- 3 Mayıs 2016
- 515
- 527
- 23
- Konu Sahibi endless love
-
- #46.221
Annemlerde ank da ben kocaelideym allahtan :))) ama her türlü yetişiyolar. Bende senn gbi geç haber veryim diye düşündüm ama kv. De hasta ve yaşlı bi kadın bana yardımı olmaz bide soğuğuz biraz sonradanda hastanede gariban gibi kalır mıyım acaba diye düşündüm. Kv. De laf eder çünküevet benımde kız kardesım var. oda annemden hallice. arkadaşlarına ınanılmaz değer verir. hergun bırının cocgunun doğumuna,doğumgunune gıder. ama annemden hallice oda. aradığı zaman şaşırıyorum hayırdır dıyorum. o derece. zaten kesin işi düşmüştürde arıyordur. ben artık beklentiye girmiyorum bu şekilde mutluyum.
hamıleleığımın 1.ayında cok kustum 1 kez evıme geldiler temızlık yapıyorlar surat 5 karış dedim böyle yapacaksanız gelmeyın.o gun temızlıkcı aldık hala kadın düzenlı gelir.ıkımızde elimizi bıseye sürmüyoruz. hatırladıkça sinirleniyorum.ama kafaya koydum iki tarafada doğumu soylemıycem.olup bıttıkten sonra soylerım. zaten hastanenın uzaklığından bahsedıp duruyorlar.yanı ne bekliyorlar anlamıyorum ankarada yasıyorz. köy değilki.
Ya bayıldım harika olmuş çocuk şeylerinde fillere bayılıyorum resmen içimi okumuşsun ya :) bende okuyabiliyorum bnm için sorun yok ama genelde yaşlılar olucak azcık daha okunaklı bişey olursa çok iyi olur ececanım harikasın ama uğraştırıcı olucaksa hiç önmli değil o kadar mutlu ettin ki bni
Yani gogus bolgesini tendirdiyottan sonra ortuolar ama once cikartiolar herseyi benimki ole oldu ama ozellerde degisikse bilemicemOh iyi bari
Ay allah razı olsun kzum ellerine kollarına sağlık gokselyelizkuzgun@hotmail.comO zamn en ideali bu cnm yumuşak bir fonttur. Herkes okuyabilsin
MAİLNİ VER BASKI FORMAYINDA ATAYIM OKEYSE :)
Attım cnm mail.Ne demek önemli değil.Ay allah razı olsun kzum ellerine kollarına sağlık gokselyelizkuzgun@hotmail.com
Ne zamndir bu siteyi ariyorum boyle bisey gordum burda gecmis sayfalarda bakindim goremedim saolasin canim ya super oldu bu
Ne demek canım hayat paylaşınca güzelNe zamndir bu siteyi ariyorum boyle bisey gordum burda gecmis sayfalarda bakindim goremedim saolasin canim ya super oldu bu
Bende tam yenemeden hamile kaldım .2 doktora gdiyorum biri özelde biri devlette ikiside normal doğum yapamayacağımı söyledi devlette sezeryan yasak olmasına ragmen devletteki doktorum özellikle her gittiğimde o kadar hastanın içinde beni tanıyo sen şu alttan muayenede zorlandıgımsın değil mi sorunun vardı seni biraz erken alcaz doğuma diyo daha gün vermedi ama sezeryan olcak benimde :)canim ayni seyleri yasamisiz bende ikinma sayesinde kendim yenmistim 5 sene sonunda :) sonrasinda muayne olsun asilama rahim filmi zorda olsa ikinmayla ustesinden geldim hepsinin ama cati muaynesi normal dogum yapabilecegimi sanmiyorum dr.m ne diyecek bilmiyorum ama
Canim yaaaaa bayildimmmmmCanmm hazırladım kelebek konsepli bebişine. olmuş mu ? Eki Görüntüle 1968581 Eki Görüntüle 1968582
Tahtakaletoptancilari canimHangi site canim o
Canim benim kenarlarda hafif kirmizi var ama göbegimdekiler ten rengi görünüyo hatta sanki derimin ici gorunuyo gibi hafif bi seffaf ben oyle farkettim ne kadar yaglansak faydasi yok vucut ski olunca catliyo malesef deriden kaynakliYaa çatlaklar genelde kırmızı oluyor ama mor olduğu da oluyor sanırım. Tanrıımm eve gidince bir daha inceleyim iyice yağlanayım bari
Banane banane bananeeeee çatlamayan nasıl çatlamıyor o zamanCanim benim kenarlarda hafif kirmizi var ama göbegimdekiler ten rengi görünüyo hatta sanki derimin ici gorunuyo gibi hafif bi seffaf ben oyle farkettim ne kadar yaglansak faydasi yok vucut ski olunca catliyo malesef deriden kaynakli
bende ikisinede gidiyorum canım devlette belli bi dr.m yok .daha vajinismustan bahsetmedim hep karından bakıldığı için rahattım şimdiye kadar. bi kere başka dr.a gitmiştim özelde alttan baktı ultrosonla onda bile nasıl zorlandım kaçıyorum geri geri çatalda :) keşke bizde normal yapabilsek en güzeli o ama yapabilene işte :) inşallah sorunsuz atlatırız doğumlarımızı canım bununda üstesinden geliriz Allah'ın izniyleBende tam yenemeden hamile kaldım .2 doktora gdiyorum biri özelde biri devlette ikiside normal doğum yapamayacağımı söyledi devlette sezeryan yasak olmasına ragmen devletteki doktorum özellikle her gittiğimde o kadar hastanın içinde beni tanıyo sen şu alttan muayenede zorlandıgımsın değil mi sorunun vardı seni biraz erken alcaz doğuma diyo daha gün vermedi ama sezeryan olcak benimde :)
Bende hic korkmuyorum görümcem korkudan 3 sezeryan oldu ben diyorum bebek dönmüs ama doktor döndürmenin yöntemi var demisti ya ona anlattim falan böyle böyle diyo aman ha dikkat et cocuga sezeryanmi olacan dönmezse cocugu riske atma cok laf sayacaktimda acaip sinir oldum ya dedim yok olmucam sezeryan cocugun hayati tehlikesi olmadigi surece ne olursa olsun normal dogurcam döner o geri dedim. Karnimda tasiyan benim ondan daha cok dusunuyorum cocugumun canini tabiki acaip gicik oldum sanki bekliyo 4 gozle sezeryan olayim diye hastami ne ya. Dua et kuzu sende normal olsun :) kendimide yirtsam normal dogurcam allah yanimda olsun tersi olmasin insallahDegilmi kuzu ins oylede olacak hem 1 guncuk yahu ne bu sanki :))))( herkes nasl dogurduysa bizde oyle dogurcaz kuzulari bascz bagrimiza ohh. Bende korkmuyorum inan :)
Bende uzuldum aslinda tuhaf oldum söyleniyodum anneme baktim kiziyo birak catlasin cocuk buyuyo ne takiyosun diye olacak olan oluyo canim napalim vucudu esnek olan catlamiyo demekki bizde oyle degil benim karnimda öyle asiri buyumedi daha buyuk olup catlamayanda var napalim yavrularimizin cani sagolsun insallahBanane banane bananeeeee çatlamayan nasıl çatlamıyor o zaman
Bu sefer de normal olursa inşallah dikişlerim güzel olur ya.Pendik bolge hastanesinde. Canim benim dogum plansiz oldu. Doguma girerken neler yapmam gerektigini soyledi, dikis seklini felan hic konusmadik.
Doğuma gidee gitmez önlük giydiriyorlar doğru diyorsun. Dogum sonrasindan bahsetmistim ben. Benimki özel hastaneydi. Belki de o yüzden sonrasında çok kontrol ettiler bilmiyorum. Belki de doktorla alakalidir.Evet ben yazdim ama herkes kendi tecrubesini paylasio bence gerek yok bende normal diye gittim alttan bicok kez muayene oldum zaten orda onluk giyilio sonrasindada yanimdaki arkadasim normal olmustu sadece bi kez alttan dikisini kontrol ettiler o kadar sonrasinda hep sordular bi skntin varmi diye ben kendi tecrubeme gore soledim canim dedigin gibi herkesin farkli sen biraz sknti yasamissin insallah bi daha yasamazsin kimsede yasamaz allah hepimize kolay dogum nasip etsin
Kızlar isteyen herkese yaptım atladığım varsa söylesin lütfen.görmemiş olabilirim.
Herkese orjinallerini de attım .atladığım yok heralde
Kizlar yarin eşimin dogum günü ve ben biseyler yapacak kadar iyi değilim bide agir grip oldum. Neler yapsam bilemedim zaten bu koca gobekle pekde süslü giyinecek biseyim yok olanda olmuyo cwrsi cok uzak bisey de alamadim ne yspsam bilemedim varmi bu aralarda supriz yspan fikir versin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?