2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Suan bulasiklar halen tezgahin uzerinde yapma ben yapicm makinayi bosalticm cop aticm dedi ama suan kosu bandinda kosuyor ben uzaniyrm inan yapicakmi diye bende merak ediyorum zaten yapmasada yapamam ben bugun bisey agrim var gercektende
Koşu bandında koşana kadar bulasiklari toplasa zaten kalori yakar yapma zaten yat uzan dinlen yapmazsa yarın iyi hissedersen yaparsın yapcam dediyse yapar

Amamn bu nst de ne imiss daha dune kadar bilmiyoduk:))) hayrlisi olsun kuzu napalm. Iyi dusunelm hep iyi olsunn insaallah

Alttan muayne ile ilgili ozellikle cati muaynesinde caninizin yanmamasi icin cok acik olacak ama buyuk abdestinizi yapar gibi ikinmaniz gerekiyor. Cati muaynemin oldugu gun dogum yaptim aciklik olmasindan dolayi, ne yapmam gerektigini bilmedigim icin once acidi cati muaynesinde sonra doktor bu size soyledigimi yapmami soyledi. Sonrasinda bunu uygulayinca ne sonraki aciklik kontrolunde nede dogumda canim acimadi.

Aah ahh o ikinma olayi benim vajinismus zaferimdir... Sonrasnda 2 yillik tedavi muayenelernde, rahim filmlerinde, asilamalarda hepsinde benim tek kurtaricimdi... Yine kk da formda okumustum... Bende tavsiye ediyorum oyuzden kesinlikle tek care... Paylasman iyi oldu canim...

Ne zaman yapılıyo catı muanesi canım

Herkese yapıyorlar mı ya bu işlemi

Kizlar doktordan geldim simdi alttan muayene yapti canim acidi yogun enfeksiyon akintisi var dedi fitil verdi iki tane bide idrar kulturu tahlili istedi iki gun sonra gidicem sonucumu almaya.
Gecmis olsun canim.cabuk atlatirsin insallah
İnşallah iyi çıkar canım tahlillerin ya şu alttan muayeneden ben çok korkuyorum çok kötü yazmışlar doğum yapanlar
Kendinizi ne kadar sıkar kasarsaniz okadar caniniz yanar kizlar.mumkun mertebe serbest birakmak lazim vucudu
Tembel ben hala çantamı hazırlamadım bu haftalarda olup çantası hazır olmayan bir ben varım sanırım.
Bugün granül sabunumu aldım sonunda, hafta sonu bu işi bitireceğim artık
31+0 bugun.hic birsey yapmadim bende

Havadisim var kizlar.doktoru cok sevdim annecim diyerek aliyor gebelerini iceriye.Maasallah isini askla yaptigi belli.benden cok sevdi ekranda bebegimi.
Dun bana devlette soylenen olculeri cok ciddiye almadim acikcasi oyle alalade olcup bicip gonderiyolar diye ama bugunkude ayni rakamlari soyleyince sasirdim bu kadar buyumus olmasina.2050 gr 44 cm olmus tahmini.bunun icin bir masallah deyiverin icinizden
Doktor diger cocuklarin kilosunu sordu suyun biraz fazla oldugunu soyledi .hem bebek iri hem su fazla bu bize seker oldugunu dusundurur dedi.ama seker yuklemem normaldi.kv ye gittigimde onun cihaziyla sekerimi olcuyorum normal degerlerde cikiyor.acaba yapisal bi durummu?minnacik fasulyem bugun yine aşık etti beni kendisine verene milyonlarca kez sukurler olsun Allahimm hepimizi hayirla saglikla kavustursun

Maşallah kuzuma âmin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…