2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
https://www.tahtakaletoptancilari.com/cam-urunleri/urun-ie-mantar-kapakli-buyuk-50-cc.html

siparişinide burdan verebilirsin ben bu siteden aldım 25cc olanı.çok memnun kaldım ve çoook uygun.

@ISIKZ
İçine gül suyu falan nerelerde satılıyor acaba bu konu hakkında hiç bilgim yok şişe oldukça uygunmuş ben de düşünebilirim ama süsleme işine çok üşeniyorum takı yastığını bari yapayım kendim diyorum ama iyice uyuşukluk oldum ben

Bende de ara ara yanma oluyor. Bazen de çok rahatsız etmeyecek şekilde bulanıyor. ama yemeğimi yapabiliyorum, yiyebiliyorum o konuda problem yok

İnternette gül suyu falan da satılıyor canım. Litrelik. Alır doldurursun

CANM AYNI SİTEDE GÜL KOLONYASI DA SATILIYOR 10 TL İDİ. ŞİŞLERLE BİRLİKTE AL. 50 ŞİŞE 30 TL FİLAN 50CC BİRDE KOLONYA 40 TL YE GELİYOR EN FAZLA TOPLAM DA . EVDE DOLDURURSUN SEN İÇLERİNE. BİR KIRTASİYEYE GİT SONRA ŞİŞENİN ETİKET KISMINI ÖLÇ . 2CM 5 CM ÖRNEĞİN. O ÖLÇÜLERDE UFAK BİR TASARIM YAPILMASINI İSTE İSİM YAZDIR ARKA PLANA BEBEK RESMİ ÇİÇEK BÖCEK ARTIK NEYSE :) VE HEMEN ORACIKTA BASTIR YAPIŞKANLI KAĞIDA. EVDE TEK TEK YAPIŞTIR HEPSİNİ. OLDU DA BİTTİ MAŞALLAAAAAAHH

canım maşallah ne kadar pratik bir bayansın...çok da güzel şeyler hazırlamışsın..eline sağlık

canım maşallah ne kadar pratik bir bayansın...çok da güzel şeyler hazırlamışsın..eline sağlık
Canm normalde elde yapamam sizler takı yastığı ,terlik ,kapı süsü, filan yapıyorsunuz yapanlar yani onları yapamam. ama bilgisayar ortamında herşeyi tasarlayıp bastırabilirim kolaylıkla. ve onları şişelere kartonlara yapıştırabilirim süslü şekilde bu konuda pratiğim evet

Kızlar iyi siz ve burası var böylelikle cabuk ve daha kolay geciyor bu süreç . Hamilelik zor geliyordu bana eskiden tüm sürecide cok rahat gerdiğim söylenemez burası olmasa bu kadar kafamı dağıtamazdım iyiki varsınız

arkdaslarım kraftlardan çok memnunlardı. kendi odamız ve tatiller için kraft calipso aldm dayanıklı ve hafif. 70e 120 baya kullanışlı. tavsiye ederm
ben de çokça bakındım birkaç model arasında kaldım prego cosmos vs ama en büyüğü kraft calipso o yüzden onu almayı düşünüyorum kısmetse.
bütün arkadaşlarım park yatak olmadan olmaz dediler bir de.

Ben Egeliyim, normalde sebze ağırlıklı beslenen biriyim ama ben de onunla etçi oldum. O da şehir dışına gidiyor arada, ne istiyorsun yapayım diyorum sadece salata diyor İkimiz de dejenere olarak ortada buluştuk.

Ben Egeliyim, normalde sebze ağırlıklı beslenen biriyim ama ben de onunla etçi oldum. O da şehir dışına gidiyor arada, ne istiyorsun yapayım diyorum sadece salata diyor İkimiz de dejenere olarak ortada buluştuk.
Benim esimde etcil ve neyseki bende et severim. Cok guzel et yemekleri yapar, zaten yazlari haftada bir gun bahcede mangal yapar ailecek yeriz falan. Evlendigimden beri mangaldan biktim birde harika kek yapar, benim kekimi begenmez yani o derece benimki baya maharetli ama herzaman yapmaz cani isterse yapar ya da ben istersem soylersem yapar ayyyy bi dogursakta rahatca istedigimizi yesek yaaaaa resmen ozledim canimin istedigini yemeyi bu sekerin gozu kör olsun ne bicim hamilelik bu bide simdi yatiyorumki amaaaaaaaan dert ustune dert tamam tamam sustum biraz dolmusum 3 günde ben orgume devam

A.s canimm iyiyim cok sukur bugunlerde fazla pineklemeye basladim uyku halini atamiyorum bi turlu.sen nasilsin canimm minik kizcen nasil hazirliklar ne alemde 50 kusur gunun kalmis yaklastik iyice Allahin izniyle..

Iyi olmana cok sevindim. Kizcem iyi cok sukur 40 gununuz kaldi sezeryan olacagi icin butun hazirliklari bitirdik cok sukur tek eksik kucagimizda minnosumuz rabbim hepize saglikla hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin yavrularimizi :)

Benimde tam tersi. Babam yapar cok ta lezzetli olur. Esimde kirkyilda bir. Bu damatlar hic kayinpederlerine cekmiyor demek
Karakter aynı ama hamaratlıkları hiç benzemiyor bizde gerçekten
Sen gerçi yüksek çıkıyor diyordun ama değerlerini kontrol altına alabilirsen bir tadım yersin çok canın çektiğinde. Ben şimdilik öyle yapıyorum bir lokma kaçamaklar Bu arada örgü gerçekten antidepresan gibi. Benim de yattığım dönemde kaç haftam örgüyle geçmişti. Klasik müzik açıp örgünü ör çiçek gibi olursun, test edildi onaylandı

Kizlar kac kilo aldiniz :) Ben bu aralar doymak bilmiyorum ya istahim feci aacildi. InsAllah ben degilde kilolari bebek aliyordur :)

Canim aynen bende ilgilenemiorum zaten yatmam lazim surekli.bende annemlerde kaliorum annem kardesim babam cevresinde pervane oluolar ama yinede kendimi eksik hissediorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…