2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

BEN COK ERKENCIYDYIM 20. HAFTADA HAZIR ETTIM . AYY EHRGUN BAKIOM ICINE VALIZIN:d

Hahaaha sut geliyomu diye bekliyolar bebek yutuyomu diye dinliyolar :))
AYYYYYYYYYY COK UTANIRIM YAAA:d SIMDIDEN ONUN STRESINI CEKIOM:d ABLAMDA DIO O ANDA ONU DUSUNMEZSIN BOISVER STRES OLMA DIO:d BAKALIM NELER OLACAKK

Canim sen doktor araştırması yapıyor musun Oktay beyi bırakacak mısın yoksa devam mı
Canım bırakmayı hiç istemiyorum ama bütçemi aşacağa benziyor. Özel Esentepe Hast. de Neşe hn var onu önerdi bir arkadaş. Muayene- doğum parası da çok uygun (Sendika indiriminden yararlanıyorum) geldi. Nisanda randevum var gidicem bakalım.

Tabi.orasi.oyle cok fazla. Bakim.yapip catlayanda var hc bakp yapmayp catlamayanda. Ins biz catlamayz ne diyeyim :)
Dün gece duştan sonra dikkatle inceledim şuan çok şükür bir şey yok Güzelce yağladım kendimi. Sabahta kremimi sürdüm. Bol su içmek lazım bir de onu da yapıyorum. Çatlamam inş. Sende dikkat et canım

Gunaydin kizlar, benim mide bulantim yeniden hortladi. Gece bile zor uyudum bulantidan. Hala bulaniyor, moralim cok bozuldu hep ust uste geliyo sorunlar, bu son iki ayi da atlatabilseydik hayirlisiyla

Gunaydin kizlar, benim mide bulantim yeniden hortladi. Gece bile zor uyudum bulantidan. Hala bulaniyor, moralim cok bozuldu hep ust uste geliyo sorunlar, bu son iki ayi da atlatabilseydik hayirlisiyla
Canım moralini bozma, az kaldı hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmaya... Evdeyse dinlen, yürüyüş yap. Temiz hava al. Çalışıyorsan işe vermeye çalış kendini... Bulantı ilaçların yok muydu? Çok rahatsız ediyorsa onlardan kullan... Bugün sabah benim de midemde yanma var. Az bir şey yedim kahvaltıda da ama tıka basa doymuş gibi hissediyorum... Anne olmak gerçekten zahmetli iş ama buna değecekZaten kendini kötü hissediyorsun moralman da çökertme kendini

GERCEKTEN ANNE OLMAK ZAHMETLI İMİŞ. GECELERI HIC UYKU YOK. OYLE COK YANIYOR KI MIDEM 3. AYDAN ITIBAREN HIC GECMIO. BU ARARLAR IYICE ARTTI. SAG KABURGAM GOGSUMUN ALTI ASIRI DERECEDE BATIYOR. AMA MINNAK KIZIM ICIN HERSEYE DEGER

kızım büyüdükçe hareketliliğide artıyor. Bazen öyle hareketli oluyorki şaşırıyorum aynı anda bi çok yerden hissediyorum
su kaynadığında fokurdar ya hani onun gibi karnımda fokurduyo gibi sizinde öyle oluyor muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…