2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tesekkurler:)Doktorun baya titiz anlaşilan :)

Tesekkurler:)Doktorun baya titiz anlaşilan :)
Valla titizden cok sinir bozucu geldi bana karamsar konuştu , ilk defa gittim ona, çarşamba yine bi gireyim ultrasonada kol gibi muayene ücreti verdim hakkını vereyim bari :) bi daha ona gitmicem zaten.

Saol cnm okudukca tek olmadıgımı anladım valla rahatlatto bu bni ne yalan diyim:))) kıslar 8indede kalp dinlicez zaman durdu içimde bir hadise var ama hala bakışamadık minikle inşallah herşey yolundadır beklemek gerçekten cokkk zorr

Benim de agzımın tadı yok üstelik sık sık bişeyler yememe ragmen mide kazıntısı cok fena , gecmedi tüm gün

Valla titizden cok sinir bozucu geldi bana karamsar konuştu , ilk defa gittim ona, çarşamba yine bi gireyim ultrasonada kol gibi muayene ücreti verdim hakkını vereyim bari :) bi daha ona gitmicem zaten.
Kimi doktorlar moral bozucu olabiliyor ..zaten ilk aylarda insan çok doktor degistiriyor deneye deneye içine sineni bulursun:)

Benim dışim ağrıyor kızlar doktora gittim dış eti sorunu dedi ama orda küçük bir de çürük var napcam bilmiyorum (

Kızlar ben 15 gün sabredemeyeceğim ya cumartesi tekrar gideceğim 6+5 oluyor cumartesi sanırım bebeği ve kalp atışını görebiliriz

Bu sabah aşırı ağrı ve kanama ile uyandım hemen hastaneye gittim cuma gün keseyi gormustuk malesef kese dusmus kanama iyice yoğunlaştı kürtaj dedi doktor bi kaç gün bekleyip dusmezse kürtaj olayım dedim eve geldim ağrıyı cekiyorum sizce hata mı yaptım kürtaj olmalimiydim hemen

Çok geçmiş olsun bence tekrar Dr a git bekleme

Çok geçmiş olsun canm
İnşallah en kısa zamanda tekrar hayırlısıyla hamile kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…