2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ozaman hemencik eksiklerini tamamla kuzum, ben sadece emzirme sutyeni almadim. Onun disinda herseyim tamam. Haftasonu bende hazirlarim insallah.
Evet canim haftasonu halledicez insallah. Bedense bu haldeyken hic hevesim kalmadi birseyler yapmaya. Biraz sogudum sanki. Bide annemdeyim ya hersey benden uzakta oldugundan olabilir ablamida cagirayim haftasonu, yikar utuler duzenleriz dedigin gibi. Ben yatarim onlar yapar
cnm küçük valiz var ama bilemedim.ablam çantasına hepsni sığdrmıştı.valiz büyük kaçmazmı acaba Bi düşüneyim.
Ben sahsen cantaya sigdiramam. Nevresim takimi bile goturucem, yani kucuk tekerlikli valizimi hazirlarim bir de bebisin ilk giyecekelrini felan aldigim sirt cantasina koyarim. Hastane suslemelerim felan da var, insalllah acil bir durum ya da erken dogum olmazda tasini cikartarak odami da süslerim

olmaz tabi cnm belin ağrır zaten.ben mutfakta 20 dk fazla kalamıyorum tezgah alçak biraz ondan.belim ağrıyor.. benmde annem gelecek ütüye. biter bikaç güne inşallah.

Aynen canım en kısa zamanda. En geç bu ay sonuna her şeyin hazır olması lazım artık.

Tecrübeli annişkolaaaaaar, emzirme sutyeninsizce kullanisli mi? Kac tane alalim ve bedeni nasil alalim?
Ayrica hastaneye goturmek icin hasta pedi ne alalim? Son bi üstünden gecsek bu konularin

MErhaba herkese daha önce yaZmıştım ama takip edemiyorum sizleri ara sıra okuyprum oğlumun müsade ettiği aralıkta
Sona yaklaştık artık ben doğum çantamı hazırladım bebek aşağıda hazırlıklı olalım dedi doktorum önceki tecrübeme göre bi çanta hazırladım çok ıvırsız sade düzenli içime sindi
Bebeğin giysileride yıkayıp ütülerim bu hafta sanırım bi ev temizliğim kaldı onada yardımco alıcam ama şimdi alsam erken olurmu yada geç kalmış olurmuyum diye endişelerim var
Herkese zamanında ve hayırlı doğumlar diliyorum

Maşallh cnm benm. ultrason kağıdında benm bebişinde burnu büyük gibi görünüyor babasına benziyor

Ooooo nerdeyse 2kh olmus masallllaah koca burun Taciye burnusunu yirim yaa daha minnacik hemende ne anlamislar burnusundan ay bend ebidaki kontrolde kilosunu sorayim, en son iki hafta once 1100gr idi simdiye 1500 olmustur sanirsam galiba bi zamanlar 10-20gr idiler yaaaaa artik kiloluk oldular kurban olduklaaarimmmm

1 saat fazla ama en fazla yarım saat yürüyün diyorlar canım. Fazla yüklenme kendine de
Gündüz yarım saat akşam yemekten sora yarım saat yapıyorum ben canım normal doğum düşünüyorum ondan arttırdım,gerçi dr um da yarım saat dedi ama neyse alıştım yaklaşık bir aydır böyle gidiyorum

Neler koydun cantaya canim? Tecrubeli anniskolar candir, bize azicik tiyolar versene

Oh maşallah canım, içine sinmesine çokk sevindim. İnsanın tek büyümeyi durmayan organı burun olması ne kötü di mi yüzünün ortasında saklasan saklanmaz Öyle deme burnu büyük olsun da sağlıklı olsun yeter ki Sana çekmiş işte daha ne istiyosun Allah sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…