2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canim insallah dr.n istedigin gibi yapar zorlamaz seni son zamanlar bide boyle sikintilarla ugrasmassin insallah ,keske bu taraflarda olsaydin her butceye gore ozel hastaneler var kotu bi dr.ada denk gelmedim hic .devlettekilerde cok ilgili gercekten ozel gibi .normal olsun sezeryan olsun saglikla kavusalim insallah kuzularimiza

A a niye kabullenemedi acaba?
Canım bi önerim var eşin normal Doğum ve sezaryenle ilgili her şeyi okusun. Refakatçin yardımcın o olsun. İki tarafa da haber verme Doğum olurken. Kocacın sana bakar sende hemşirelerle beraber bebişine. Bak sinirlendim şimdi.
Niye üzüp streslendiriyorlar bu hamileleri anlamıyorum

cnm sıra sende :)

Kasım annelerinden beri takipteyim canım, vajinusmus olanlar dile getirdiklerinde bi sorun yaşamadılar. Bence değiştirme anlat, anlar zaar
bu saaten sonra istedigim gibi bi dr.da zor bulurum sanirim bunu bile cok arastirdim tereddutle gitmistim keske daha once gitseydim dedim birde . konusup anlasiriz artik bi sekilde :) sagol canim icimi rahatlattin valla

Allah seninde yardimcin olsun canim bol sabir diliyorum ikinizede

Canım ya Allah yardımcın olsun ,
Boşver sen kulaklarını kapat bebeğine odaklan tadını çıkar

Allahtan eşim çok yardımcı herseyde. o o kadar anlayışlı olmasa psikolojım kaldırmaya bilirdi.
kv bıle hiç bu kadar beni bunaltmadı. zaten kv yi çok takmaz insan ama kendi annesi olunca üzülüyor ister istemez.
bizim ev dubleks basımın etini yedı çocuk düşer dıye simdi düz daireye gececez hemde sıfır bır eve. bu seferde evınız ıyydı dıyo kv yakın dıye bunları yapıyor... kıskanıyor.
offff.
şu aralar çok sallamıyorum. tasalanmıyorum.
ama iki tarafında doğuma gelmemesi beni çok mutlu edecek ondan eminim...
sadece kendisi gelmezse çok sorun yaparD:

İçim bir tuhaf oldu... Normalde de mi soyuyorlar tamamen

ohooo kızlar ne muhabbet etmişsiniz dünden beri :)) oku oku anca bitirdim :) bu arada ben iki emzirme sütyeni bir de emzirme atleti aldım. sütyenler marks and spencerdan.kendi ölçümden bir beden büyük aldım. sütyen takmak önemliymiş yoksa sarkma oluyormuş.

Annen neden cocugun olmasını istemedi orasını anlayamadım canım. Allah yardımcın olsun zor bir durum gerçekten.. Doğumu kimseye haber verme sende doğumdan sonra ararsınız

Canmm hazırladım kelebek konsepli bebişine. olmuş mu ?

AYnen öyle imkanım olsa doğumda haber bile vermek istemiyorm kimseye o kadar bunaldım ki herseyi yalnız başıma yapıyorum ablam hamileyken elini hiç bişey sürdürtmedi geçen aramış geliyimde yardım ediyim diyo yarım ağızla yok istemem bn yapıyorum yavaş yavaş ddm iyi sen bilirsin sonra bana yardım etmediniz diye laf etme de dedi kapttı telfu. zaten benm gelme dememi bekliyomuş o kadar bozuldm ki. Mesela eşim çok yardımcıdır bana hamileliğin başından beri elime süpürge almadım 3 günde bi ben söylemeden süpürür siler yemeği o yapar sonrasında biraz söylenir ama bende onu idare ediyorum o kadar olsun artık diye kdın bile tutmadık eve bütün perdeleri yıkadı taktı herşeyi çekti sildi süpürdü banyoları ovdu mesela. Yine telefonda inş eşin çok evde olmaz doğumdan sonra bn evde erkek sevmiyorum biliyosun diyo adamı kendi evinden kovucam herlde onlar rahatsız olmasın diye. Bnde evde doğumdan sonra o kadar stres olucam ki annemle babamın bu sıkıntılı halleri yüzünden umarım stresten sinirden sütüme fln bişey olmaz ama biraz daha devam ederse resti çekmek zorunda kalıcam artık insan biraz anlayışlı olur ya biraz susuym kızın karnı burnunda der o kadar anlayışsızlar ki

Annen neden cocugun olmasını istemedi orasını anlayamadım canım. Allah yardımcın olsun zor bir durum gerçekten.. Doğumu kimseye haber verme sende doğumdan sonra ararsınız
yaaa onu hala bizde anlamış değiliz açıkçası.
birgun balkondan komsuyla konuşmasını duydum, torun yok daha keşke olsa dıyor. ama ıcraat yok
kendısı yıllarca çocuk baktı ücretle tabı. belkı ona atacağımızdan korktu bılemıyorumkı.ama hıç baktırırız falan demedik. suan çalışmıyor. sureklı 9yıl çocuk bakmasınıda basımıza kaktı açıkçası.kv dede memurmuş suan emeklı .benımkı 50 kv 55 yasında...

İyi de senin ne sucun var canım parayla bakan kendisi. HasbinAllah valla Allah sabır versin gerçekten çok zor. Bir şey desen kırılır, sussan sende patlıcak bir gün hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…