2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Banada hersey kokuyor migdem kotu hele boşken dahada kötü yiyemecek gibi olyuyorum ama yedimmide bırakamıyorum cunki yerken o bulantiyi hissetmiyorum. Et yemeği falan çok kokuyor banada

Banada hersey kokuyor migdem kotu hele boşken dahada kötü yiyemecek gibi olyuyorum ama yedimmide bırakamıyorum cunki yerken o bulantiyi hissetmiyorum. Et yemeği falan çok kokuyor banada

Bende de durum aynı. yemek yapamıyorum kokuyor. Yemek yemeyince midem bulanıyor, midem bulanınca yemek yemek istemiyorum böyle garip bir haldeyim. Ağzımın içi benim de zehir gibi. Napıcam ben böyle bebişim aç kalıyor mu diye de düşünüp üzülüyorum Allah yardımcımız olsun.

Ben aksam esimle perdeleri yikicam silme süpürmeyi yine az cok yavasta olsa yapiyorum. Dedigin gibi isi mecbur yapcan. Hergün kimi cagircam. Allah hepimize yardimci olsun:)

Canim benim cok gecmis olsun. Sakin kendini birakma hayirlisi böyleymis ins tekrar cabucak hamile kalirsin. Ilk kez mi oldu böyle?

Amin inşallah canım onlar sağlıklıdir zorlada olsa yenege çalış yinede canım ben yerken bulantiyi hissetmiyorum o açıdan iyiyim biraz.benimde yarin randevum var inşallah herşey yolundadır inşallah sağlıklıdır

Slm herkese hayirlisi ise bende varım.. 29 mayıs gösteriyor takvim
Sat 22 agustos ve su an 5+0 haftalık, bugün ilk defa ultrason a girdim kese göründü ama cok küçük 7 mm dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…