2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Rica ederim canim.ben eve ugrar ugramaz atarim sana resmini

Niloyatospikk kızlar bencede ameliyat önlüğü veriyorlardır, başına bone falan takıyorlar hep öyle görüyorum fotoğraflarda gecelikle doğuma girilmez bence..

Yaa gerçekten zahmet olmıcaksa yasinlerin üstüne nehirin mevlüt hatırası gbi ufak bişeyler hazırlayabilir msnnn ama çok uğraşıcaksan gerek yok cnm yorulma :/
cANM ETİKET ÖLÇÜSÜNÜ BANA SÖYLE HAZIRLIYAYIM . NE YAZACAĞIM ONUDA SÖYLE HAZIRLİM. SAAT 3 E KADAR İSTEYENE HAZILİCAM BEBİŞİMİN ARKADAŞLARINA HEDİYESİ
KARE YAPIM İSTERSEN 5CM 5CM YETERMİ ?

Canım senin yaptığını ben büyük kagida bastırabilir miyim bana yapar mısın o zaman Hoşgeldin Ahsen diye hastanede odasına asarız süslerle ay çok duygulandim yaa

Güzel kalpli yardımsever hamişim benim, çok tatlısın sen Ben kendim yaptım etiketleri ama yapmamış olsaydım da seni yormaya kıyamazdım

Niloyatospikk kızlar bencede ameliyat önlüğü veriyorlardır, başına bone falan takıyorlar hep öyle görüyorum fotoğraflarda gecelikle doğuma girilmez bence..
Vallahi benim de bilgim yok öyle söylediler ben de kanama olacağı için rahat edemem diye hiç almak bile istemedim ama bir adet alicam her ihtimale karşı

Ayy canim kiyamam ya nolur stres yapma kendinide bebeginide uzme.aslinda bunun yaslada pek alakasi yok bazi insanlarin huyu iste napicaksin anne baba en yakinlarimiz yinede onlara mecburuz hayatt hepimizin sinavlari var seninde sinavin bu sanirim yinede sen evlatsin pek duymamaya evet haklisin anne diye gecirstirmeye bak.sen kendini bildikten sonra cevrenin ne dusundugude onemli deil birak allah bilsin.artik kendi yuvalarimiz var onemli olan sen yavrunla esinle mutlu ol.ailenlede gerekirse bazi donemler daha seyrek gorusursun.cocuk buyutmeye gelince herkesin hayat tecrubesi farkli bizler daha bilincliyiz.allah saglik ve omur verdikten sonra insallah en guzel sekilde buyutup yetistiririz.

Canım senin yaptığını ben büyük kagida bastırabilir miyim bana yapar mısın o zaman Hoşgeldin Ahsen diye hastanede odasına asarız süslerle ay çok duygulandim yaa
Olur cnm. O zamn sen afiş tasarımı istiyorsun etiket değil 1 tane yapabilirim ama afiş biraz zahmetli istediğin ölçüyü söyle 40 cm-60cm yeterlimi . genelde yeterli olur bu ölçü. bana mail adresini vermen lazım . çünkü orjinal baskı formatında atacağım KK kabul etmez büyük kaliteli fotoğrafları.

Canim cok buyuk olmasına gerek yok çok da ugrasmali gerek yok yazısına bir iki sus olur sen daha iyi bilirsin çok ugrastirmasin seni nasıl kolay oluyorsa öyle yap

Allah yardimcimiz olsun hepimizin canim ben tepecikte deniz hastanesine gidiyorum devrim ozlem tatli dr.m cok tatli ilgili bi dr normal dogum 800 sezeryan 1000 mis arkasimin soyledigine gore. kendim konusmadim daha ama arayip gorus istersen sende

Hahaah yerim seni ya beni rahatlatmaya calisiyo :) olacak bi sekilde kuzum sonucta korkmuyorum hic endisemde yok rabbim yar ve yardimcimiz olsun o an o bize yeter.
Degilmi kuzu ins oylede olacak hem 1 guncuk yahu ne bu sanki :))))( herkes nasl dogurduysa bizde oyle dogurcaz kuzulari bascz bagrimiza ohh. Bende korkmuyorum inan :)

Benim kuzenim büyük bi pijama mağazasında çalışıyor her gelen alıyor bana da muhakkak al dedi
Doğuma girmek için değildir canım. Burda da konusulmustu, doğumdan sonra alttan muayene ederken rahat oluyor gecelik mutlaka alın diye. Onun için alıyordur hamileler de Gereklilik yani sende al bencede

insallah dedigin gibi olur canim bende dr.mu degistirebilirim sirf bu yuzden zorlamaz insallah beni :)

semarezo@gmail.com çok zaman alır dersen uğraşma canım yapmış kadar oldun Sağol canım düşünmen bile yeterli

Yani dedigim gibi bana verdiler canim daha yatisim yapilir yapilmaz.dogumdan sonrada eger normalse zaten odana gelmeden giydirio hasta bakicilar ustunu eger sezeryansan uzerini ortup odana getiriolar sen kalkabilcek durumda olunca yine hasta bakicilar gelip giydirioki ben sezeryan olmama ragmen kendim giydim kiyafetlerimi yardim istemedim.egerki aksi bi durum olursa hastane yeniden onluk verecektir zaten yani gecelik bana gore sart deil ama almak isteyen heves eden varsa alabilir tabiki ben rahat edemem sahsen gecelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…