2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Hahahah bu modeller böyle oluyor demek ki.. benimki de bana gecen gun deneyeceğim seyler için ayyy bilmem kim de cok denedi onları ama sezaryan oldu dedi.. iyi dedim napim hayırlısı.. uyuzuma gidiyor..
Bende cok istiyorum normal olsun.. gecen hafta makat gelişti ama bakalım inş döner.. allah yardımcımız olsun..

Bende de öyle tipler çoktu. Ama şimdi gık diyemiyorlar ağızlarına tıkıyorum lafları. En güzeli terslemek. Çünkü o tarz ınsanlar samimi gelmiyor bana. Bile isteye hasetten yapıyorlar bu tarz yorumları. Gerçi az kaldı ama sana tavsiyem özellikle o tarz insanlarla hiç bi şeyini paylaşma.

Var valla Tabi belki yürüyecek durumda olmazsan tekerlekli sandalyeyle de götürebilirler o zaman da totonu tutmak zorunda kalmazsın
Ben iki sene önce kürtajda giymiştim o zaman üzüntüden hiç aklıma bile gelmemiş şuan düşündüm o anı üzülecegime gülme tutu beni millet görmüşmüdür arkadan acaba

Aminn canim insallah ya kendi istege bagli sezeryan oldu 3 kere dogru duzgun cocuklarina bile bakmiyo annesi hep yaninda ben utanirim ya yatim annem is yapsin tamam ilk birkac gun neyse ama ben sezeryan olmak istemiyorum annemede kiyamam ona guvenip yapmadim cocugu. Ben kendime cok guveniyorum bebegimede :)

Olmadı ablana anahtarını ver, annenle gidip ütülesinler canım. Sen gidince illa birşey yaparsın dayanamayıp. Dinlen sen anne evinde onlar yapsın gelsin
Ay ben evde durabilirmiyim onlar gidince, hayatta dayanamam kurtluyum anacim
Bu konuya aynen katiliyorum, zaten o anki sanciyla ne olmus ne bitmis hic anlamayiz bile saglikla gelsin bebislerde, gerisi teferruat

Kayinvalidem tam tersi beni destekliyo normal dogum yap mumkun oldugunca diyo. Kimseyide karistirmam lafimida esirgemem ben tasiyorum ben dogurcam ona ne oluyosa. Benim cocugumu benden baska kimse benim kadar dusunemez onlardan bir parcada olsa genlerin %51 benden kanida genelde anneninki gibi oluyo sanki kendi cocugu sacmaliyor iste.

Aminnn canim insallah normal dogum yapariz en sagliklisi hem anne hemde bebek icin isteyen istedigini konussun rabbim en sagliklisini iyisini nasip etsin insallah hayirlisi olsun hakkimizda.

Uf ben de o çataldan çok ürküyorum ya bakalım ben normal doğum yaparsam herkes yapar ya ayy inşallah Allah bi sakinlik verir panik olmam
Canim hic korkma ben ne korkanlar gordum catir catir dogurdular her zaman normal iyidir nolur kendinizi motive edin kendi isteginizle sezeryan olmayin.sezeryani kotulemiorum bende sezeryan oldum ama normal olmak gibi olamaz bu bi gercek.ben cok isterdim normal olmayi.ama herseyden onmlisi rabbim herkes icin en uygunu neyseonu versin kendim icin oyle dua ettim nasibimde sezeryan varmis demekki dedim hayirlisi boleymis.hersey kismet tabiki ama normali en azindan denemenizi cok isterim

Aynen canım sözün özü budur

Canim bu bahsettiklerin normal doğumda yapılanlar mi şayet öyleyse ayy bildiğin ameliyat psikolojisi altına sokuyorlar o zmn ya
Normal doğumda onlugunu cikarmiyorlar canım. O onlukle catala yatiyorsun. Benim onlugumun poposu açık değildi mesela üstten giymiştim. Normal elbise gibiydi. Doğumdan sonra ayağa kalktım hastabakici geceligimi giydirdi. Odaya Üstüm giyinik bebeğim kucağımda gittim.

Hastaneden hastaneye değişiyor ama uygulamalar sanırım. Devletle özelde de fark ediyor sanırım uygulamalar. Benim dogumum baslayana kadar odada eşimle birlikteydim mesela. Sanci cekerken hep eleleydik. Doğum başladı, bebek çıkmaya başladı, dogumhaneye geçtim iki dakika içinde doğdu kızım. Sonrasında hem dikişlerim hem kanamam için 4-5 kez kontrol ettiler.

Devlette kadın doğum katına bile cikarmiyorlar eşinizi. Ilk sancim geldiginde ank. Ün. Hastanesine gittim. Eşim dışarıda kaldı. Doğum da baslamamisti. Geri çıktım ben. Ertesi gün başka hastaneye gittik. Orada doğurdum.

Bu dogumumda da son ana kadar eşim yanımda olacak mesela. Refakatçi olarak da annem değil eşim kalacak bu sefer. Eşimle daha çok rahat ediyorum çünkü. Hiç doğum stresine girmiyorum. Normal dogumun sancısı da öyle korkunç degil. Yoksa ikinciye kimse normal dogurmazdi. Hiç korkmayın süreç çok doğal kendi kendine ilerliyor. Doğum yapmak da çok güzel bir duygu.

Evde lavanta kesesi yapanlar keseyi nerden aldınız netten sipariş vereceğim bir yer var mı bide yapımı kolay mı buraki çoğu hatun kadar becerikli değilim malum o yüzden yapılmışını mı alsam acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…