- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.861
Bunları nasıl yapıyorsun canım gayet sevimli ama biraz tıkış tıkış olmuş bu şekilde hazırlayıp kare çikolataları kaplıyolar ama bunu nasıl hazırlayıp nasıl bastırıyolar bilmiyorumKızlar kızımın şişe ve hediyelik etiketini hazırladım şimdi bilgisayarda. Nasıl olmuş çok mu abur cubur yapmışım.Normalde hep sade tasarımlar yaparım ama kızım söz konusu olunca bir sürü süs koymak istiyorum
Eki Görüntüle 1967913
Canım açıkcası çok deneyimsiz olduğum için bi yorum yapamıyorum ses çıkarır gibi durmuyo kraftın modellerinin aynı sadece daha ucuz odasında beşiği var zaten ama hem bizim yanımızda uyuması hem ikinci bebekte de kullanırız düşüncesi hemde kurulum ve taşıma kolaylığı işime geldi netten bakın istersenKumasi nasil canim hic gormedim o modelises cikariyo mi bide sallanma aparati var mi ??
Benim eşim normalde arada et yemeği filan yapıyordu. Şimdi iyice coştu. Geçen gün patlıcanları soymuş su dolduruyor. Bilmiyordur diye napıyorsun sen diye sordum, tuzlu suda bekleticem dedi, şok oldum.Yok benimki katiyen yemek yapmaz dışarıdan söyler aç bırakmaz sofrada kurar bulaşıkları makinaya koyar ama katiyen mutfağa girip yemektir odur yapmaz bi yaptığı evde yoğurt varsa aldığı şeyin yanına ayran yapar seninki maşallah baya yapıyor anlıyor demek ki mutfak işinden
Canm ben Grafik Tasarımcısıyım. Program üzerinden çizimler ve tasarımlar yapıyorum.Evet ölçülerine göre tasarım uyarlanıp. matbaada,ozalitciler de baskı yapılıyor kırtasiyeler de bile baskısı yapılıyor.Bunları nasıl yapıyorsun canım gayet sevimli ama biraz tıkış tıkış olmuş bu şekilde hazırlayıp kare çikolataları kaplıyolar ama bunu nasıl hazırlayıp nasıl bastırıyolar bilmiyorum
Mesela bunuda yaptım hediyelik çantasına. diğeri şişelere yapıştıracağım. bunuda hazırlim dedim hediyelikleri koymaya çanta almıştım kartondan. onun dışına kurdele ile asacağım.Bunları nasıl yapıyorsun canım gayet sevimli ama biraz tıkış tıkış olmuş bu şekilde hazırlayıp kare çikolataları kaplıyolar ama bunu nasıl hazırlayıp nasıl bastırıyolar bilmiyorum
Sorma bende soyleyim.oglumla eskisi gibi ilgilenip oynayamiyorum diye vicdan yapıyorum.hele doğumdan sonra bir sure ister istemez onunla ilgilenemiyecegim diye çok üzülüyorum.annemler oyalamaya çalışacaklar o ara ama insan kotu hissediyor kendiniBende aynen kizimi dusunuorum dogumdan korkmuorum ama kizimin uzulecegini dusunuorum ona cok uzuluorum bazen kizima bakip bakip agliorum sanki oni aldatiomus gibi hissediorum
Tabikisi cok guzel olmus ellerine saglikKızlar kızımın şişe ve hediyelik etiketini hazırladım şimdi bilgisayarda. Nasıl olmuş çok mu abur cubur yapmışım.Normalde hep sade tasarımlar yaparım ama kızım söz konusu olunca bir sürü süs koymak istiyorum
Eki Görüntüle 1967913
Aynn oyle bosver tikayalim kulaklari bizim icimize sinsin anlami guzel olsunda dış sesler herzaman olucak hayatimizdaAynen canim basta bikac isim soledim herkes bi kabahat buldu bende sinirlendim kimseye sormuorumda danismiorumda esimde kendini ismini koymak istiodu ama ikna ettim onuda oda begendi zaten gerisinede laf dusmez bence.haktani bende cok begeniorum yusa koymasam haktan olurdu buyuk ihtimal.aynen canim allah istedikten sonra oluyo bende ikinciyi simdi istemiodum kizim biraz buyusun istiodum ama benimde esim cok istedi aralarinda fazla yas farki olmasin dedi hep allah onun gonlune gore verdi.ilkte biraz sok yasadim hic beklemediodum ama simdi diorum rabbimin bi bildigi vardir.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun yavrularimizda adiyla yasasin insallaaah.disardan gelen seslerede kulak tikamak lazim yoksa hayat zehir olur cunku herkes bilmis bi biz bilmioruz sanki.
Inan bende ayniyim kafa goz burun hc anlamiyrm:)))) catiyi burdaki dr a bile sormuyorm ki stres yapmaym.olsun gecan belkide yapmaz inss yapmaz. Bidaki randevuyu 2 hafta sonraya verdi. Nat ye bakacakmisiniz dedm evt dediBizim sulalede benden baska kimse anlamiyo ultrasondan desek daha dogru ayrica karnina ordaki burnumu demek ne yadoktor bisey olunca alttan bakiyo hep bide bu cati muayenesi olayi nasil olcak yapcaklarmi falan bakalim tuhaflar ya allaha emanetim sanirim doguma kadar :)
calamityjane örnekteki şekilde yapacağım bende.
Bende değiştiriyorum ya mecburiyettenBende hastane degistiriyorum adet yerini bulsun dedim :))) 5 te randevumuz var
canm benim şişerlerimin ölçüsüne göre ayarladım ben. etiketlerim 2 cm x 4 cm yaptım. diğer son yüklediğim de hediyelerimi koyacağım karton el çantası için. onuda kare yaptım 5cmx5 cm ölçü verdim. sen şişenin veya çikolatanın ne vereceksin bilmiyorum etiket yapılacak alanı ölçüp ona göre tasarım oluştulması gerekiyor. şişe etiketini stecker a bastıracağım. yani yapışkanlı kağıda. diğerinide kurdele ile asacağım kutuya onu kalın gr. kağıda baskı yapacağım 200-250 gr yeterliçok tatlı olmuş eline saglık cnm..:)))
nasıl tipte bir kağıda bastırıyorsun acaba bir de ölçüleri nedir ? ben de kendim bişiyler yapmak istiyorum da yapabilecek miyim acaba
Ay annesi ask olsunn benm minnak prensesimi de kendini üzmussun kizarizz sanaa. Rabbm en iyisini en guzelini bilir. Her dr bir degil. Hic o guzel.kafani karistrma. Senn dr un bence en iyisini biliyordur. Bazi hastaneler ozellikle arastrma hastaneleri hastayi denek gibi kullaniyor. Sen o guzel yorim.yapan drunun pesini hc birakma :) tabikide tedbrni al bilmen guzel olmus. Hc deglse daha dikkatli olacaksin ama uzmemelisin kendini. Az kaldi ins. Hepimiz.saglkli bi sekilse kavusacagz ballarimiza. Ayetel kursini oku yavruna Allaha emanet ins. Daha ne olsunKızlar günaydın,
Göbeğim büyük herkes ''doğum yakın herhalde'' diyor diye kafaya taktım suyumda fazla ya bi doktora daha gideyim dedim kendimce iyi halt ettim !
Devlette bir doktora gittim evet suyun fazla dedi, erken doğum riski taşıdığımı söyledi. Bu zaten bilmediğim birşey değildi.. Tıp fakültesine sevk etti detaylı bakılsın diye. Fakülteye gittik. Orada da suyumun fazla olduğunu erken doğum riski taşıdığımı ve doğumda kanamamın çok olabileceğini söylediler. Eğer doğumu bizde yapmak istersen seni konseye sevk edeceğiz dedi. Konsey nedir dedim ? Riskli gebelikleri yakınen takip ediyoruz dedi.
Beni takip eden doktorumda suyumun fazla olduğunu ama sıkıntı yaratacak derecede olmadığını söylüyor, bebeğimde sağlıklı çok şükür. Ama öyle konseydi yakın takipti falan dediler ya beni aldı bir korku. Ağla ağla bi hal oldum... Eşim sakinleştirmeye çalıştı onada kızdım. Kendi kendime iş çıkardım diye kendime de kızdım ama gitmeseydimde içim içimi yemeye devam edecekti. Tek tesellim farklı kötü bir durum çıkmaması..şükür
Dün kötüydüm ama sonradan eşimin dediklerine hak verdim beni takip eden doktor bir çok hastası olan tecrübeli biri ona güveneceğim ve bu konuyu kafama takmamaya çalışacağım.
Dün 29+6 daydık ve 1500 gr olmuş kuzucum günün en güzel yanı onu görebilmekti zaten.
Ben başlangıç döneminde o kadar çok doktor değiştirdim ki 3 kişilik değiştirme limitim dolmuşturBende hastane degistiriyorum adet yerini bulsun dedim :))) 5 te randevumuz var
Ben kalın tuval kağıdına çıktı aldım.çok tatlı olmuş eline saglık cnm..:)))
nasıl tipte bir kağıda bastırıyorsun acaba bir de ölçüleri nedir ? ben de kendim bişiyler yapmak istiyorum da yapabilecek miyim acaba
Minik miray erva çok şanslı annesi nelerle uğraşıyor onun içincanm benim şişerlerimin ölçüsüne göre ayarladım ben. etiketlerim 2 cm x 4 cm yaptım. diğer son yüklediğim de hediyelerimi koyacağım karton el çantası için. onuda kare yaptım 5cmx5 cm ölçü verdim. sen şişenin veya çikolatanın ne vereceksin bilmiyorum etiket yapılacak alanı ölçüp ona göre tasarım oluştulması gerekiyor. şişe etiketini stecker a bastıracağım. yani yapışkanlı kağıda. diğerinide kurdele ile asacağım kutuya onu kalın gr. kağıda baskı yapacağım 200-250 gr yeterli
doğru söylüyosun canım artık dikkat etmemiz lazım ..benim eşimde çok yardımcı oluyo sağolsun hakkını nasıl öderim bilmiyorum en büyük destekçim mutfağa girip yemek yapmz ama dışardan söyler genelde :) beni yormak istemezYemek yedikten sonra da yat ay uy de iki bakalım öyle ha bire sana bişeyler getirtmez bari hatta sen de su iste falan sen pire gibi geziyorsundur evde adam da tabi bu iyi der hersey ister senden artık bizim naz zamanımız geldi
Canım sağlıksız şeyler değilse bir sakınca yok. Ama yararlı şeyleri yemeğe bak.,biraz zorla kendini, meyve, kuruyemişlere falan. İnşallah iştahın yerine gelirdoğru söylüyosun canım artık dikkat etmemiz lazım ..benim eşimde çok yardımcı oluyo sağolsun hakkını nasıl öderim bilmiyorum en büyük destekçim mutfağa girip yemek yapmz ama dışardan söyler genelde :) beni yormak istemez
son 1 haftadır bulantılarım başladı yine, mutfağa girdimmi lavaboya koşuyorum ,birde iştahsızlık var başladık yine dışardan sipariş vermeye ancak onları yiyebiliyorum
tost sandviç türü yiyebiliyorum anca canım inşallah zararı olmuyodur bebeğime sağlıksız oluyor böyle ama içim kabul etmiyoki başka şeyleri inşallah geçer bi an önceCanım sağlıksız şeyler değilse bir sakınca yok. Ama yararlı şeyleri yemeğe bak.,biraz zorla kendini, meyve, kuruyemişlere falan. İnşallah iştahın yerine gelir
bende tuval kağıdına düşündüm .Ama 250-300 gr kuşe kağıt bile olabilir.Bu kartvizitlerin basıldığı kağıt türlerinden. tuval kağıtlarına belki bastırmam şu nedenle . benim etiketlerim çok renkli ve çok şekilli ölçüler de çok küçük 2x4 cm 5x5 cm . tuval kağıdı pıtır pıtır tırtıklı oluyor ya onun için baskı sırasında görüntüyü net vermeyebilir.boyayı tam çekmeyebilir kağıt.Baskı yapılan makina ve boya çok önemli burda. Ben her ihtimale karşı keskin görüntü olması için düz ve kalın kartlara baskı yaptıracağım.Ben başlangıç döneminde o kadar çok doktor değiştirdim ki 3 kişilik değiştirme limitim dolmuşturUmarım bir kere daha değiştirmek zorunda kalmam Sen niye değiştirdin canım?
Ben kalın tuval kağıdına çıktı aldım.ECEcanN sen nasıl kağıda bastıracaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?