2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ECEcanN canim suslerim geldi girip yazmak istedim sana hemen cok cok dua ettim sana bide tesekkur edeyim dedim oyle guzellerki burda arasam bulamazdm boyle ustelik cirkin seyler cok pahaliydi burda yapmaktan bile vazgecmistm artik.senin sayende ogrenmis oldum bu siteyi.Allah razi olsun canim

Hangi site canim o

İyi de senin ne sucun var canım parayla bakan kendisi. HasbinAllah valla Allah sabır versin gerçekten çok zor. Bir şey desen kırılır, sussan sende patlıcak bir gün hayırlısı...
evet kendi baktıda.yokluktan baktım sizleri ben okuttum dıyor başka bısey demiyor. tamam bızde evlat olarak elımızden gelenı yaptık hepimiz atandık.maddı destekte sağlıyoruz. ama daha ne yapalım.çocuk yaparken ıyı o zaman bakmasınıda bıleceksın.yıllarca kaktı basımıza. zaten çokta dominanttır o yüzden hep biraz eziğimdir.öyle yetiştirildim çünkü(
içime atıyorum sürekli. bir şey desen aylarca küser. neye küstüğünüde anlamazsın.anlıycan dert cok...allah sızlere yaşatmasın.

SEn benm kader ortagımsın galiba :)))

Allah allaaah

Canm ne demek rica ederim evet bende memnun kaldım . yine siparişlerim olacak ordan. kırık filanda gelmedi.hepsi çok cici. sağol canm önemli değil

evet benımde kız kardesım var. oda annemden hallice. arkadaşlarına ınanılmaz değer verir. hergun bırının cocgunun doğumuna,doğumgunune gıder. ama annemden hallice oda. aradığı zaman şaşırıyorum hayırdır dıyorum. o derece. zaten kesin işi düşmüştürde arıyordur. ben artık beklentiye girmiyorum bu şekilde mutluyum.
hamıleleığımın 1.ayında cok kustum 1 kez evıme geldiler temızlık yapıyorlar surat 5 karış dedim böyle yapacaksanız gelmeyın.o gun temızlıkcı aldık hala kadın düzenlı gelir.ıkımızde elimizi bıseye sürmüyoruz. hatırladıkça sinirleniyorum.ama kafaya koydum iki tarafada doğumu soylemıycem.olup bıttıkten sonra soylerım. zaten hastanenın uzaklığından bahsedıp duruyorlar.yanı ne bekliyorlar anlamıyorum ankarada yasıyorz. köy değilki.

Canım önce biraz geç alsam diye düşündüm ama zaten beş hafta bile dayanabileceğimden emim değilim o yüzden erken yazdırayım çalıştığım kar kalsın diye düşündüm
canım ya aklım takıldı anlayamadım ben,
Geç alınca avantajlı oluyor da sen tam tersini yapmışsın. doğumdan sonra çalışmayacak mısın ondan mı böyle yaptın ?

Canım önce biraz geç alsam diye düşündüm ama zaten beş hafta bile dayanabileceğimden emim değilim o yüzden erken yazdırayım çalıştığım kar kalsın diye düşündüm
Hele şükür şimdi anlayabildim Çok çabaladım ama zafer benim Doktorla öyle istediğinde anlaşabiliyor muymuşsun.. Benim doktor direk 32+0 da cagırdı rapor yazmak ıcın, sormadı yani

Ne guzel arkadaşlarin varmiş :)darisi bebeginin dogumgününe olsun annesi:)benim iş çevremde samimi olduklarim ben hamile kalinca beni hiç bir yere cagirmadilar sanki sakatiz ya ama kimin ne olduğu belli oluyor bugünlerde ben de artik selami bile zor veriyorum

Kuzum benmkini gönderdin mi gözümden mi kaçtı bi krışıklık oldu sayfalarda anlayamadm yazıyodum sürekli buraya. Bunlarda harika olmuş ellerine sağlık

Canm nasl buldun ? Yazı okunmuyorsa yazı fontunu değiştirebilirim.Ben alışkınım okuyabiliyorum :)

Eklentiler

• NEHİR BEBEK.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 63
Canm nasl buldun ? Yazı okunmuyorsa yazı fontunu değiştirebilirim.Ben alışkınım okuyabiliyorum :)
Ya bayıldım harika olmuş çocuk şeylerinde fillere bayılıyorum resmen içimi okumuşsun ya :) bende okuyabiliyorum bnm için sorun yok ama genelde yaşlılar olucak azcık daha okunaklı bişey olursa çok iyi olur ececanım harikasın ama uğraştırıcı olucaksa hiç önmli değil o kadar mutlu ettin ki bni

Allah yardımcın olsun. Güzelce atlatın bu durumu. İnşallah Doğumdan sonra hemen toparlarsın da kimseye ihtiyacın olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…