2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben ilk gittiğimde 5 günlük gecikme vardı.. daha keseyi bile göremedim.2 hafta sonra gel demisti..yarin randevum var ama bakalım bebeği görebilecek miyiz.

Peki kızlar bişi sorcam. Hcg değerleriniz kaçtı? Benim Sat'tan bi gün sonra gittim 1134 çıkmıştı. 2 gün sonra 2670 çıktı. Doktor gayet iyi normal bi gebelik dedi. Sizce ilkte yüksek değil mi? Yani ikiz gebelik var mıdır ki ondan soruyorum :)

Canım senin erken döllenme olmuştur ondan yüksektir değer. Yani muhtemelen hemen adet sonrasında hamile kalmışsındir. Ben sattan 3 gün gecikme ile gittim 380 gibi bir değer çıktı. Bana da demekki beklenen adet tarihine yakın bir zamanda hamile kalmışsın geç döllenme olmuş dedi doktor

Valla yorum yapanıysam benim tüp bebek çünkü..

Teşekkür ederim canim artık herşey haftaya netleşir.

Gözün aydın Can'ım.. inşallah sorunsuz bir gebelik olur.. darısı da başımıza..

Kızlar bizde doktora gittik minnakımızı gördük büyümüş 2.81 cm olmuş yavrum :)
Kesemiz de fasulyeye benziyordu
Bide kalp atımı 150 civarında dedi :)
Bunlara göre cinsiyet tahmin edenler ne diyorsunuz :)

Kızlar bizde doktora gittik minnakımızı gördük büyümüş 2.81 cm olmuş yavrum :)
Kesemiz de fasulyeye benziyordu
Bide kalp atımı 150 civarında dedi :)
Bunlara göre cinsiyet tahmin edenler ne diyorsunuz :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kalbinden geçen ne ise o olur inşallah.

Kese için yarin gidecegim ..ayin 23nde 1037 flndi .ben de heyecanlayim canim ama zaten bu haftalarda anca akttan bakarsa gorur benim buyuk ihtimalle doktorum alttan bakar ..o yuzden panik yapma
Bende 22sinde 429du bugün tekrar yaptım 2194 olmuş 24 ünde doktor karından baktı göremedi 10 gün sonra gel dedi haftaya salı gidicem bende kese için yarın yazarmisin gözüktumu diye benim doktor aşağıdan bakmiyomus daha önce biri düşük yapmış doktoru suçlamış bakmiyo o yüzden karından bakcak haftaya gel dedi ay nasıl sabirsizlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…