- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #46.401
Ayyneen canımGERCEKTEN ANNE OLMAK ZAHMETLI İMİŞ. GECELERI HIC UYKU YOK. OYLE COK YANIYOR KI MIDEM 3. AYDAN ITIBAREN HIC GECMIO. BU ARARLAR IYICE ARTTI. SAG KABURGAM GOGSUMUN ALTI ASIRI DERECEDE BATIYOR. AMA MINNAK KIZIM ICIN HERSEYE DEGER
günaydın kızlar bu aralar yoğunum dedim ya kaynattıkça kaynatıyorsunuz maşallah. bazen çok komiksiniz
Evet xçcanım fokurduyor,titriyor,başı poposu ayrı oynuyor,tekme sallıyor,açma germe yapıyor sanırsınnyarışlara falan hazırlanıyoru benim mille sporcumkızım büyüdükçe hareketliliğide artıyor. Bazen öyle hareketli oluyorki şaşırıyorum aynı anda bi çok yerden hissediyorum
su kaynadığında fokurdar ya hani onun gibi karnımda fokurduyo gibisizinde öyle oluyor muu
Maşallah canım benim daha koca bir 6 haftam varBugün son iş günüm iyi çalışayım :)
Canim bana yurumek yasak, simdi doktora gidiyoruz. Bakalim ne dicek doktor. İster istemez morali bozuluyo insanin iste, bi ton agladim sabah tutabilene askolsun. Gercekten annelik cok zormus. İnsalllah guzel haberler alirimda moraim duzelir.Canım moralini bozma, az kaldı hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmaya... Evdeyse dinlen, yürüyüş yap. Temiz hava al. Çalışıyorsan işe vermeye çalış kendini... Bulantı ilaçların yok muydu? Çok rahatsız ediyorsa onlardan kullan... Bugün sabah benim de midemde yanma var. Az bir şey yedim kahvaltıda da ama tıka basa doymuş gibi hissediyorum... Anne olmak gerçekten zahmetli iş ama buna değecekZaten kendini kötü hissediyorsun moralman da çökertme kendini
Aynen canım, karnım deniz gibi dalgalanıyor. Bir de bazen elini ya da ayağını sürtüyor bir yerden bir yere çok hoşuma gidiyo, gıdıklanıyorumkızım büyüdükçe hareketliliğide artıyor. Bazen öyle hareketli oluyorki şaşırıyorum aynı anda bi çok yerden hissediyorum
su kaynadığında fokurdar ya hani onun gibi karnımda fokurduyo gibisizinde öyle oluyor muu
AYY NE GUZEL YAA DARISI BIZEEE:)
Maşallah canım benim daha koca bir 6 haftam var
Canim bana yurumek yasak, simdi doktora gidiyoruz. Bakalim ne dicek doktor. İster istemez morali bozuluyo insanin iste, bi ton agladim sabah tutabilene askolsun. Gercekten annelik cok zormus. İnsalllah guzel haberler alirimda moraim duzelir.
Yaa ağlama lütfen bak bebek hisdediyor senin duygu değişiminiCanim bana yurumek yasak, simdi doktora gidiyoruz. Bakalim ne dicek doktor. İster istemez morali bozuluyo insanin iste, bi ton agladim sabah tutabilene askolsun. Gercekten annelik cok zormus. İnsalllah guzel haberler alirimda moraim duzelir.
Hayırlısı canım, benimde o zamana ne olacağı belli değil bakalımDarısı başınıza gerçekten güzel birşey artık dinlenme vakti hazırlıklar var daha :)
37 ye kadar çalışacaktım ama planlar değişti :)
Güzel haberlerle gel inşallah canımCanim bana yurumek yasak, simdi doktora gidiyoruz. Bakalim ne dicek doktor. İster istemez morali bozuluyo insanin iste, bi ton agladim sabah tutabilene askolsun. Gercekten annelik cok zormus. İnsalllah guzel haberler alirimda moraim duzelir.
Kıskanıyor olabilirler. Herkes bir tuhaf olmuş ben de bu sıra insan elemeye başladım..Ne guzel arkadaşlarin varmiş :)darisi bebeginin dogumgününe olsun annesi:)benim iş çevremde samimi olduklarim ben hamile kalinca beni hiç bir yere cagirmadilar sanki sakatiz yaama kimin ne olduğu belli oluyor bugünlerde ben de artik selami bile zor veriyorum
Hayırlısı canım, benimde o zamana ne olacağı belli değil bakalımÇalışabilir raporu almış mıydın?
Canım bırakmayı hiç istemiyorum ama bütçemi aşacağa benziyor. Özel Esentepe Hast. de Neşe hn var onu önerdi bir arkadaş. Muayene- doğum parası da çok uygun (Sendika indiriminden yararlanıyorum) geldi. Osmangazi Aritmi hastanesini bilirsin Ankara yolu üzerinde Bahar Hastanesi kapanınca doktorlarini bünyesine geçirdi bi Güler hanımı da dene istersen memnun arkadaşlarım ben de ona randevu aldım ama bu doktorun sendika indirimi yok diğer drlarin var olsa dahi ilk gebeliģimdeki Dr a gitmeyeceğim senin dediğin hastaneyi ben de düşündüm ama baya bi uzak ama uygun fiyatları
Osmangazi Aritmi hastanesini bilirsin Ankara yolu üzerinde Bahar Hastanesi kapanınca doktorlarini bünyesine geçirdi bi Güler hanımı da dene istersen memnun arkadaşlarım ben de ona randevu aldım ama bu doktorun sendika indirimi yok diğer drlarin var olsa dahi ilk gebeliģimdeki Dr a gitmeyeceğim senin dediğin hastaneyi ben de düşündüm ama baya bi uzak ama uygun fiyatlarıCanım bırakmayı hiç istemiyorum ama bütçemi aşacağa benziyor. Özel Esentepe Hast. de Neşe hn var onu önerdi bir arkadaş. Muayene- doğum parası da çok uygun (Sendika indiriminden yararlanıyorum) geldi. Nisanda randevum var gidicem bakalım.
Muayene ve doğum ücreti ne kadar canım benim de aklımda bulunsun bir de door normal doğum yanlısı mıCanım bırakmayı hiç istemiyorum ama bütçemi aşacağa benziyor. Özel Esentepe Hast. de Neşe hn var onu önerdi bir arkadaş. Muayene- doğum parası da çok uygun (Sendika indiriminden yararlanıyorum) geldi. Nisanda randevum var gidicem bakalım.
Evet Osmangaziyi de duyuyorum ama ömceden ilgisiz bir hastaneydi diyorlar ve şuanda da devlet hastanesi gibi kalabalık diyenler var. Bana çok uzak değil esentepe medicabile de yakın zaten. Otobandan gittiğimizde yarım saati bulmuyor. Merkezin trafiği çekilmez ya. Fiyatları osmangaziden de uygun sanırım esentepenin. Bir gideyim de doktora içime sinmezse bakıcaz bir çaresine artıkOsmangazi Aritmi hastanesini bilirsin Ankara yolu üzerinde Bahar Hastanesi kapanınca doktorlarini bünyesine geçirdi bi Güler hanımı da dene istersen memnun arkadaşlarım ben de ona randevu aldım ama bu doktorun sendika indirimi yok diğer drlarin var olsa dahi ilk gebeliģimdeki Dr a gitmeyeceğim senin dediğin hastaneyi ben de düşündüm ama baya bi uzak ama uygun fiyatları
Canım doktor riskli gebelik takibi yapıyormuş işinde iyi diyorlar ama normal doğum yanlısı mı sezeryancı mı bilmiyorum o konuda cok bilgi edinemedim. Muayene 75 tl (ben indirimli 63 tl ödeyeceğim) Doğum ücreti de %20 indirimli normal 1400 sezeryan 1600 dediler. Üstüne %20 koyup hesap edebilirsin normalde ne kadar olduğunu. Baya uygunMuayene ve doğum ücreti ne kadar canım benim de aklımda bulunsun bir de door normal doğum yanlısı mı
Doğru kalabalık devlette bu kadar sıra beklemiyorum ben şimdi özeller bildiğin devlet hastanesi oldu benim de haftaya randevu bakalım nasıl geçecekEvet Osmangaziyi de duyuyorum ama ömceden ilgisiz bir hastaneydi diyorlar ve şuanda da devlet hastanesi gibi kalabalık diyenler var. Bana çok uzak değil esentepe medicabile de yakın zaten. Otobandan gittiğimizde yarım saati bulmuyor. Merkezin trafiği çekilmez ya. Fiyatları osmangaziden de uygun sanırım esentepenin. Bir gideyim de doktora içime sinmezse bakıcaz bir çaresine artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?