiriyorum. Sende aman ilaclarini aksatma kuzum, enf. ciddi bir risk cunku.
Onun disinda artik magnezyum ve progestan basladi doktorum erken dogum tehlikesi sebebiyle. Birde 3gunde 1 ignem varki o cok aci veriyo 2gun oldu hala agrisi gecmedi yarin tekrar vurulacagin. Ahh kizim simdiden anasina cektiriyor

Bende annemin evindeyim, babam da annemde beni oturdugumm yerden kaldirmiyor. Can sıkıntısından orguye basldim, şişim düşunce bile babam veriyor aman kizim egilme diyor cok duygulaniyorum eşimde gidip gelip birseyler getiriyor, genelde uzaniyorum diye masaj yapiyor felan. Ay resmen bekar hayatima dondum, kendi odamda uyuyorum, eski dolabimi kullaniyorum baya baya seneler oncesine dondum Hayirlisiyla mayis gelsede bu prensesi artik kucagima alip azicik poposunu isirsam. Beni ne hallere soktu kucuk tavsan

Her sabah instagramdan doğum fotoğrafçılarının yeni doğan bebek videolarını izleyip duygulanıyorum. Allah bizlere de o günleri göstersin ya ne tatlılar...
Aminnnnn, bende istiyorum ama eşimm hastanenin doum fotografcisi erkek diye kabul etmiyor ben zaten doguma girsin istemiyorum, odamizda dogum oncesi ve sonrasi resimlerimiz cekilsin istiyorum. Henuz ikna edemedim, ben cekerim diyor israrla

Aminnnnn, bende istiyorum ama eşimm hastanenin doum fotografcisi erkek diye kabul etmiyor ben zaten doguma girsin istemiyorum, odamizda dogum oncesi ve sonrasi resimlerimiz cekilsin istiyorum. Henuz ikna edemedim, ben cekerim diyor israrla
Çekilsin çekilmesin önemli değil kuzum o anı yaşayalım da... eşin çeker zaten, içeride pek foto çekecek ortam yok zaten :) instagramda takipçili doğum fotoğrafçıları var, her sabah videolar storyler ekliyorlar. Onlara bakıp bakıp benim yavrum nasıl olacak, ben masada yatarken o böyle ingaa diye ağlayacak mı diye gözlerim doluyor. Kıyamam yaa hormonlarım tavan

Günaydın

Sabah kalktığım da göğüslerimin hizasında tişörtüm ıslanmıştı. Süt mü bu bir liradan büyük ikisinde de gelmiş. Sola yattığım için soldaki azıcık yatağa gelmiş sağda ki de biraz ortaya kaymış. Kokusu yok ama böyle elle dokununca kaygan gibi ?

Ayy süttür başka nolcak hazırlanıyor süt vermeye

Her hamilede görülmemesi sebebiyle, hamilelik sürecinde göğüsten süt gelmesi anne adayları tarafından anormal olarak görülmekte ve panikle karşılamaktadır. Oysa bu sıvının gelme sebebi sadece prolaktin hormonunun fazla salgılanmasıdır. Hamileliğin 8. haftası itibarı ile artış gösteren prolaktin hormonunda amaç bebeğin doğar doğmaz emzirileceği göz önünde bulundurularak memelerin buna hazırlanmasıdır. Meme dokusunun büyümesini de sağlayan bu hormon, halk arasında ağız sütü olarak da bilinen kolostrumun salgılanmasına neden olabilmektedir. Her kadında hamilelik süresince prolaktin hormonu salgılanıyor olsa da, her hamilede kolostrum sıvısı gelmeyebilmektedir. Bazı kadınlarda kolostrum salgılanıp bazılarında salgılanmamasının nedeni tam olarak bilinememekle birlikte, kolostrum salgılanmasının tamamen normal olduğu ve bu durumla karşılaşıldığında panik yapılmaması gerektiği uzmanlar tarafından söylenmektedir.

Tam da suan okuyordum ki yazını gördüm

aynı şekilde düşünüyorum :) kimi 25 kilo alıyor doğumdan sonra şıp diye veriyor mesela. her bünye her vücut farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…