- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #46.001
ayyy canım kalbin senin ne kadar temiz..doğru bildin bir köken antakyalı bizim...kız senden korkulur..hayır olsun rüyan
Immm şeey
Ozaman hemencik eksiklerini tamamla kuzum, ben sadece emzirme sutyeni almadim. Onun disinda herseyim tamam. Haftasonu bende hazirlarim insallah.Yok canısı dediğin gibi valiz hazırlayacağım ben ama onun içine kendim için koyacaklarım falan eksik şimdilik... Bebek çantasına sığmaz zaten ama alınca alternatif belki deneyebilirim. 2 küçük çanta da yapabilirim. Yapmazsam da netice de o canta lazım olacak. Onu da almak lazım tez zamanda
Evet canim haftasonu halledicez insallah. Bedense bu haldeyken hic hevesim kalmadi birseyler yapmaya. Biraz sogudum sanki. Bide annemdeyim ya hersey benden uzakta oldugundan olabilirCanım yıkasın annen, ütülesin. Dolaba koyun. Valiz kalsın. Benim de herşeyim hazır ama valize yerleştirmesi kaldı sadece. O da acil bir durum olursa Allah korusun listeye göre hemen konur diye düşünüyorum. Önden paketlemek bana da biraz erken doğuma kanalize olmak gibi geliyor. Ama yıkanıp ütülenmeli artık, sonuçta herkes için erken doğum riski var.
Ben sahsen cantaya sigdiramam. Nevresim takimi bile goturucem, yani kucuk tekerlikli valizimi hazirlarim bir de bebisin ilk giyecekelrini felan aldigim sirt cantasina koyarim. Hastane suslemelerim felan da var, insalllah acil bir durum ya da erken dogum olmazda tasini cikartarak odami da süslerimcnm küçük valiz var ama bilemedim.ablam çantasına hepsni sığdrmıştı.valiz büyük kaçmazmı acabaBi düşüneyim.
olmaz tabi cnm belin ağrır zaten.ben mutfakta 20 dk fazla kalamıyorum tezgah alçak biraz ondan.belim ağrıyor.. benmde annem gelecek ütüye. biter bikaç güne inşallah.Ben anneme yaptıracaktım rahatsızlandı o dönem. Kendim yıkadım ütüledim. Yıkamakta birşey yok da ütüde yorulduğum için sadece ütüsü 3 günde bitti. Ama anneleriniz bir çırpıda halleder. Ben normalde bir seferde dünyanın ütüsünü yapardım ama o eski halimden eser yok şimdi
Aynen canım en kısa zamanda. En geç bu ay sonuna her şeyin hazır olması lazım artık.Ozaman hemencik eksiklerini tamamla kuzum, ben sadece emzirme sutyeni almadim. Onun disinda herseyim tamam. Haftasonu bende hazirlarim insallah.
Evet canim haftasonu halledicez insallah. Bedense bu haldeyken hic hevesim kalmadi birseyler yapmaya. Biraz sogudum sanki. Bide annemdeyim ya hersey benden uzakta oldugundan olabilirablamida cagirayim haftasonu, yikar utuler duzenleriz dedigin gibi. Ben yatarim onlar yapar
Ben sahsen cantaya sigdiramam. Nevresim takimi bile goturucem, yani kucuk tekerlikli valizimi hazirlarim bir de bebisin ilk giyecekelrini felan aldigim sirt cantasina koyarim. Hastane suslemelerim felan da var, insalllah acil bir durum ya da erken dogum olmazda tasini cikartarak odami da süslerim
Çok sağol cnm benim teşekkür ederiiimmmmImmm şeeyhayırlısı kuzum belli olmaz benim işim
2017 nisan anneleri canım popüler konu diye geçiyor,ciddi az kaldı bizim deAyy çok heyecanlı :O Hangi grup canım bahsettiğin?
Maşallh cnm benm.Ay size cvp yazmaktan yeni doktorumu anlatamadım çok çok içime sindi zaten tavsiye eden çoktu normale de meyilli bebiş de annesinin tavsiyesine uymuş baş gelişmiş 1900 gr olmuş 42 cm dedi boy da söyledi bide burnu büyük mü ne dediaynı anası bende burnumu sevmem
Ooooo nerdeyse 2kh olmus masallllaah koca burun TaciyeAy size cvp yazmaktan yeni doktorumu anlatamadım çok çok içime sindi zaten tavsiye eden çoktu normale de meyilli bebiş de annesinin tavsiyesine uymuş baş gelişmiş 1900 gr olmuş 42 cm dedi boy da söyledi bide burnu büyük mü ne dediaynı anası bende burnumu sevmem
Gündüz yarım saat akşam yemekten sora yarım saat yapıyorum ben canım normal doğum düşünüyorum ondan arttırdım,gerçi dr um da yarım saat dedi ama neyse alıştım yaklaşık bir aydır böyle gidiyorum1 saat fazla ama en fazla yarım saat yürüyün diyorlar canım. Fazla yüklenme kendine de
Neler koydun cantaya canim? Tecrubeli anniskolar candir, bize azicik tiyolar verseneMErhaba herkese daha önce yaZmıştım ama takip edemiyorum sizleri ara sıra okuyprum oğlumun müsade ettiği aralıkta
Sona yaklaştık artık ben doğum çantamı hazırladım bebek aşağıda hazırlıklı olalım dedi doktorum önceki tecrübeme göre bi çanta hazırladım çok ıvırsız sade düzenli içime sindi
Bebeğin giysileride yıkayıp ütülerim bu hafta sanırım bi ev temizliğim kaldı onada yardımco alıcam ama şimdi alsam erken olurmu yada geç kalmış olurmuyum diye endişelerim var
Herkese zamanında ve hayırlı doğumlar diliyorum
Oh maşallah canım, içine sinmesine çokk sevindim. İnsanın tek büyümeyi durmayan organı burun olması ne kötü di mi yüzünün ortasında saklasan saklanmazAy size cvp yazmaktan yeni doktorumu anlatamadım çok çok içime sindi zaten tavsiye eden çoktu normale de meyilli bebiş de annesinin tavsiyesine uymuş baş gelişmiş 1900 gr olmuş 42 cm dedi boy da söyledi bide burnu büyük mü ne dediaynı anası bende burnumu sevmem
Bende yarın alacağım kontrolm var yarın oleeeeeeeeyyÇalışabilir raporunu da aldım bu arada31+2 den
Benimm dr um boyunu ölçmüyor artık ölçemiyoruz dedi yani çok sağlıklı olmuyormuş ölçümler pozisyonundan dolayıBoyu kaç cmmiş canım? Maşallah gayet sağlıklı. Bol bol dinlen gez dolaş tadını çıkart o zaman
Geç mi verdi? 32+0 da veriyorlar ya normaldeÇalışabilir raporunu da aldım bu arada31+2 den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?