2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cok gecmis olsun canim. Bendede olmasi hic boyle birsey. Sadece sag tarafima yatinca sag elim şişiyor ya da uyusuyor bunu farkettim. Hep sola yatsam daha iyi olacak galiba. Sen bi doktora gorun canim, sonrada yatis pozisyonlarini gozden gecir.

anlattığınız durum (bebekle değil muhtemelen kendi sağlığınızla ilgili) acil bir durumdur; yakınınız, aracınız, gitme imkanınız yoksa 112'yi arayıp ambulans çağırabilirsiniz, geçmiş olsun

1 saat fazla ama en fazla yarım saat yürüyün diyorlar canım. Fazla yüklenme kendine de

Hallederiz inşallah ne diyelim
ECEcanN kizlar canta almaniza gerek yokki, evde valizleriniz yok mu? Ben valizime koyacagim herseyi. Bebisin cantasina sigmaz hersey sonucta. Bende daha hazirlamadim, malum annemde yatiyorum. Haftasonu belki yikama islerini yapariz annem ve esimle, sonra da hazirlariz cantamizi. Erken hazirlayip o psikolojiye de girmek istemiyorum ama bakalim nolcek biara hazirliycam insallah.

Benimdee yokkkk. Korkarim bir posetle acil gitmek zorunda kalmayayim esim inanamiyor bir canta almak ne kadar zor olabilir ki diyor?? Ay sanki yiillaaaardir tanimiyor beni.
Hahhahah o kadar zor olabiliyor işte. Aslında zor değil de daha var amaan diye düşünmekten bence. Yani en azından benimki öyle... Çantayı da aldıktan sonra güzelce hazırlar koyarız bir köşeye hayırlısıyla... İnşallah poşetle falan gitmek zorunda kalmayız

Yok canısı dediğin gibi valiz hazırlayacağım ben ama onun içine kendim için koyacaklarım falan eksik şimdilik... Bebek çantasına sığmaz zaten ama alınca alternatif belki deneyebilirim. 2 küçük çanta da yapabilirim. Yapmazsam da netice de o canta lazım olacak. Onu da almak lazım tez zamanda

Mesela bunuda yaptım hediyelik çantasına. diğeri şişelere yapıştıracağım. bunuda hazırlim dedim hediyelikleri koymaya çanta almıştım kartondan. onun dışına kurdele ile asacağım.
Çok beğendim süper süper bir tasarımcının olması gerektiği gibi gayet yaratıcısın

Canım yıkasın annen, ütülesin. Dolaba koyun. Valiz kalsın. Benim de herşeyim hazır ama valize yerleştirmesi kaldı sadece. O da acil bir durum olursa Allah korusun listeye göre hemen konur diye düşünüyorum. Önden paketlemek bana da biraz erken doğuma kanalize olmak gibi geliyor. Ama yıkanıp ütülenmeli artık, sonuçta herkes için erken doğum riski var.

cnm küçük valiz var ama bilemedim.ablam çantasına hepsni sığdrmıştı.valiz büyük kaçmazmı acaba Bi düşüneyim.

Çok tatlısınız yaaa hassas annişler sizi asıl yalnız büyüyen çocuklar için hayat daha zor kardeş candır

Evet doğru ben bu hafta sonu yıkıyorum hepsini sonra hemen ütü peşine

miramiram Aynen bana da çok ciddi bir durum gibi geldi. Bence de acilen hastaneye gitmelisin. Kendin de araç kullanma sakın tekrar edebilir...

Evet doğru ben bu hafta sonu yıkıyorum hepsini sonra hemen ütü peşine
Ben anneme yaptıracaktım rahatsızlandı o dönem. Kendim yıkadım ütüledim. Yıkamakta birşey yok da ütüde yorulduğum için sadece ütüsü 3 günde bitti. Ama anneleriniz bir çırpıda halleder. Ben normalde bir seferde dünyanın ütüsünü yapardım ama o eski halimden eser yok şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…