- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #45.981
Cok gecmis olsun canim. Bendede olmasi hic boyle birsey. Sadece sag tarafima yatinca sag elim şişiyor ya da uyusuyor bunu farkettim. Hep sola yatsam daha iyi olacak galiba. Sen bi doktora gorun canim, sonrada yatis pozisyonlarini gozden gecir.Günaydın kizlarr zar zor yaziyorum sizee.. neden diyeceksiniz cunku sabah kalktigimda basimin solu gozlerim dahil bir bozukluk icinde konusma bozuklugu hafiza bozuklugu ve harfleri gorememe.mide bulantisi. tansiyon ve seker olctum normal cikti simdi daha iyiyim yazabiliyorum.. daha yazarken harfler kayboluyor cok ilginc degil mi.. hatta sizin yazdiklarinizi okurken heceleyip anlamaya cabaliyorum hic bir anlami yok gibi en kisa zamanda dr a gidicem insallah... size de boyle seyler oluyor mu ara sira
anlattığınız durum (bebekle değil muhtemelen kendi sağlığınızla ilgili) acil bir durumdur; yakınınız, aracınız, gitme imkanınız yoksa 112'yi arayıp ambulans çağırabilirsiniz, geçmiş olsunGünaydın kizlarr zar zor yaziyorum sizee.. neden diyeceksiniz cunku sabah kalktigimda basimin solu gozlerim dahil bir bozukluk icinde konusma bozuklugu hafiza bozuklugu ve harfleri gorememe.mide bulantisi. tansiyon ve seker olctum normal cikti simdi daha iyiyim yazabiliyorum.. daha yazarken harfler kayboluyor cok ilginc degil mi.. hatta sizin yazdiklarinizi okurken heceleyip anlamaya cabaliyorum hic bir anlami yok gibi en kisa zamanda dr a gidicem insallah... size de boyle seyler oluyor mu ara sira
Boyu kaç cmmiş canım? Maşallah gayet sağlıklı. Bol bol dinlen gez dolaş tadını çıkart o zamancalısamaz raporu aldım canım artık yorucu oluyo işe gidip gelmek arada mesafede cok o yüzden bıraktm artk işi bu arada kuzummm 1980 gr olms
1 saat fazla ama en fazla yarım saat yürüyün diyorlar canım. Fazla yüklenme kendine deHer gün günde. İr saat yürüyorum kilo almam neredeyse imkansız ama 2 hafta içinde 1 kilo almışım ama ben almadım eminim çünkü benek 500 gr almış,diğer 500 ise başka bişidir ne bileyim ödemdir vs,o yüzden takmıyorum
gunaydın guzel annecıkler
Gunaydin canimm ..sensin guzel
Canm benm çantam bile yok dahacaTembel ben hala çantamı hazırlamadımbu haftalarda olup çantası hazır olmayan bir ben varım sanırım.
Bugün granül sabunumu aldım sonunda, hafta sonu bu işi bitireceğim artık
Canm benm çantam bile yok dahaca
Benimdee yokkkk.
Hallederiz inşallah ne diyelim
Hahhahah o kadar zor olabiliyor işte. Aslında zor değil de daha var amaan diye düşünmekten bence. Yani en azından benimki öyle... Çantayı da aldıktan sonra güzelce hazırlar koyarız bir köşeye hayırlısıyla... İnşallah poşetle falan gitmek zorunda kalmayızBenimdee yokkkk.Korkarim bir posetle acil gitmek zorunda kalmayayim esim inanamiyor bir canta almak ne kadar zor olabilir ki diyor?? Ay sanki yiillaaaardir tanimiyor beni.
Yok canısı dediğin gibi valiz hazırlayacağım ben ama onun içine kendim için koyacaklarım falan eksik şimdilik... Bebek çantasına sığmaz zaten ama alınca alternatif belki deneyebilirim. 2 küçük çanta da yapabilirim. Yapmazsam da netice de o canta lazım olacak. Onu da almak lazım tez zamandaECEcanN kizlar canta almaniza gerek yokki, evde valizleriniz yok mu? Ben valizime koyacagim herseyi. Bebisin cantasina sigmaz hersey sonucta. Bende daha hazirlamadim, malum annemde yatiyorum. Haftasonu belki yikama islerini yapariz annem ve esimle, sonra da hazirlariz cantamizi. Erken hazirlayip o psikolojiye de girmek istemiyorum ama bakalim nolcek biara hazirliycam insallah.
Çok beğendim süper süper bir tasarımcının olması gerektiği gibi gayet yaratıcısınMesela bunuda yaptım hediyelik çantasına. diğeri şişelere yapıştıracağım. bunuda hazırlim dedim hediyelikleri koymaya çanta almıştım kartondan. onun dışına kurdele ile asacağım.
Canım yıkasın annen, ütülesin. Dolaba koyun. Valiz kalsın. Benim de herşeyim hazır ama valize yerleştirmesi kaldı sadece. O da acil bir durum olursa Allah korusun listeye göre hemen konur diye düşünüyorum. Önden paketlemek bana da biraz erken doğuma kanalize olmak gibi geliyor. Ama yıkanıp ütülenmeli artık, sonuçta herkes için erken doğum riski var.ECEcanN kizlar canta almaniza gerek yokki, evde valizleriniz yok mu? Ben valizime koyacagim herseyi. Bebisin cantasina sigmaz hersey sonucta. Bende daha hazirlamadim, malum annemde yatiyorum. Haftasonu belki yikama islerini yapariz annem ve esimle, sonra da hazirlariz cantamizi. Erken hazirlayip o psikolojiye de girmek istemiyorum ama bakalim nolcek biara hazirliycam insallah.
cnm küçük valiz var ama bilemedim.ablam çantasına hepsni sığdrmıştı.valiz büyük kaçmazmı acabaECEcanN kizlar canta almaniza gerek yokki, evde valizleriniz yok mu? Ben valizime koyacagim herseyi. Bebisin cantasina sigmaz hersey sonucta. Bende daha hazirlamadim, malum annemde yatiyorum. Haftasonu belki yikama islerini yapariz annem ve esimle, sonra da hazirlariz cantamizi. Erken hazirlayip o psikolojiye de girmek istemiyorum ama bakalim nolcek biara hazirliycam insallah.
Çok tatlısınız yaaa hassas annişler sizi asıl yalnız büyüyen çocuklar için hayat daha zor kardeş candırSorma bende soyleyim.oglumla eskisi gibi ilgilenip oynayamiyorum diye vicdan yapıyorum.hele doğumdan sonra bir sure ister istemez onunla ilgilenemiyecegim diye çok üzülüyorum.annemler oyalamaya çalışacaklar o ara ama insan kotu hissediyor kendini
Evet doğru ben bu hafta sonu yıkıyorum hepsini sonra hemen ütü peşineCanım yıkasın annen, ütülesin. Dolaba koyun. Valiz kalsın. Benim de herşeyim hazır ama valize yerleştirmesi kaldı sadece. O da acil bir durum olursa Allah korusun listeye göre hemen konur diye düşünüyorum. Önden paketlemek bana da biraz erken doğuma kanalize olmak gibi geliyor. Ama yıkanıp ütülenmeli artık, sonuçta herkes için erken doğum riski var.
anlattığınız durum (bebekle değil muhtemelen kendi sağlığınızla ilgili) acil bir durumdur; yakınınız, aracınız, gitme imkanınız yoksa 112'yi arayıp ambulans çağırabilirsiniz, geçmiş olsun
Ben anneme yaptıracaktım rahatsızlandı o dönem. Kendim yıkadım ütüledim. Yıkamakta birşey yok da ütüde yorulduğum için sadece ütüsü 3 günde bitti. Ama anneleriniz bir çırpıda halleder. Ben normalde bir seferde dünyanın ütüsünü yapardım ama o eski halimden eser yok şimdiEvet doğru ben bu hafta sonu yıkıyorum hepsini sonra hemen ütü peşine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?