- 26 Kasım 2016
- 513
- 535
- 18
- 34
- Konu Sahibi endless love
-
- #46.141
Rica ederim canim.ben eve ugrar ugramaz atarim sana resminiCok cok tesekkur ederim kuzum, ben bitane trendyoldan aldim 90beden olmasina ragmen baya baya kucuk geldi bana. Sonralardan kullanirim belki diye duruyor oyle. Kalibi dardi sanirim. Sen resim atinca tekrar bakarim.
Ay bu bedenler hemen tukeniyor sinir oldum.ben de 4 tane atlet almistim pentiden dedigin gibi, emzirme atleti almiycam cunku zaten emzirirken rahatlikla
Kullanirim.likrai ve uzun ven de 3 al 2 ode kampanyasi ile
Almistim. 2aydir kullaniyorum
Memnunum.
Evet ama ablam eyupte ve iki haftada bir gelebiliyor. Yinede baya yardimi olur tabi. Biz iki kiz kardesiz herseyimizide birlikte yaptik. Sende ablasin ya kardeslerin cok sansli. Ama kardeslerini cagir canim onlar gelsin yardima yani kardeste abla gibi bu durumlarda ise yaramali.
Ohhh missss guzel gunlerde dagitirsin insalllah.
Benimkilerde L beden, zaten likrai bedeni sariyor. Bende cok rahat ettim ve iki aydir kullaniyorum.
Yaaa canim simdi hassassin ya ne deseler ainiyorsundur. Tehliken felan yoksa bosver kafana takma zaten. Yasayarak ogrenecegiz, her bunye ayni degil ki zaten ayni kisinin her hamileligi de farkli olurmus. O yuzden sakin ol
Kafama takma. He deyip gecistir.
Hangi doktorda dogum yapmistin canim? Bende gisbirden, yuzyil hastanesine gectim. Bolgede tavsiye edilen birtek Dogan bey vardi ve erkek diye onu da istemedim. Simdilik yuzyil iyi gibi geldi bakalim devam ediyorum.
Canim hastane zaten arkadan baglanan onluk verio yatisin yapildiktan sonra direk onu giydiriolar.bilmiorum benimkimi oleydi ama kimde gordum duyduysam oleydi.benimki devlet hastanesi diyemi dicem ama devlet veriosa o onlugu ozeller hayli hayli veriodur.ama dedigim gibi herkesin tecrubesi ayri
cANM ETİKET ÖLÇÜSÜNÜ BANA SÖYLE HAZIRLIYAYIM . NE YAZACAĞIM ONUDA SÖYLE HAZIRLİM. SAAT 3 E KADAR İSTEYENE HAZILİCAM BEBİŞİMİN ARKADAŞLARINA HEDİYESİYaa gerçekten zahmet olmıcaksa yasinlerin üstüne nehirin mevlüt hatırası gbi ufak bişeyler hazırlayabilir msnnnama çok uğraşıcaksan gerek yok cnm yorulma :/
Canım senin yaptığını ben büyük kagida bastırabilir miyim bana yapar mısın o zaman Hoşgeldin Ahsen diye hastanede odasına asarız süslerle ay çok duygulandim yaaAynen canm benim. İsteyene gönülden etiket tasarımları yaparım.
Ve orjinal baskı hallerini size atarım siz direkt çıkartmaya verirsiniz.Bir daha tasarım ücreti vermessiniz bir kırtasiyeciye veya fotoğrafcıya.
2 seçenek yaparak seçim olanağı sağlarım canm hamiş arkadaşlarıma.
bebişimin hediyesi olur arkadaşlarına.
14:30 da başlatıyorum 15:00 e kadar isteyen arkadaşlara yapıp özelden göndereceğim etiketlerini.
İSTEYEN ÖZELDEN MESAJ ATABİLİR
Güzel kalpli yardımsever hamişim benim, çok tatlısın sencANM ETİKET ÖLÇÜSÜNÜ BANA SÖYLE HAZIRLIYAYIM . NE YAZACAĞIM ONUDA SÖYLE HAZIRLİM. SAAT 3 E KADAR İSTEYENE HAZILİCAM BEBİŞİMİN ARKADAŞLARINA HEDİYESİ
KARE YAPIM İSTERSEN 5CM 5CM YETERMİ ?
Vallahi benim de bilgim yok öyle söylediler ben de kanama olacağı için rahat edemem diye hiç almak bile istemedim ama bir adet alicam her ihtimale karşıNiloyatospikk kızlar bencede ameliyat önlüğü veriyorlardır, başına bone falan takıyorlar hep öyle görüyorum fotoğraflarda gecelikle doğuma girilmez bence..
Ayy canim kiyamam ya nolur stres yapma kendinide bebeginide uzme.aslinda bunun yaslada pek alakasi yok bazi insanlarin huyu iste napicaksin anne baba en yakinlarimiz yinede onlara mecburuz hayatt hepimizin sinavlari var seninde sinavin bu sanirim yinede sen evlatsin pek duymamaya evet haklisin anne diye gecirstirmeye bak.sen kendini bildikten sonra cevrenin ne dusundugude onemli deil birak allah bilsin.artik kendi yuvalarimiz var onemli olan sen yavrunla esinle mutlu ol.ailenlede gerekirse bazi donemler daha seyrek gorusursun.cocuk buyutmeye gelince herkesin hayat tecrubesi farkli bizler daha bilincliyiz.allah saglik ve omur verdikten sonra insallah en guzel sekilde buyutup yetistiririz.Canım artık o kadar çok aynı seyleri tekrar ediyoki bi başkası olsa çoktan diyalogumu kesmistim doğumla alakalı değilde çocuk büyütmekle alakalı daha çok arka arkaya felaket senaryoları sıralayıp duruyo ama istisnasız her gün her aradığında ben artık sırf bu yuzden aramıyorum zaten. Bide ben güya sen ne anlarsın hamilelikten demişim 2 çocuk doğuran birine böyle bişey söylenir mi etraftaki herkese anlatmış bide herkes ona inanıyo ben sana ne zaman öyle bişey dedim ditorum telefonda dedin dedin diyo kafayı yemek üzereyim artık galiba doğuma bi ayım kalmış uğraştıgım işlere bakar msn. Normalde benm sitem edip nazlanıp insanların beni çekmesi lazım her zmnki gibi ben uğraşıyorum ayrıca yaşlı fln da değil 40lı yaşlardadoğumda sırf bu yüzden kımseyi istemiyorum çıldırıcam galiba :/
Olur cnm. O zamn sen afiş tasarımı istiyorsun etiket değilCanım senin yaptığını ben büyük kagida bastırabilir miyim bana yapar mısın o zaman Hoşgeldin Ahsen diye hastanede odasına asarız süslerle ay çok duygulandim yaa
Aaa sana kim söyledi canım? Hastaneden mi dediler?Vallahi benim de bilgim yok öyle söylediler ben de kanama olacağı için rahat edemem diye hiç almak bile istemedim ama bir adet alicam her ihtimale karşı
Canim cok buyuk olmasına gerek yok çok da ugrasmali gerek yok yazısına bir iki sus olur sen daha iyi bilirsin çok ugrastirmasin seni nasıl kolay oluyorsa öyle yapOlur cnm. O zamn sen afiş tasarımı istiyorsun etiket değil1 tane yapabilirim ama afiş biraz zahmetli istediğin ölçüyü söyle 40 cm-60cm yeterlimi . genelde yeterli olur bu ölçü. bana mail adresini vermen lazım . çünkü orjinal baskı formatında atacağım KK kabul etmez büyük kaliteli fotoğrafları.
Allah yardimcimiz olsun hepimizin canim ben tepecikte deniz hastanesine gidiyorum devrim ozlem tatli dr.m cok tatli ilgili bi dr normal dogum 800 sezeryan 1000 mis arkasimin soyledigine gore. kendim konusmadim daha ama arayip gorus istersen sendeBende sezeryan isteyecegim canim netten arastirdigima gore olurda erken dogum vs bi risk bisey olmazsa sezeryanda cati muayenesi yapmiyorlarmis.devltteki doktor istegime gore yaparmi bilmiyrm kendi doktorumun tayini cikmis.pazartesi yeni doktorla gorusmeye gidicem bakalim ins kabul ederler ozeller burda 3 bin lira cunku
Degilmi kuzu ins oylede olacak hem 1 guncuk yahu ne bu sanki :))))( herkes nasl dogurduysa bizde oyle dogurcaz kuzulari bascz bagrimiza ohh. Bende korkmuyorum inan :)Hahaah yerim seni ya beni rahatlatmaya calisiyo :) olacak bi sekilde kuzum sonucta korkmuyorum hic endisemde yok rabbim yar ve yardimcimiz olsun o an o bize yeter.
Benim kuzenim büyük bi pijama mağazasında çalışıyor her gelen alıyor bana da muhakkak al dediAaa sana kim söyledi canım? Hastaneden mi dediler?
Doğuma girmek için değildir canım. Burda da konusulmustu, doğumdan sonra alttan muayene ederken rahat oluyor gecelik mutlaka alın diye. Onun için alıyordur hamileler deBenim kuzenim büyük bi pijama mağazasında çalışıyor her gelen alıyor bana da muhakkak al dedi
insallah dedigin gibi olur canim bende dr.mu degistirebilirim sirf bu yuzden zorlamaz insallah beni :)Canım ablam üçüncü sezaryeni kesin olmasına rağmen zırt pırt vajinal baktılar kıza anlamamıştım ben de. Ama vajinusmus deyince hiç zorlamıyorlar bile merak etme
Fitil kullanıyorum bu ara canım onu uygularken bi denicem. İçeri daralmış mı şişmiş gibi mi ney? O bile zor oluyo bu ara.
@miramiram nasılsın?
Hadiiii canıımmm eee çatlayınca kırmızı kırmızı cızgıler oluyordu haniKizlar catlaklar simdi pek anlasilmazmis. Dogumdan sonra ortaya cikiyo akla kara :)
semarezo@gmail.com çok zaman alır dersen uğraşma canım yapmış kadar oldun Sağol canım düşünmen bile yeterliOlur cnm. O zamn sen afiş tasarımı istiyorsun etiket değil1 tane yapabilirim ama afiş biraz zahmetli istediğin ölçüyü söyle 40 cm-60cm yeterlimi . genelde yeterli olur bu ölçü. bana mail adresini vermen lazım . çünkü orjinal baskı formatında atacağım KK kabul etmez büyük kaliteli fotoğrafları.
Yani dedigim gibi bana verdiler canim daha yatisim yapilir yapilmaz.dogumdan sonrada eger normalse zaten odana gelmeden giydirio hasta bakicilar ustunu eger sezeryansan uzerini ortup odana getiriolar sen kalkabilcek durumda olunca yine hasta bakicilar gelip giydirioki ben sezeryan olmama ragmen kendim giydim kiyafetlerimi yardim istemedim.egerki aksi bi durum olursa hastane yeniden onluk verecektir zaten yani gecelik bana gore sart deil ama almak isteyen heves eden varsa alabilir tabiki ben rahat edemem sahsen gecelikleNiloyatospikk kızlar bencede ameliyat önlüğü veriyorlardır, başına bone falan takıyorlar hep öyle görüyorum fotoğraflarda gecelikle doğuma girilmez bence..
Bi yerde o sekilde okudum canim su an puruzsuz mesela diyorum bu kadar büyüyüp farklilik olmamasi anormal ki dahada buyuck. Yada bi arkadasmda dems olablr. Ama duyumlar bu sekilde malesefHadiiii canıımmm eee çatlayınca kırmızı kırmızı cızgıler oluyordu hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?