2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet ya sanki normal dogum isteyince cocuga zarar verecekmis gibi davraniyorlar sinir oluyorum. Sanki 15 yil oncesine kadar millet nasil doguruyorsa biz de dogururuz ama en koyu senaryolar yaziliyor. O yuzden ben kimseye dememeye calisiyorum dogum tercihimi hayirlisi kismet deyip geciyorum

Kız az rahat dur tam dayaklıksın
beş makine nedir yaaaa çocuğa kaç yıllık kıyafet aldın sen öyle? Yoruluyor yoruluyor bebek daha vuruyo içerden anne yeter az kır da dizini otur diyo bizimki de sanıyo rahatından atıyo tekme

Yavrucum sen sadece annenle evine gitseydin, hiçbir şeye karışmasaydın keşke. O yıkayacaktı sen uzanacaktın. Neyse şimdi bol bol dinlen bakiyim, ütüyü yapmaya da gidip yorulmayasın sakın ha

O onu kapali poposu acik onlugu ben de giymistim kurtaja girerken. Oyyy ne fena bir gundu o gun bos gebelikti. Ilacla dusuk yaptirmislardi.

Kv ile benim de basim dertte. Guya bana yardim etmek icin 2 haftadir falan bizde. Daha cok bunalima soktu beni. Onun yuzunden geceleri uyuyamiyorum. Giydigim seye kadar mudahale ediyor. Esime soylesem annesiyle buyuk kavga cikaracak kadina bagirip cagiracak. Iki arada bir derede kaldim. Psikolojim bozuldu. Evden kacmak istiyorum. Cocuk dogunca alin sizin olsun deyip gitmek istiyorum. Ama tabi evlat sevgisini henuz tam bilmedigim icin galiba boyle dusunuyorum.

Benim karnimda şişlik ve sertlik vardi, sikayetimden dolayi usg de serviks uzunluga bakti doktorum. Ordan anladi ama zaten bebisin kafasida dogum kanalina cok yaklasmisti, ordan da anlasiliyordu yanni. Senin varmi boyle bir durumun? Neden doktorun oyle dedi ki?

Yaaa benim kizim hickiriyo teyzesiiii, o yorulmadiki
Yavrucum sen sadece annenle evine gitseydin, hiçbir şeye karışmasaydın keşke. O yıkayacaktı sen uzanacaktın. Neyse şimdi bol bol dinlen bakiyim, ütüyü yapmaya da gidip yorulmayasın sakın ha
Aslinda herseyi annem yapti ama bazi seyleri mecbur ben yaptim ama cok az sey yaptim. Tabi ev cok katli olunca in cik yapmis oldum simdide yatiyorum zaten. Utuyu ablam yapcak, kendimi yormamaya calisiyorum ama ister istemez birseyler yapmak gerekiyor canim. Neyse pazAr gunune kadar yatacam nasilsa, dinlenirimmmm ohhh. Pazar gunu de ablam utuleri yapar oh rahat ederiz.

Olmadı ablana anahtarını ver, annenle gidip ütülesinler canım. Sen gidince illa birşey yaparsın dayanamayıp. Dinlen sen anne evinde onlar yapsın gelsin

Bu sefer o onlukle gule gule dogumhaneye gir insallah canim.

Canım sen başkalarını takma. Ağzı olan konuşur. Benim de bir arkadaşım var. 5 aylık hamileydim, aa şimdiden cinsiyet mi belli olur, tekme mi ne tekmesi daha şimdiden ilginç filan diyordu. Biri diyor ki Allah Allah senin göbeğin çok ufak, öbürü diyor ki çok büyük değil mi göbeğin normale göre. Kanamam olduğunda da 2 tane tanıdığım zaten ilk çocuklar genelde düşüyor ya demişti. Ben de 15-16lı haftalardaydım. Yani huzur bozmak için ağzı olan konuşuyor. Senin duyduğun ne ki...
Ah o akademisyenler yok mu, hele ki bekarsa kendi bebeği yoksa senin önüne işleri iyice yığmışlardır. Zorlanıyorsan al hemen raporunu kaç kuzum... Riske atma kendini...

Canim bu bahsettiklerin normal doğumda yapılanlar mi şayet öyleyse ayy bildiğin ameliyat psikolojisi altına sokuyorlar o zmn ya

Canın annen seni kıskanıyor olabilir mi hani çocuğun olacak ya paylaşamamaktan korkuyor olabilir çünkü evladına düşkün olacaksın onu boşlarsın diye mi düşünüyor acaba

Evet insanın moralini bozmak için elinden geleni yapıyorlar zaten hassas bir dönemdeyiz

Arkadaşlar dünyaya bebek getiriyoruz, vücudumuzun içinden minik bir canlı çıkacak. Günlük kıyafetlerinizle şezlonga uzanır gibi sedyeye uzanıp bebeği doğuracağınızı mı düşünmüştünüz. Bu örtü, kıyafet, alttan muayene olaylarını dillendirip korku getirmeyin kendinize bence...

Vallahi canım taksak da o sütun verdiği aģırlıkla yer çekimine hiç meydan okuyabileceklerini sanmıyorum illa ki o dönem sarkacaktır.

Ay maşallah canım eşin ne güzel her işi yapıyor bizimki de idareten yapıyor nabalim buna da şükür evi süpürüyor da silme falan yok ya

Allah Allah kardeşinle kaç yaş var aranda canım gerçekten çok tuhaflarmış Allah yardimcin olsun canim

Canim insana çok ihtiyaç oluyormuş eltim annesiz kimsesi pek yok kvdemi de çağırmamış gece ağrısı olunca kontrole diye gidiyor doğum birden başlamış tabi odaya tek başına gelmiş eşini de almamişlar o zmnlar içeri 4 kilo üzerinde doğum yapınca da bebeğe bakacak hali kalmamış kendi ağrısından hani insan başına ne gelecek bilemiyor yine de yanımıza fazladan refakatçi şart canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…