- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #46.201
Hangi site canim oECEcanN canim suslerim geldi girip yazmak istedim sana hemen cok cok dua ettim sana bide tesekkur edeyim dedim oyle guzellerki burda arasam bulamazdm boyle ustelik cirkin seyler cok pahaliydi burda yapmaktan bile vazgecmistm artik.senin sayende ogrenmis oldum bu siteyi.Allah razi olsun canim
Canmm hazırladım kelebek konsepli bebişine. olmuş mu ? Eki Görüntüle 1968581 Eki Görüntüle 1968582
evet kendi baktıda.yokluktan baktım sizleri ben okuttum dıyor başka bısey demiyor. tamam bızde evlat olarak elımızden gelenı yaptık hepimiz atandık.maddı destekte sağlıyoruz. ama daha ne yapalım.çocuk yaparken ıyı o zaman bakmasınıda bıleceksın.yıllarca kaktı basımıza. zaten çokta dominanttır o yüzden hep biraz eziğimdir.öyle yetiştirildim çünküİyi de senin ne sucun var canım parayla bakan kendisi. HasbinAllah valla Allah sabır versin gerçekten çok zor. Bir şey desen kırılır, sussan sende patlıcak bir gün hayırlısı...
SEn benm kader ortagımsın galiba :)))evet kendi baktıda.yokluktan baktım sizleri ben okuttum dıyor başka bısey demiyor. tamam bızde evlat olarak elımızden gelenı yaptık hepimiz atandık.maddı destekte sağlıyoruz. ama daha ne yapalım.çocuk yaparken ıyı o zaman bakmasınıda bıleceksın.yıllarca kaktı basımıza. zaten çokta dominanttır o yüzden hep biraz eziğimdir.öyle yetiştirildim çünkü(
içime atıyorum sürekli. bir şey desen aylarca küser. neye küstüğünüde anlamazsın.anlıycan dert cok...allah sızlere yaşatmasın.
Kuzum benmkini gönderdin mi gözümden mi kaçtı bi krışıklık oldu sayfalarda anlayamadmCanmm hazırladım kelebek konsepli bebişine. olmuş mu ? Eki Görüntüle 1968581 Eki Görüntüle 1968582
Allah allaaahevet kendi baktıda.yokluktan baktım sizleri ben okuttum dıyor başka bısey demiyor. tamam bızde evlat olarak elımızden gelenı yaptık hepimiz atandık.maddı destekte sağlıyoruz. ama daha ne yapalım.çocuk yaparken ıyı o zaman bakmasınıda bıleceksın.yıllarca kaktı basımıza. zaten çokta dominanttır o yüzden hep biraz eziğimdir.öyle yetiştirildim çünkü(
içime atıyorum sürekli. bir şey desen aylarca küser. neye küstüğünüde anlamazsın.anlıycan dert cok...allah sızlere yaşatmasın.
Canm ne demek rica ederim evet bende memnun kaldım . yine siparişlerim olacak ordan. kırık filanda gelmedi.hepsi çok cici. sağol canm önemli değilECEcanN canim suslerim geldi girip yazmak istedim sana hemen cok cok dua ettim sana bide tesekkur edeyim dedim oyle guzellerki burda arasam bulamazdm boyle ustelik cirkin seyler cok pahaliydi burda yapmaktan bile vazgecmistm artik.senin sayende ogrenmis oldum bu siteyi.Allah razi olsun canim
evet benımde kız kardesım var. oda annemden hallice. arkadaşlarına ınanılmaz değer verir. hergun bırının cocgunun doğumuna,doğumgunune gıder. ama annemden hallice oda. aradığı zaman şaşırıyorum hayırdır dıyorum. o derece. zaten kesin işi düşmüştürde arıyordur. ben artık beklentiye girmiyorum bu şekilde mutluyum.AYnen öyle imkanım olsa doğumda haber bile vermek istemiyorm kimseye o kadar bunaldım ki herseyi yalnız başıma yapıyorum ablam hamileyken elini hiç bişey sürdürtmedi geçen aramış geliyimde yardım ediyim diyo yarım ağızla yok istemem bn yapıyorum yavaş yavaş ddm iyi sen bilirsin sonra bana yardım etmediniz diye laf etme de dedi kapttı telfu. zaten benm gelme dememi bekliyomuş o kadar bozuldm ki. Mesela eşim çok yardımcıdır bana hamileliğin başından beri elime süpürge almadım 3 günde bi ben söylemeden süpürür siler yemeği o yapar sonrasında biraz söylenir ama bende onu idare ediyorum o kadar olsun artık diye kdın bile tutmadık eve bütün perdeleri yıkadı taktı herşeyi çekti sildi süpürdü banyoları ovdu mesela. Yine telefonda inş eşin çok evde olmaz doğumdan sonra bn evde erkek sevmiyorum biliyosun diyoadamı kendi evinden kovucam herlde onlar rahatsız olmasın diye. Bnde evde doğumdan sonra o kadar stres olucam ki annemle babamın bu sıkıntılı halleri yüzünden umarım stresten sinirden sütüme fln bişey olmaz ama biraz daha devam ederse resti çekmek zorunda kalıcam artık insan biraz anlayışlı olur ya biraz susuym kızın karnı burnunda der o kadar anlayışsızlar ki
5 dk ya hazır yüklüyorum burayaKuzum benmkini gönderdin mi gözümden mi kaçtı bi krışıklık oldu sayfalarda anlayamadmyazıyodum sürekli buraya. Bunlarda harika olmuş ellerine sağlık
canım ya aklım takıldı anlayamadım ben,
Geç alınca avantajlı oluyor da sen tam tersini yapmışsın. doğumdan sonra çalışmayacak mısın ondan mı böyle yaptın ?
Hele şükür şimdi anlayabildimCanım önce biraz geç alsam diye düşündüm ama zaten beş hafta bile dayanabileceğimden emim değilim o yüzden erken yazdırayım çalıştığım kar kalsın diye düşündüm
Ne guzel arkadaşlarin varmiş :)darisi bebeginin dogumgününe olsun annesi:)benim iş çevremde samimi olduklarim ben hamile kalinca beni hiç bir yere cagirmadilar sanki sakatiz yaKızlar dün arkadaşlar bana sürpriz baby shower partisi hazırlamışlar. Çok mutlu oldum. Ekte görsel de gönderiyorum. Bir an ben de doğuma bu kadar yaklaştık mı diye düşündüm. Her şey çok güzeldi :)
Kuzum benmkini gönderdin mi gözümden mi kaçtı bi krışıklık oldu sayfalarda anlayamadmyazıyodum sürekli buraya. Bunlarda harika olmuş ellerine sağlık
Ya bayıldım harika olmuş çocuk şeylerinde fillere bayılıyorum resmen içimi okumuşsun ya :) bende okuyabiliyorum bnm için sorun yok ama genelde yaşlılar olucak azcık daha okunaklı bişey olursa çok iyi olur ececanım harikasın ama uğraştırıcı olucaksa hiç önmli değil o kadar mutlu ettin ki bniCanm nasl buldun ? Yazı okunmuyorsa yazı fontunu değiştirebilirim.Ben alışkınım okuyabiliyorum :)
Yok canim normal dogumda sanci odasindan catala gidion orda yari oturur pozisyonda ustundeki onluk duruo altin acikta kalioİçim bir tuhaf oldu... Normalde de mi soyuyorlar tamamen
Allah yardımcın olsun. Güzelce atlatın bu durumu. İnşallah Doğumdan sonra hemen toparlarsın da kimseye ihtiyacın olmaz.Allahtan eşim çok yardımcı herseyde. o o kadar anlayışlı olmasa psikolojım kaldırmaya bilirdi.
kv bıle hiç bu kadar beni bunaltmadı. zaten kv yi çok takmaz insan ama kendi annesi olunca üzülüyor ister istemez.
bizim ev dubleks basımın etini yedı çocuk düşer dıye simdi düz daireye gececez hemde sıfır bır eve. bu seferde evınız ıyydı dıyokv yakın dıye bunları yapıyor... kıskanıyor.
offff.
şu aralar çok sallamıyorum. tasalanmıyorum.
ama iki tarafında doğuma gelmemesi beni çok mutlu edecek ondan eminim...
sadece kendisi gelmezse çok sorun yaparD:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?