2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Her gün günde. İr saat yürüyorum kilo almam neredeyse imkansız ama 2 hafta içinde 1 kilo almışım ama ben almadım eminim çünkü benek 500 gr almış,diğer 500 ise başka bişidir ne bileyim ödemdir vs,o yüzden takmıyorum

Benimde tam tersi. Babam yapar cok ta lezzetli olur. Esimde kirkyilda bir. Bu damatlar hic kayinpederlerine cekmiyor demek
Benim eşim tam bir babam nasıl da bu kadar benzerler bazen şaşırıyorum melemeni de babam iyi yapar eşim de yazın balığa giderler iyice kapmış işi melemen ustası oldu iyice ben de kvdeme çok benzerim kızları benzemez benim kadar

Kadınlar Kulübü candir bir de şu aradaki reklamlarda hamilelerin olduğu topiklerde yayinlanmasa yiyecek

Kizlar doktordan geldim simdi alttan muayene yapti canim acidi yogun enfeksiyon akintisi var dedi fitil verdi iki tane bide idrar kulturu tahlili istedi iki gun sonra gidicem sonucumu almaya.

Ben nerdeyse herhafta 1 kilo almaya başlamıştım neyseki son 2 haftada 1 kilo almışım, şeker yok, makarna, pirinç, patates yok nasıl aldığıma hayret ediyorum

Kizlar doktordan geldim simdi alttan muayene yapti canim acidi yogun enfeksiyon akintisi var dedi fitil verdi iki tane bide idrar kulturu tahlili istedi iki gun sonra gidicem sonucumu almaya.
İnşallah iyi çıkar canım tahlillerin ya şu alttan muayeneden ben çok korkuyorum çok kötü yazmışlar doğum yapanlar

Inan bende ayniyim kafa goz burun hc anlamiyrm:)))) catiyi burdaki dr a bile sormuyorm ki stres yapmaym.olsun gecan belkide yapmaz inss yapmaz. Bidaki randevuyu 2 hafta sonraya verdi. Nat ye bakacakmisiniz dedm evt dedi
Bana ne yapacaklar acaba haftaya ebeyle randevum var 6 nisandada doktorla ama bizim burda hastaneye gitmiyoruz ya doktorlarda yok galiba nst bilmiyorumki özel muayenehane hepsi burda kadin doktorlarinda hayirlisi olsun artik ne diyimki yapacak bisey yok

Ben Egeliyim, normalde sebze ağırlıklı beslenen biriyim ama ben de onunla etçi oldum. O da şehir dışına gidiyor arada, ne istiyorsun yapayım diyorum sadece salata diyor İkimiz de dejenere olarak ortada buluştuk.
Ayy ben de sana neden kanım ısındı diyordumm nerelisin canım? Ben Aydınlıyım aslen :)
Bu arada sabah gördüm yazamadım, bebisin odasi da sahane olmus eline sağlık

Iyi olmana cok sevindim. Kizcem iyi cok sukur 40 gununuz kaldi sezeryan olacagi icin butun hazirliklari bitirdik cok sukur tek eksik kucagimizda minnosumuz rabbim hepize saglikla hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin yavrularimizi :)
Amin canimm amin aman iyi olun, olalim saglikla kucaklayalim sarip sarmalayalim.cok az kalmis senn gunleri sayarsin artik :))

Tembel ben hala çantamı hazırlamadım bu haftalarda olup çantası hazır olmayan bir ben varım sanırım.
Bugün granül sabunumu aldım sonunda, hafta sonu bu işi bitireceğim artık

Ayy ben de sana neden kanım ısındı diyordumm nerelisin canım? Ben Aydınlıyım aslen :)
Bu arada sabah gördüm yazamadım, bebisin odasi da sahane olmus eline sağlık
Yaa egeli olunca kan çekiyor işte İzmir canım ama bizim ilçe Aydın'a daha yakın. Dur ben sana özelden yazayım Oda için de teşekkür ederiz teyzesi, daha süslemesini yapmadım ama sanırım öyle kalacak çünkü enerjim kalmadı

Bence gayet güzeldi zaten hiçbir hiçbir şey eklemesen de olur. Sadelik iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…