2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Odaya üstüm giyinik bebeğim kucağımda gitmiştim yazmışsın ya benim gözlerim doldu

Vallahi canım taksak da o sütun verdiği aģırlıkla yer çekimine hiç meydan okuyabileceklerini sanmıyorum illa ki o dönem sarkacaktır.
haklısın :)) ama elimizden geleni yapalım genede, bir arkadaşım peşpeşe gelen iki bebişten sonra ameliyatla toplatmayı düşünüyor o kadar yani.

Ben de defalarca alttan muayene olup, rahim filmi cektirip sonra da kurtaj olmak zorunda kalan biri olarak cataldan korkmuyorum nedense. Normal dogumdan da korkmuyorum. O kadar kotu bulanti yasadim ve o kadar kustum ki 8-18 hafta arasinda normal dogum bu yasadigim bulantilardan heralde kat kat kolaydir diye dusundum hep. Tabi yasamadan bilemeyiz. Allah hepimize kolaylik versin.

ben herşeyin yapılmışını alacağım bu gidişle. lavanta kesesi güzel bence de.

Kızlar yarın 32.hafta içindeyim yarın çalışabilir raporu alıcam yarın tam 33.hafta oluyorum alabilirim değil mi raporu yardımcı olur musunuz

Aynen öyle yapmak lazım. Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırıyor bazı insanlar...
Ay ben evde durabilirmiyim onlar gidince, hayatta dayanamam kurtluyum anacim

Bu konuya aynen katiliyorum, zaten o anki sanciyla ne olmus ne bitmis hic anlamayiz bile saglikla gelsin bebislerde, gerisi teferruat
Rahat duramıyorsan gitmeyeceksin canım, yoksa pişman olursun bak Allah korusun.

Aynen ben de sezeryana giricem mesela dikiş ameliyat filan, bu kadar ayrıntı düşünmüyorum şahsen... önlüğü de düşünürsek yandııık

Yarin eski doktoruma gidicem, o da biraz daha korkutursa kalkmam zaten yerimden
Evet ya ayrintilari bosverelim, cahillik bazen daha iyi

Doktoruma ultrasondan once gecen hafta bir gece yaşadığım cok sık kasılmadan bahsetmistim, "doguruyor muyum diye korktum, yarım saatte bir oldu ust uste birkac kasılma" dedim. O da bunun üzerine ultrason ile bakarken sakayla karışık oyle dedi iste
Haklısın valla bos bos konusuyorlar. Hele sana dedikleri daha fenaymış
Ah o akademisyenler yok mu, hele ki bekarsa kendi bebeği yoksa senin önüne işleri iyice yığmışlardır. Zorlanıyorsan al hemen raporunu kaç kuzum... Riske atma kendini...
Benim tez hocamın manyakligindan tamamen. Kendi cocugu da var oysa ki ama bazen insani duygularını aldırdıgından şüpheleniyorum nisan başından itibaren yokum hocam dedim, daha fazla ugrasmaz benle umarım

Ay maşallah canım eşin ne güzel her işi yapıyor bizimki de idareten yapıyor nabalim buna da şükür evi süpürüyor da silme falan yok ya
Valla allah razı olsun ondan o böyle olmasaydı napardım bilmiyorum Zaten yapamadığı yemek yapamadığı iş yok maşallah yaptıktan sonra biraz söyleniyo ama olsun artık buna şükür

Aynen cnm bide eşime bu konuda güvenemem yeni doğan bebeği kucagına bile alıp tutamaz normalde yiğenlerine fln dokunamadı bi süre incitirim diye o yüzden mecburum zaten etraftan gelen giden olur laf olur annesi gelmemiş derler bilip bilmeden

Kızlar bn bişey merak ediyorum ya normal doğumdan sonra alt tarafın durumu noluyo cahilliğime verin etrafımda normal doğuran kimsede yok soramadm yani toparlanıp eski haline dönüyo mu

Çok tatlısınız yaaa hassas annişler sizi asıl yalnız büyüyen çocuklar için hayat daha zor kardeş candır
Orası öyle tabi canım.ilerde inşallah iyi anlaşan iki kardeş olurlar.ama su an oglumda ana kuzusu...ben gitgide agirlasiyorum ve çabuk yoruluyorum.oglum da ben çok sıkılıyorum diyor.birileri gelsin gitsin istiyor.anneannesine bari siz gelin kimse gelmiyor diyor bazen .fena duygu sömürüsü yapiyor inşallah bir kaç aya toparlariz durumu.

Ayy insaallah canm benm bizim.minnaklarimz akilli en normalinden gelecekler insaallah. Kuzusum yaa gelsn artkn ozledm. Besigide geldi teyzesi. Yer belirleyemedk kurduk kaldi oyle. Buyukms falan cok hosuma gtti. Eksgide pek kalmadi. Hastane cantasini hazrlcm yavas yavas :)

Kızlar bn bişey merak ediyorum ya normal doğumdan sonra alt tarafın durumu noluyo cahilliğime verin etrafımda normal doğuran kimsede yok soramadm yani toparlanıp eski haline dönüyo mu
Donuyor canim, zaten doktorun sana gun veriyor. 40 yada 50. gun kontrole cagiriyor. Ben 50. Gunde gittim. Rahim toparlanmis dedi. Korunmayla ilgili bilgi veriyor.

Yok ben sezeryandan daha çok korkuyorum ya doğum zamanı kapıya gelir çatar dogumhaneye girdiğim zaman ortamdan korkar da sezeryan istiyorum diye basbas baģırırsam diye korkuyorum bi yakınım öyle oldu çok korktu kaçtı dogumhaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…