2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ne kadar düşünceli arkadaşlara sahipsin imrendim gerçekten

Tecrübeli annişkolaaaaaar, emzirme sutyeninsizce kullanisli mi? Kac tane alalim ve bedeni nasil alalim?
Ayrica hastaneye goturmek icin hasta pedi ne alalim? Son bi üstünden gecsek bu konularin
Canim hasta pedini daha oncede solemistim bikac arkadasa kulot seklinde olanlari egerki sezeryan gibi bi durumunuz olursa kullandirmio drlar dikislerin acikta kalmasi lazim diye ben kizimdada simdide dependin mesane pedi olani aldim cokta rahat ettim.kanamasi cok olan iki paket az olana bi baket yeter fiyati 10 tl.sonra zaten normal orkide geciosun.ben bide hasta ortusu aldim altima sermek icin kizimda akil edememistim bazen tasma durumu olabilio yatak yorgan batmasin diye ama cok gerekli bisey mi dersen almasanda olur benim kanamam cok oluo diye aldim.emzirme sutyenine gelince ben bezleri hic sevmiorum gogusleri bi sekilsiz gosterio kizimdada destekli onden kopcasi olan sutyen aldim banada teyzem tavsiye etmisti cok memnun kaldim.simdide aynisini kullanicam

Masallah tontisine canim bende dun girdim ultrasona biz 2 kiloyuz ama 41 cm iz birazcik kisa sanki 33haftada

Banada aynisini yaptilar canim demekki normal bisey

Benim gördüğüm her şezaryende(genel, epidural)
Hemen emzirilmeye çalışıldı canım. Bi sorun olmuyo demek ki diye düşündüm.

Yok kız öyle de değil çalışacağım süre yine 5hafta o değişmiyo ama ben muhtemelen dayanamam erkenden izne ayrılırım diye erken başlattım ayy inşallah bu defa olmuştur

Canım onun markası ne bari ondan alalım ben hatta öyle rahat bisey bulsam günlük hayatta da giycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…