- 23 Ocak 2016
- 35.159
- 51.095
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.901
İçine gül suyu falan nerelerde satılıyor acaba bu konu hakkında hiç bilgim yok şişe oldukça uygunmuş ben de düşünebilirim ama süsleme işine çok üşeniyorum takı yastığını bari yapayım kendim diyorum ama iyice uyuşukluk oldum benhttps://www.tahtakaletoptancilari.com/cam-urunleri/urun-ie-mantar-kapakli-buyuk-50-cc.html
siparişinide burdan verebilirsin ben bu siteden aldım 25cc olanı.çok memnun kaldım ve çoook uygun.
@ISIKZ
Bende de ara ara yanma oluyor. Bazen de çok rahatsız etmeyecek şekilde bulanıyor. ama yemeğimi yapabiliyorum, yiyebiliyorum o konuda problem yokSon dönemde bulantilar bende de oluyor ama mutfağa giremeyecek kadar değil canım ayyyy neydi o ilk aylar aman Allahım mutfağın kapısını kilitlemistik buzdolap nasıl kokuyordu öyle ama son aylarda saçları mi çıkıyordur nedir başladı bulantilar eşlerimiz de azıcık yardimci oldular mi yeter ahım şahım bir şeyler yapmasını beklemiyorum sagolsunlar da ee tabi biraz artık naz zamani geldi diyorum nişanlilikta yapmadığım nazı yapcam sanabugünlerin kıymetini bilelim
İnternette gül suyu falan da satılıyor canım. Litrelik. Alır doldurursunİçine gül suyu falan nerelerde satılıyor acaba bu konu hakkında hiç bilgim yok şişe oldukça uygunmuş ben de düşünebilirim ama süsleme işine çok üşeniyorum takı yastığını bari yapayım kendim diyorum ama iyice uyuşukluk oldum ben
CANM AYNI SİTEDE GÜL KOLONYASI DA SATILIYOR 10 TL İDİ. ŞİŞLERLE BİRLİKTE AL. 50 ŞİŞE 30 TL FİLAN 50CC BİRDE KOLONYA 40 TL YE GELİYOR EN FAZLA TOPLAM DA . EVDE DOLDURURSUN SEN İÇLERİNE. BİR KIRTASİYEYE GİT SONRA ŞİŞENİN ETİKET KISMINI ÖLÇ . 2CM 5 CM ÖRNEĞİN. O ÖLÇÜLERDE UFAK BİR TASARIM YAPILMASINI İSTE İSİM YAZDIR ARKA PLANA BEBEK RESMİ ÇİÇEK BÖCEK ARTIK NEYSE :) VE HEMEN ORACIKTA BASTIR YAPIŞKANLI KAĞIDA. EVDE TEK TEK YAPIŞTIR HEPSİNİ. OLDU DA BİTTİ MAŞALLAAAAAAHHİçine gül suyu falan nerelerde satılıyor acaba bu konu hakkında hiç bilgim yok şişe oldukça uygunmuş ben de düşünebilirim ama süsleme işine çok üşeniyorum takı yastığını bari yapayım kendim diyorum ama iyice uyuşukluk oldum ben
CANM AYNI SİTEDE GÜL KOLONYASI DA SATILIYOR 10 TL İDİ. ŞİŞLERLE BİRLİKTE AL. 50 ŞİŞE 30 TL FİLAN 50CC BİRDE KOLONYA 40 TL YE GELİYOR EN FAZLA TOPLAM DA . EVDE DOLDURURSUN SEN İÇLERİNE. BİR KIRTASİYEYE GİT SONRA ŞİŞENİN ETİKET KISMINI ÖLÇ . 2CM 5 CM ÖRNEĞİN. O ÖLÇÜLERDE UFAK BİR TASARIM YAPILMASINI İSTE İSİM YAZDIR ARKA PLANA BEBEK RESMİ ÇİÇEK BÖCEK ARTIK NEYSE :) VE HEMEN ORACIKTA BASTIR YAPIŞKANLI KAĞIDA. EVDE TEK TEK YAPIŞTIR HEPSİNİ. OLDU DA BİTTİ MAŞALLAAAAAAHH
Canm normalde elde yapamam sizler takı yastığı ,terlik ,kapı süsü, filan yapıyorsunuz yapanlar yani onları yapamam. ama bilgisayar ortamında herşeyi tasarlayıp bastırabilirim kolaylıkla. ve onları şişelere kartonlara yapıştırabilirim süslü şekilde bu konuda pratiğim evetcanım maşallah ne kadar pratik bir bayansın...çok da güzel şeyler hazırlamışsın..eline sağlık
❤❤❤❤işte bu manevi desteğinizi esirgemeyeceğinizi bildiğim için sizlerle paylaştım
ben de çokça bakındım birkaç model arasında kaldım prego cosmos vs ama en büyüğü kraft calipso o yüzden onu almayı düşünüyorum kısmetse.arkdaslarım kraftlardan çok memnunlardı. kendi odamız ve tatiller için kraft calipso aldm dayanıklı ve hafif. 70e 120 baya kullanışlı. tavsiye ederm
sanırım ben de grubun ruhuna uyarak hastane değiştireceğimBende hastane degistiriyorum adet yerini bulsun dedim :))) 5 te randevumuz var
Ben Egeliyim, normalde sebze ağırlıklı beslenen biriyim ama ben de onunla etçi oldum. O da şehir dışına gidiyor arada, ne istiyorsun yapayım diyorum sadece salata diyorAy Adana Urfa eşim babasına benzemese evlatlık dicem resmen tam bir Adana Urfa adamı tam bir etçi acılı menüler diyorum sen yanlış şehirde doğmuşsuneti seven için güzeldir sanırım leziz sofralar kurmak
Yumurta bile kıramayan bir baba figüründen sonra baya keyif veriyor bu durum yahu. Çok şükür aç kalmıyorumSeninkine genlerin sadece yiyici değil yapıcı tarafıda yüklenmiş. İyiymiş:)
Benimde tam tersi. Babam yapar cok ta lezzetli olur. Esimde kirkyilda bir. Bu damatlar hic kayinpederlerine cekmiyor demekYumurta bile kıramayan bir baba figüründen sonra baya keyif veriyor bu durum yahu. Çok şükür aç kalmıyorum
Benim esimde etcil ve neyseki bende et severim. Cok guzel et yemekleri yapar, zaten yazlari haftada bir gun bahcede mangal yapar ailecek yeriz falan. Evlendigimden beri mangaldan biktimBen Egeliyim, normalde sebze ağırlıklı beslenen biriyim ama ben de onunla etçi oldum. O da şehir dışına gidiyor arada, ne istiyorsun yapayım diyorum sadece salata diyorİkimiz de dejenere olarak ortada buluştuk.
A.s canimm iyiyim cok sukur bugunlerde fazla pineklemeye basladim uyku halini atamiyorum bi turlu.sen nasilsin canimm minik kizcen nasil hazirliklar ne alemde 50 kusur gunun kalmis yaklastik iyice Allahin izniyle..
Karakter aynı ama hamaratlıkları hiç benzemiyor bizde gerçektenBenimde tam tersi. Babam yapar cok ta lezzetli olur. Esimde kirkyilda bir. Bu damatlar hic kayinpederlerine cekmiyor demek
Sen gerçi yüksek çıkıyor diyordun ama değerlerini kontrol altına alabilirsen bir tadım yersin çok canın çektiğinde. Ben şimdilik öyle yapıyorum bir lokma kaçamaklarBenim esimde etcil ve neyseki bende et severim. Cok guzel et yemekleri yapar, zaten yazlari haftada bir gun bahcede mangal yapar ailecek yeriz falan. Evlendigimden beri mangaldan biktimbirde harika kek yapar, benim kekimi begenmez yani o derece benimki baya maharetli ama herzaman yapmaz cani isterse yapar ya da ben istersem soylersem yapar ayyyy bi dogursakta rahatca istedigimizi yesek yaaaaa resmen ozledim canimin istedigini yemeyi bu sekerin gozu kör olsun ne bicim hamilelik bu bide simdi yatiyorumki amaaaaaaaan dert ustune dert tamam tamam sustum biraz dolmusum 3 günde ben orgume devam
Bugün itibariyle 18:))Kizlar kac kilo aldiniz :) Ben bu aralar doymak bilmiyorum ya istahim feci aacildi. InsAllah ben degilde kilolari bebek aliyordur :)
Canim aynen bende ilgilenemiorum zaten yatmam lazim surekli.bende annemlerde kaliorum annem kardesim babam cevresinde pervane oluolar ama yinede kendimi eksik hissediorum.Sorma bende soyleyim.oglumla eskisi gibi ilgilenip oynayamiyorum diye vicdan yapıyorum.hele doğumdan sonra bir sure ister istemez onunla ilgilenemiyecegim diye çok üzülüyorum.annemler oyalamaya çalışacaklar o ara ama insan kotu hissediyor kendini
Kizlar kac kilo aldiniz :) Ben bu aralar doymak bilmiyorum ya istahim feci aacildi. InsAllah ben degilde kilolari bebek aliyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?