- 23 Ocak 2016
- 35.160
- 51.097
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #46.281
Canim sen doktor araştırması yapıyor musun Oktay beyi bırakacak mısın yoksa devam mıAynen valla tecrübesizlik kötü be
Canim sen doktor araştırması yapıyor musun Oktay beyi bırakacak mısın yoksa devam mıAynen valla tecrübesizlik kötü be
Bende hic korkmuyorum görümcem korkudan 3 sezeryan oldu ben diyorum bebek dönmüs ama doktor döndürmenin yöntemi var demisti ya ona anlattim falan böyle böyle diyo aman ha dikkat et cocuga sezeryanmi olacan dönmezse cocugu riske atma cok laf sayacaktimda acaip sinir oldum ya dedim yok olmucam sezeryan cocugun hayati tehlikesi olmadigi surece ne olursa olsun normal dogurcam döner o geri dedim. Karnimda tasiyan benim ondan daha cok dusunuyorum cocugumun canini tabiki acaip gicik oldum sanki bekliyo 4 gozle sezeryan olayim diye hastami ne ya. Dua et kuzu sende normal olsun :) kendimide yirtsam normal dogurcam allah yanimda olsun tersi olmasin insallah
kardesımle aramda sadece 1 yas var. alıstım artık ikisinede... takılmıyorum.Allah Allah kardeşinle kaç yaş var aranda canım gerçekten çok tuhaflarmış Allah yardimcin olsun canim
Canım sen başkalarını takma. Ağzı olan konuşur. Benim de bir arkadaşım var. 5 aylık hamileydim, aa şimdiden cinsiyet mi belli olur, tekme mi ne tekmesi daha şimdiden ilginç filan diyordu. Biri diyor ki Allah Allah senin göbeğin çok ufak, öbürü diyor ki çok büyük değil mi göbeğin normale göre. Kanamam olduğunda da 2 tane tanıdığım zaten ilk çocuklar genelde düşüyor ya demişti. Ben de 15-16lı haftalardaydım. Yani huzur bozmak için ağzı olan konuşuyor. Senin duyduğun ne ki...
Ah o akademisyenler yok mu, hele ki bekarsa kendi bebeği yoksa senin önüne işleri iyice yığmışlardır. Zorlanıyorsan al hemen raporunu kaç kuzum... Riske atma kendini...
Kız gülmekten gözlerimden yaş geldi allahda seni güldürsün eşim diyo ne oldu ben gülme krizindeyimNormalde doguma girerken onu kapali arkasi acik bir onluk giydiriyorlar, poponu tuta tuta giriyorsun iceri
Ben iki sene önce kürtajda giymiştim o zaman üzüntüden hiç aklıma bile gelmemiş şuan düşündüm o anı üzülecegime gülme tutu beni millet görmüşmüdür arkadan acabaVar vallaTabi belki yürüyecek durumda olmazsan tekerlekli sandalyeyle de götürebilirler o zaman da totonu tutmak zorunda kalmazsın
Aminn canim insallah ya kendi istege bagli sezeryan oldu 3 kere dogru duzgun cocuklarina bile bakmiyo annesi hep yaninda ben utanirim ya yatim annem is yapsin tamam ilk birkac gun neyse ama ben sezeryan olmak istemiyorum annemede kiyamam ona guvenip yapmadim cocugu. Ben kendime cok guveniyorum bebegimede :)Yahu millet evde doguruyormus.su 10.senedr.ortalkta sezeryan donuyor. Sen hc taklma oyle.konusanlara. artik drlarinda kolayina geliyo coguda ondan ne bekleyecek seni o kadr saat. Yada anne dayanamio olsun diye diretiyor Allahin izni ile hic bsy plmaz normal dogururz insaallahh ❤.
Çok güzel canım içinde bi ponçikle tadından yenmezEki Görüntüle 1968714
Park yatağımız nasıl teyzeler?
Allah kolaylik versin canım anladımkardesımle aramda sadece 1 yas var. alıstım artık ikisinede... takılmıyorum.
evlenmeyı bıle kaçış gördum desem yeri.4 ayda evlendım:)
Ay ben evde durabilirmiyim onlar gidince, hayatta dayanamamOlmadı ablana anahtarını ver, annenle gidip ütülesinler canım. Sen gidince illa birşey yaparsın dayanamayıp. Dinlen sen anne evinde onlar yapsın gelsin
Bu konuya aynen katiliyorum, zaten o anki sanciyla ne olmus ne bitmis hic anlamayiz bileArkadaşlar dünyaya bebek getiriyoruz, vücudumuzun içinden minik bir canlı çıkacak. Günlük kıyafetlerinizle şezlonga uzanır gibi sedyeye uzanıp bebeği doğuracağınızı mı düşünmüştünüz.Bu örtü, kıyafet, alttan muayene olaylarını dillendirip korku getirmeyin kendinize bence...
Yok canim sezeryanda.normalde dedigim gibi ameliyathaneye deil dogumhaneye gidilio sanci odasindan orda catala gidiosun onlugun ustunde oluo alt tarafin acik oluoCanim bu bahsettiklerin normal doğumda yapılanlar mi şayet öyleyse ayy bildiğin ameliyat psikolojisi altına sokuyorlar o zmn ya
Kayinvalidem tam tersi beni destekliyo normal dogum yap mumkun oldugunca diyo. Kimseyide karistirmam lafimida esirgemem ben tasiyorum ben dogurcam ona ne oluyosa. Benim cocugumu benden baska kimse benim kadar dusunemez onlardan bir parcada olsa genlerin %51 benden kanida genelde anneninki gibi oluyo sanki kendi cocugu sacmaliyor iste.Evet ya sanki normal dogum isteyince cocuga zarar verecekmis gibi davraniyorlar sinir oluyorum. Sanki 15 yil oncesine kadar millet nasil doguruyorsa biz de dogururuz ama en koyu senaryolar yaziliyor. O yuzden ben kimseye dememeye calisiyorum dogum tercihimi hayirlisi kismet deyip geciyorum
Aminnn canim insallah normal dogum yapariz en sagliklisi hem anne hemde bebek icin isteyen istedigini konussun rabbim en sagliklisini iyisini nasip etsin insallah hayirlisi olsun hakkimizda.Hahahah bu modeller böyle oluyor demek ki.. benimki de bana gecen gun deneyeceğim seyler için ayyy bilmem kim de cok denedi onları ama sezaryan oldu dedi.. iyi dedim napim hayırlısı.. uyuzuma gidiyor..
Bende cok istiyorum normal olsun.. gecen hafta makat gelişti ama bakalım inş döner.. allah yardımcımız olsun..
Canim hic korkma ben ne korkanlar gordum catir catir dogurdular her zaman normal iyidir nolur kendinizi motive edin kendi isteginizle sezeryan olmayin.sezeryani kotulemiorum bende sezeryan oldum ama normal olmak gibi olamaz bu bi gercek.ben cok isterdim normal olmayi.ama herseyden onmlisi rabbim herkes icin en uygunu neyseonu versin kendim icin oyle dua ettim nasibimde sezeryan varmis demekki dedim hayirlisi boleymis.hersey kismet tabiki ama normali en azindan denemenizi cok isterimUf ben de o çataldan çok ürküyorum ya bakalım ben normal doğum yaparsam herkes yapar ya ayy inşallah Allah bi sakinlik verir panik olmam
Ben iki sene önce kürtajda giymiştim o zaman üzüntüden hiç aklıma bile gelmemiş şuan düşündüm o anı üzülecegime gülme tutu beni millet görmüşmüdür arkadan acaba
Canim hic korkma ben ne korkanlar gordum catir catir dogurdular her zaman normal iyidir nolur kendinizi motive edin kendi isteginizle sezeryan olmayin.sezeryani kotulemiorum bende sezeryan oldum ama normal olmak gibi olamaz bu bi gercek.ben cok isterdim normal olmayi.ama herseyden onmlisi rabbim herkes icin en uygunu neyseonu versin kendim icin oyle dua ettim nasibimde sezeryan varmis demekki dedim hayirlisi boleymis.hersey kismet tabiki ama normali en azindan denemenizi cok isterim
Normal doğumda onlugunu cikarmiyorlar canım. O onlukle catala yatiyorsun. Benim onlugumun poposu açık değildi mesela üstten giymiştim. Normal elbise gibiydi. Doğumdan sonra ayağa kalktım hastabakici geceligimi giydirdi. Odaya Üstüm giyinik bebeğim kucağımda gittim.Canim bu bahsettiklerin normal doğumda yapılanlar mi şayet öyleyse ayy bildiğin ameliyat psikolojisi altına sokuyorlar o zmn ya
İnşallah hayırlısıyla yatırırız bebecikleri beşiğine.Çok güzel canım içinde bi ponçikle tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?