2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hiiiiç aynen de katılıyorum ben evde tekken takamam zaten dışarda da belli olacaksa ne önemi kaldı
Benim aldığım emzirme sütyeninde çok ince bir sünger tabakası vardı. Göğüs ucu filan belli olmaz. O tarz olanlardan seçebilirsiniz. Direk penye değil süngeri var. Normal sütyen kullanılmaz. Sürekli emzirmek gerekecek. LovePink_

Anladm cnm. yani diyorsun ki normalde benm iznim haftaya bitiyor. ama ben bu haftadan aldım çalışabilir raporunu. 1 hafta fazla çalışmış gibi görünim ki bebekle 1 hafta daha fazla kalayım. ay yanlış anlamadım demi ya rezil olmayayım çaktırmadan söyle

Ben almış bulundum ya o şekilde olmadı ped koyarım ucuna belli olmaz herlde

1tane alırım o zaman baktım kullanışlı gider bir kaç tane daha alırım. Kullanmayacağım şeyi önceden stoklamayayım dedim.

Oğluşumun tatlış teyzesi

1tane alırım o zaman baktım kullanışlı gider bir kaç tane daha alırım. Kullanmayacağım şeyi önceden stoklamayayım dedim.
Emzirme sütyenini, emzirebilirsek Allah'ın izniyle, mecburen kullanacağız. Ama sonrasında almak daha mantıklı tabi, doğum sonrasında bedenimizi bilerek ilave yapılabilir. Ben de 1 tane aldım. Sonra ek yapacağım kısmet olursa...

ben sezeryan dogum isteyecegim alttan muayne bile olamiyordum vajinismus sorunum vardi benim ,cati muaynesi hic olamam sanirim sezeryanda gereklimi acaba dr.la konusacagim bakalim gittigimde
Canım ablam üçüncü sezaryeni kesin olmasına rağmen zırt pırt vajinal baktılar kıza anlamamıştım ben de. Ama vajinusmus deyince hiç zorlamıyorlar bile merak etme

Cati muaynesini catin normal doguma musait mi diye yapiyorlar, sezeryan olacagi kesinse normal dogum denenmeyecekse yapmiyorlar diye biliyorum.

E Eylulde_gel onlar olabilecek herseye aliskinlardir diye dusunuyorum.
Fitil kullanıyorum bu ara canım onu uygularken bi denicem. İçeri daralmış mı şişmiş gibi mi ney? O bile zor oluyo bu ara.

@miramiram nasılsın?

Canım beklemezler de. Ben de bir sürü abla teyze var merasimle oluyor ilk tutturma çabaları. Ben yine teke düşürürüm onları ama tedbir olsun diye işte
Aynen abla da sezeryandan snra bebeği emzirirken kendin de değildi.hamşire geldi emzirin dedi.koydu bebeğin başını ablamın göğsüne gösterdi ablam daha açılamadı o haliyle herkes yani 2 kız kardeşi annem filan emzirme çabası vermiştik.K.V side başındaydı izledi. Ama benim şimdi aklıma geldi narkoz etkiisi geçmeden neden amzirdik ki biz ? hemşire söyledi de yaptık normalde doğru bişey mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…