- Konu Sahibi endless love
-
- #45.881
canm benim şişerlerimin ölçüsüne göre ayarladım ben. etiketlerim 2 cm x 4 cm yaptım. diğer son yüklediğim de hediyelerimi koyacağım karton el çantası için. onuda kare yaptım 5cmx5 cm ölçü verdim. sen şişenin veya çikolatanın ne vereceksin bilmiyorum etiket yapılacak alanı ölçüp ona göre tasarım oluştulması gerekiyor. şişe etiketini stecker a bastıracağım. yani yapışkanlı kağıda. diğerinide kurdele ile asacağım kutuya onu kalın gr. kağıda baskı yapacağım 200-250 gr yeterli
50cc verebilirsin. ölçüleri zaten veriyorlar sitelerde 50cc 5,2 x 8,2 cm filan oluyor. idelal yani. ben 25cc verdim onlar biraz küçük sen istemssin. 50 lik verirsin sen cnmteşekkür ederim canım :) peki şişeleri kaç cc almak ideal, dışarıdan hiç bakmadım ben bu gidişle fırsat da olmayacak internetten sipariş vericem de değişik ölçüler var minicik de olmasın kocaman da olmasın diyorum ...
https://www.tahtakaletoptancilari.com/cam-urunleri/urun-ie-mantar-kapakli-buyuk-50-cc.html
siparişinide burdan verebilirsin ben bu siteden aldım 25cc olanı.çok memnun kaldım ve çoook uygun.
K keksever
Bende değiştiriyorum ya mecburiyettenSen neden değiştiriyorsun
Ben bu hastane isinde cok kararsizdim simdiye kadar.gittigim devlet hastanesinden memnundum kizimda orda dogdu.bu hamileligin basindan beri mahremiyetden dolayi ozel hastanede kadin dr ve ekibi tarafindan olsun istiyodum ama riskli gebelik olunca tam tesekkullu olmasi gerekti.suanda rahatladigim icin (insallah bi aksilik olmazsa)ozelde devam edebilicem artik.Ben başlangıç döneminde o kadar çok doktor değiştirdim ki 3 kişilik değiştirme limitim dolmuşturUmarım bir kere daha değiştirmek zorunda kalmam Sen niye değiştirdin canım?
Ben kalın tuval kağıdına çıktı aldım.ECEcanN sen nasıl kağıda bastıracaksın?
Olsun canım hayırlısı, önemli olan içine sinmesi. İyi olmuş senin için. Bundan sonrası daha güzel geçer inşallahBen bu hastane isinde cok kararsizdim simdiye kadar.gittigim devlet hastanesinden memnundum kizimda orda dogdu.bu hamileligin basindan beri mahremiyetden dolayi ozel hastanede kadin dr ve ekibi tarafindan olsun istiyodum ama riskli gebelik olunca tam tesekkullu olmasi gerekti.suanda rahatladigim icin (insallah bi aksilik olmazsa)ozelde devam edebilicem artik.
Hangi modeli canim bende kraft yada prego dusunuyorum ama emin degiliz
5 yıl önceydi şimdi modelleri değişmiştir. İki kademe yükseklik seviyesi, altta yan taraftan fermuarla açılan çıkışı, üste geçmeli alt değiştirme bölümü, tekerlekleri bulunan, katlanıp taşınabilir standart bir modeldi. O zaman 400'e almıştık. Yerini değiştirmedim, hiç katlayıp taşımadım. Titreşim-otomatik sallanma gibi alengirleri de yoktu belki o sayede dayanmıştır:)Hangi modeli canim bende kraft yada prego dusunuyorum ama emin degiliz
Hangi modeli canim bende kraft yada prego dusunuyorum ama emin degiliz
5 yıl önceydi şimdi modelleri değişmiştir. İki kademe yükseklik seviyesi, altta yan taraftan fermuarla açılan çıkışı, üste geçmeli alt değiştirme bölümü, tekerlekleri bulunan, katlanıp taşınabilir standart bir modeldi. O zaman 400'e almıştık. Yerini değiştirmedim, hiç katlayıp taşımadım. Titreşim-otomatik sallanma gibi alengirleri de yoktu belki o sayede dayanmıştır:)Hangi modeli canim bende kraft yada prego dusunuyorum ama emin degiliz
5 yıl önce 400tl ye baya pahalıya almışsınız belki şuanki piyasadakilerden daha dayanıklıydı ondan sıkıntı yaşamadın canım5 yıl önceydi şimdi modelleri değişmiştir. İki kademe yükseklik seviyesi, altta yan taraftan fermuarla açılan çıkışı, üste geçmeli alt değiştirme bölümü, tekerlekleri bulunan, katlanıp taşınabilir standart bir modeldi. O zaman 400'e almıştık. Yerini değiştirmedim, hiç katlayıp taşımadım. Titreşim-otomatik sallanma gibi alengirleri de yoktu belki o sayede dayanmıştır:)
Park yatak candir. Biz karyola aldik. 3 kere yatmadi. Hem bize hem kayinvalidelere park yatak alindi. Oglum 3 yasina yaklasti daha yeni karyolasinda yatmaya basladi. Park yatak cok rahat ve saglam oluyor.5 yıl önceydi şimdi modelleri değişmiştir. İki kademe yükseklik seviyesi, altta yan taraftan fermuarla açılan çıkışı, üste geçmeli alt değiştirme bölümü, tekerlekleri bulunan, katlanıp taşınabilir standart bir modeldi. O zaman 400'e almıştık. Yerini değiştirmedim, hiç katlayıp taşımadım. Titreşim-otomatik sallanma gibi alengirleri de yoktu belki o sayede dayanmıştır:)
işte bu manevi desteğinizi esirgemeyeceğinizi bildiğim için sizlerle paylaştımAy annesi ask olsunn benm minnak prensesimi de kendini üzmussun kizarizz sanaa. Rabbm en iyisini en guzelini bilir. Her dr bir degil. Hic o guzel.kafani karistrma. Senn dr un bence en iyisini biliyordur. Bazi hastaneler ozellikle arastrma hastaneleri hastayi denek gibi kullaniyor. Sen o guzel yorim.yapan drunun pesini hc birakma :) tabikide tedbrni al bilmen guzel olmus. Hc deglse daha dikkatli olacaksin ama uzmemelisin kendini. Az kaldi ins. Hepimiz.saglkli bi sekilse kavusacagz ballarimiza. Ayetel kursini oku yavruna Allaha emanet ins. Daha ne olsun
Maşallah canım maharetliymişBenim eşim normalde arada et yemeği filan yapıyordu. Şimdi iyice coştu. Geçen gün patlıcanları soymuş su dolduruyor. Bilmiyordur diye napıyorsun sen diye sordum, tuzlu suda bekleticem dedi, şok oldum.İçindeki cevher iyice su yüzüne çıktı Ev dışındaysak dışarı yemeği yiyoruz ama eve siparişi gebelik döneminde kestik...
efsunsuz canım günaydın rüyamda seninle yazışıyorduk netten antakyalıyım dedin orda uyandım
Benimki Adanalı olunca herhalde genetik yüklü oluyorlar yemeğe mutfağaMaşallah canım maharetliymişbenim eşim sadece Bursada nerede iyi menü hazirlayan restoran varsa onu bilir mutfaktan katiyen anlamaz olsun sagolsunlar da yapmasa da olur
Sen bu olayın üstüne oğlunun adını Yuşa koy benceayyy canım kalbin senin ne kadar temiz..doğru bildin bir köken antakyalı bizim...kız senden korkulur..hayır olsun rüyan
Ay Adana Urfa eşim babasına benzemese evlatlık dicem resmen tam bir Adana Urfa adamı tam bir etçi acılı menüler diyorum sen yanlış şehirde doğmuşsunBenimki Adanalı olunca herhalde genetik yüklü oluyorlar yemeğe mutfağa
Tatlım ilkinde bu kadar araştırıp düşünmüyordum. Bir iki mağazaya girdik, modelini beğendiğim sağlam sade bişi olsun diyip alıp çıkmıştım. Belki başka yerde daha ucuzdur, gereğinden fazla bile para ödemişimdir o zaman. Kazıklandıysamda ikinciye de kullanıp maliyeti düşürmüş olcam inşallah5 yıl önce 400tl ye baya pahalıya almışsınız belki şuanki piyasadakilerden daha dayanıklıydı ondan sıkıntı yaşamadın canım
Aynen yeniden masraf olmayacak en azından baya kar etmiş olacaksınTatlım ilkinde bu kadar araştırıp düşünmüyordum. Bir iki mağazaya girdik, modelini beğendiğim sağlam sade bişi olsun diyip alıp çıkmıştım. Belki başka yerde daha ucuzdur, gereğinden fazla bile para ödemişimdir o zaman. Kazıklandıysamda ikinciye de kullanıp maliyeti düşürmüş olcam inşallah
Son dönemde bulantilar bende de oluyor ama mutfağa giremeyecek kadar değil canım ayyyy neydi o ilk aylar aman Allahım mutfağın kapısını kilitlemistik buzdolap nasıl kokuyordu öyle ama son aylarda saçları mi çıkıyordur nedir başladı bulantilar eşlerimiz de azıcık yardimci oldular mi yeter ahım şahım bir şeyler yapmasını beklemiyorum sagolsunlar da ee tabi biraz artık naz zamani geldi diyorum nişanlilikta yapmadığım nazı yapcam sanadoğru söylüyosun canım artık dikkat etmemiz lazım ..benim eşimde çok yardımcı oluyo sağolsun hakkını nasıl öderim bilmiyorum en büyük destekçim mutfağa girip yemek yapmz ama dışardan söyler genelde :) beni yormak istemez
son 1 haftadır bulantılarım başladı yine, mutfağa girdimmi lavaboya koşuyorum ,birde iştahsızlık var başladık yine dışardan sipariş vermeye ancak onları yiyebiliyorum
Seninkine genlerin sadece yiyici değil yapıcı tarafıda yüklenmiş. İyiymiş:)Benimki Adanalı olunca herhalde genetik yüklü oluyorlar yemeğe mutfağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?