2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Allah razı olsun ara ara bu doğum korkunç değil diye yazın siz bize aynı annem gibisiniz rahatlatıyor bu dedikleriniz yok doğum zamanı eşim yanımda olamaz benim kendisi adet kanı görmeye bile korkuyor kan falan tutmuyor ama o tarz şeylerden korkuyor

Bebeğim kucağımda çıktım derken yürüyerek mi yoksa sedyede mi

Canım dün benimde eşimin dogum günüydü yaş pasta yaptım ona yemekten sonra mum koyup üfleyip kestik bu kadardı bizimde tüm kutlamamız sadece makyaj yaptım bende zaten her gün yapıyorum makyajımı yani öyle ekstra bişeye gerek yok ki önemli olan mutlu olmak birlikte olmak

Kızlar bn bişey merak ediyorum ya normal doğumdan sonra alt tarafın durumu noluyo cahilliğime verin etrafımda normal doğuran kimsede yok soramadm yani toparlanıp eski haline dönüyo mu

Doğum yapmadan önceki haline hiç bşr zaman dönmüyormuş canım. Tabiki toparlanıyor ama Doğum yapmamış gibi bşr daha asla olmayacak :/

Eşim adet kanı bile görmeye korkuyo demişsin Okuyunca çok güldüm allahta seni güldürsün adam niye adet kanı görsün kuzum görmesin zaten annem bizi hep tembihlerdi kılınız tüyünüz çıkınca adet olunca eşlerinize hiç çaktırmayın asla öyle görmesinler erkek milleti çabuk iğrenir diye aklıma geldi

Eee iste kendin diosun dogumhaneden korkup ameliyathaneyemi kacicaksin iyi dusun ?

Doğum yapmadan önceki haline hiç bşr zaman dönmüyormuş canım. Tabiki toparlanıyor ama Doğum yapmamış gibi bşr daha asla olmayacak :/
Herkes başka bişey söylüyo bu konuda :/ yine herkesinki değişiyo sanırım ama döner heralde ya dönsünler bence yani dönmeliler

Şu anda gülmekten yuvarlanıyorum koltukta göbeğim ve ben

O zaman kanama yogun olur ya o yüzden dedim hani doğum sonrası 40 gün kan geliyormuş ya ben onu da dereler gibi geliyor zannediyorum mesela yok eşim pedlerimi bile görmez çok iyi sarar çöpe atarım ama adet günüm yaklaştığı günlerde birlikte olmaya çok korkuyor ya kan görürse diye yaklaştığı günlerde ödü kopuyor vallahi ben de anlamıyorum ama eşimdir gördüğü zamanlarda olur insanlık hali

Herkes başka bişey söylüyo bu konuda :/ yine herkesinki değişiyo sanırım ama döner heralde ya dönsünler bence yani dönmeliler

Valla ben daha Doğum yapmadım bu ilk olacak. Ama okuduğum tüm kitaplar ve makaleler bunu söylüyor. Yakınlarıma da öyle şeyleri sormam ben :) okuduğumu söyledim canım

Yok kuzum aynı evdeyiz kocalarımız sonuçta herşey olur yanlış anlama bi anda sen öyle yazınca komik geldi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…