2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kese için yarin gidecegim ..ayin 23nde 1037 flndi .ben de heyecanlayim canim ama zaten bu haftalarda anca akttan bakarsa gorur benim buyuk ihtimalle doktorum alttan bakar ..o yuzden panik yapma

Daha duymadık Can'ım.. 5ekime randevu verdi doktorum.inşallah duyarız..
İnaşllah canım ya benim kafam karıştı acaba yanlışmı hesapladım haftamı diye tüp bebekle oldugu icin transfer gününe göre hesapladım acqbq dogru cıkıyomu transfer günü yapılqn hesaplama

Valla titizden cok sinir bozucu geldi bana karamsar konuştu , ilk defa gittim ona, çarşamba yine bi gireyim ultrasonada kol gibi muayene ücreti verdim hakkını vereyim bari :) bi daha ona gitmicem zaten.
Canım doktorun kim hangi şehirdesin

Kızlar benimde tahmini Doğum tarihim 31 mayıs görünüyor yakın günlerimiz ay çok heyecan verici değil mi Ben şuan grip oldum doktor üç gün rapor verdi dinlenerek atlatmaya çalışıyorum ama çok halsizim. Siz dikkat edin kendinize Can'lar. Etrafta çok fazla hasta var. Henüz muayeneye gitmedim doktor sormuştum belki hatırlayan olur. Transvajinal ultrason istemediğim için 6. Haftayı bekliyorum bende

İnaşllah canım ya benim kafam karıştı acaba yanlışmı hesapladım haftamı diye tüp bebekle oldugu icin transfer gününe göre hesapladım acqbq dogru cıkıyomu transfer günü yapılqn hesaplama
Valla kontrole gittiğimde son adetten hesapladı doktorum.. ama belki her doktor aynı hesaplamıyordur..

Kalp atışını duymadan hiçbirimiz rahatlayamayacagız belli oldu, bende 3 hafta Nasıl beklerim bilmiyorum

Ya benimde hiç midem bulanmaz 2 kere oldu bulantıım sadece ama dediğin gibi yemek yiyemiyorum ve tiksiniyorum bende kendmden suphe ediyorum mıdem bulanmıyo bir terslikmi var diye
Bende de hiç bir tepki yok henüz maşallah Ne bulantı ne tiksinme

bende aynıyım bide hastalık geçirdim hala burnum tam anlamıyla açılmış değil.bende çabuk sinirleniyorum

Kızlar bende nefes açlığı başladı 1 haftadır.yani nefes alırken derin nefesi zor alıyorum. Ve çok çabuk sinirleniyorum neden acaba

ben ilk gebeliğim de yaşadım ilk haftalarda başlamıştı ödem son aylarda tavan yapmıştı şimdiden dikkat et tuzu kes cnm

Bana da kalp atışı için 15 gün sonra geldi dedi yani 7+5 te bana çok uzun geldi bu cumartesi gideceğim 6+5 te görebileceğimiz düşünüyorum.Daha erken bile duyanlar var

selam kızlar ;

şimdi söyle bir durum var en son 6+0 da bebegımın kalp atıslarını duydum

10. haftamda kontrolum vardı doktorum 12.haftaya aldı ikili test için iki iki git gel yapma dıye saolsun ; oda 18 ekim civarına denk gelıcek...

sabah 8 aksam 6 calısıyorum ; ve evimin yanı kadın dogum acıl klınıgı ve kadın dgum hastanesı.

şimdi ben bu ıkı haftayı nasıl beklıcem bılmıyorum aksam acıle gıtsem 8-9 gıbı bebegımı merak edıyorum kalbını duyabılır mıyım desem sızce muayne ederlermı benı ; yada nasıl bır yol ızlemelıyım en son 5 eylulde duydum ve nerdeyse 1 ay 5 hafta sonunda olcak kontrolum. ıcım ıcımı yıyr hersey yolundamıdır dıye napıyım sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…