2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doğuma girmek için değildir canım. Burda da konusulmustu, doğumdan sonra alttan muayene ederken rahat oluyor gecelik mutlaka alın diye. Onun için alıyordur hamileler de Gereklilik yani sende al bencede
Evet öyle de olabilir canım lohusa pijamasi yanında hep alıyorlar dedi bana da tembihledi yanında bulunsun her ihtimale karşı dedi

Ee o ameliyat önlüğü çıkartılınca mı pijamanı giydin sen? Alttan muayene ediliyor rahat oluyor gecelik demişlerdi burda sen öyle düşünmüyor musun?

Bi yerde o sekilde okudum canim su an puruzsuz mesela diyorum bu kadar büyüyüp farklilik olmamasi anormal ki dahada buyuck. Yada bi arkadasmda dems olablr. Ama duyumlar bu sekilde malesef
Allah allah hiç çatlamadan doğum yapanlarda var ama. Bende de yok mesela şuanda bir şey... Olmaz inşallah sürekli kontrol ediyorum

Canim cok buyuk olmasına gerek yok çok da ugrasmali gerek yok yazısına bir iki sus olur sen daha iyi bilirsin çok ugrastirmasin seni nasıl kolay oluyorsa öyle yap
CANM OLMUŞMU 40X50 CM ORTA BOY.

YALNIZ BURDA MOR GÖRÜYORUM PEMBE YAPMIŞTIM.SİTE MOR GÖSTERİYOR SEN HANGİ RENK GÖRÜYORSUN ?

Ya neyse yalnız degilmisim ama ben yıkama ütüleme işine de girişmedim henüz. Çanta almayacagım zaten valize koyarım. Gelmişim 33+0'a risk budur diyorum resmen :)
Bende bugun annemle yikama isine basladim, haftasonu ablam utuleyecek. Benimde cantam hazir degil, yalniz degilsin tatlim. Bizde bugun 30+0 olduk ve benim erken dogummriskim var...
Ben ben ben isterimmmmmmmm, kizim adi :Elif Asel. Bizim konsept kelebek teyzesi bize kelebekli etiket tasarlar misin lutfeeeeennnn

Kuzum yasinlerin üstüne zımbalıcam iste 4-4 cm fln iyi olur herlde nehirin mevlüt hatırası gbi bişey olabilir sana bırakıyorum mevlütte dağıtıcam çok süslü bişey olmasına gerek yok uğraşma çok lütfen

Allah yardimcimiz olsun hepimizin canim ben tepecikte deniz hastanesine gidiyorum devrim ozlem tatli dr.m cok tatli ilgili bi dr normal dogum 800 sezeryan 1000 mis arkasimin soyledigine gore. kendim konusmadim daha ama arayip gorus istersen sende
Canim ben izmirliyim ama orda oturmuyrm esimin meslegi yuzunden.gozunu sevdigim egesi fiyatlari bile guzel.ya burda bide ozel hastane dedigime bakma devlet daha temiz kalir yaninda oylede ozensiz hastaneler 3 tane var biri acibadem o harika bi hastane ama dogum 10bini gecik oyuzden saymiyorum orayi dier ikiside cok dandik hastaneler.3 binliraya degmez yani.devletteki doktor normale zorlarsa yakin bir ilde arastiricam fiyatlari

Ee o ameliyat önlüğü çıkartılınca mı pijamanı giydin sen? Alttan muayene ediliyor rahat oluyor gecelik demişlerdi burda sen öyle düşünmüyor musun?
Yok canim onlugu ameliyathanede cikariolar afedersin ciplak kaliosun tentirdiyot suruolar karnina bacaklarina falan sonra dogum baslio zaten cikarken seni sedyeye koyuyolar uzerini ortuolar kalin icini belli etmeyen ortulerle odana getiriolar bikac saat zaten kalkamiosun sonra hasta bakicilar gelio uzerini giydirmeye yatagini falan tekrardan toparlayip alt ortuni degistiriolar.bideonlar bacaginin arasina gazli bez skstiriolar yattigin icin dusmuo zaten giyindikten sonra kendi pedini takiosun.bide alttan muayene dogumdan sonra ole zirt pirt olmuo benim bi kere kanamami kontrol etti dr oda daha ustunu giyinmeden once ediolar sonrakinde soruo normalmi aksi bi durum varmi diye eger bi aksilik varsa tekrar kontrol edio.normal olan arkadisimida bi kere muayene ettiler oda hic zorlanmadi zaten

İnş cnm allah sabır versin bna doğumdan sonra bşka bişey istemiyorum

Canm yapacğım isteyene yapıyrm. saat 3 oldu :) :) :) 4-5 kişi daha istedi hepsini yapacağım karışmasın. özelden dönüş yapıyorum. ve burdan etiketleri yükleyeceğim.

canim dusunmen bile yeter guzel kalpli hamisimiz ben susleme falan yapamayacgim malesef burda fazla cevrem olmadigi icin bi tek annem esim olacak yanimda hastanede diger bebegimde yaparim belki Allah izin verirse :)

Aman benim erken dogum riskim var ve kizimin başi kanala cok yaklasmis. Buna ragmen karnim asagi inmedi yani. Sen kulak asma kimseciklere
Mustafa bey ve dogan beyi duydum canim ama erkek diye istemedim bende. Bayan doktorda daha rahat ediyorum. Benimde erken dogum riskim basladi bi haftadir. İnsalllah sorunsuz atlatiriz. Yarinda eskindoktoruma randevu aldim gisbirdeki, birde ona gorunecegim bakalim o ne diyecek diye. Hayirlisi artik.

Bende bugun annemle yikama isine basladim, haftasonu ablam utuleyecek. Benimde cantam hazir degil, yalniz degilsin tatlim. Bizde bugun 30+0 olduk ve benim erken dogummriskim var...
Ya canım senin risk insallah ortadan kalkar.
Ben de annemi beklesem mi diyorum ama en azından bu hafta sonu yıkama işini yapayım dedim. Ütüleme kısmı için annemi de beklerim belki, onun dışındakileri yerleştiririm diye düsündüm. Zaten bu ara işte de çok yoğunum, maalesef hiç bunlara vakit ayıramadım

Canm yapacğım isteyene yapıyrm. saat 3 oldu :) :) :) 4-5 kişi daha istedi hepsini yapacağım karışmasın. özelden dönüş yapıyorum. ve burdan etiketleri yükleyeceğim.
Ozaman beni bosver kuzum, ben saati gormemisim ugrasma bidaha sana rahatsizlik olmasin

Aman benim erken dogum riskim var ve kizimin başi kanala cok yaklasmis. Buna ragmen karnim asagi inmedi yani. Sen kulak asma kimseciklere
Senin de doktor ultrasondan anlamıstı degil mi? Gecen gün benimki de ultrasonla baktı, "yok daha doğurmuyorsun merak etme" dedi şakayla karışık. Ben de herhalde daha risk görmedi ki başka şeylere bakma gereği bile duymadı diye düsündüm.

canım aynen benım annemde senın gibi, hatta ilk 3-4 ay küstü bana.
hamile olduğumu kabullenemedı.
sankı başkasından yaptım cocugu 4 yıllık eşimden yapmışım.
şuan 7.ayıma gırıyorum barıştık güç bela ama hala 1 allahın kuluna söylemedi bebek olayını. akrabalar komsular hıckımseye:) bana süreklı sımdıkı çocuklar fena nasıl bakacan edecen dıyor. bende en son ;20 yasında sen 3 çocuk baktıysan 30 yasında bende bır tane bakabilirim heralde dedim.sustu. haa birde bir kez bile canın ne istiyor dıye sormadı.kuzenımın eşi hamıleyken hergun onun nazına dönerdi. çok zoruma gidiyor bunlar.

dr a kontrole gidiyorum, biz dr yüzü görmedik bi doğurmaya giderdik dıyo.30 yıl önceyle sımdıyı kıyaslıyor ben deli oluyorum. bebegıme kıyafet anakucagı yatak aldım bi ton laf etti daha doğmamaış bebeğe don biçme dedi
kv aksine çocuğa neden oda kurmadınız dıyor.
şimdi annem dıyorkı bana yakın taşın arada yoklarım seni diyor ama çocuğa bakarım demiyor. eee sen tasın dıyorum yok olmaz dıyor ben burayı sevıyorum dıyor.ıyıde anne sen kıracısın ben ev sahıbıyım dıyorum.yok anlamıyor.
neyse şu ara gündemimizde taşınmak var ama kv yakınına ,bu sefer onu kıskanıyor o bakamaz edemez diyor hem kendi bakmıyor bakanada karışıyor. ben anlamadım bu işi:)

veee en önemli sorunum doğum.iki tarafında hastanede olmasını istemiyorum iki tarafın birbirini sevmediğini biliyorum ve ben stres olacağım cok ıyı biliyorum. doğum korkum yetmiyormuş gibi dışarda kavga ettiler mi diye düşünüp duracağım...offff ...kısacası yalnız değilsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…