2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar nisan anneleri grubuna bi göz attım da bebekleri gelmeye başlamış 7-8 kişinin,çatır çatır doğurmuşlar vallaha,o yüzden dikkatli olun nisan ayında da gelmek isteyebilirler

Benimki 38. Haftada olmustu cati muaynem.
İnsallah gerek kalmadan dogum ederiz rahat bi şekilde
Yok öyle birşey yahu şakasına diyorum
Bizim gurubuz yeter bize zaten canım
41 kere maşallah

Haklisin canim cunku doktor bana ikin dedi ben ikinamadim ozaman oksur dedi sanirim bu yuzdendendi.ama ben tam oksuremedimde.

Kızlar nisan anneleri grubuna bi göz attım da bebekleri gelmeye başlamış 7-8 kişinin,çatır çatır doğurmuşlar vallaha,o yüzden dikkatli olun nisan ayında da gelmek isteyebilirler
Ayyy ne diyosun ben daha hastane cantam hazır değil telaş yaptım şimdi.

Benim de henüz hiçbişeyim hazır değil telaşa gerek yok canım sadece tedbirli olmak lazım
Bu gun esime diyorumki bezini sipars verdim nasil guluyor bana daha simdiden mi diye:)))) . dedm gul gul son gulen iyi guler diyecmde icinde kizimla ben varm. Tedbrli olmak.lazm nisanin ilk haftasi herseyi biter ins. Besigimizde geldi teyzesi. Umdugumdan daha guzel.ama yer sorunu yuzunden kucuk.odaya kurdk simdilk :) bu hafta icinde kiyafetlerini yikayp yerlestrcm ins

yap canim tabi herzaman yasamayacagiz bu anlari hakkimizdir ilk zamanlar bende evden kacacaktim artik baska yerde bisey kokmaz kendi mutfagimda 1 dk duramiyordum :)

Haklisin canim cunku doktor bana ikin dedi ben ikinamadim ozaman oksur dedi sanirim bu yuzdendendi.ama ben tam oksuremedimde.
ben sezeryan dogum isteyecegim alttan muayne bile olamiyordum vajinismus sorunum vardi benim ,cati muaynesi hic olamam sanirim sezeryanda gereklimi acaba dr.la konusacagim bakalim gittigimde

canim ayni seyleri yasamisiz bende ikinma sayesinde kendim yenmistim 5 sene sonunda :) sonrasinda muayne olsun asilama rahim filmi zorda olsa ikinmayla ustesinden geldim hepsinin ama cati muaynesi normal dogum yapabilecegimi sanmiyorum dr.m ne diyecek bilmiyorum ama

Ayy çok heyecanlı :O Hangi grup canım bahsettiğin?

ben sezeryan dogum isteyecegim alttan muayne bile olamiyordum vajinismus sorunum vardi benim ,cati muaynesi hic olamam sanirim sezeryanda gereklimi acaba dr.la konusacagim bakalim gittigimde
Bende sezeryan isteyecegim canim netten arastirdigima gore olurda erken dogum vs bi risk bisey olmazsa sezeryanda cati muayenesi yapmiyorlarmis.devltteki doktor istegime gore yaparmi bilmiyrm kendi doktorumun tayini cikmis.pazartesi yeni doktorla gorusmeye gidicem bakalim ins kabul ederler ozeller burda 3 bin lira cunku

Herkese yapıyorlar mı ya bu işlemi

İnsallah gerek kalmadan dogum ederiz rahat bi şekilde

Bizim gurubuz yeter bize zaten canım

41 kere maşallah

Cati muaynesini catin normal doguma musait mi diye yapiyorlar, sezeryan olacagi kesinse normal dogum denenmeyecekse yapmiyorlar diye biliyorum.

@yaasemintt onlar olabilecek herseye aliskinlardir diye dusunuyorum.

Günaydın kizlarr zar zor yaziyorum sizee.. neden diyeceksiniz cunku sabah kalktigimda basimin solu gozlerim dahil bir bozukluk icinde konusma bozuklugu hafiza bozuklugu ve harfleri gorememe.mide bulantisi. tansiyon ve seker olctum normal cikti simdi daha iyiyim yazabiliyorum.. daha yazarken harfler kayboluyor cok ilginc degil mi.. hatta sizin yazdiklarinizi okurken heceleyip anlamaya cabaliyorum hic bir anlami yok gibi en kisa zamanda dr a gidicem insallah... size de boyle seyler oluyor mu ara sira

COK GECMIS OLSUN. BENDE OLMADI BOYLE SEYLER. SADECE YATAKDAN HIZLI KALKARKAM FALAN BIRAZ OLUO. ZATEN BENIM TANSIYON HEP DUSUK ONDAN DIE TAHMIN EDIYORUM 8/5 7 4 FALAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…