2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Cnm sat a 5 gun kala 44 cikmisti benim deger gecen persembe 15000 cikti

Tamam canim soylerim ins kese olusturmustur :)sen 10 gun sonra gittginde kalp atisini da duyarsin o zman :)cifte mutluluk olur

Baska bi doktora gideceksin ozaman benim de suan 2 doktorum var :)ikisi de ayri takip ediyor:)ama benim durumum riskli icim rahat etsin diye

Baska bi doktora gideceksin ozaman benim de suan 2 doktorum var :)ikisi de ayri takip ediyor:)ama benim durumum riskli icim rahat etsin diye

normalde özelde bır doktorum var canım kendısı bulundugum sehrın en ıyısı ; bızım evın dıbınde de devlet hastanesı var kadın dogum olarak ; aksamları acıllerı acık ya dedım acaba sadece kalbını duymak ıcın gıtsem muayneye alırlar mı ki?

Valla şuan cinsiyete deil de kalp atışına taktım kafayı.. bi duyayım sonra cinsiyeti düşünürüm herhalde.ama çin takvimi erkek dedi herkes erkek olcak gibi diyor bakalım nasipte ne var..

Bende senin gibi kalp atisini bekliyorum. P.tesi kontrol var insallah duyarim. 6+2 de duyamamistim

kızlar selam nasıl gidiyor durumlar.

benim mide ağrım ve bel ağrım dışında bir sorun yok.
kısmet olursa yarın kalp atışını duymaya gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…