2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Hele şükür şimdi anlayabildim Çok çabaladım ama zafer benim Doktorla öyle istediğinde anlaşabiliyor muymuşsun.. Benim doktor direk 32+0 da cagırdı rapor yazmak ıcın, sormadı yani
Nasıl sevindim anlatamam hele şükür beni anlayan biri çıktı ilk defa gittim bu doktora daha git gel yapma istersen vereyim dedi çok sevindim demekki doktorda bitiyormuş iş

Ayy kizlar gaza geldim bugun annemi alip eve gittik. Bebisin camasirlari yikadik, annemde hepsini asti. 4 makina oldu, annem biraz soylendi bu kadar ceyiz mi olur dogmamis bebege diye ben bu kadar camasirla 5 cocuk buyuturdum dedi tabi oda hakli zamaninda boyle seyler mi varmis neyse kurusunlarda haftasonu da ablam utuleyecek. Sonra dolabini yerlestircez ve cantami hazirliycam. Biraz yoruldum ama simdi yatiyorum, esim azicik kizdi yoruldugum icin. Ama napim yapilmasi lazimdi yani simdi yatarken farkettim benim kizimda hickiriyo gaiba, 5dk boyunca sanki kalp atisi gibi atti sag kasigim. Tam bebisin başinin oldugu yer. Agzini yedigim birde hickiriyor yattigim gibi kipirdamaya basladi minnos, biz yatinca daha rahat ediyorlarmis o yuzden boyle cok hareket ediyorlarmis doktorum dedi. Bebek sanki sıkışiyo sanarsin ama aksine rahatlayip gevser ve o yuZden hareket eder demisti. Aklinizda olsun sizde korkmayin yani cok hareket edince

Yahu millet evde doguruyormus.su 10.senedr.ortalkta sezeryan donuyor. Sen hc taklma oyle.konusanlara. artik drlarinda kolayina geliyo coguda ondan ne bekleyecek seni o kadr saat. Yada anne dayanamio olsun diye diretiyor Allahin izni ile hic bsy plmaz normal dogururz insaallahh ❤.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…