- 20 Ağustos 2011
- 890
- 365
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #5.221
Kese için yarin gidecegim ..ayin 23nde 1037 flndi .ben de heyecanlayim canim ama zaten bu haftalarda anca akttan bakarsa gorur benim buyuk ihtimalle doktorum alttan bakar ..o yuzden panik yapmaMerhaba muhtemel doğum tarihlerimiz aynı o yüzden bişey sormak istiyorum bebegin kesesini gördünüzmü acaba ben cuma günü öğrendim doktor karından baktı daha erken dedi göremedi vajinadan bakmam dedi bide beta değerin kaç cikti
Daha duymadık Can'ım.. 5ekime randevu verdi doktorum.inşallah duyarız..Kızlarrrrrr kacıncı haftanızda duydunuz kalp atışlarını ya
Bende 5 ekimde gideceğim. İnşallah duyarız.Daha duymadık Can'ım.. 5ekime randevu verdi doktorum.inşallah duyarız..
İnaşllah canım ya benim kafam karıştı acaba yanlışmı hesapladım haftamı diye tüp bebekle oldugu icin transfer gününe göre hesapladım acqbq dogru cıkıyomu transfer günü yapılqn hesaplamaDaha duymadık Can'ım.. 5ekime randevu verdi doktorum.inşallah duyarız..
Canım doktorun kim hangi şehirdesinValla titizden cok sinir bozucu geldi bana karamsar konuştu , ilk defa gittim ona, çarşamba yine bi gireyim ultrasonada kol gibi muayene ücreti verdim hakkını vereyim bari :) bi daha ona gitmicem zaten.
Valla kontrole gittiğimde son adetten hesapladı doktorum.. ama belki her doktor aynı hesaplamıyordur..İnaşllah canım ya benim kafam karıştı acaba yanlışmı hesapladım haftamı diye tüp bebekle oldugu icin transfer gününe göre hesapladım acqbq dogru cıkıyomu transfer günü yapılqn hesaplama
İnşallah Can'ım..Bende 5 ekimde gideceğim. İnşallah duyarız.
Kalp atışını duymadan hiçbirimiz rahatlayamayacagız belli oldu, bende 3 hafta Nasıl beklerim bilmiyorumİnaşllah canım ya benim kafam karıştı acaba yanlışmı hesapladım haftamı diye tüp bebekle oldugu icin transfer gününe göre hesapladım acqbq dogru cıkıyomu transfer günü yapılqn hesaplama
Bende de hiç bir tepki yok henüz maşallah Ne bulantı ne tiksinmeYa benimde hiç midem bulanmaz 2 kere oldu bulantıım sadece ama dediğin gibi yemek yiyemiyorum ve tiksiniyorum bende kendmden suphe ediyorum mıdem bulanmıyo bir terslikmi var diye
Ayyy 3 hafta mı? Benim 8gün kaldı dayanamıyorum ya..Kalp atışını duymadan hiçbirimiz rahatlayamayacagız belli oldu, bende 3 hafta Nasıl beklerim bilmiyorum
Kızlar bende nefes açlığı başladı 1 haftadır.yani nefes alırken derin nefesi zor alıyorum. Ve çok çabuk sinirleniyorum neden acaba
ben ilk gebeliğim de yaşadım ilk haftalarda başlamıştı ödem son aylarda tavan yapmıştı şimdiden dikkat et tuzu kes cnmGünaydın kızlarr,
6+2 den bildiriyorum.
Tiroid için tahlil vermeye gittim. Vücudum o kadar çok ödem yapmış ki, damarımı çok zor buldular.
Sonra sağlık ocağına hamileliğimi kayıt ettirmeye gittim, yarın yine tahlil yapacaklarmış.
Teşekkür ederim canımcanm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah...
Bu hangi program :)Bebek gelisiminde sivilce ile ilgili yazdigini oku canim, guldurdu beni :)
Ben 6+5 de duydum canımKızlarrrrrr kacıncı haftanızda duydunuz kalp atışlarını ya
Normal suya atıyorum sabah zaten ılık halde oluyor. Kayısı bende yedim o şekilde ama o bana da fayda etmediAmin inşallah canım. Bende kayısı kurusu yiyorum ama etki etmiyor. Nasıl normal suya mı atıyordu sıcak suya mı canım akşamdan
Bebek gelisiminde sivilce ile ilgili yazdigini oku canim, guldurdu beni :)
Perşembe günü gel dedi doktorum 6+2 oluyorum perşembeDaha duymadık Can'ım.. 5ekime randevu verdi doktorum.inşallah duyarız..
Persembe günü gel dedi doktorum 6+2 oluyorumKızlarrrrrr kacıncı haftanızda duydunuz kalp atışlarını ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?