2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Merhaba arkadaşlar. Kısmetse ben de Mayıs annesi olacağım. Sat 15 Ağustos. Bu 2.gebeligim olacak
Yalniz daha ne keseyi gördük ne bebeği.carsamba randevum insalah herşey yolundadir
Hoşgeldin canm senle aramızda 1 gün var benimde son adet tarihim 16 ağustos. Hayırlı olsun

15 gün çok uzun geldi bana da, kalp atışını duyayım sonrasında Ayda 1 kere kontrol yeterli.
Aynen bende senin dusundugun gibi düşünüyorum canm aslında doktor bana cumartesi gittiğimde vajinal ultrasondan baksak görürüz kalp atışlarını ama istersen perşembeyi bekle karından bakalm dedi dediğin gibi kalp atışlarıni bi duysam rahatligcam ayda 1 kontrol ideal canm.

Benim de karnim şiş sanki karnimda agri var once kasiklardaydi şimdi karnimda içinde hava varmiş gibi dolu ..
Bebis ben burdayım diyor annesii o kendini belli ettikce bende onunla konusuyorum seviyorum nede olsa hissediyor :) ilk.uc ay onemli dikkat edicez

Bende duydum canım

Arkadasımdan duyduguma göre kürtajda vakum gibi bişeyle cekiyolarmıs sonra kendi kanamayla atıyormus bende bilmiyorum canım cok gecmiş olsun Allah yardımcın olsun

Canım maşallah duyduk çok şükür

Dr.himmet Özdemir e başladım
Günaydın herkeseeee,
İyi bir Dr olduğunu hep duyuyordum... Ne gzl pıt pıtları duymuşsun,darısı bizlere olsun... İlaç verdi mi Dr cnm? Ne kullanıyorsun...
Ben keseyi gördüm 3 hafta sonraya randevu verdi bnmde sat 16 agustos inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz...

kızlar midem bulanmıyor ama aşırı iştahsızım ve akşama kadar doğru düzgün yemek yiyemiyorum. ancak akşam acıkıyorum. ve saçmasapan şeylerden tiksiniyorum. Ayran içebiliyorum, yoğurt yiyemiyorum.. gibiii.. :) ne ilginç iş ya hormonlar resmen oyun oynuyor

Bebis ben burdayım diyor annesii o kendini belli ettikce bende onunla konusuyorum seviyorum nede olsa hissediyor :) ilk.uc ay onemli dikkat edicez
Evt tek belirtim karin şişliğim :)Kalbi atsin da ben oyle sevmeye baslicam aşagidaki takvimdeki resme bakinca bir seye benzemiyor :)

Amin canım .sen kime gidiyorsun

Selam kizlar. Biz de bu hafta icinde muayenemizi olacagiz. Sata gore 6+4 ama 1 hafta gerideyiz sanirim. 10 gun once muayene oldum daha keseyi ve kalp atisini gormemistik. Bakalim insallah hepimiz icin hayirlisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…