- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #46.021
30. haftada 1500 civarı oluyorlarmış canım. Seninki de 3 aşağı 5 yukarı öyledirOoooo nerdeyse 2kh olmus masallllaah koca burun Taciyeburnusunu yirim yaa daha minnacik hemende ne anlamislar burnusundan ay bend ebidaki kontrolde kilosunu sorayim, en son iki hafta once 1100gr idi simdiye 1500 olmustur sanirsam galiba bi zamanlar 10-20gr idiler yaaaaa artik kiloluk oldular kurban olduklaaarimmmm
Bir de emzirme atleti var o a aynı şekilde. Bende merak ediyorum bunlarıTecrübeli annişkolaaaaaar, emzirme sutyeninsizce kullanisli mi? Kac tane alalim ve bedeni nasil alalim?
Ayrica hastaneye goturmek icin hasta pedi ne alalim? Son bi üstünden gecsek bu konularin
Net sonuc vermiyor diye mi? Olabilri evet. Ama hep tahmini zaten, %100 değil hiçbirisi. En azından haftasıyla uyumlu onu biliyoruz içimiz rahatlıyor :)Benimm dr um boyunu ölçmüyor artık ölçemiyoruz dedi yani çok sağlıklı olmuyormuş ölçümler pozisyonundan dolayı
Gündüz yarım saat akşam yemekten sora yarım saat yapıyorum ben canım normal doğum düşünüyorum ondan arttırdım,gerçi dr um da yarım saat dedi ama neyse alıştım yaklaşık bir aydır böyle gidiyorum
Ben aldm 2 adet emzirme sütyeni. çıt çıtlı . 80-85 im şuanda . 90 beden aldm. süngersiz zaten. yaşlı bayanların taktığındanBir de emzirme atleti var o a aynı şekilde. Bende merak ediyorum bunları
Evet yaa bende diyorum kücücük paketin içine nasıl sığdırmışlar. Katlayıp koymuşlar açınca şok oldum. Süngeri yok mu bunun diye. Gerçi evde olucaz uzun bir süre artık belki takmıcaz bileBen aldm 2 adet emzirme sütyeni. çıt çıtlı . 80-85 im şuanda . 90 beden aldm. süngersiz zaten. yaşlı bayanların taktığından
Koca burun Taciye bir saattir gülüyorumOoooo nerdeyse 2kh olmus masallllaah koca burun Taciyeburnusunu yirim yaa daha minnacik hemende ne anlamislar burnusundan ay bend ebidaki kontrolde kilosunu sorayim, en son iki hafta once 1100gr idi simdiye 1500 olmustur sanirsam galiba bi zamanlar 10-20gr idiler yaaaaa artik kiloluk oldular kurban olduklaaarimmmm
Evet canımtam boyu net sonuç vermes diye,bitek uyluk kemiğini ölçüyor popo-diz arası olan kemil.o da ormal dedi dün gelişimi haftasıyla uyumlu dedi okey dedim:)Net sonuc vermiyor diye mi? Olabilri evet. Ama hep tahmini zaten, %100 değil hiçbirisi. En azından haftasıyla uyumlu onu biliyoruz içimiz rahatlıyor :)
Kendini çok yorgun hissetmiyorsan devam et tabi
Maşallah canımEvet canımtam boyu net sonuç vermes diye,bitek uyluk kemiğini ölçüyor popo-diz arası olan kemil.o da ormal dedi dün gelişimi haftasıyla uyumlu dedi okey dedim:)
Sağlıkla doğsun bi yerinde bişeysi olmasın da 2kiloluk bebenin ne burnu olacak yerim ben o burnuMaşallh cnm benm.ultrason kağıdında benm bebişinde burnu büyük gibi görünüyor babasına benziyor
Aynen ya çok basit onlar gögüs ucu filan görünür zaten ne anladım ben o iştenEvet yaa bende diyorum kücücük paketin içine nasıl sığdırmışlar. Katlayıp koymuşlar açınca şok oldum. Süngeri yok mu bunun diye. Gerçi evde olucaz uzun bir süre artık belki takmıcaz bileDışarda kullanamam ben öyle süngersiz
Aynen canım, yaza denk geliyor bir de yani kalın kıyafetler giyemicez neticede incelerde de her şey meydan da olurAynen ya çok basit onlar gögüs ucu filan görünür zaten ne anladım ben o işten
Doğum yapacağın hastanede önemli tabi
Ben devlette yapıcam büyük oğlumu başka şehirde özelde doğum yapmıştım
Sezeryan olarak anlatayım
2 tane gecelik koydum (çok kanamam olmuyor benim )
1 sabahlık 2 tane kalkn pofuduk çorap terlik (önü açık)
1 paket gece pedi 4 adet hasta bezi (devlet istiyormuş )
Lohusa tacı kişisrl malzemelerim diş fırçası vs. Havlu
Islak mendil kağıt havlu 1 tanr emzirme sütyeni 4 adet külot
Bebek için
3 tane ihtiyacı olan tulum takım fazlalıkları koymuyorum 10 lu set almadım
15 tane bez ıslak mendil zeytinyağı emzik 1 kalın battaniye ağız mendilleri müslin örtü
Orta kalınlıkta 1 yelek oto koltuğu
Hepsi bu kadar sanıyorum müsait bi zamanda fotoğraflayıp atmayaçalılırım daha iyi görürsünüz ben ayrı çantalar haIrladım. Tek valiz bebeğinkileri tek tek ayırarak bez torbalara koydum ama
Canım erken aldım ki erken ayrılayım izne mesela haftaya cuma ayrıldım diyelim bu günden raporlu olduğum için bir hafta izin doğum sonrama kalmış oluyo oysa 32de almış olsaydım sadece 3gün izin aktarmış oluyordum inşallah bu defa anlatabilmişimdirGeç mi verdi? 32+0 da veriyorlar ya normalde
Eline sağlık. Fotoğraflarsan da çok memnun oluruz. Sağlıklı doğumun olsun inşallahDoğum yapacağın hastanede önemli tabi
Ben devlette yapıcam büyük oğlumu başka şehirde özelde doğum yapmıştım
Sezeryan olarak anlatayım
2 tane gecelik koydum (çok kanamam olmuyor benim )
1 sabahlık 2 tane kalkn pofuduk çorap terlik (önü açık)
1 paket gece pedi 4 adet hasta bezi (devlet istiyormuş )
Lohusa tacı kişisrl malzemelerim diş fırçası vs. Havlu
Islak mendil kağıt havlu 1 tanr emzirme sütyeni 4 adet külot
Bebek için
3 tane ihtiyacı olan tulum takım fazlalıkları koymuyorum 10 lu set almadım
15 tane bez ıslak mendil zeytinyağı emzik 1 kalın battaniye ağız mendilleri müslin örtü
Orta kalınlıkta 1 yelek oto koltuğu
Hepsi bu kadar sanıyorum müsait bi zamanda fotoğraflayıp atmayaçalılırım daha iyi görürsünüz ben ayrı çantalar haIrladım. Tek valiz bebeğinkileri tek tek ayırarak bez torbalara koydum ama
Kaç hafta daha çalışacaksın şimdi ? Anlamaya calısıyorum dur bakalımCanım erken aldım ki erken ayrılayım izne mesela haftaya cuma ayrıldım diyelim bu günden raporlu olduğum için bir hafta izin doğum sonrama kalmış oluyo oysa 32de almış olsaydım sadece 3gün izin aktarmış oluyordum inşallah bu defa anlatabilmişimdir
Bence o ödemli olduğu için öyle görünüyordur yahu, her bebek ultrasonda koca burunlu görünür. Benim yeğen de ultrasonda öyle gibiydi şimdi minnacık burnu var. Ayrıca anneciği gibi güzel olsun oğluşunun yüzü maşallah sana da oğluna daSağlıkla doğsun bi yerinde bişeysi olmasın da 2kiloluk bebenin ne burnu olacak yerim ben o burnu
HiiiiçAynen canım, yaza denk geliyor bir de yani kalın kıyafetler giyemicez neticede incelerde de her şey meydan da olurHiç almasak mı acaba, emzirirken normal sütyenden cıkartırız memişleri eskiden emzirme sütyeni mi varmış
Diğer kontrolümüz de aynı gündü seninleBende yarın alacağım kontrolm var yarın oleeeeeeeeyy.Bu ayı çıkaracağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?