- 23 Ocak 2016
- 35.159
- 51.097
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #46.161
Evet öyle de olabilir canım lohusa pijamasi yanında hep alıyorlar dedi bana da tembihledi yanında bulunsun her ihtimale karşı dediDoğuma girmek için değildir canım. Burda da konusulmustu, doğumdan sonra alttan muayene ederken rahat oluyor gecelik mutlaka alın diye. Onun için alıyordur hamileler deGereklilik yani sende al bencede
Ee o ameliyat önlüğü çıkartılınca mı pijamanı giydin sen? Alttan muayene ediliyor rahat oluyor gecelik demişlerdi burda sen öyle düşünmüyor musun?Yani dedigim gibi bana verdiler canim daha yatisim yapilir yapilmaz.dogumdan sonrada eger normalse zaten odana gelmeden giydirio hasta bakicilar ustunu eger sezeryansan uzerini ortup odana getiriolar sen kalkabilcek durumda olunca yine hasta bakicilar gelip giydirioki ben sezeryan olmama ragmen kendim giydim kiyafetlerimi yardim istemedim.egerki aksi bi durum olursa hastane yeniden onluk verecektir zaten yani gecelik bana gore sart deil ama almak isteyen heves eden varsa alabilir tabiki ben rahat edemem sahsen gecelikle
Allah allah hiç çatlamadan doğum yapanlarda var ama. Bende de yok mesela şuanda bir şey... Olmaz inşallah sürekli kontrol ediyorumBi yerde o sekilde okudum canim su an puruzsuz mesela diyorum bu kadar büyüyüp farklilik olmamasi anormal ki dahada buyuck. Yada bi arkadasmda dems olablr. Ama duyumlar bu sekilde malesef
Bende bugun annemle yikama isine basladim, haftasonu ablam utuleyecek. Benimde cantam hazir degil, yalniz degilsin tatlim. Bizde bugun 30+0 olduk ve benim erken dogummriskim var...Ya neyse yalnız degilmisim ama ben yıkama ütüleme işine de girişmedim henüz. Çanta almayacagım zaten valize koyarım. Gelmişim 33+0'a risk budur diyorum resmen :)
Ben ben ben isterimmmmmmmm, kizim adi :Elif Asel. Bizim konsept kelebek teyzesi bize kelebekli etiket tasarlar misin lutfeeeeennnn
Ayyy çok beğendim canım çok sağolCANM OLMUŞMU 40X50 CM ORTA BOY. Eki Görüntüle 1968541
YALNIZ BURDA MOR GÖRÜYORUM PEMBE YAPMIŞTIM.SİTE MOR GÖSTERİYOR SEN HANGİ RENK GÖRÜYORSUN ?
Kuzum yasinlerin üstüne zımbalıcam iste 4-4 cm fln iyi olur herlde nehirin mevlüt hatırası gbi bişey olabilir sana bırakıyorum mevlütte dağıtıcam çok süslü bişey olmasına gerek yok uğraşma çok lütfencANM ETİKET ÖLÇÜSÜNÜ BANA SÖYLE HAZIRLIYAYIM . NE YAZACAĞIM ONUDA SÖYLE HAZIRLİM. SAAT 3 E KADAR İSTEYENE HAZILİCAM BEBİŞİMİN ARKADAŞLARINA HEDİYESİ
KARE YAPIM İSTERSEN 5CM 5CM YETERMİ ?
Canim ben izmirliyim ama orda oturmuyrm esimin meslegi yuzunden.gozunu sevdigim egesi fiyatlari bile guzel.ya burda bide ozel hastane dedigime bakma devlet daha temiz kalir yaninda oylede ozensiz hastaneler 3 tane var biri acibadem o harika bi hastane ama dogum 10bini gecik oyuzden saymiyorum orayi dier ikiside cok dandik hastaneler.3 binliraya degmez yani.devletteki doktor normale zorlarsa yakin bir ilde arastiricam fiyatlariAllah yardimcimiz olsun hepimizin canim ben tepecikte deniz hastanesine gidiyorum devrim ozlem tatli dr.m cok tatli ilgili bi dr normal dogum 800 sezeryan 1000 mis arkasimin soyledigine gore. kendim konusmadim daha ama arayip gorus istersen sende
cnm orjinalini mail adresine atıyorum baskı formatını. sen direkt baskı yapacak yere git bastır. Büyük formatta atıyorum kalitesi yüksekAyyy çok beğendim canım çok sağolellerine sağlık kardeşim de o bölümü okuyor canım
Yok canim onlugu ameliyathanede cikariolar afedersin ciplak kaliosun tentirdiyot suruolar karnina bacaklarina falan sonra dogum baslio zaten cikarken seni sedyeye koyuyolar uzerini ortuolar kalin icini belli etmeyen ortulerle odana getiriolar bikac saat zaten kalkamiosun sonra hasta bakicilar gelio uzerini giydirmeye yatagini falan tekrardan toparlayip alt ortuni degistiriolar.bideonlar bacaginin arasina gazli bez skstiriolar yattigin icin dusmuo zaten giyindikten sonra kendi pedini takiosun.bide alttan muayene dogumdan sonra ole zirt pirt olmuo benim bi kere kanamami kontrol etti dr oda daha ustunu giyinmeden once ediolar sonrakinde soruo normalmi aksi bi durum varmi diye eger bi aksilik varsa tekrar kontrol edio.normal olan arkadisimida bi kere muayene ettiler oda hic zorlanmadi zatenEe o ameliyat önlüğü çıkartılınca mı pijamanı giydin sen? Alttan muayene ediliyor rahat oluyor gecelik demişlerdi burda sen öyle düşünmüyor musun?
İnş cnm allah sabır versin bna doğumdan sonra bşka bişey istemiyorumAyy canim kiyamam ya nolur stres yapma kendinide bebeginide uzme.aslinda bunun yaslada pek alakasi yok bazi insanlarin huyu iste napicaksin anne baba en yakinlarimiz yinede onlara mecburuz hayatt hepimizin sinavlari var seninde sinavin bu sanirim yinede sen evlatsin pek duymamaya evet haklisin anne diye gecirstirmeye bak.sen kendini bildikten sonra cevrenin ne dusundugude onemli deil birak allah bilsin.artik kendi yuvalarimiz var onemli olan sen yavrunla esinle mutlu ol.ailenlede gerekirse bazi donemler daha seyrek gorusursun.cocuk buyutmeye gelince herkesin hayat tecrubesi farkli bizler daha bilincliyiz.allah saglik ve omur verdikten sonra insallah en guzel sekilde buyutup yetistiririz.
Canm yapacğım isteyene yapıyrm. saat 3 oldu :) :) :) 4-5 kişi daha istedi hepsini yapacağımBende bugun annemle yikama isine basladim, haftasonu ablam utuleyecek. Benimde cantam hazir degil, yalniz degilsin tatlim. Bizde bugun 30+0 olduk ve benim erken dogummriskim var...
Ben ben ben isterimmmmmmmm, kizim adi :Elif Asel. Bizim konsept kelebek teyzesi bize kelebekli etiket tasarlar misin lutfeeeeennnn
canim dusunmen bile yeter guzel kalpli hamisimizAynen canm benim. İsteyene gönülden etiket tasarımları yaparım.
Ve orjinal baskı hallerini size atarım siz direkt çıkartmaya verirsiniz.Bir daha tasarım ücreti vermessiniz bir kırtasiyeciye veya fotoğrafcıya.
2 seçenek yaparak seçim olanağı sağlarım canm hamiş arkadaşlarıma.
bebişimin hediyesi olur arkadaşlarına.
14:30 da başlatıyorum 15:00 e kadar isteyen arkadaşlara yapıp özelden göndereceğim etiketlerini.
İSTEYEN ÖZELDEN MESAJ ATABİLİR
Aman benim erken dogum riskim var ve kizimin başi kanala cok yaklasmis. Buna ragmen karnim asagi inmedi yani. Sen kulak asma kimseciklereBugun işyerinden biri "aa senin göbegin aşağı inmiş artık yaklaşmış doğum" dediBence hiç de inik değil hala göğe doğru yükselen bir hali var. Daha 3 gün önce doktora gittim doktor NST'ye bile almaya gerek görmedi. Çok seviyor insanlar yorum yapmayı
Mustafa bey ve dogan beyi duydum canim ama erkek diye istemedim bende. Bayan doktorda daha rahat ediyorum. Benimde erken dogum riskim basladi bi haftadir. İnsalllah sorunsuz atlatiriz. Yarinda eskindoktoruma randevu aldim gisbirdeki, birde ona gorunecegim bakalim o ne diyecek diye. Hayirlisi artik.Erkek kardesim benden 7 yas kucuk, kiz kardesimde 18 yas kucuk. Bizimkiler durmus durmus aska gelmis :) Bu durumda yardim konusu kisitli anca oglumla zaman gecirebilirler ben dinlebilirim bu sayede.
Pendik bolgede ilk dogumumu Dogan beyde yaptim, bunda da Dogan Bey e gidiyorum. Benim ilk hamileligimde erken dogum riskim vardi, sureci dogru yonetti, 6. Aydan beri kasilmalarim oluyordu.
Bolgede Mustafa bey var onuda begeniyorum hatta Dogan bey gecmis dogum hikayemi bilmese Mustafa beye bile gecebilirim arkadaslarim hep onu gitti hepsi cok memnun.
Ya canım senin risk insallah ortadan kalkar.Bende bugun annemle yikama isine basladim, haftasonu ablam utuleyecek. Benimde cantam hazir degil, yalniz degilsin tatlim. Bizde bugun 30+0 olduk ve benim erken dogummriskim var...
Ozaman beni bosver kuzum, ben saati gormemisimCanm yapacğım isteyene yapıyrm. saat 3 oldu :) :) :) 4-5 kişi daha istedi hepsini yapacağımkarışmasın. özelden dönüş yapıyorum. ve burdan etiketleri yükleyeceğim.
Senin de doktor ultrasondan anlamıstı degil mi? Gecen gün benimki de ultrasonla baktı, "yok daha doğurmuyorsun merak etme" dedi şakayla karışık. Ben de herhalde daha risk görmedi ki başka şeylere bakma gereği bile duymadı diye düsündüm.Aman benim erken dogum riskim var ve kizimin başi kanala cok yaklasmis. Buna ragmen karnim asagi inmedi yani. Sen kulak asma kimseciklere
Hayır yapıyorm cnm o anlamda demedim. :) sen özelden yaz bana.Ozaman beni bosver kuzum, ben saati gormemisimugrasma bidaha sana rahatsizlik olmasin
yaaa yerim çok tatlısın :)Hayır yapıyorm cnm o anlamda demedim. :) sen özelden yaz bana.
Kızlar benden size tavsiye son dönemlerde artık hiç bişeye kafanızı takıp üzülmeyin. Dün annem o kadar sinirimi bozduki ona olan sinirimle eşimle de tartıştım gece iki defa yarım saat arayla sancı kasılma geldi taş gbi oldu bütün karnım gözümden yaş geldi. biraz daha devam etseydi hastaneye gidiyodum o kadar sinir oldum ki herkese. zaten canımız burnumuzda artık annem sürekli arayıp çocuk doğurmak sanki felaket bişeymiş gibi 'Sen doğdugunda gör ,doğumca napıcaksın , şimdi bişey istemiyo bütün gün yat tabi , bundan sonra hiç yatamıcan , bunlar daha iyi günlerin vs. Gbi bütün kötü niyetli cümleleri hergün arayıp sıralıyo artık çok sıkıldım ya son raddedeyim artık dünden beri o kadar kafama taktım ki bütün gece uyuyamadm daha birsürü sey var anlatılmıcak. artık en sonunda bi aradığında kavga edicez kendimi tutamıcam gelme doğuma filan dicem o kadar bunaldım arrık siz ne güzel gidip annelerinizde kalıyosunuz onlar size yardıma geliyo o kadar özeniyorum ki şuan bile ağlamak üzereyim arayıp arayıp bana olmayan seyleri olmuş gbi anlatıyo doğumda yatılı gelicekler başka şehirde onlar bu stresle nasıl üstesinden gelicem bilmiyorumuzun oldu kusura bkmyın
Canım artık o kadar çok aynı seyleri tekrar ediyoki bi başkası olsa çoktan diyalogumu kesmistim doğumla alakalı değilde çocuk büyütmekle alakalı daha çok arka arkaya felaket senaryoları sıralayıp duruyo ama istisnasız her gün her aradığında ben artık sırf bu yuzden aramıyorum zaten. Bide ben güya sen ne anlarsın hamilelikten demişim 2 çocuk doğuran birine böyle bişey söylenir mi etraftaki herkese anlatmış bide herkes ona inanıyo ben sana ne zaman öyle bişey dedim ditorum telefonda dedin dedin diyo kafayı yemek üzereyim artık galiba doğuma bi ayım kalmış uğraştıgım işlere bakar msn. Normalde benm sitem edip nazlanıp insanların beni çekmesi lazım her zmnki gibi ben uğraşıyorum ayrıca yaşlı fln da değil 40lı yaşlardadoğumda sırf bu yüzden kımseyi istemiyorum çıldırıcam galiba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?