2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

teşekkür ederim canım :) peki şişeleri kaç cc almak ideal, dışarıdan hiç bakmadım ben bu gidişle fırsat da olmayacak internetten sipariş vericem de değişik ölçüler var minicik de olmasın kocaman da olmasın diyorum ...

50cc verebilirsin. ölçüleri zaten veriyorlar sitelerde 50cc 5,2 x 8,2 cm filan oluyor. idelal yani. ben 25cc verdim onlar biraz küçük sen istemssin. 50 lik verirsin sen cnm

Bende değiştiriyorum ya mecburiyetten Sen neden değiştiriyorsun

Ben bu hastane isinde cok kararsizdim simdiye kadar.gittigim devlet hastanesinden memnundum kizimda orda dogdu.bu hamileligin basindan beri mahremiyetden dolayi ozel hastanede kadin dr ve ekibi tarafindan olsun istiyodum ama riskli gebelik olunca tam tesekkullu olmasi gerekti.suanda rahatladigim icin (insallah bi aksilik olmazsa)ozelde devam edebilicem artik.

Olsun canım hayırlısı, önemli olan içine sinmesi. İyi olmuş senin için. Bundan sonrası daha güzel geçer inşallah

Hangi modeli canim bende kraft yada prego dusunuyorum ama emin degiliz
5 yıl önceydi şimdi modelleri değişmiştir. İki kademe yükseklik seviyesi, altta yan taraftan fermuarla açılan çıkışı, üste geçmeli alt değiştirme bölümü, tekerlekleri bulunan, katlanıp taşınabilir standart bir modeldi. O zaman 400'e almıştık. Yerini değiştirmedim, hiç katlayıp taşımadım. Titreşim-otomatik sallanma gibi alengirleri de yoktu belki o sayede dayanmıştır:)

5 yıl önceydi şimdi modelleri değişmiştir. İki kademe yükseklik seviyesi, altta yan taraftan fermuarla açılan çıkışı, üste geçmeli alt değiştirme bölümü, tekerlekleri bulunan, katlanıp taşınabilir standart bir modeldi. O zaman 400'e almıştık. Yerini değiştirmedim, hiç katlayıp taşımadım. Titreşim-otomatik sallanma gibi alengirleri de yoktu belki o sayede dayanmıştır:)

5 yıl önce 400tl ye baya pahalıya almışsınız belki şuanki piyasadakilerden daha dayanıklıydı ondan sıkıntı yaşamadın canım

Park yatak candir. Biz karyola aldik. 3 kere yatmadi. Hem bize hem kayinvalidelere park yatak alindi. Oglum 3 yasina yaklasti daha yeni karyolasinda yatmaya basladi. Park yatak cok rahat ve saglam oluyor.

işte bu manevi desteğinizi esirgemeyeceğinizi bildiğim için sizlerle paylaştım

Maşallah canım maharetliymiş benim eşim sadece Bursada nerede iyi menü hazirlayan restoran varsa onu bilir mutfaktan katiyen anlamaz olsun sagolsunlar da yapmasa da olur

Benimki Adanalı olunca herhalde genetik yüklü oluyorlar yemeğe mutfağa
Ay Adana Urfa eşim babasına benzemese evlatlık dicem resmen tam bir Adana Urfa adamı tam bir etçi acılı menüler diyorum sen yanlış şehirde doğmuşsun eti seven için güzeldir sanırım leziz sofralar kurmak

5 yıl önce 400tl ye baya pahalıya almışsınız belki şuanki piyasadakilerden daha dayanıklıydı ondan sıkıntı yaşamadın canım
Tatlım ilkinde bu kadar araştırıp düşünmüyordum. Bir iki mağazaya girdik, modelini beğendiğim sağlam sade bişi olsun diyip alıp çıkmıştım. Belki başka yerde daha ucuzdur, gereğinden fazla bile para ödemişimdir o zaman. Kazıklandıysamda ikinciye de kullanıp maliyeti düşürmüş olcam inşallah

Aynen yeniden masraf olmayacak en azından baya kar etmiş olacaksın

Son dönemde bulantilar bende de oluyor ama mutfağa giremeyecek kadar değil canım ayyyy neydi o ilk aylar aman Allahım mutfağın kapısını kilitlemistik buzdolap nasıl kokuyordu öyle ama son aylarda saçları mi çıkıyordur nedir başladı bulantilar eşlerimiz de azıcık yardimci oldular mi yeter ahım şahım bir şeyler yapmasını beklemiyorum sagolsunlar da ee tabi biraz artık naz zamani geldi diyorum nişanlilikta yapmadığım nazı yapcam sana bugünlerin kıymetini bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…