- 1 Kasım 2013
- 3.175
- 2.706
- 333
- Konu Sahibi endless love
-
- #46.181
Kasım annelerinden beri takipteyim canım, vajinusmus olanlar dile getirdiklerinde bi sorun yaşamadılar. Bence değiştirme anlat, anlar zaarinsallah dedigin gibi olur canim bende dr.mu degistirebilirim sirf bu yuzden zorlamaz insallah beni :)
canim insallah dr.n istedigin gibi yapar zorlamaz seni son zamanlar bide boyle sikintilarla ugrasmassin insallah ,keske bu taraflarda olsaydin her butceye gore ozel hastaneler var kotu bi dr.ada denk gelmedim hic .devlettekilerde cok ilgili gercekten ozel gibi .normal olsun sezeryan olsun saglikla kavusalim insallah kuzularimizaCanim ben izmirliyim ama orda oturmuyrm esimin meslegi yuzunden.gozunu sevdigim egesi fiyatlari bile guzel.ya burda bide ozel hastane dedigime bakma devlet daha temiz kalir yaninda oylede ozensiz hastaneler 3 tane var biri acibadem o harika bi hastane ama dogum 10bini gecik oyuzden saymiyorum orayi dier ikiside cok dandik hastaneler.3 binliraya degmez yani.devletteki doktor normale zorlarsa yakin bir ilde arastiricam fiyatlari
Aminn canim bol sabir huzur mutluluk saglik diliyorum sanaİnş cnm allah sabır versin bna doğumdan sonra bşka bişey istemiyorum
mail geldimi cnmsemarezo@gmail.com çok zaman alır dersen uğraşma canım yapmış kadar oldun Sağol canım düşünmen bile yeterli
A a niye kabullenemedi acaba?canım aynen benım annemde senın gibi, hatta ilk 3-4 ay küstü bana.
hamile olduğumu kabullenemedı.
sankı başkasından yaptım cocugu 4 yıllık eşimden yapmışım.
şuan 7.ayıma gırıyorum barıştık güç bela ama hala 1 allahın kuluna söylemedi bebek olayını. akrabalar komsular hıckımseye:) bana süreklı sımdıkı çocuklar fena nasıl bakacan edecen dıyor. bende en son ;20 yasında sen 3 çocuk baktıysan 30 yasında bende bır tane bakabilirim heralde dedim.sustu. haa birde bir kez bile canın ne istiyor dıye sormadı.kuzenımın eşi hamıleyken hergun onun nazına dönerdi.çok zoruma gidiyor bunlar.
dr a kontrole gidiyorum, biz dr yüzü görmedik bi doğurmaya giderdik dıyo.30 yıl önceyle sımdıyı kıyaslıyor ben deli oluyorum. bebegıme kıyafet anakucagı yatak aldım bi ton laf etti daha doğmamaış bebeğe don biçme dedi
kv aksine çocuğa neden oda kurmadınız dıyor.
şimdi annem dıyorkı bana yakın taşın arada yoklarım seni diyor ama çocuğa bakarım demiyor. eee sen tasın dıyorum yok olmaz dıyor ben burayı sevıyorum dıyor.ıyıde anne sen kıracısın ben ev sahıbıyım dıyorum.yok anlamıyor.
neyse şu ara gündemimizde taşınmak var ama kv yakınına ,bu sefer onu kıskanıyor o bakamaz edemez diyorhem kendi bakmıyor bakanada karışıyor. ben anlamadım bu işi:)
veee en önemli sorunum doğum.iki tarafında hastanede olmasını istemiyorum iki tarafın birbirini sevmediğini biliyorum ve ben stres olacağım cok ıyı biliyorum. doğum korkum yetmiyormuş gibi dışarda kavga ettiler mi diye düşünüp duracağım...offff ...kısacası yalnız değilsin canım.
cnm sıra sende :)Bende bugun annemle yikama isine basladim, haftasonu ablam utuleyecek. Benimde cantam hazir degil, yalniz degilsin tatlim. Bizde bugun 30+0 olduk ve benim erken dogummriskim var...
Ben ben ben isterimmmmmmmm, kizim adi :Elif Asel. Bizim konsept kelebek teyzesi bize kelebekli etiket tasarlar misin lutfeeeeennnn
bu saaten sonra istedigim gibi bi dr.da zor bulurum sanirim bunu bile cok arastirdim tereddutle gitmistim keske daha once gitseydim dedim birde . konusup anlasiriz artik bi sekilde :) sagol canim icimi rahatlattin vallaKasım annelerinden beri takipteyim canım, vajinusmus olanlar dile getirdiklerinde bi sorun yaşamadılar. Bence değiştirme anlat, anlar zaar
Allah seninde yardimcin olsun canim bol sabir diliyorum ikinizedecanım aynen benım annemde senın gibi, hatta ilk 3-4 ay küstü bana.
şuan 7.ayıma gırıyorum barıştık güç bela ama hala 1 allahın kuluna söylemedi bebek olayını. akrabalar komsular hıckımseye:) bana süreklı sımdıkı çocuklar fena nasıl bakacan edecen dıyor. bende en son ;20 yasında sen 3 çocuk baktıysan 30 yasında bende bır tane bakabilirim heralde dedim.sustu. haa birde bir kez bile canın ne istiyor dıye sormadı.kuzenımın eşi hamıleyken hergun onun nazına dönerdi.çok zoruma gidiyor bunlar.
dr a kontrole gidiyorum, biz dr yüzü görmedik bi doğurmaya giderdik dıyo.30 yıl önceyle sımdıyı kıyaslıyor ben deli oluyorum. bebegıme kıyafet anakucagı yatak aldım bi ton laf etti daha doğmamaış bebeğe don biçme dedi
şimdi annem dıyorkı bana yakın taşın arada yoklarım seni diyor ama çocuğa bakarım demiyor. eee sen tasın dıyorum yok olmaz dıyor ben burayı sevıyorum dıyor.ıyıde anne sen kıracısın ben ev sahıbıyım dıyorum.yok anlamıyor.
neyse şu ara gündemimizde taşınmak var ama kv yakınına ,bu sefer onu kıskanıyor o bakamaz edemez diyorhem kendi bakmıyor bakanada karışıyor. ben anlamadım bu işi:)
veee en önemli sorunum doğum.iki tarafında hastanede olmasını istemiyorum iki tarafın birbirini sevmediğini biliyorum ve ben stres olacağım cok ıyı biliyorum. doğum korkum yetmiyormuş gibi dışarda kavga ettiler mi diye düşünüp duracağım...offff ...kısacası yalnız değilsin canım.
Canım ya Allah yardımcın olsun ,canım aynen benım annemde senın gibi, hatta ilk 3-4 ay küstü bana.
A a niye kabullenemedi acaba?
Canım bi önerim var eşin normal Doğum ve sezaryenle ilgili her şeyi okusun. Refakatçin yardımcın o olsun. İki tarafa da haber verme Doğum olurken. Kocacın sana bakar sende hemşirelerle beraber bebişine. Bak sinirlendim şimdi.
Niye üzüp streslendiriyorlar bu hamileleri anlamıyorum
İçim bir tuhaf oldu... Normalde de mi soyuyorlar tamamenYok canim onlugu ameliyathanede cikariolar afedersin ciplak kaliosun tentirdiyot suruolar karnina bacaklarina falan sonra dogum baslio zaten cikarken seni sedyeye koyuyolar uzerini ortuolar kalin icini belli etmeyen ortulerle odana getiriolar bikac saat zaten kalkamiosun sonra hasta bakicilar gelio uzerini giydirmeye yatagini falan tekrardan toparlayip alt ortuni degistiriolar.bideonlar bacaginin arasina gazli bez skstiriolar yattigin icin dusmuo zaten giyindikten sonra kendi pedini takiosun.bide alttan muayene dogumdan sonra ole zirt pirt olmuo benim bi kere kanamami kontrol etti dr oda daha ustunu giyinmeden once ediolar sonrakinde soruo normalmi aksi bi durum varmi diye eger bi aksilik varsa tekrar kontrol edio.normal olan arkadisimida bi kere muayene ettiler oda hic zorlanmadi zaten
Canim geldi çok teşekkür ederim Ece Cansın cannnnmail geldimi cnm
Annen neden cocugun olmasını istemedi orasını anlayamadım canım. Allah yardımcın olsun zor bir durum gerçekten.. Doğumu kimseye haber verme sende doğumdan sonra ararsınızAllahtan eşim çok yardımcı herseyde. o o kadar anlayışlı olmasa psikolojım kaldırmaya bilirdi.
kv bıle hiç bu kadar beni bunaltmadı. zaten kv yi çok takmaz insan ama kendi annesi olunca üzülüyor ister istemez.
bizim ev dubleks basımın etini yedı çocuk düşer dıye simdi düz daireye gececez hemde sıfır bır eve. bu seferde evınız ıyydı dıyokv yakın dıye bunları yapıyor... kıskanıyor.
offff.
şu aralar çok sallamıyorum. tasalanmıyorum.
ama iki tarafında doğuma gelmemesi beni çok mutlu edecek ondan eminim...
sadece kendisi gelmezse çok sorun yaparD:
ameliyathanede yapılan tüm operasyonlarda steriliteyi korumak amaçlı tüm kıyafetler çıkarılır, steril önlük giydirilir ve örtüler örtülür, mahremiyetiniz korunur :)İçim bir tuhaf oldu... Normalde de mi soyuyorlar tamamen
Oh iyi bariameliyathanede yapılan tüm operasyonlarda steriliteyi korumak amaçlı tüm kıyafetler çıkarılır, steril önlük giydirilir ve örtüler örtülür, mahremiyetiniz korunur :)
Canmm hazırladım kelebek konsepli bebişine. olmuş mu ?Bende bugun annemle yikama isine basladim, haftasonu ablam utuleyecek. Benimde cantam hazir degil, yalniz degilsin tatlim. Bizde bugun 30+0 olduk ve benim erken dogummriskim var...
Ben ben ben isterimmmmmmmm, kizim adi :Elif Asel. Bizim konsept kelebek teyzesi bize kelebekli etiket tasarlar misin lutfeeeeennnn
AYnen öyle imkanım olsa doğumda haber bile vermek istemiyorm kimseye o kadar bunaldım ki herseyi yalnız başıma yapıyorum ablam hamileyken elini hiç bişey sürdürtmedi geçen aramış geliyimde yardım ediyim diyo yarım ağızla yok istemem bn yapıyorum yavaş yavaş ddm iyi sen bilirsin sonra bana yardım etmediniz diye laf etme de dedi kapttı telfu. zaten benm gelme dememi bekliyomuş o kadar bozuldm ki. Mesela eşim çok yardımcıdır bana hamileliğin başından beri elime süpürge almadım 3 günde bi ben söylemeden süpürür siler yemeği o yapar sonrasında biraz söylenir ama bende onu idare ediyorum o kadar olsun artık diye kdın bile tutmadık eve bütün perdeleri yıkadı taktı herşeyi çekti sildi süpürdü banyoları ovdu mesela. Yine telefonda inş eşin çok evde olmaz doğumdan sonra bn evde erkek sevmiyorum biliyosun diyocanım aynen benım annemde senın gibi, hatta ilk 3-4 ay küstü bana.
yaaa onu hala bizde anlamış değiliz açıkçası.Annen neden cocugun olmasını istemedi orasını anlayamadım canım. Allah yardımcın olsun zor bir durum gerçekten.. Doğumu kimseye haber verme sende doğumdan sonra ararsınız
İyi de senin ne sucun var canım parayla bakan kendisi. HasbinAllah valla Allah sabır versin gerçekten çok zor. Bir şey desen kırılır, sussan sende patlıcak bir gün hayırlısı...yaaa onu hala bizde anlamış değiliz açıkçası.
birgun balkondan komsuyla konuşmasını duydum, torun yok daha keşke olsa dıyor. ama ıcraat yok
kendısı yıllarca çocuk baktı ücretle tabı. belkı ona atacağımızdan korktu bılemıyorumkı.ama hıç baktırırız falan demedik. suan çalışmıyor. sureklı 9yıl çocuk bakmasınıda basımıza kaktı açıkçası.kv dede memurmuş suan emeklı .benımkı 50 kv 55 yasında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?