2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar sizin kasik agrisi devam ediyor mu ? Benim ara ara sancilaniyor hala dinlenince de hemen geciyor ama o kadar korkuyorum ki agri girince
Rahim buyume agrisi diyorum minigim buyuyor diyorum içimi rahatlatmaya calisiyorum sürekli

Ayyy cnm benim yaa inan cok uzuldum Rabbim tez zamanda saglikli gebelik hayirli evlat nasip etsin insaAllah

Kizlar sizin kasik agrisi devam ediyor mu ? Benim ara ara sancilaniyor hala dinlenince de hemen geciyor ama o kadar korkuyorum ki agri girince
Rahim buyume agrisi diyorum minigim buyuyor diyorum içimi rahatlatmaya calisiyorum sürekli
Iyi dusunelim iyi olsun dimi canim stresten uzak yasiyoruz cok mutluyuz biz bebeklerimiz geliyor insaAllah. Bende de bel agrisi vardi bugun daha iyiyim sukur herkesin farkli farkli iste

Kıslar daha 5 hafta içerisindeyim ama karnım 3aylık gibi şişş benimdee tek değilim galiba nie bole olduk normalmi çok fena gergin karnım benimde

Slm herkese hayirlisi ise bende varım.. 29 mayıs gösteriyor takvim
Sat 22 agustos ve su an 5+0 haftalık, bugün ilk defa ultrason a girdim kese göründü ama cok küçük 7 mm dedi dr.
Hayirli olsun benle ayni son adet tarihin :)29mayis dogum ins o gunleri gorebiliriz .
ben de carsamba gidecegim keseyi gormek icin :)

rengarenkli amin canım teşekkür ederim..ilk defa oluyor evet 3 yaşında bir oğlum var kardeşi olsun istiyoruz Allah bir daha nasip eder inşallah
insallah cnm pihtilasma testi bi yaptir benim arkadasta ilki sorunsuz dogurdu ikincisine cok düsük yapti sonunda pihtilasmadan oldugunu ögrendi.

kızlar ya benim gibi kabızlık çeken var mı
Uff bende 2 gündür cok kötüyüm

Bende bisey sorucam midem yemekden sonra cok fena sisiyor hazmedemiyorum 4 aylik hamile gibiyim yemeklerden sonra
Bende öyleyim zaten biraz göbegim vardi simdi tam 6 aylik gibiyim :/

Bende oyleyim daraliyorum cok sis karnim :)
Evet aynen
Kıslar daha 5 hafta içerisindeyim ama karnım 3aylık gibi şişş benimdee tek değilim galiba nie bole olduk normalmi çok fena gergin karnım benimde
Degilsin canim :)
Yemeklerden sonra hazımsızlık mide yanması bende de var nedenini çözemedim az yiyorum aslında ama sogan biber falan dokunuyor sanırım bana
Benimde midem yaniyor kayniyor..agzimin ici zehir gibi surekli.yakin mesafede kimse ile konusmak istemiyorum inanin rahatsizlik vericem gibi geliyor.sikayet etmiyorum Allaha sukur tekrar nasip etti bu heyecanlari kendini dinlemeleri cok guzel gunler bu gunler

O agızdaki acı tat bende de var dişimi fırcalıyorum sürekli ya da meyve yiyeyim gecsin o tat diye ama gecmiyor aynen dedigin gibi bu günlere de cok sükür

Hayirli olsun benle ayni son adet tarihin :)29mayis dogum ins o gunleri gorebiliriz .
ben de carsamba gidecegim keseyi gormek icin :)
Hayırlı olsun sizinde bende çarşamba tekrar gideceğim. Hcg istedi tekrar dr. , 6 gün onceki hcg ye göre kese daha büyük olmaliydi dedi biraz küçük geldi kese bana dedi.. o sebeple tekrar kan sonucu istedi keseninn son haliyle karsilastiracakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…