2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar benden size tavsiye son dönemlerde artık hiç bişeye kafanızı takıp üzülmeyin. Dün annem o kadar sinirimi bozduki ona olan sinirimle eşimle de tartıştım gece iki defa yarım saat arayla sancı kasılma geldi taş gbi oldu bütün karnım gözümden yaş geldi. biraz daha devam etseydi hastaneye gidiyodum o kadar sinir oldum ki herkese. zaten canımız burnumuzda artık annem sürekli arayıp çocuk doğurmak sanki felaket bişeymiş gibi 'Sen doğdugunda gör ,doğumca napıcaksın , şimdi bişey istemiyo bütün gün yat tabi , bundan sonra hiç yatamıcan , bunlar daha iyi günlerin vs. Gbi bütün kötü niyetli cümleleri hergün arayıp sıralıyo artık çok sıkıldım ya son raddedeyim artık dünden beri o kadar kafama taktım ki bütün gece uyuyamadm daha birsürü sey var anlatılmıcak. artık en sonunda bi aradığında kavga edicez kendimi tutamıcam gelme doğuma filan dicem o kadar bunaldım arrık siz ne güzel gidip annelerinizde kalıyosunuz onlar size yardıma geliyo o kadar özeniyorum ki şuan bile ağlamak üzereyim arayıp arayıp bana olmayan seyleri olmuş gbi anlatıyo doğumda yatılı gelicekler başka şehirde onlar bu stresle nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum uzun oldu kusura bkmyın

Bu arada korkutmak gibi olmasın. Bana has bir durumdu bu. Dikişlerim attı benim. Yoksa normal doğum korkulacak bir şey değil. Aksilik olmazsa yine normal doğum istiyorum.
Benimde kesim vardi, estetik dikis ben dogumdan sonra hic yatmadim, lohusa yatagi bile hazirlanmadi. 1 haftada dikislerle ilgili sikintim kalmadi. Bu durumlar cok degisken ya, mesela sen terledigini yazmissin ben haziranda dondum, titredim. Kanamanin cokluguna da bagli.

Estetik dikiş için önceden konuştun mu doktorla? Nerede doğum yapmıştın?

Ben de anne tarzı şakkadanak çıkartma yaparım normal sütyenden uğraşamam o sütyenlerle hele sungersizse katiyen duramam

Rica ederim canim benim ne demek simdi markasini hatirlayamiorum annemde kaliorum ben eve ugrayinca atarim sana resminide markasinida kuzucum.bella dona dan almistim onden acilmali arkasi caprazli diye tarif etmistim bende.
Cok cok tesekkur ederim kuzum, ben bitane trendyoldan aldim 90beden olmasina ragmen baya baya kucuk geldi bana. Sonralardan kullanirim belki diye duruyor oyle. Kalibi dardi sanirim. Sen resim atinca tekrar bakarim.
Ay bu bedenler hemen tukeniyor sinir oldum.ben de 4 tane atlet almistim pentiden dedigin gibi, emzirme atleti almiycam cunku zaten emzirirken rahatlikla
Kullanirim.likrai ve uzun ven de 3 al 2 ode kampanyasi ile
Almistim. 2aydir kullaniyorum
Memnunum.
İnsanin ablasi olmasi ne guzelmis yahu, bir ablanin eksikligini 29 yasinda seninle hissetmis oldum ben ablayim, kardeslerim bir ablasinin olmasinin keyfini bolca suruyorlar
Evet ama ablam eyupte ve iki haftada bir gelebiliyor. Yinede baya yardimi olur tabi. Biz iki kiz kardesiz herseyimizide birlikte yaptik. Sende ablasin ya kardeslerin cok sansli. Ama kardeslerini cagir canim onlar gelsin yardima yani kardeste abla gibi bu durumlarda ise yaramali.
Kokulu taslarimiz geldi, guzel kokuyorlar :)
Ohhh missss guzel gunlerde dagitirsin insalllah.
Benimkilerde L beden, zaten likrai bedeni sariyor. Bende cok rahat ettim ve iki aydir kullaniyorum.
Yaaa canim simdi hassassin ya ne deseler ainiyorsundur. Tehliken felan yoksa bosver kafana takma zaten. Yasayarak ogrenecegiz, her bunye ayni degil ki zaten ayni kisinin her hamileligi de farkli olurmus. O yuzden sakin ol
Kafama takma. He deyip gecistir.
Pendik bolge hastanesinde. Canim benim dogum plansiz oldu. Doguma girerken neler yapmam gerektigini soyledi, dikis seklini felan hic konusmadik.
Hangi doktorda dogum yapmistin canim? Bende gisbirden, yuzyil hastanesine gectim. Bolgede tavsiye edilen birtek Dogan bey vardi ve erkek diye onu da istemedim. Simdilik yuzyil iyi gibi geldi bakalim devam ediyorum.

Canim allah yardimcin olsun diyecek pek bisey bulamiorum bazi insanlar herseyi olumsuz acidan bakar annen biraz ole galiba.ama sen takma inanki dogum oyle abartildigi gibi bisey deil bence daha dogrusu korkutuldugu gibi deyim cunku sonucta buyuk bisey tabiki ama ozellikle eskiler korkutmaya bayilir sen duymamaya calis.istisnalar haricinde her kadinin basarabilecegi bir durum.annenede kibar bi dille anlatmaya calis istersen bu konularda konusmak istemedigini

Şimdi benim kafam karıştı gecelik ben de almıcaktım ama dogumhaneye onunla gidiliyor dediler rahat oluyormuş ay bahsederken bile yaşadım resmen ne ile gidiliyor dogumhaneye

Evet ben yazdim ama herkes kendi tecrubesini paylasio bence gerek yok bende normal diye gittim alttan bicok kez muayene oldum zaten orda onluk giyilio sonrasindada yanimdaki arkadasim normal olmustu sadece bi kez alttan dikisini kontrol ettiler o kadar sonrasinda hep sordular bi skntin varmi diye ben kendi tecrubeme gore soledim canim dedigin gibi herkesin farkli sen biraz sknti yasamissin insallah bi daha yasamazsin kimsede yasamaz allah hepimize kolay dogum nasip etsin

Canım artık o kadar çok aynı seyleri tekrar ediyoki bi başkası olsa çoktan diyalogumu kesmistim doğumla alakalı değilde çocuk büyütmekle alakalı daha çok arka arkaya felaket senaryoları sıralayıp duruyo ama istisnasız her gün her aradığında ben artık sırf bu yuzden aramıyorum zaten. Bide ben güya sen ne anlarsın hamilelikten demişim 2 çocuk doğuran birine böyle bişey söylenir mi etraftaki herkese anlatmış bide herkes ona inanıyo ben sana ne zaman öyle bişey dedim ditorum telefonda dedin dedin diyo kafayı yemek üzereyim artık galiba doğuma bi ayım kalmış uğraştıgım işlere bakar msn. Normalde benm sitem edip nazlanıp insanların beni çekmesi lazım her zmnki gibi ben uğraşıyorum ayrıca yaşlı fln da değil 40lı yaşlarda doğumda sırf bu yüzden kımseyi istemiyorum çıldırıcam galiba :/

Bugun işyerinden biri "aa senin göbegin aşağı inmiş artık yaklaşmış doğum" dedi Bence hiç de inik değil hala göğe doğru yükselen bir hali var. Daha 3 gün önce doktora gittim doktor NST'ye bile almaya gerek görmedi. Çok seviyor insanlar yorum yapmayı

Kız o tasarımcı zaten ECEcanN yanlış hatırlamıyorsam grafik tasarimciydin dimi
Aynen canm benim. İsteyene gönülden etiket tasarımları yaparım.
Ve orjinal baskı hallerini size atarım siz direkt çıkartmaya verirsiniz.Bir daha tasarım ücreti vermessiniz bir kırtasiyeciye veya fotoğrafcıya.
2 seçenek yaparak seçim olanağı sağlarım canm hamiş arkadaşlarıma.
bebişimin hediyesi olur arkadaşlarına.
14:30 da başlatıyorum 15:00 e kadar isteyen arkadaşlara yapıp özelden göndereceğim etiketlerini.

İSTEYEN ÖZELDEN MESAJ ATABİLİR

Canim benimde damar gibi cikmisti ilk ben catlamis diye gordum annemler yok dedi ama catlak sanirim hatta ustunde iki tane daha var ilkinde önce yesildi damar sonra sanki mor gibi oldu ama catlak var oda kesin
Yaa çatlaklar genelde kırmızı oluyor ama mor olduğu da oluyor sanırım. Tanrıımm eve gidince bir daha inceleyim iyice yağlanayım bari

Erkek kardesim benden 7 yas kucuk, kiz kardesimde 18 yas kucuk. Bizimkiler durmus durmus aska gelmis :) Bu durumda yardim konusu kisitli anca oglumla zaman gecirebilirler ben dinlebilirim bu sayede.

Pendik bolgede ilk dogumumu Dogan beyde yaptim, bunda da Dogan Bey e gidiyorum. Benim ilk hamileligimde erken dogum riskim vardi, sureci dogru yonetti, 6. Aydan beri kasilmalarim oluyordu.

Bolgede Mustafa bey var onuda begeniyorum hatta Dogan bey gecmis dogum hikayemi bilmese Mustafa beye bile gecebilirim arkadaslarim hep onu gitti hepsi cok memnun.

Şimdi benim kafam karıştı gecelik ben de almıcaktım ama dogumhaneye onunla gidiliyor dediler rahat oluyormuş ay bahsederken bile yaşadım resmen ne ile gidiliyor dogumhaneye
Canim hastane zaten arkadan baglanan onluk verio yatisin yapildiktan sonra direk onu giydiriolar.bilmiorum benimkimi oleydi ama kimde gordum duyduysam oleydi.benimki devlet hastanesi diyemi dicem ama devlet veriosa o onlugu ozeller hayli hayli veriodur.ama dedigim gibi herkesin tecrubesi ayri

Yaa gerçekten zahmet olmıcaksa yasinlerin üstüne nehirin mevlüt hatırası gbi ufak bişeyler hazırlayabilir msnnn ama çok uğraşıcaksan gerek yok cnm yorulma :/

Eklentiler

• IMG_6364.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…