2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Günaydın kızlarr,
6+2 den bildiriyorum.
Tiroid için tahlil vermeye gittim. Vücudum o kadar çok ödem yapmış ki, damarımı çok zor buldular.
Sonra sağlık ocağına hamileliğimi kayıt ettirmeye gittim, yarın yine tahlil yapacaklarmış.

Bende tiroid tahlili verdim ve ne yazıkki yüksek cıktı biraz. Yine ilaç yazdı doktor bi ton ilaç iğne kullanıyorum her gün

Merhaba hanımlar. Şu ilk üç ayı hayırlısı ile bi atlatsaydk. Dün akşamdan itibaren başladı mide bulantisi. Bu sabah hiç mutfağa giremedim. İnsanın aklına da hep yiyecek geliyor ve bulantı aslında iyice artıyor. Yorgunluk halsizlik fazlasıyla üzerimde. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. İkiz bekleyenler olsun isteyenler var mı?

Saglık ocağına kayıttan sonra ne gibi tahliller yapıyolar ben daha kayıt yaptırmadım kalp atışını duyduktan sonra yaptırıcam inşallah

Saglık ocağına kayıttan sonra ne gibi tahliller yapıyolar ben daha kayıt yaptırmadım kalp atışını duyduktan sonra yaptırıcam inşallah

Ebenin dediğine göre, tiroid, hepatit ve şeker e bakılacakmış canım. Detaylı bilgi vermedi. Yarın gideyim, detaylı anlatacağım. Bir de aile planlamasıyla görüştürüp bu dönemde ne yemeli ne içmeli onu da söyleyecekmiş :)

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende de aynı durum var sürekli karnım şiş ve gaz dolu dün Dr gittiğimde de da ultrasondan gördü gazları :) ilaç verdi ama almadım ablamında aynı sorunu vardı geceden kayısı kurusunu suya atıp sabah suyunu içiyordu aynısını yaptım bu sabah gayet iyiyim karın şişim baya indi

canm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah...

Kızlar yorgunluk halsizlik bende de var ama allahtan bulantı yok. İlk hamileliğimde de olmamıştı bu sefer de olmaz insalah.ama istahim çok fazla aklım sürekli yemekte. Kilolu hamile kaldım mümkün olduğunca az kilo almam lazım. İlk hamileliğimde 24 kilo almıştım son günlerim çok zor geçmişti kendimi taşıyamıyordum.bunda o hatayı yapmicam inşallah. Aman siz de dikkat edin..

Bendede bulantı yok ama tam tersi iştahsızım ben... İlaç içmesem hiç yemek yemem heralde bide hep kuru şeyler yiyebiliyorum sebze et sulu yemek çok zor yiyorum... Biraz moralim bozuk ondan heralde... Bu arada daha 6 haftalık gebeyim inşallah bir sıkıntı yoktur...

Selam anneler, oğlum da çok kötüydü, yataktan kalkamiyordum bulanti,kusma .. çok şükür bunda daha iyiyim,sabahlari birde aç kalinca fena oluyorum ,yorgunluk ve halsizlik var

İştahsızlık da gayet normal.yiyebildigin şeyleri ye sadece.biraz sabır hepsi gececek

Kızlar yüzümde 2-3 tane sivilce çıkmaya başladı . Normalde hiç sivilcelenmeyen cildim niye böyle oldu ki ?
Kız çocuğu güzelliğini anneden alır derler etrafıma bakıyorum kız bebeği olan hamile adaylarının cildi sivilceli, erkek çocuk da ise tam tersi olurmuş anne adayı guzelleşirmis

Amin inşallah canım. Bende kayısı kurusu yiyorum ama etki etmiyor. Nasıl normal suya mı atıyordu sıcak suya mı canım akşamdan

Bebek gelisiminde sivilce ile ilgili yazdigini oku canim, guldurdu beni :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-27-12-59-32.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…