2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
30. haftada 1500 civarı oluyorlarmış canım. Seninki de 3 aşağı 5 yukarı öyledir

Arkadaşlar bebiş önce sepet beşikte yanımda yatıcak ama odasını da hazırlıyorum. Büyük beşiğin içine nasıl bir yatak almak gerekli? Bu konuda bir bilginiz var mı? Çok fazla yatak seçeneği var.

Benimm dr um boyunu ölçmüyor artık ölçemiyoruz dedi yani çok sağlıklı olmuyormuş ölçümler pozisyonundan dolayı
Net sonuc vermiyor diye mi? Olabilri evet. Ama hep tahmini zaten, %100 değil hiçbirisi. En azından haftasıyla uyumlu onu biliyoruz içimiz rahatlıyor :)

Kendini çok yorgun hissetmiyorsan devam et tabi

Ben aldm 2 adet emzirme sütyeni. çıt çıtlı . 80-85 im şuanda . 90 beden aldm. süngersiz zaten. yaşlı bayanların taktığından
Evet yaa bende diyorum kücücük paketin içine nasıl sığdırmışlar. Katlayıp koymuşlar açınca şok oldum. Süngeri yok mu bunun diye. Gerçi evde olucaz uzun bir süre artık belki takmıcaz bile Dışarda kullanamam ben öyle süngersiz

Koca burun Taciye bir saattir gülüyorum

Net sonuc vermiyor diye mi? Olabilri evet. Ama hep tahmini zaten, %100 değil hiçbirisi. En azından haftasıyla uyumlu onu biliyoruz içimiz rahatlıyor :)

Kendini çok yorgun hissetmiyorsan devam et tabi
Evet canımtam boyu net sonuç vermes diye,bitek uyluk kemiğini ölçüyor popo-diz arası olan kemil.o da ormal dedi dün gelişimi haftasıyla uyumlu dedi okey dedim:)

Aynen ya çok basit onlar gögüs ucu filan görünür zaten ne anladım ben o işten

Aynen ya çok basit onlar gögüs ucu filan görünür zaten ne anladım ben o işten
Aynen canım, yaza denk geliyor bir de yani kalın kıyafetler giyemicez neticede incelerde de her şey meydan da olur Hiç almasak mı acaba, emzirirken normal sütyenden cıkartırız memişleri eskiden emzirme sütyeni mi varmış

Doğum yapacağın hastanede önemli tabi
Ben devlette yapıcam büyük oğlumu başka şehirde özelde doğum yapmıştım
Sezeryan olarak anlatayım
2 tane gecelik koydum (çok kanamam olmuyor benim )
1 sabahlık 2 tane kalkn pofuduk çorap terlik (önü açık)
1 paket gece pedi 4 adet hasta bezi (devlet istiyormuş )
Lohusa tacı kişisrl malzemelerim diş fırçası vs. Havlu
Islak mendil kağıt havlu 1 tanr emzirme sütyeni 4 adet külot
Bebek için
3 tane ihtiyacı olan tulum takım fazlalıkları koymuyorum 10 lu set almadım
15 tane bez ıslak mendil zeytinyağı emzik 1 kalın battaniye ağız mendilleri müslin örtü
Orta kalınlıkta 1 yelek oto koltuğu
Hepsi bu kadar sanıyorum müsait bi zamanda fotoğraflayıp atmayaçalılırım daha iyi görürsünüz ben ayrı çantalar haIrladım. Tek valiz bebeğinkileri tek tek ayırarak bez torbalara koydum ama

Petisko

Geç mi verdi? 32+0 da veriyorlar ya normalde
Canım erken aldım ki erken ayrılayım izne mesela haftaya cuma ayrıldım diyelim bu günden raporlu olduğum için bir hafta izin doğum sonrama kalmış oluyo oysa 32de almış olsaydım sadece 3gün izin aktarmış oluyordum inşallah bu defa anlatabilmişimdir

Eline sağlık. Fotoğraflarsan da çok memnun oluruz. Sağlıklı doğumun olsun inşallah

Kaç hafta daha çalışacaksın şimdi ? Anlamaya calısıyorum dur bakalım

Sağlıkla doğsun bi yerinde bişeysi olmasın da 2kiloluk bebenin ne burnu olacak yerim ben o burnu
Bence o ödemli olduğu için öyle görünüyordur yahu, her bebek ultrasonda koca burunlu görünür. Benim yeğen de ultrasonda öyle gibiydi şimdi minnacık burnu var. Ayrıca anneciği gibi güzel olsun oğluşunun yüzü maşallah sana da oğluna da

Hiiiiç aynen de katılıyorum ben evde tekken takamam zaten dışarda da belli olacaksa ne önemi kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…