2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bebegi dogum pozisyonunda olanlar, sag bobreginizde agri oluyor mu? Birde bebegin hareketlerini bobrege yakin hissediyor musunuz? Nerdeyse sirtimda tasiycam ben bu cocugu baya bobregime kadar geldi

Benim maşallah hiç oralarda agrım yok :)
Doğum pozisyonunda şuan. Ama sağ boşluğumu çok güzel tekmeliyor kızım

Yarın akşama düğünümüz var bakalım bu göbişle göbek atabilecek miyim

Bebegi dogum pozisyonunda olanlar, sag bobreginizde agri oluyor mu? Birde bebegin hareketlerini bobrege yakin hissediyor musunuz? Nerdeyse sirtimda tasiycam ben bu cocugu baya bobregime kadar geldi
Ben ben ben, bazen diyorum ayaklari agzimdan cikacak az daha zorlarsa biara baya baya sag bobregimmi kaburgammi bilemedim
Sag gogsumun altina dayanmisti herhal ayakalriydi cunku dogum pozisyonunda hanimefendi bayadir. Hatta oyleki kanala bile girmek uzere bu ne aceleyse. Ayaklarida uzatmis saolsun bana yer birakmadi. Bu aksam yediklerimi bile
Simdiremeden cikardim, anneme
Diyorum
Bu kiz mideme yer bile
Birakmadi, yediklerim hoooopppp lavaboya

Günaydın kizlar su gibi akintisi olan?? renksiz , Kokusuz, kasintisiz oyle su gibi azar azar ve ozellikle sabahlari olanlardan???

Senin ikizdi galiba dimi canım sezeryan olmayacak mı?
zeynepkamildeki perinatalog sıkıntı yoksa normal doğum yaparız dedi. ben de şaşırdım. nasip kısmet. aslında sezeryan daha uygun sanırım ikiz riskli gebelik sonuçta. ama orda tercih hakkın yok. en iyi tam teşekküllü hastane diye başka yere gidesim de yok.

onun yerine kisa kollu gecelik giysek daha rahat degil mi hem serum kolay hem dikis yeri yok hem de sonda takili kalacak 8 saat ben hem gecelik hem pijama goturuyorum hangisi o an uygunsa onu giyerim sanirim

Tabi canım olabiliyorsan normali tercih doktorun iyi bir şekilde yönlendirecektir hakkımızda ne hayırlı ise o olsun canım

Gece okudum, bobrege baski yapabilir ve bagirsak sorunlari yasanilabilir diyor. Birde her haftada farkli sekiller pozlar, benimde bir ara sag gogsumun altinda poposu vardi, kivraniyordum. Simdi bobregime baski yapiyor :) Haftaya doktor kontrolum var bakalim neler diyecek.

Teşekkür ederim canım sağolasın hepimiz inşallah güzel günleri görür iyi günlerde kutlamalar yaparız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…