- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.961
İnsallah gerek kalmadan dogum ederiz rahat bi şekildeBenimki 38. Haftada olmustu cati muaynem.
Bizim gurubuz yeter bize zaten canımYok öyle birşey yahu şakasına diyorum
41 kere maşallahHavadisim var kizlar.doktoru cok sevdim annecim diyerek aliyor gebelerini iceriye.Maasallah isini askla yaptigi belli.benden cok sevdi ekranda bebegimi.
Dun bana devlette soylenen olculeri cok ciddiye almadim acikcasi oyle alalade olcup bicip gonderiyolar diye ama bugunkude ayni rakamlari soyleyince sasirdim bu kadar buyumus olmasina.2050 gr 44 cm olmus tahmini.bunun icin bir masallah deyiverin icinizden
Doktor diger cocuklarin kilosunu sordu suyun biraz fazla oldugunu soyledi .hem bebek iri hem su fazla bu bize seker oldugunu dusundurur dedi.ama seker yuklemem normaldi.kv ye gittigimde onun cihaziyla sekerimi olcuyorum normal degerlerde cikiyor.acaba yapisal bi durummu?minnacik fasulyem bugun yine aşık etti beni kendisine verene milyonlarca kez sukurler olsun Allahimm hepimizi hayirla saglikla kavustursun
Haklisin canim cunku doktor bana ikin dedi ben ikinamadim ozaman oksur dedi sanirim bu yuzdendendi.ama ben tam oksuremedimde.Alttan muayne ile ilgili ozellikle cati muaynesinde caninizin yanmamasi icin cok acik olacak ama buyuk abdestinizi yapar gibi ikinmaniz gerekiyor. Cati muaynemin oldugu gun dogum yaptim aciklik olmasindan dolayi, ne yapmam gerektigini bilmedigim icin once acidi cati muaynesinde sonra doktor bu size soyledigimi yapmami soyledi. Sonrasinda bunu uygulayinca ne sonraki aciklik kontrolunde nede dogumda canim acimadi.
Ayyy ne diyosunKızlar nisan anneleri grubuna bi göz attım da bebekleri gelmeye başlamış 7-8 kişinin,çatır çatır doğurmuşlar vallaha,o yüzden dikkatli olun nisan ayında da gelmek isteyebilirler
Benim de henüz hiçbişeyim hazır değil telaşa gerek yok canım sadece tedbirli olmak lazımAyyy ne diyosunben daha hastane cantam hazır değil telaş yaptım şimdi.
Bu gun esime diyorumki bezini sipars verdim nasil guluyor bana daha simdiden mi diye:)))) . dedm gul gul son gulen iyi guler diyecmde icinde kizimla ben varm. Tedbrli olmak.lazm nisanin ilk haftasi herseyi biter ins. Besigimizde geldi teyzesi. Umdugumdan daha guzel.ama yer sorunu yuzunden kucuk.odaya kurdk simdilk :) bu hafta icinde kiyafetlerini yikayp yerlestrcm insBenim de henüz hiçbişeyim hazır değil telaşa gerek yok canım sadece tedbirli olmak lazım
yap canim tabi herzaman yasamayacagiz bu anlari hakkimizdirSon dönemde bulantilar bende de oluyor ama mutfağa giremeyecek kadar değil canım ayyyy neydi o ilk aylar aman Allahım mutfağın kapısını kilitlemistik buzdolap nasıl kokuyordu öyle ama son aylarda saçları mi çıkıyordur nedir başladı bulantilar eşlerimiz de azıcık yardimci oldular mi yeter ahım şahım bir şeyler yapmasını beklemiyorum sagolsunlar da ee tabi biraz artık naz zamani geldi diyorum nişanlilikta yapmadığım nazı yapcam sanabugünlerin kıymetini bilelim
ben sezeryan dogum isteyecegim alttan muayne bile olamiyordum vajinismus sorunum vardi benim ,cati muaynesi hic olamam sanirim sezeryanda gereklimi acaba dr.la konusacagim bakalim gittigimdeHaklisin canim cunku doktor bana ikin dedi ben ikinamadim ozaman oksur dedi sanirim bu yuzdendendi.ama ben tam oksuremedimde.
canim ayni seyleri yasamisiz bende ikinma sayesinde kendim yenmistim 5 sene sonunda :) sonrasinda muayne olsun asilama rahim filmi zorda olsa ikinmayla ustesinden geldim hepsinin ama cati muaynesi normal dogum yapabilecegimi sanmiyorum dr.m ne diyecek bilmiyorum amaAah ahh o ikinma olayi benim vajinismus zaferimdir... Sonrasnda 2 yillik tedavi muayenelernde, rahim filmlerinde, asilamalarda hepsinde benim tek kurtaricimdi... Yine kk da formda okumustum... Bende tavsiye ediyorum oyuzden kesinlikle tek care... Paylasman iyi oldu canim...
Ayy çok heyecanlı :O Hangi grup canım bahsettiğin?Kızlar nisan anneleri grubuna bi göz attım da bebekleri gelmeye başlamış 7-8 kişinin,çatır çatır doğurmuşlar vallaha,o yüzden dikkatli olun nisan ayında da gelmek isteyebilirler
Bende sezeryan isteyecegim canim netten arastirdigima gore olurda erken dogum vs bi risk bisey olmazsa sezeryanda cati muayenesi yapmiyorlarmis.devltteki doktor istegime gore yaparmi bilmiyrm kendi doktorumun tayini cikmis.pazartesi yeni doktorla gorusmeye gidicem bakalim ins kabul ederler ozeller burda 3 bin lira cunkuben sezeryan dogum isteyecegim alttan muayne bile olamiyordum vajinismus sorunum vardi benim ,cati muaynesi hic olamam sanirim sezeryanda gereklimi acaba dr.la konusacagim bakalim gittigimde
Herkese yapıyorlar mı ya bu işlemi
stanki önerin için teşekkürler. Mümkün olduğunca rahat olmaya çalışıyorum o yöntemi de denicem bi. Ben tüp bebekle hamile kaldığım için bi nebze alıştığım ama onu da bi deneyim. Bu arada o sırada başşka şey olursa?
İnsallah gerek kalmadan dogum ederiz rahat bi şekilde
Bizim gurubuz yeter bize zaten canım
41 kere maşallah
Gunaydin canimm ..sensin guzelgunaydın guzel annecıkler
COK GECMIS OLSUN. BENDE OLMADI BOYLE SEYLER. SADECE YATAKDAN HIZLI KALKARKAM FALAN BIRAZ OLUO. ZATEN BENIM TANSIYON HEP DUSUK ONDAN DIE TAHMIN EDIYORUM 8/5 7 4 FALANGünaydın kizlarr zar zor yaziyorum sizee.. neden diyeceksiniz cunku sabah kalktigimda basimin solu gozlerim dahil bir bozukluk icinde konusma bozuklugu hafiza bozuklugu ve harfleri gorememe.mide bulantisi. tansiyon ve seker olctum normal cikti simdi daha iyiyim yazabiliyorum.. daha yazarken harfler kayboluyor cok ilginc degil mi.. hatta sizin yazdiklarinizi okurken heceleyip anlamaya cabaliyorum hic bir anlami yok gibi en kisa zamanda dr a gidicem insallah... size de boyle seyler oluyor mu ara sira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?