2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Annemlerde ank da ben kocaelideym allahtan :))) ama her türlü yetişiyolar. Bende senn gbi geç haber veryim diye düşündüm ama kv. De hasta ve yaşlı bi kadın bana yardımı olmaz bide soğuğuz biraz sonradanda hastanede gariban gibi kalır mıyım acaba diye düşündüm. Kv. De laf eder çünkü bide gece filan eşime güvenemem uyur kalır bn hareket edemem bebek ağlar panik olurum yoksa bnde çağırmamayı düşündüm :/

O zamn en ideali bu cnm yumuşak bir fonttur. Herkes okuyabilsin
MAİLNİ VER BASKI FORMAYINDA ATAYIM OKEYSE :)

Eklentiler

• NEHİR BEBEK YENİ.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 50
Bende tam yenemeden hamile kaldım .2 doktora gdiyorum biri özelde biri devlette ikiside normal doğum yapamayacağımı söyledi devlette sezeryan yasak olmasına ragmen devletteki doktorum özellikle her gittiğimde o kadar hastanın içinde beni tanıyo sen şu alttan muayenede zorlandıgımsın değil mi sorunun vardı seni biraz erken alcaz doğuma diyo daha gün vermedi ama sezeryan olcak benimde :)

Kizlar yarin eşimin dogum günü ve ben biseyler yapacak kadar iyi değilim bide agir grip oldum. Neler yapsam bilemedim zaten bu koca gobekle pekde süslü giyinecek biseyim yok olanda olmuyo cwrsi cok uzak bisey de alamadim ne yspsam bilemedim varmi bu aralarda supriz yspan fikir versin bana

Yaa çatlaklar genelde kırmızı oluyor ama mor olduğu da oluyor sanırım. Tanrıımm eve gidince bir daha inceleyim iyice yağlanayım bari
Canim benim kenarlarda hafif kirmizi var ama göbegimdekiler ten rengi görünüyo hatta sanki derimin ici gorunuyo gibi hafif bi seffaf ben oyle farkettim ne kadar yaglansak faydasi yok vucut ski olunca catliyo malesef deriden kaynakli

Canim benim kenarlarda hafif kirmizi var ama göbegimdekiler ten rengi görünüyo hatta sanki derimin ici gorunuyo gibi hafif bi seffaf ben oyle farkettim ne kadar yaglansak faydasi yok vucut ski olunca catliyo malesef deriden kaynakli
Banane banane bananeeeee çatlamayan nasıl çatlamıyor o zaman

bende ikisinede gidiyorum canım devlette belli bi dr.m yok .daha vajinismustan bahsetmedim hep karından bakıldığı için rahattım şimdiye kadar. bi kere başka dr.a gitmiştim özelde alttan baktı ultrosonla onda bile nasıl zorlandım kaçıyorum geri geri çatalda :) keşke bizde normal yapabilsek en güzeli o ama yapabilene işte :) inşallah sorunsuz atlatırız doğumlarımızı canım bununda üstesinden geliriz Allah'ın izniyle

Degilmi kuzu ins oylede olacak hem 1 guncuk yahu ne bu sanki :))))( herkes nasl dogurduysa bizde oyle dogurcaz kuzulari bascz bagrimiza ohh. Bende korkmuyorum inan :)
Bende hic korkmuyorum görümcem korkudan 3 sezeryan oldu ben diyorum bebek dönmüs ama doktor döndürmenin yöntemi var demisti ya ona anlattim falan böyle böyle diyo aman ha dikkat et cocuga sezeryanmi olacan dönmezse cocugu riske atma cok laf sayacaktimda acaip sinir oldum ya dedim yok olmucam sezeryan cocugun hayati tehlikesi olmadigi surece ne olursa olsun normal dogurcam döner o geri dedim. Karnimda tasiyan benim ondan daha cok dusunuyorum cocugumun canini tabiki acaip gicik oldum sanki bekliyo 4 gozle sezeryan olayim diye hastami ne ya. Dua et kuzu sende normal olsun :) kendimide yirtsam normal dogurcam allah yanimda olsun tersi olmasin insallah

Banane banane bananeeeee çatlamayan nasıl çatlamıyor o zaman
Bende uzuldum aslinda tuhaf oldum söyleniyodum anneme baktim kiziyo birak catlasin cocuk buyuyo ne takiyosun diye olacak olan oluyo canim napalim vucudu esnek olan catlamiyo demekki bizde oyle degil benim karnimda öyle asiri buyumedi daha buyuk olup catlamayanda var napalim yavrularimizin cani sagolsun insallah

Pendik bolge hastanesinde. Canim benim dogum plansiz oldu. Doguma girerken neler yapmam gerektigini soyledi, dikis seklini felan hic konusmadik.
Bu sefer de normal olursa inşallah dikişlerim güzel olur ya.
Doğuma gidee gitmez önlük giydiriyorlar doğru diyorsun. Dogum sonrasindan bahsetmistim ben. Benimki özel hastaneydi. Belki de o yüzden sonrasında çok kontrol ettiler bilmiyorum. Belki de doktorla alakalidir.

Ben de hiç pijama giymedim desem yeridir. Lohusa pijamalarinin altı da doğumdan sonra büyük geldi. Hep ustlerini kullandım ama. Tabi bende çok ödem vardı. Doğum sonrasında çok bunaldim ben nerdeyse yariciplak gezecektim. Tecrübe işte. Herkeste farklı oluyor. Ben de kendiminkini paylastim aklininzin bir köşesinde dursun diye.

Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

8 mart benim kocamın Doğum günüydü canım. Pasta yaptırdım. Yemek hazırladım. Süslendim evde yemek yedik pasta kestik. Saat almıştım. Gerçi yarınsa internetten alsanız hediye gelmez. Hastaymışsın basbasa yemek yiyin yeter kocan da hoşgörülü davranacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…