2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay canm benim sende baya genç yaşta yaşamaşsın inan çok uzuldum ilk denemenmi

Kekse ayin 9 u ve 24 u arasindan sık sık baktirsaydin daha kesin bir degerlendirme olurdu .bu iki tarih arasindaki degerlerde fazla artis olmamis ayni hastanede mi yaptirdin testleri ?
Yok farklı hastanelerde yaptırdım. Hep takipteydi doktorum lakin pek açıklama yapmadı. Bekleyelim dedi ama zaman geçmiyor

Yok canm henuz yapmadim daha uc yil tedavi gordum basim donse hamileyim diodum cok yikildik resmen artik korkuyorum kime sorsam sonuca kadar hic kalkmadim dio ben bi hafta sonra ise basladim:-(
Can'ım ben 3.gün ayaktaydım.transfer sonrası düğüne de gittim yolada gittim.gezdim tozdum hiç yatmadım nerdeyse.dert etme şakın içine karamsarlık sokma.ben ilkinde hep yattım olmadı ikincide koyverdim oldu.. allah verdiyse her türlü oluyo işe gitmenle alakası yok..

Cok tesekkur ederim canm sanrim buna ihtiyacim vardi surekli negatif olunca pozitf dusunemiyorum:-(sende ki rahatsizlik ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…