2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
O zaman bu vajina daraltma ameliyatlarını boşuna mı yaptırıyorlar canım :)
Belki doktorların eliyle alakalı bişeyde olabilir bazıları dikerkken darlaştırıp bazıları daha bol bırakabiliyomuş dikişleri öyle duymuştum. Doğum yaptıktan sonra daha dar oldu doktorum öyle dikmiş diyenleri okumuştum nette doktorlada alakalı olabilir Bu konu

Tabiki bu durum yırtılmalarda geçerli canım. Ama yırtılma olmadan Doğum yapanlar da var. Dikiş olayı başka. Doğum sonrası sezaryen da yağlarını aldıran da var normal Doğum sonrası vajina daraltma yaptıran da var. Allah vere de bizimkiler çok genişlemesin :)

Hay Allah konu nereden nereye geldidoğurduk vajina genisligindeyiz şuan tecrübelileri bilgilendirmeye davet ediyorum ay eşlerimiz begenmezse bir de eski özel yaşantımıza donebilecek miyiz acaba

Vajinal Doğumda kadınlar uzaklaşabiliyormuş eşlerinden. Yaşayıp göreceğiz. Deneyimlemeden bilinmez :)
Birde o var eşin beğenmesi :) vay anasını hem ona cocuk dogurucam hemde beni beğenmeyecek. Kafasını koparırım onun :)

Doktoruma sorsam mı acaba bu konuyu bilemedm sorucak olsam bile eşimin olmadıgı bi zaman sormalıyım sinirlenir kesin ben sorarken gerilir hemen doktor erkek diye. Dikişide doktorlar %90 atıyo yani çocuk kolay gelsin diye hemen kesiyolar ay bilmiyorum normal olsa bi dert sezeryan olsa bi dert

Ay gece gece ne güldüm ya Rabbim ağlatmasin ee ilişkiden sonra kapanıyor ya doğum sonrası da kapanır diye tahmin ediyorum uzun süredir yapmıyoruz ya ne bileyim eski yaşantımıza dönemeyecekmişiz gibi geliyor soğukluk girerse falan ya da annelik duygularımız ağır basarsa aman deli deli sorular kafamda

Evet ama öncelik bizim ve bebeğimizin sağlığı. Herhangi bşr sağlık sorunu yoksa normal Doğum yapmak en güzeli. Diğer her şey bir şekilde hallolur. Takma kafana canım böyle seyleri. Baktın eşin ve sen mutlu değilsiniz daraltma yaptırırsın. Şimdiden sıkma canını. Doktoruna da sor. Belki Doğum sırasında ufak dokunuşlarla işini halleder

Kız Allah seni var ya :) ilişki sırasında vajinan 10 cm mı açılıyor :) konuşturma beni gece gece :)
Neden birlikte olmuyorsunuz ? Bir sorun mı var gebelikle ilgili canım ?

Kız Allah seni var ya :) ilişki sırasında vajinan 10 cm mı açılıyor :) konuşturma beni gece gece :)
Neden birlikte olmuyorsunuz ? Bir sorun mı var gebelikle ilgili canım ?
Yok sorun ama eşim bebeğe bişey olursa kendimi affedemem diyor zaten ben de istemiyorum bu koca göbekle bi kaç kez yaptık hiç bi halt anlamadım stresten daha istemem doğumdan sonra dedim ayy dur ben bunu bi anneme sorayım bakalım onun dönmüş mü eski haline

Ben hep gececiyim :) çalışmıyorum. Sağ bacağım ağrıyor bugün sinir bir agrı
Ben de çalışmıyorum eşim şimdi kaçıncı rüyayı görüyordur bilmem sabah geç kalkınca akşam da uyku gelmiyor gelse de ne hikmettir uyuyamiyorum bebek için Allah vergisi bişey midir nedir hazırlık yapıyor bünye 4 saat uyku uyuyorum yetiyor artık önceden 8 9 saat uyumadan duramazdim

Ben hep gececiyim :) çalışmıyorum. Sağ bacağım ağrıyor bugün sinir bir agrı
Bacak için magnezyum içiyorum ya balık hapina da başladım baya geçti geceleri ne ağrırdi dilimi ısırayım şimdi de yürümekte zorluk çekmeye başladım daha da alışverişler bitmedi son zamanlara saklayanların işi zor alincaklar hiç bitmiyor daha kaç posta çarşıya gidicem bilmiyorum zor da yürüyorum

Bebegi dogum pozisyonunda olanlar, sag bobreginizde agri oluyor mu? Birde bebegin hareketlerini bobrege yakin hissediyor musunuz? Nerdeyse sirtimda tasiycam ben bu cocugu baya bobregime kadar geldi

Ben 10 saat uyuyorum Valla :) gündüz uyumuyorum ama midem a bi şeyler oluyor mayışsam bile :)
Magnezyum kullanıyordum doktorum son kontrole kesti ilacı tahlillere bakıp. Sadece Demir ilacını kullanıyorum şuan. Vajina kemiği agrısı az da olsa hala var. Özellikle bacaklarımı açıp eğildiğim zaman çok ağrıyor. Öbür türlü zaten göbişten eğilmek imkansız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…